Orijinalini görmek için tıklayınız : 31 Mart-01 Nisan İstek topiği...
Mart ayının son günü baharı müjdeleyen Nisan ayının ilk gününe adım atmak üzere iken istekleri ile programa yön vermek isteyen herkesin isteklerini bekliyorum...
İlk istek benden tüm forum üyelerine ve misafirlerine...
Adalılar-Gelin canlar bir olalım
eda_deniz 31.03.2008, 22:19 Hoşgeldin abicim sefalar getirdin Seyfettin Çekiden başlayalım ben yine gelcem:lol::lol:
iyi yayınalar tuncay akdoğan'dan "bir nehir ki ömrüm"ü çalarsan sevinirim...kolay gelsin...iyi yayınlar...
Şirin Baba 31.03.2008, 22:24 Sevgili Erdal,iyi yayınlar dilerim.Ordunun dereleri varsa Ayşegül Yeşilnilden dinlemek isterim..
kolay gelsin,şimdiden teşekkürler
Hoşgeldin abicim sefalar getirdin Seyfettin Çekiden başlayalım ben yine gelcem:lol::lol:
Yinemi ilk istek senden:lol:
Seyfettin Çeki-Ayrılık boynuma zincir senin için sırada..
iyi yayınalar tuncay akdoğan'dan "bir nehir ki ömrüm"ü çalarsan sevinirim...kolay gelsin...iyi yayınlar...
Tuncay Akdoğan-Bir Nehirki Ömrüm senin için sırada...
Anos birazdan..:whistling
Sevgili Erdal,iyi yayınlar dilerim.Ordunun dereleri varsa Ayşegül Yeşilnilden dinlemek isterim..
kolay gelsin,şimdiden teşekkürler
Olmazmı Şirin Baba
Ayşegül-Ordunun Dereleri senin için sırada..
ee nisan yaz ayına giriyoruz demi biraz canlı girelim:biggrin:
aynur doğan keçe kurdan
güler duman erzurum dağları
iyi yayınlar
hidayet ozan 31.03.2008, 22:45 abicim iyi yayınlar ben kazım koyuncudan gelevera deresini istiycektim bu eser ankarada şuanda radyo başında olan biricik ablam özleme ve eniştem yılmaza gelsin onları çok seviyorum .....iyi akşamlar iyi yayınlar abicim....
iyi yayinlar....benim canlarim rozerin,kresmir,ausroseland,su an burda olmayan ama cok sevdigim canim berfeme,serhata ve forum ailesine
ALI BARAN: aski divanesi ezgisini rica ediyorum
sagolun ve saygilar
rozerin62 31.03.2008, 22:48 iyi yayinlar....benim canlarim rozerin,kresmir,ausroseland,su an burda olmayan ama cok sevdigim canim berfeme,serhata ve forum ailesine
ALI BARAN: aski divanesi ezgisini rica ediyorum
sagolun ve saygilar
Sevgili Yorum78 bende Bacikooom Canan a:D teşekkür olarak Grup Munzurdan Bahara Çağrı rica ediyorum.Bahardan bahsetmişken içinde bahar geçen eser dinlemeden olmaz.Şimdiden teşekkürler
eda_deniz 31.03.2008, 22:55 Olsun o kadar farkımız dimi boşuna takip etmiyoruz istek topiklerini:p:lol: Cevdet Bağca Al ömürümü dinletir misin abicim tüm aleviradyo dinleyicilerine gelsin:):)
hidayet ozan 31.03.2008, 23:15 tekrar ben abicim iyi yayınlar abidin den türkü gözlümü yayınlayabilrimisin ben bu eseri tüm amasyalı dostlarıma armağan ediyorum iyi akşamlar.
ben gene geldim hemşo :lol::lol:
nurettin recber ciran
bütün forum canlarına gelsin
iyi yayınlar türkü dostu
hidayet ozan 31.03.2008, 23:22 abicim yine ben yayın harika gidiyor her zamanki gibi süper...radyo yayınını dinleyen dostlarla bir iki kıta bişeyler paylaşmak istedim .....gözlerin esiri olduktan sonra alışmak çok zor özgürlüğe,serbest bıraksanda beni ,sensiz uçmak istemem gökyüzüne ve artık tek dileğim var elin kalem olsun yüreğin bir kağıt en güzel sevdalar sözcük olsun hadi yaz bir şeyler yaz sevdayı yaz yüreğime kavuşmayı hasreti yaz kendini yaz bana karala yüreğimi..... iyi yayınlar abicim .....
merhaba erdal nasılsın?umarım iyisindir kazim koyuncudan işte gidiyorum.yanlız kardeşim fikriyeye gelsin teşekkürler..
hidayet ozan 31.03.2008, 23:44 erdal abi yine her zamanki gibi süpersin ya çok aratmadım dimi bu ezgiyi sana ama uğraşıp bulduğun için çok teşekkür ederim abicim eline sağlık.....iyi yayınlar bu arada ağlattın be ya abi:)
iyi geceler erdal abicim...yayin harika gidiyor...
vallahi gelip burdan istek isteyebiliyorum ya ayni böyle kendimi türkiyede gibi hissediyorum...hasretlik zor...
acaba özlem özgürden...corumludur hemserim olur kendisi...Daglar bizim daglarimiz, baglar bizim baglarimiz adli türküyü isteyebilir miyim? yayinlarsan sevinirim...
simdiden cok tesekkürler...
eda_deniz 31.03.2008, 23:46 Abicim Halil Pazarlı Aşkımın Eşkiyası ezgisini dinletirmisin Aleviforum ailesine gelsin
sevilay er 31.03.2008, 23:54 abicim benim içinde güzel ezgi çalarmısın o güzel gönlünden ne geçerse
yaralı gölge 31.03.2008, 23:55 Ya Erdal Abİ
Selam
Ben De Bİ YÜrkÜ İsdİyorum Dİnledİrmİsİn Sen Anladin Olu Bİlİyorsun
Hadİ Bİ Nİnletde Dİnleyelİm (zahİdem)
yok erdal abicim özlem özgür diye bir sanatci var...özdili kastetmedim...
özlem özgürün kaseti var bende fakat malesef dinleyemiyorum kaset calarim bozuk oldugu icin....hatta canli da dinledim kendisini...
sanirim arsivinde yok...o zaman özlem özdilden ayni türkü gelsin....hatta yayinladin cok tesekkürler...
hidayet ozan 31.03.2008, 23:59 abicim ben ahmet aslandan tanımadığım ten adlı eserini isitycektim bu eser tüm forum ailesine ve radyo başındaki tüm arkdaşlara gelsin ......iyi yayınlar
ahmet kaya doğum günüm ezgisini sevilayıma gelsin
iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun canım
iyi yayınlar
dilan_7670 01.04.2008, 00:06 kolay gelsin erdal abi
ahmet kaya:doruklara sevdalandım
bu ezgiyi sevdama armağan ediyorum...tabiki sanada:innocent:
CaN_HaSaN 01.04.2008, 00:10 Benim bidene dayım nasıllarmış bugün bakalım ?
Dayıcım bende bi istek isteyebilirim deelmi :)
Kenan ÇALLI'dan Vay Ömrüme
Adlı eseri biricik cola arkadaşım dostum HidoCan'a ve bana geldin ....
Sizleri sevdiğimi biliyorsunuz boş boğazlık yapmayayım
İyi bakın kendinize ahaliii ....
sevilay er 01.04.2008, 00:11 hepinize yüregimin en güzel yerinden en özel yerinden kocaman sevgiler sunuyorum gerçekten çok duygulandım şuanda erdal abim sanada çok tşk ediyorum iyi varsınız iyiki sizlerin arasındayım canımsınız hepiniz
hidayet ozan 01.04.2008, 00:43 iyi geceler abicim ben erdal sabahat akkirazdan buda gelir buda geçer ağlama adlı eseri istiycektim bu eser tüm emekçilere gelsin....
erdal abicim sabahat akkirazdan zalim felek duymadin mi sesimi sen yarali degilsin ki bilesin adli türküyü yayinlar misin?
hasret gültekin gün olaydı
iyi yayınlar
ilkay123 01.04.2008, 10:58 Gurbette kulaklarimin basi silindi..emeginize saglik..TINO HAVVASO yu tüm Hatayli Fenerbahce lilere rica etsem...mümkünmü?basarilar..
Merhaba aleviforum dinliyenleri;
Yayınım devam devam ediyor.:thumbup:İstekleriniz oldukça bana burdan ilete bilirsiniz...
Türkü Tadında Kalın Canlar...
istek programi baslamis ne güzel...iyi yayinlar diliyorum...
acaba Cevdet Bagcadan "Yalan", Yasemin Göksudan "Ebruli" ve Seyduna Türkülerinden "Gule" adli ezgileri calar misin? simdiden cok tesekkürler...
acaba Cevdet Bagcadan "Yalan", Yasemin Göksudan "Ebruli" ve Seyduna Türkülerinden "Gule" adli ezgileri calar misin? simdiden cok tesekkürler...
Teşekkürler can... İsteklerin biraz geçikmeli olacak...kusura bakma :blushing:
İyi forumlar...
İyi yayınlar diliyorum ben Ali Asker'den Yıllardır Firardayım isimli parçayı istyebilirmiyim kolay gelsin diyorum
İyi yayınlar diliyorum ben Ali Asker'den Yıllardır Firardayım isimli parçayı istyebilirmiyim kolay gelsin diyorum
Teşekkürler isteğin sırada
İyi forumlar...
Teşekkürler isteğin sırada
İyi forumlar...
ben teşekkür ediyorum çok saolun:thumbup:
huseyin yanmaz 01.04.2008, 15:41 can kolay gele bir isteğim var sizden napolin demiş papa papa papa bunu istiyorum bir sürü kıredi kartı borcu gelmiş belki para gelir kolay gelsin
can kolay gele bir isteğim var sizden napolin demiş papa papa papa bunu istiyorum bir sürü kıredi kartı borcu gelmiş belki para gelir kolay gelsin
o ezgimi artık şarkımı bilmiyorum :confused1 ama bende yok...Bu arada'da İnşallah ödersiniz borçlarınızı...:thumbup:
Onun yerine sıradaki ezgi sizin kıredi borçlarınıza gelsin :lol:
huseyin yanmaz 01.04.2008, 15:56 o ezgimi artık şarkımı bilmiyorum :confused1 ama bende yok...Bu arada'da İnşallah ödersiniz borçlarınızı...:thumbup:
Onun yerine sıradaki ezgi sizin kıredi borçlarınıza gelsin :lol:
can teşekür ederim sağolasın sizede kolay gelsin
yagmur12 01.04.2008, 16:15 Merhaba forumda bulunan tüm dostlar için;
Sabahat Akkiraz Sen Yaralı Değilsin,
Mustafa Özarslan Arayı Arayı,
Grup Munzur Siliye
ve son olarak Aynur'dan Nesrin adlı türküleri çalarsanız sevinirim.
İyi yayınlar şimdiden teşekkürler.
Serhatlı 01.04.2008, 16:20 Merhaba forumda bulunan tüm dostlar için;
Mustafa Özarslan Arayı Arayı,
Grup Munzur Siliye
ve son olarak Aynur'dan Nesrin adlı türküleri çalarsanız sevinirim.
İyi yayınlar şimdiden teşekkürler.
bunlar yayınlandımı ses ver yağmul:D
selam sevgili serhat....
Iyi yayinlar gejjj:)
Bizlere Arix ve Koye dersim: özgürlük türküsü
Ahmet Kaya: giderim
Ali Baran: Askin divanesi gelsin....sevenlerime ve aleviforum ailesine......
saygilar
Serhatlı 01.04.2008, 18:08 selam sevgili serhat....
Iyi yayinlar gejjj:)
Bizlere Arix ve Koye dersim: özgürlük türküsü
Ahmet Kaya: giderim
Ali Baran: Askin divanesi gelsin....sevenlerime ve aleviforum ailesine......
saygilar
saol gejj:D
sevenlerine artı aleviforum için sırada iii dinlemeler elime sağlık:biggrin:
saol gejj:D
sevenlerine artı aleviforum için sırada iii dinlemeler elime sağlık:biggrin:
sagol efendim, cok naziksiniz:whistling
Serhatlı 01.04.2008, 18:11 sagol efendim, cok naziksiniz:whistling
abartmışsın hehe:D teşekkürler gejjj:biggrin:
kolay gelsin serhatlı ....
selda bağcan dan "dam üstünde çul serer" çalabilirsen sevinirim....
bizi dinleyen sevgili arkadaşlara gelsin.....iyi yayınlar.....
abartmışsın hehe:D teşekkürler gejjj:biggrin:
He abartiyom galiba, hehehehe.....:p
kolay gelsin serhatlı ....
Simdide bende sevdiklerime senin süper arsivinden bize layik gördügün parcayi rica ediyorum gejjj efendi:001_tt2:
Serhatlı 01.04.2008, 18:21 kolay gelsin serhatlı ....
hemen sıraya alıyorum ii dinlemeler çok sağol kardeş
Haydaryiğit 01.04.2008, 18:22 Merhaba Serhat canabim
Bende Canan1 ,insanlar kardeş,sivaslı_sevda,Şirin Anne ve Baba,Şirine,Piro ve daha sayamadığım foruma gönül veren muhabbeti güzel gönül dostu canlara...
birkaç isteğim bulunacak;
Ozanlarımızı unutmayalım;
Aşık Ali Nurşani - Ne kefen isterim
Aşık Gülabi'den - Adalete Bak
Aşık Mahsuni Şerif'ten - Zevzek
Hasret Gültekin - Sevgi Kuşun Kanadında
ve Muhlis Akarsu'dan - Kula kulluk yakışır mı
rica ediyorum...
Umarım beğenirsiniz Türkülerimiz de forumumuz kadar değerli
sağlıcakla
Serhatlı 01.04.2008, 18:25 He abartiyom galiba, hehehehe.....:p
sen öle san:D
Simdide bende sevdiklerime senin süper arsivinden bize layik gördügün parcayi rica ediyorum gejjj efendi:001_tt2:
ne olsun ne olsun
Musa Eroğlu : hey erenler pazarım var sizlere benden armağan:shuriken:
Haydaryiğit 01.04.2008, 18:28 ne olsun ne olsun
Musa Eroğlu : hey erenler pazarım var sizlere benden armağan:shuriken:
En sevdiğim türkülerden biridir.
Çok teşekkürler:blink:
merhaba gejjiim. iyi yayınlar dilerim. bende eğer mümkünse Aşık Gülabi'den kalem seni parça parça kırarım adlı türküyü istiyorum. yüreğimdeki canlarıma gelsin.:wub:
Serhatlı 01.04.2008, 18:29 Merhaba Serhat canabim
Bende Canan1 ,insanlar kardeş,sivaslı_sevda,Şirin Anne ve Baba,Şirine,Piro ve daha sayamadığım foruma gönül veren muhabbeti güzel gönül dostu canlara...
birkaç isteğim bulunacak;
Ozanlarımızı unutmayalım;
Aşık Ali Nurşani - Ne kefen isterim
Aşık Gülabi'den - Adalete Bak
Aşık Mahsuni Şerif'ten - Zevzek
Hasret Gültekin - Sevgi Kuşun Kanadında
ve Muhlis Akarsu'dan - Kula kulluk yakışır mı
rica ediyorum...
Umarım beğenirsiniz Türkülerimiz de forumumuz kadar değerli
sağlıcakla
çok sağol kardeş
hepsinide yayınlıyacam sadece hasret gültekin onu arıyom ondan olmazsa edip akbayram dan yada hasret den ruzgarın kanatlarında ii dinlemeler
Serhatlı 01.04.2008, 18:31 merhaba gejjiim. iyi yayınlar dilerim. bende eğer mümkünse Aşık Gülabi'den kalem seni parça parça kırarım adlı türküyü istiyorum. yüreğimdeki canlarıma gelsin.:wub:
tamam sıraya alıyorum
çoklu istekleri olanlar haliylen aralı dinlemek vede çalmak zorundayım kusura bakmayın:smartass:
Haydaryiğit 01.04.2008, 18:38 çok sağol kardeş
hepsinide yayınlıyacam sadece hasret gültekin onu arıyom ondan olmazsa edip akbayram dan yada hasret den ruzgarın kanatlarında ii dinlemeler
Hasret Gültekin'nden sevgiyi arayanlara çok güzel bir türkü...
Teşekkürler canabim.
kolay gelsin.
merhaba iyi yayinlar diliyorum...ben bir kac istek istemistim fakat yayinlandi mi bilemiyorum cikmak zorunda kalmistim ne yazik ki...
acaba onlari, yayinlanmadiysa eger, bir de servet kocakayadan Yabanim adli ezgiyi calar misin?
simdiden tesekkürler...
Serhatlı 01.04.2008, 18:49 merhaba iyi yayinlar diliyorum...ben bir kac istek istemistim fakat yayinlandi mi bilemiyorum cikmak zorunda kalmistim ne yazik ki...
acaba onlari, yayinlanmadiysa eger, bir de servet kocakayadan Yabanim adli ezgiyi calar misin?
simdiden tesekkürler...
served kocakaya sırada diğerlerinede bakıyorum ii dinlemeler
Serhatlı 01.04.2008, 18:53 iyi geceler erdal abicim...yayin harika gidiyor...
vallahi gelip burdan istek isteyebiliyorum ya ayni böyle kendimi türkiyede gibi hissediyorum...hasretlik zor...
acaba özlem özgürden...corumludur hemserim olur kendisi...Daglar bizim daglarimiz, baglar bizim baglarimiz adli türküyü isteyebilir miyim? yayinlarsan sevinirim...
bakıyorum sadece özlem özgür dağlara küstum ali bakım varsa diğerinide yayınlarım ii dinlemeler Yayınlıyoruz ama sen gene yoksun:biggrin:
sevgili serhat:blushing:
Bugünki son istegim olacak: Aynur Dogan- Yolunda yoldas olam.....
KIme gelsin acaba?
Sevgiler
Serhatlı 01.04.2008, 19:20 sevgili serhat:blushing:
Bugünki son istegim olacak: Aynur Dogan- Yolunda yoldas olam.....
KIme gelsin acaba?
Sevgiler
bu parça sadece video olarak var olan birşey maalesef:crying:
Tamam gejj, ne yapam....o halde Roni, oda yoksa seydi min..
sagolasin
Serhatlı 01.04.2008, 19:27 Tamam gejj, ne yapam....o halde Roni, oda yoksa seydi min..
sagolasin
tamamdır sırada :001_unsur
MısriKız 01.04.2008, 19:38 Serhat Abi,selam..kolay gelsin:) İlkay Akkaya'dan yarab bu ne derttir türküsünü çalarmısın
teşekkür ederim:)
Aynur Doğan-Yoluna yoldaş Olam mp3 olarak abi:smartass:
http://www.sendspace.com/file/jryelw
yagmur12 01.04.2008, 19:52 bunlar yayınlandımı ses ver yağmul:D
Tam radyoyu ve topiği açtım cevap yazıyordum, biri çıktı isteklerimin Serhat sağol gejjj seni hehehe...:D
Forumda bulunan tüm dostlar için;
Mustafa Özarslan Arayı Arayı, (1 gitti 3 kaldı.)
Grup Munzur Siliye
ve son olarak Aynur'dan Nesrin
Teşekkürler, berhudar ol!:D:D
Tam radyoyu ve topiği açtım cevap yazıyordum, biri çıktı isteklerimin Serhat sağol gejjj seni hehehe...:D
Forumda bulunan tüm dostlar için;
Mustafa Özarslan Arayı Arayı, (1 gitti 3 kaldı.)
Grup Munzur Siliye
ve son olarak Aynur'dan Nesrin
Teşekkürler, berhudar ol!:D:D
Ben yayınlasam:blushing:
bakıyorum sadece özlem özgür dağlara küstum ali bakım varsa diğerinide yayınlarım ii dinlemeler Yayınlıyoruz ama sen gene yoksun:biggrin:
sag ol can hepsini dinledim:biggrin: sadece forumdan cikis yapmistim :blushing: ama radyosu acikti...:wink:
harika türküler yayinliyorsunuz...tesekkürler tekrardan...
ya ben birde "Yüce dag basina yagan kar idim" adli türküyü istesem...cok severim bu türküyü...hangi sanatcidan yayinlarsaniz kabulüm:biggrin: hic fark etmez...
simdiden tesekkürler...
Merhaba erdal abi iyi yayınlar...:thumbup1:
İlyas salma'dan kayanın dibinde adlı ezgisini yayınlarsan sevinirim...Benden sana gelsin...:blushing:
ya ben birde "Yüce dag basina yagan kar idim" adli türküyü istesem...cok severim bu türküyü...hangi sanatcidan yayinlarsaniz kabulüm:biggrin: hic fark etmez...
simdiden tesekkürler...
Merhaba erdal abi iyi yayınlar...:thumbup1:
İlyas salma'dan kayanın dibinde adlı ezgisini yayınlarsan sevinirim...Benden sana gelsin...:blushing:
İstekleriniz sırada gecikmelide olsa...:blushing:
EREN izm 01.04.2008, 20:42 Ahmet kaya dardayım. iyi yayınlar..
hoşgeldin hemşo
arzu yaralı ceylan
taner özdemir gözün aydın
iyi yayınlar
Ahmet kaya dardayım. iyi yayınlar..
hoşgeldin hemşo
arzu yaralı ceylan
taner özdemir gözün aydın
iyi yayınlar
İstekleriniz sırada...
PoyrazıM_24 01.04.2008, 21:02 kenan çoşkundan açma bugün perdelerini dinletirsen sana sabah akşam dua ederim...:D
kenan çoşkundan açma bugün perdelerini dinletirsen sana sabah akşam dua ederim...:Dİsteğin geldi bile :lol:
huseyin yanmaz 01.04.2008, 21:11 can kolay gele bir dost bir post yeter bana beyler tahtından inerler bu türküyü tüm canlara isterim kolay gele :thumbup:
istek programi devam ediyorsa bir istekte daha bulunabilir miyim acaba...:blushing:
kardesim ezgi cok istiyor...ilvanlim`i yayinlarsaniz cok sevinirim...simdiden tesekkürler...
nuretin recber ciran
zinar sozdar esga dilan
iyi yayınlar
istek programi devam ediyorsa bir istekte daha bulunabilir miyim acaba...:blushing:
kardesim ezgi cok istiyor...ilvanlim`i yayinlarsaniz cok sevinirim...simdiden tesekkürler...
nuretin recber ciran
zinar sozdar esga dilan
iyi yayınlar
İstekleriniz sırada...
yaralı gölge 01.04.2008, 23:38 Abİ Bİ TÜrkÜ Vardiya
Oy ÖmrÜm ÖmrÜm Dİdye Bİkere CalmiŞdin Onu Bİdaha CALSAN
Da Dİnlesek Ne GÜzel OluRdu Oy ÖmrÜm Oyyyyyyyyyyyyyyyyy ÖmrÜm
HA PARDON DİNLETSEN DE DİNLESEK
merhaba erdal nasılsın iyisin umarım zeynel abadan piro canı istiyorum.yayinlarsan sevinirim.fikriyeye gelsiz iyi yayinlar..
Garaoglan 02.04.2008, 00:03 Merhaba Erdal Bey,
Öncelike Aleviradyoda göstermis oldugunuz performansdan dolayi sizi kutluyor ve Basarilarinizin devamini diliyorum.
Sizden Erkan Ogur'dan herhangi bir parcayi mümkünse calmanizi rica ediyorum.
Tesekürler
iyi aksamlar erdal yayin gercekten cok güzel. Ya Alii senden medet ve alcakta yüksekte yatan erenler ayrilik derdinin dermani nedir adli türküleri ablam safiye icin ve ailem icin yayinlarsan cok sevinirim. Allah Muhammed Ali özellikle safiye ablamin ve hepimizin yardimcisi olsun. Simdiden saol iyi yayinlar can.
cawres62 02.04.2008, 00:06 iyi yayınlar erdal abi su ezgıyı istıyorum deniz koydum adını metın kemal kahraman iyı yayınlar
yaralı gölge 02.04.2008, 00:07 ABİ Bİ İSDET DAHA vardı dinledirsen sevinirim
ilyas salmandan herkanki bir şiir türkü ne olrsa biz dinleriz iyi yayınlar
süber gidiyorsun
dilan_7670 02.04.2008, 00:15 kolay gelsin erdal abi...
yasemin göksu:aldı gitti
sadece kendime birde sana gelsin erdal abim...
insanvetoprak 02.04.2008, 00:22 Merhaba Yegen,
Benim için sen bir ezgi seç ve dinlet, şimdiden teşekkür ediyor, iyi yayınlar diliyorum.
hidayet ozan 02.04.2008, 00:28 iyi geceler abicim ben cevdet bağcadan yalan adlı eserini tüm aleviradyo dinleyenlerine istiyorum iyi yayınlar abi...
BERFİN57 02.04.2008, 00:35 iyi geceler ve iyi yayınlar...
rica etsem benim içinde mustafa özarslandan bir ay doğar parçasını çalabilir misin?
şimdiden teşekkür ederimmm.
erdal abicim bende metin kemal kahramadan Eskici adli eseri istesem yayinlar misin? bu ezginin bende apayri bir yeri vardir...gönül gözüyle gören mesut abime gelsin...
simdiden tesekkürler...iyi yayinlar...
BERFİN57 02.04.2008, 01:02 öncelikle teşekkür ederim isteğimi kırmayıp çaldığınız için..
sizden bir ricam daha olacak söz veriyorum bu son fazla rahatsızlık vermeyeceğim bu gece :)
eğer mümkünse feyzullah çınardan şah hüseyin isimli ağıtı çalabilir misin?
birde bunu indirebileceğim bir link var mı?
ben çok aradım bulamadım :(
teşekkürler iyi yayınlar.
Şirin Anne 02.04.2008, 01:13 iyi geceler iyi yayınlar size bi liste hazırlamıştım ama işmdi çok uzun olur onun içinbaşka bi yayında listemi size sunarım:):)
şimdi ise....
1-Hakan yeşilyurt...Sen Aşksın
2-Altan civelek...Deniz gözlüm
3-Emre saltık....Alışamadım
4-Sibel pamuk....Vaktimiydi
5- Kazım koyuncu...İşte gidiyorum
Abicim fazla bişi istemedim dimi düşün bide ya listeyi yazsaydım nolurdu acaba:):):)
şimdiden teşekkürler ....
1 tanesini yayınlasanız yeter:)
hidayet ozan 02.04.2008, 01:26 iyi gecerl abi ben seyfettin cekiden ayrılık boynuma zincir adlı eserini istiycektim bu eser tüm forum ailesine gelsin ...iyiyayınlar abicim ....
öncelikle teşekkür ederim isteğimi kırmayıp çaldığınız için..
sizden bir ricam daha olacak söz veriyorum bu son fazla rahatsızlık vermeyeceğim bu gece :)
eğer mümkünse feyzullah çınardan şah hüseyin isimli ağıtı çalabilir misin?
birde bunu indirebileceğim bir link var mı?
ben çok aradım bulamadım :(
teşekkürler iyi yayınlar.
İstek bölümüne ekledim...
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=42237
hidayet ozan 02.04.2008, 01:36 abicim yayın yine harika dinlerken sanki hayal dünyasına dalıyorum benim bir isteğim daha olcaktı ahmet aslandan tanımadığım ten adlı eseri yaynlarsan sevinirm şimdiden çok teşekkürler iyi gecerl....
Serhatlı 02.04.2008, 01:44 Erdal kolay gelsin kardeş iyi yayınlar
Forumda çevrim içi olan herkese senden benden birşey
Ahmet Kaya Dan gönlunden ne geçerse armağan olsun
tekrar ii yayınlar
Şirin Anne 02.04.2008, 01:45 Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Yarın akşam top10 listemle burdayım :):)
iyigeceler iyi yayınlar kolaygelsin...
BERFİN57 02.04.2008, 01:47 teşekkür ederim erdal sanırım ben yanlış parçayı istedim (ama buda çok güzeldi)
Bugün matem günü geldi Ah Hüseyin Şah Hüseyin Senin derdin bağrım deldi Ah Hüseyin Şah Hüseyin
|