Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Size Denizler layık

No PaSaRaN
01.04.2008, 14:42
'Size Denizler layık!'

AK Parti hakkında açılan kapatma davasına Emre Belözoğlu, bakın nasıl tepki gösterdi?

AKP'ye kapatılma davası açılmasına ve Anayasa Mahkemesi'nin bunu kabul etmesine en ilginç tepki İngiltere'de Newcastle United'da top koşturan futbolcumuz Emre Belözoğlu'ndan geldi.

KİŞİSEL İLETİDEN SİYASİ MESAJ

Emre Belözoğlu, MSN'indeki 'kişisel ileti' bölümüne şu cümleleri yazdı:

'Kapı ziline oynayan Türk milleti! Size Tansular, Mesutlar, Denizler layık!'

Türkiye'de tüm gündem bu davaya kilitlenmişken, İngiltere'de bulunan Bölezoğlu'nun sanal alemdeki bu ilginç çıkışını görenler, hem gülümsüyor hem de hayli şaşırıyor.

Bu duruma gülermisin ağlarmısın aslında çok görmememk lazım fetullah gülenin en iyi adamlarından biri.Futboludan dolayı ona bi saygım vardı ama artık bu saygıyıda yitirdii.:thumbdown:thumbdown:thumbdown

hünkar62
01.04.2008, 14:56
futbolcuysa futbol oynasın illa siyaset yapacaksa ırkçılık gömleğini önce çıkarsın üzerinden...ne kendisine nede futboluna saygı göstermiyorum ezelden beri...

rozerin62
01.04.2008, 15:38
Herkesin ülkesinin siyasi ve ya ekonomik gidişatı hakkında yorum yapma hakkı vardır.Ancak görüyorumki Belözoğlu futbolda başarılı olmasına rağmen bu konularda pek bir bilgisiz zaten Tansu,Mesutla Deniz Gezmişi aynı kefeye koymasıda bunu gösteriyor.

Maşallah Bu akpnin girmediği yer kalmamış yazık çok yazık.Sizler Denizlerin ayak tırnağı bile olamazsınız sahte kabadayılar.

Teyna
01.04.2008, 15:58
Emre'nin amcası komşumuz. Fettullahçı olan Emre gibi tarikatlerle ilişkisi yok. Özellikle yengesi sağlam bir Kemalistti.

Bir zamanlar Hakan Şükür ve Hakan Ünsal'ın imamlığını yaptığı GS'de tarikatçileri temizlemek Polat'ın en büyük görevi. Gerçi Ünsal'ı Fatih Altay'lı kovdurdu ama baş imam görevde hala.

oylum
01.04.2008, 16:05
emre ve onun gibi düşünenler biz zille oynuyoruz belki evet ama siz de ampulle oynuyorsunuz.dikkat edin de o ampul bir tarafınızda patlamasın.

hünkar62
01.04.2008, 16:06
Herkesin ülkesinin siyasi ve ya ekonomik gidişatı hakkında yorum yapma hakkı vardır.Ancak görüyorumki Belözoğlu futbolda başarılı olmasına rağmen bu konularda pek bir bilgisiz zaten Tansu,Mesutla Deniz Gezmişi aynı kefeye koymasıda bunu gösteriyor.

Maşallah Bu akpnin girmediği yer kalmamış yazık çok yazık.Sizler Denizlerin ayak tırnağı bile olamazsınız sahte kabadayılar.

tabiki herkesin ülkesinin durumu ve gidişatı hakkında yorum yapmaya hakkı vardır ama ben emre belezoğlunun önce ırkçı ve faşizan davranışları yerine bilgilenip sonra konuşmasını kast ettim yanlış anlaşılmasın toprağım...saygılarımla

CaNCa
01.04.2008, 16:11
Hiç şaşırmadım, hakan ünsal, hakan şükür, emre belözoğlu bunlar hep Nur cemaati bağlantılı fethullah gülenden icazet almadan hareket etmeyen beyinleri erken yaşlarda yıkanmış kişiler..

Denizden kastı Deniz Gezmiş değil, Tansu Çiller, Mesut Yılmaz gibi bir diğer alternatif parti lideri Deniz Baykal.

Sorsanız Emre Belözoğlu'nun Deniz Gezmiş'i tanıyacak ne kapasitesi ne de yeterli insanlık potansiyeli vardır..

Kara Davut
01.04.2008, 16:28
İşte Fethullahçı zihniyetin,gençleri nasıl kirlettiğinin en güzel kanıtı.sadece futbol camiasında değil,her camiaya ait insanlara bulaşmış bu zihniyet hızla yayılmakta.tek doğru düşünce olarak kendi düşüncelerini görmeye aşılanmış bu insanlar,gün geçtikçe uçurumdan aşağıya yuvarlanmaktadırlar.ne diyeyim;Allah ıslah etsin!Allah bir an evvel akıl fikir versin!

Serhatlı
01.04.2008, 16:37
O ilk önce Arabasıyla genç yaşda gelen şöhret ve parayla Öldürdüğü 2 iNsanın hesabıbı versin sonra kapı kolu na oynayan millet diye açıklama yapsın kendi ismini onların yanına koysa daha iii olurdu ben bugüne kadar tabi benim anladığım deniz se (gezmiş) sahtekarlığını yolsuzluğunu adaletsizliğini duymadım ha deniz baykal sa bi,şey diyemem ama genede onun gibi kirli bir geçmişi olanın böle bir açıklama yapması tam abartılan şişirilen pohpohlanan şövenistlere göre olmuş nede olsa yurt dışındaki katılimiz pardon gururumuz hehe:D

yilmazkeles_36
02.04.2008, 21:24
Bazı Bilgiler
Galeri eklentileri: 4
Mesaj (Yorum): 19 Teşekkürler
Tşk. etti: 2.659
1.140 mesajda 4.111 kez teşekkür edildi Puanlar
Forum Tecrübesi: 32
Forum Puanı: 2582

--------------------------------------------------------------------------------

Hiç şaşırmadım, hakan ünsal, hakan şükür, emre belözoğlu bunlar hep Nur cemaati bağlantılı fethullah gülenden icazet almadan hareket etmeyen beyinleri erken yaşlarda yıkanmış kişiler..

rozerin62 yazmış:

Denizden kastı Deniz Gezmiş değil, Tansu Çiller, Mesut Yılmaz gibi bir diğer alternatif parti lideri Deniz Baykal.

Sorsanız Emre Belözoğlu'nun Deniz Gezmiş'i tanıyacak ne kapasitesi ne de yeterli insanlık pot

çok doğru tespit teşekkürler

Kara Davut
02.04.2008, 22:31
Bazı Bilgiler
Galeri eklentileri: 4
Mesaj (Yorum): 19 Teşekkürler
Tşk. etti: 2.659
1.140 mesajda 4.111 kez teşekkür edildi Puanlar
Forum Tecrübesi: 32
Forum Puanı: 2582

--------------------------------------------------------------------------------

rozerin62 yazmış:

Sorsanız Emre Belözoğlu'nun Deniz Gezmiş'i tanıyacak ne kapasitesi ne de yeterli insanlık pot

çok doğru tespit teşekkürler

deniz'lerdeki kasıt,deniz gezmiş değil,deniz baykal'dır.