Orijinalini görmek için tıklayınız : Masum istatistik(Sayılara Dikkat)

mavimisali
02.04.2008, 08:51
Masum istatistik

Almanya'da 70 bin Saglik Kurumu... 8 bin kilise,

Fransa'da ise 60 bin saglik kurumu... 9 bin kilise

Türkiye'de 7 bin saglik kurumu 77 bin cami oldu gunu biliyor muydunuz?

Onlar tahsilli ve sağlıklı olarak yaşayacaklar ama gavur olacaklar;

halbuki biz cahil ama dini bütün olarak ölüp cennete gideceğiz.

Zaten bu dünya geçici,hiç bir şeyi dert etmeye değmez. Boşu boşuna eğitime niye para harcayalım,

nasıl olsa ölünce bir işe yaramayacak bu bilgiler. Eh hastane dersen, boşu boşuna ölümünü,

yani cennete gitmeyi geciktirmenin anlamı ne ? En iyisi o paralari okul, hastane

falan gibi gereksiz yerlere harcayip carcur etmek yerine cami yapımına

harcayıp daha çok müslümanı gönderelim cennete. Orada seçim olursa biz

kazanırız. Varsın bizi A B 'ye almasınlar, biz de onları cennete almayız.(!)

Oh be ! İçim açıldı vallahi. Beni arayan olursa camideyim

yağmuryüreklim
02.04.2008, 09:29
evet gerçektende çok masum bir istatistik olmuş.ne yapalım bizim hamd olsun dini bütün
bir başbakanımız, dini bütün bir sağlık bakanımız,dini bütün bir milli eğitim bakanımız var
hamd olsun onların varmı yok.bir hastalığa yakalanırsan eğer allah muhafaza falanca dua yı bilmem kaç bin defa okuyorsun hastalık falan kalmıyor... cennette yer garantilemek varken ne gerek var dünya malıyla uğraşmaya okulmuş hastaneymiş dimi ama...:garibbak::garibbak:

geygel60
06.04.2008, 21:24
Yavuz sultan selim onun zihniyetinde olanlar sağolsun daha çok camimiz olur ama çocuklarımız daha kilometrelerce yol yürür okumak için bu zihniyetle.

aspava
07.04.2008, 00:58
Allaha şükürler olsun dünyanın en dindar ülkesi biziz :innocent: cennete gitcez cennete hem cennete gideceğiz hemde tanrı sorduğu zaman " kulum benim için ne yaptın " diye artık en iyi müslümanlar " allahım senin adını zikrede zikrede adam yaktık senin adına konuşup sana kendimizi eş koştuk ve cahillerin beynini sulandırdık astık, kestik ,işkence yaptık senin üzerinden peygamberin üzerinden din üzerinden rant elde ettik faşitliğin ve kötülüğün boyutlarını zorladık " diye mağrifetlerini sıralarlar artık :lol:

dilan_7670
07.04.2008, 01:13
ne kadar da azmış camilerimiz,ben daha fazla bekliyordum...
bu kadar cami hangi birimizi kurtarır cehennemden,önemli olan dinimiz sonra eğitim ne de olsa dindar bir ülkede yaşıyoruz...
herşeyimizi dualara bıraktık artık