Orijinalini görmek için tıklayınız : Lisede topluca namaza

@DuYGu@
01.04.2008, 17:42
Öğretmen ve öğrencilerin cuma namazı için camiye gittiği öne sürüldü.

İstanbul Eyüp Otakçılar Lisesi'nde öğretmenlerin ve öğrencilerin ders saatleri içerisinde cuma namazını kılmak için camiye gittiği öne sürüldü. Eğitim-Sen 4 No'lu Şube Eğitim Sekreteri Günay Deniz , " Öğrencilerden bir kısmı ders saatleri içerisinde öğretmenleriyle birlikte namaza gidiyor. Namaza gitmeyen diğer öğretmenler, sınıflarında bulunan öğrencilerin namaza gitmesine izin vermemesi durumunda 'din düşmanı ', 'dinsiz' olarak nitelendiriliyor " değerlendirmesinde bulundu.

Toplu namazı öğrencilerden ve velilerden gelen şikâyetler üzerine öğrendiklerini anlatan Deniz, ders sırasında öğrencilerin öğretmenleriyle namaza gitmelerinin " baskı " anlamına geldiğine dikkat çekti. Bu durumdan hoşnut olmayan öğretmenlerin ise baskılar nedeniyle şikâyet edemediklerini anlatan Deniz, " Her hafta tekrarlanan bir olay bu. Veliler, çocuklarının derslerinin cuma günleri boş geçtiğini, namaza giden öğrencilerin de gitmeyen öğrenciler üzerinde baskı yaptığını söylüyorlar. " dedi.

Lisenin Müdür Yardımcısı Özcan Dinç ise iddiaları kabul etmeyerek, derslerin bu nedenden ötürü boş geçmediğini, velilerden ya da öğrencilerden kendilerine bu yönde bir şikâyet gelmediğini ileri sürdü.

Cumhuriyet

hiç şaşırmıyorum artık bu haberleri görünce..
özellikle eğitim kurumlarına girmeye çalışan yobaz zihniyet boş durmuyor!!

oylum
01.04.2008, 18:35
eğitmen dediğin bunu yapıyorsa vay ülkemin vay gençlerimizin haline.beyni yıkanmaış bir toplum geliyor eyvahlar olsun.işte tayyip imam hatiplilerin önünü açarak kendi gibi boş beyinlileri ülkenin çeşitli kurumlarının başlarına getirip kendisi gibilerinden oluşan yarını olmayan bir ülke yaratmaya çalışıyor.bunlara artık dur denmeli.yazık Atatürk'ün mirasına

geygel60
01.04.2008, 18:45
İşte böyle adamlar hala örgütlenmelerini tamamlamadılar örgütlenmye devam ediyorlar.Baskılarla dinsiz dayatmalarla diğer şahıslarıda etkileyip onlarıda etkisiz hale getiriyorlar iyi çalışıyorlar bunlar bizede örnek temsil etmeli bizde kendi mücadelemizi daha örgütlü daha katılımcı olarak toplumumuzun tabanına kadar yaymalıyız.

ONU®
01.04.2008, 19:00
İnsanların beyinlerini yıkamaya daha bu çağlardan başlıyorlar.

özcan1
01.04.2008, 19:27
Öğretmen ve öğrencilerin cuma namazı için camiye gittiği öne sürüldü.

İstanbul Eyüp Otakçılar Lisesi'nde öğretmenlerin ve öğrencilerin ders saatleri içerisinde cuma namazını kılmak için camiye gittiği öne sürüldü. Eğitim-Sen 4 No'lu Şube Eğitim Sekreteri Günay Deniz , " Öğrencilerden bir kısmı ders saatleri içerisinde öğretmenleriyle birlikte namaza gidiyor. Namaza gitmeyen diğer öğretmenler, sınıflarında bulunan öğrencilerin namaza gitmesine izin vermemesi durumunda 'din düşmanı ', 'dinsiz' olarak nitelendiriliyor " değerlendirmesinde bulundu.

Toplu namazı öğrencilerden ve velilerden gelen şikâyetler üzerine öğrendiklerini anlatan Deniz, ders sırasında öğrencilerin öğretmenleriyle namaza gitmelerinin " baskı " anlamına geldiğine dikkat çekti. Bu durumdan hoşnut olmayan öğretmenlerin ise baskılar nedeniyle şikâyet edemediklerini anlatan Deniz, " Her hafta tekrarlanan bir olay bu. Veliler, çocuklarının derslerinin cuma günleri boş geçtiğini, namaza giden öğrencilerin de gitmeyen öğrenciler üzerinde baskı yaptığını söylüyorlar. " dedi.

Lisenin Müdür Yardımcısı Özcan Dinç ise iddiaları kabul etmeyerek, derslerin bu nedenden ötürü boş geçmediğini, velilerden ya da öğrencilerden kendilerine bu yönde bir şikâyet gelmediğini ileri sürdü.

Cumhuriyet

hiç şaşırmıyorum artık bu haberleri görünce..
özellikle eğitim kurumlarına girmeye çalışan yobaz zihniyet boş durmuyor!!

Bügün toplu namaz, Yarın toplu şeytanlık.

halitseyfi
01.04.2008, 20:00
Edeceğine pek inanmıyorum ama, Allah kabul etsin.......

halilibrahim83
01.04.2008, 20:07
ne diyelım ALLAH kabul etsin bı cumada cem evine gitsinler topluca hatda mudurude alsinlar