Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokat / Turhal

Sayfa : [1] 2

Sema
30.01.2006, 18:31
Ben Tokat Turhallıyım, burada gördüğüm kadarıyla Tokatlı arkadaşlar çok ama Turhallı yok mu?

Lamekan
30.01.2006, 20:02
Tokat Turhal Ağcaşar köyündeyim ve turhallıda var bildiğim kadarıyla....

TheGodfather
30.01.2006, 20:19
Tokat Turhal Ağcaşar köyündeyim ve turhallıda var bildiğim kadarıyla....

Benim bir kaç tane Turahllı tanıdığım arkadaş var..ama aranızdakı fark onla rsunni siz alevisiniz.. :)

Lamekan
30.01.2006, 20:24
evet biz aleviyiz ve turhalda sünlülerde var tabiki.. İstesekde istemesekde beraber yaşıyoruz ve yaşacagız...

Alisahin
30.01.2006, 20:27
Degerli yeni üye Turhalli hemserim,aramiza hosgeldin.
Ben aslen Resadiyedenim ama uzun yillardan beri Tokat ilinin en güzel ve
büyük ilcesi Turhal`da oturuyorum.cok sevdigim bir yer,malesef Alm.da
yasiyorum.Sadece izinlerde ugruyorum.Akrabalarim orada oturuyorlar.
Ali sahin /Almanya.

Alisahin
30.01.2006, 20:38
Bizler yaratilani severiz yaratandan dolayi.Hünkarin dedigi gibi
yetmis iki millete ayni gözle bakariz,cümle alem birdir bize.
Alevilerin Sünnilerle promlemi yok,tabiki beraber yasayacagiz.
bizlerin insanliktan nasibini almamislarla promlemimiz var.
piro019 adli cana yanit,Eger ortada yilan varsa,birgün ensonundada
olsa sanada deger bunu unutma ki en basindan müdahale et.
Ali Sahin /Alm.

Piro019
30.01.2006, 20:41
CANANIMIZ CANIMIZDIR

TENI BIZIM TENIMIZDIR

SEVGI BIZIM DINIMIZDIR

BASKA DINE INANMAYIZ

Piro019
30.01.2006, 20:56
YİĞİT OLAN EŞİĞİNDEN BELLİDİR

YİĞİT KAMİL OLUR YÜZÜ YERDEDİR

KURTTAN DOĞAN YİNE KURT ENİĞİDİR

AKIBET BAŞINA BELA GETİRİR

YALNIZ GİDİP YOLDAŞ OLMA YOLSUZA

KOMŞU OLMA REHBERSİZE PİRSİZE

SELAM VERME NAMUSSUZA ARSIZA

BİRGÜN NAMUSUNA HİLE GETİRİR

(iki dörtlük)
alinti: türkü dostlari
yöre: merzifon

05atasoy
30.01.2006, 22:17
mrb arkadaşım ben adem turhalda oturuyorum.aslen amasyalıyım ama ömrüm orda geçti.tanıştıgıma sevindim.

hepinizi atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmaya ve emperyalistler ve onların yerli ortaklarına karşı çıkmaya çagırıyorum

kahrolsun emperyalizm ve onların yerli işbirlikçileri

Sema
01.02.2006, 20:52
SLM Ali, Rıza Adıgüzel neyin oluyor? Babam onu tanıyorda

Lamekan
07.02.2006, 15:35
SLM Ali, Rıza Adıgüzel neyin oluyor? Babam onu tanıyorda

hangi köydensiniz. peki.

Derneklerle uğraştıgı için tanınmasıda normal. Gerçi fazla kurcalamamak da lazım sonra akraba çıkıyoz. Senlede öle bişey olmasın :)

Sema
07.02.2006, 15:37
hangi köydensiniz. peki.

Derneklerle uğraştıgı için tanınmasıda normal. Gerçi fazla kurcalamamak da lazım sonra akraba çıkıyoz. Senlede öle bişey olmasın :)

tamam köyümü söylemeyim bari ama ailem sizi tanıyormuş

candost60
20.02.2006, 10:11
Turhallı olmaz mı SEMA kardeş,ben Turhallıyım Ormanözü Köyünden. Önemli olan dostluğumuz ve beraberliğimizdir CANLAR... Hepinize saygı ve selamlarımı iletiyorum...

Hüseyin AKCAN

cello1907
25.02.2006, 12:11
Selam merhaba Turhal Çaylı köyündenim bende.Tüm canlara selam olsun...

kizilderili
08.03.2006, 14:16
Aslen Turhal Samuçay'lıyım.. Tüm canlara selam olsun

Tokatlim_60
08.03.2006, 17:19
Turhalli olmazmi ya ben Turhalin Yavsanlik Mahallesindenim!
Turhal cok güzel bi yer Memleketimiz nede olsa....

Tokatlim_60
08.03.2006, 17:31
Yesildere köyüne yakin samucay bildigim kadariyla... kimlerdensin? Kizildereli kardes...

kizilderili
08.03.2006, 23:23
Yesildere köyüne yakin samucay bildigim kadariyla... kimlerdensin? Kizildereli kardes...

Kimlerdensin dersen bilemem ama şöyle söyleyebilirim Samuçay'da "Karadede" köyü var.. İşte onlardanım... Tanıştığımıza memnun oldum ... :D

musa1985
12.03.2006, 01:56
turhallı olmaz mı kardeş turhallıların olmadığı yer olurmu ben turhallı değlim aslen ama orda büyüdün

ormanözü
12.03.2006, 15:13
ORMANÖZÜ (OVACIK) KÖYÜ
Köye yerleşim tarihi 1750 yılıdır. Ormanözü Köyü'nün ilk gelenleri İran ve Doğu Kökenlidir ve zaten çağrışımları da o yöndedir. 1514 Çaldıran Savaşı sonrası Şah İsmail yenilir, Yavuz Selim'in ağır baskılarından kaçan insanlar kendilerine sığınacak yer ararlar. Darbazoğul ve Ateşalioğlu kaçıp Tunceli'ye İmamoğlu ve Uzunoğlu Sivas Yıldızeli Alayurt Köyüne yerleşir. Karakürtler, Karsa, İnceoğlu Erzurum'a yerleşir. 1 asır kadar sonra Darbazoğlu ve Ateşoğlu bugünkü adı Bekirgil olan, Tunceli'den Sivas Yıldızeli Uzamış Köyüne gelirler. 1 asır kadar da burada kalıp, buradan 4 kabile Turhal'ın Hamidiye Köyüne yerleşirler. Kısa süre burada kalırlar, tahminen 1750 yıllarında ilk önce Darbazoğlu ve Bekirgil arkasından Ateşoğlu Köye yerleşirler. Arkasından devamı gelir; Uzunalioğlu, İmamoğlu, Karakürtlar, Hıdırlar, İnceoğlu, Hasogil devamı gelir. Köyümüzün Anılan Belli Başlı Sülaleri : 1- İmamgil 14- Hıdırgil 2- Darbazgil 15- Zefilgil 3- İnceoğlugil 16- Hamogil 4- Karakürtlar 17- Aliustagil 5- Hasogil 18- Hebipgil 6- Ateşaligil 19- Martincigil 7- Uzunaligil 20- Ücüfgil 8- Evsanagil 21- Çolakgil 9- Karaaligil 22- Palazgil 10- Çuvalgil 23- Murtazagil 11- Câlegil 12- Pinecigil 13- Karaoğlangil Kaynak: Tokat İl Kültür Araştırma Müdürlüğü Tarih: 1946 Araştıran : Öğretmen Hüseyin GÖYNÜ

ORMANÖZÜ (OVACIK) KÖYÜ
Köye yerleşim tarihi 1750 yılıdır. Ormanözü Köyü'nün ilk gelenleri İran ve Doğu Kökenlidir ve zaten çağrışımları da o yöndedir. 1514 Çaldıran Savaşı sonrası Şah İsmail yenilir, Yavuz Selim'in ağır baskılarından kaçan insanlar kendilerine sığınacak yer ararlar. Darbazoğul ve Ateşalioğlu kaçıp Tunceli'ye İmamoğlu ve Uzunoğlu Sivas Yıldızeli Alayurt Köyüne yerleşir. Karakürtler, Karsa, İnceoğlu Erzurum'a yerleşir. 1 asır kadar sonra Darbazoğlu ve Ateşoğlu bugünkü adı Bekirgil olan, Tunceli'den Sivas Yıldızeli Uzamış Köyüne gelirler. 1 asır kadar da burada kalıp, buradan 4 kabile Turhal'ın Hamidiye Köyüne yerleşirler. Kısa süre burada kalırlar, tahminen 1750 yıllarında ilk önce Darbazoğlu ve Bekirgil arkasından Ateşoğlu Köye yerleşirler. Arkasından devamı gelir; Uzunalioğlu, İmamoğlu, Karakürtlar, Hıdırlar, İnceoğlu, Hasogil devamı gelir. Köyümüzün Anılan Belli Başlı Sülaleri : 1- İmamgil 14- Hıdırgil 2- Darbazgil 15- Zefilgil 3- İnceoğlugil 16- Hamogil 4- Karakürtlar 17- Aliustagil 5- Hasogil 18- Hebipgil 6- Ateşaligil 19- Martincigil 7- Uzunaligil 20- Ücüfgil 8- Evsanagil 21- Çolakgil 9- Karaaligil 22- Palazgil 10- Çuvalgil 23- Murtazagil 11- Câlegil 12- Pinecigil 13- Karaoğlangil Kaynak: Tokat İl Kültür Araştırma Müdürlüğü Tarih: 1946 Araştıran : Öğretmen Hüseyin GÖYNÜ

seheryelikiz
06.04.2006, 21:37
merhaba Tokatlı arkadaşlarım.ben aslen Erbaa-keçeci köylüyüm ama Turhal'da ikamet ediyorum.Ortaokulu,liseyi burda bitirdim.

deniz gibi
07.04.2006, 00:27
Ben BariŞ Yanİ Denİz Gİbİ Olsa YÜreĞİmİz Dİyen KİŞİ
Turhalliyim
BÜtÜn HemŞerİlere Selam

Lamekan
07.04.2006, 00:41
Amma tokatlı ve turhallı oldu buralarda :)

Hoşgeldin Barış

Günes
07.04.2006, 11:57
"ORMANÖZÜ (OVACIK) KÖYÜ
Köye yerleşim tarihi 1750 yılıdır. Ormanözü Köyü'nün ilk gelenleri İran ve Doğu Kökenlidir ve zaten çağrışımları da o yöndedir. 1514 Çaldıran Savaşı sonrası Şah İsmail yenilir, Yavuz Selim'in ağır baskılarından kaçan insanlar kendilerine sığınacak yer ararlar. Darbazoğul ve Ateşalioğlu kaçıp Tunceli'ye İmamoğlu ve Uzunoğlu Sivas Yıldızeli Alayurt Köyüne yerleşir. Karakürtler, Karsa, İnceoğlu Erzurum'a yerleşir. 1 asır kadar sonra Darbazoğlu ve Ateşoğlu bugünkü adı Bekirgil olan, Tunceli'den Sivas Yıldızeli Uzamış Köyüne gelirler. 1 asır kadar da burada kalıp, buradan 4 kabile Turhal'ın Hamidiye Köyüne yerleşirler. Kısa süre burada kalırlar, tahminen 1750 yıllarında ilk önce Darbazoğlu ve Bekirgil arkasından Ateşoğlu Köye yerleşirler. Arkasından devamı gelir; Uzunalioğlu, İmamoğlu, Karakürtlar, Hıdırlar, İnceoğlu, Hasogil devamı gelir. Köyümüzün Anılan Belli Başlı Sülaleri : 1- İmamgil 14- Hıdırgil 2- Darbazgil 15- Zefilgil 3- İnceoğlugil 16- Hamogil 4- Karakürtlar 17- Aliustagil 5- Hasogil 18- Hebipgil 6- Ateşaligil 19- Martincigil 7- Uzunaligil 20- Ücüfgil 8- Evsanagil 21- Çolakgil 9- Karaaligil 22- Palazgil 10- Çuvalgil 23- Murtazagil 11- Câlegil 12- Pinecigil 13- Karaoğlangil Kaynak: Tokat İl Kültür Araştırma Müdürlüğü Tarih: 1946 Araştıran : Öğretmen Hüseyin GÖYNÜ"

Merhaba
Ormanözü
Ben Atesoglu hakkinda soracaktim bir bilgin varmi acaba.Turhal da Atesoglu halen varmi.
selamlar

candost60
07.04.2006, 17:38
turhalda ateşoğlu sülalesinden olanlar var tabii olmaz mı???

Günes
07.04.2006, 23:37
Buna cok sevindim.
Ben Atesoglu sülalesini arastiriyorum.Bilgisi olan varsa bana iletirse sevinirim.Ben kendimde bu sülaleden geliyorum.Ama bu sülalenin cok dagilmis olacagini düsünüyorum cünkü eldeki veriler öyle gösteriyor.

alevikiz
08.04.2006, 22:31
Merhaba arkadaslar,
bakiyorum burda cok hemsolarim var :)
ne güzel bu kadar tokatli bir arada görmek.
ben turhalin damudere köyündenim ama malesef 10 yildir gidemiyorum oraya :(

Lamekan
08.04.2006, 22:36
Öncelikler hoşgeldin aramıza turhallı hemşom. Evet burada sayımız bayağı hetta turhal olarak konu açılmış durumda. Bence sende bir bakmalısın...

http://aleviforum.com/showthread.php?t=4230&page=5

Saygılar tekrar hoşgeldin

Azrail
09.04.2006, 11:31
yeni gelen turhal lı canlara selam, hakikaten turhallı baya varmış , zaten turhal'lıyım dedim mi hemen soruyolar alevimisin diye :)

Günes
10.04.2006, 01:37
ama ben turhal li degilim. sadece atesoglularina bakmistim
sevgi ve saygilar

Sevim Karadağ
14.04.2006, 16:59
Herkese selam bende turhallıyım ve bu kadar çok hemşerimle olmaktan çok mutlu oldum.

deniz gibi
15.04.2006, 17:52
sayın alevikız arkadaşım damuderesi Amasya ya bağlandı bende kızoğlu köyündenim yani yan köy.Ama hala turhallıyım diyosan sen bilirsin.

İsmail peygamber ben Amasyalıyım diyormuş ailene söle onlar bilir.
saygılar

alevikiz
17.04.2006, 16:56
sayın alevikız arkadaşım damuderesi Amasya ya bağlandı bende kızoğlu köyündenim yani yan köy.Ama hala turhallıyım diyosan sen bilirsin.

İsmail peygamber ben Amasyalıyım diyormuş ailene söle onlar bilir.
saygılar

bizim köyün amasyaya baglandigini biliyorum ama ben kendime hep tokatliyim dedim ve simdiden sonrada diyecegim. ismail peygamberi biliyorum bizim akraba oluyor kendisi. ama bir kere yanina gitdim ve cok kendigini begenmis birsey hic hosuma gitmedi. kizoglundan tanidigim birkac kisi var hatda dayimin kizi gecen sene bir kizogulu birisi ile evlendi

candost60
19.04.2006, 16:25
üfürükçü,muskacı,cinci diyebiriliriz sevim kardeş...
milltin manevi duygularını alet edip para kazanma arzusunda olan biri...
bide kendine peygamber sıfatını takmış yada bizim milletimiz yakıştırmış o sıfatı...ismail peygambermiş tövbe tövbeee...

deniz gibi
19.04.2006, 16:41
Doğru İsmail Peygamber çok yaşlı birisi değil muska işleri ile falan uğraşıyor.
Yok böyle insanların olması da iyidir en azından makaralık bir mevzu ortaya çıkıyor.
Babam geçenlerde bir cenaze için köye gitti İsmail Peygamberde ordaymış
babamı iyi tanıyor.Babam yanına gitmemiş bizim pederin saçlarıda beyaz
İsmail Peygamber -Pamuk kafa niye gelip elimi öpmüyon biraz varlık sahibi oldun diye demiş bizim pedere.
Babamla aynı yaştalar -Babamda sana kitap inmedi İsmail sen gel benim elimi öp demiş.

Alisahin
20.04.2006, 20:50
Sevgili hemserilerim,Bende Resadiyedenim,ama Turhalda oturuyorum.
Turhal sanirim,Tokatin en güzel yeri.sevdigim icin orada oturuyorum.
Bir Mayista da,Ucakla oraya ucacagim.Ha Tokat hava alani acildi,haberiniz
olsun.Ne güzel Tokata ucmak...Herkese,Tüm canlara Alm.selam..

next
25.04.2006, 18:47
tüm turhallı canlara selam olsun.bende turhalın yeniceler köyündenim.
bilen var mı?ya da oralı olan kimse var mı?

musa1985
26.04.2006, 18:58
slm canalar bende turhalllıyım ama ben de 3 aydır gitmedim trbaozonlu laz uşağu candost nasılsın ismail amcanada kızma

musa1985
26.04.2006, 19:02
heey canlar candostum candost o ismail peygamber varya o peygamber değil
ona çoban ismail derler bizim oralarda gittim gördüm ben onu bizim milet hep saf oldukça sırtından geçinen çok olur çoban ismail gibi

Timbilli79
28.04.2006, 11:31
slm hemso,
tokat da bizim...pardon bizim icin fark etmez tokatlilar gecesine gittin mi tokatli olursun, amasyalilar gecesine ugradin mi amasyali olursun, benim icin degisen bisey yok (corum, tokat, turhal )bana amasya gibi geliyor sevglr
istersen bi soruyum amasya yli belki tokata verebiliriz:D

Lamekan
29.04.2006, 21:43
Öncelikle merhaba sevgili hemşerim hubiyar dost... Yazını forum kurallarına uymadığından dolayı sildim. Sanırım Caps Lock tusunu açık unuttunuz ama bu kurallarımıza aykırı ve kirlilik yaratıyor lütfen dikkat....

musa güldalı
03.05.2006, 16:14
Bende Kızoğlu'ndanım damuderesinde kimleri tanıyorsun .Karasu ve yukarı ki köyde bayağı tanıdığım var. Bende Silivride oturuyorum. Sana kolay gelsin:)

alevi2
03.05.2006, 16:18
bend ormanözü köyündenimburada hemsolarımla tanışmak negüzel hosçakalın

alevikiz
04.05.2006, 20:25
Bende Kızoğlu'ndanım damuderesinde kimleri tanıyorsun .Karasu ve yukarı ki köyde bayağı tanıdığım var. Bende Silivride oturuyorum. Sana kolay gelsin:)

bende hep silivride izin yapiyorum :D
ben hemen hemen herkezi taniyorum nede olsa köylülerim. sen kimleri taniyorsun??

alevikiz
05.05.2006, 18:36
Mutu ailesi , Sevindik ailesi yani çok tamıdığım var burada. Sen kimlerdensin

senin nisanlinin adi mihrican´mi??? sevindik ailesini taniyorsan beni 100´de 100 taniyorsun.

deniz gibi
05.05.2006, 18:45
evet nişanlısının adı Mihrican benim dayımın kızı
Musa benim köylümdür

alevikiz
05.05.2006, 21:30
mihricanda benim baba tarafimdan akraba oluyor. onun babas ve benim babam kusenler. anneside bizim köyle ama akrabalik varmi bilmiyorum

musa güldalı
06.05.2006, 10:45
ben seni nerden tanıyayım. siz kimsiniz adınız nedir. Nişanlımı nerden tanıyorsun tanışıklığınız var mı ? Nişanlımla bir akrabalığın varsa bilmiyorum.
O zaman seni düğüne davet edebilirim. Bizim kapımız herkese açık.
17.09.2006 tarihinde beklerim düğünü me. Siz Nerde oturuyorsunuz arkadaşım . Benim kankada sana cvp yazmış galiba. Hayırlı günler bitün canlara........

Sevgi saygı (http://nedir.antoloji.com/saygi/) üstüne,kurulmuştur yapımız
Ta ezelden ebede,açık durur kapı (http://nedir.antoloji.com/kapi/)mız.

Hakka talip olan kişi,başka murat isteme
Dostun seni (http://nedir.antoloji.com/seni/)nle beraber,başka vuslat (http://nedir.antoloji.com/vuslat/) isteme.

Dünya bir sofradır,arzular gelir geçer
Eğer bizi buldun ise,başka murat isteme.

HACI BEKTAŞ-I VELİ (k.s.)

alevikiz
06.05.2006, 12:57
daha hatirliyamadinmi hadi sana bir ipucu abimin adi aziz, simdi hatirladinmi?? ben yildiz ya almanyadan, simdi ceton düstümü :komik
yeniden tebrikler allah tamamini erdirsin, allah mesut etsin. malesef ben o zamanda yine dönmüs oluyor, agustosun sonuna kadar ben tr´deyim bu sene.

musa güldalı
06.05.2006, 14:26
:hopala Aziz abiyi tanıyorum ama Yıldız tanıdığım var ama o biraz yaşlı birisiydi. Yani nasıl anlatayım. Biraz benden yaşlı diyebilirim.

Nişanlanmam konusunda çok teşekkür ederim.:ilgili: Tam kendime göre bir insan buldum. Şimdi daha mutlu bir insanım. Sende mutlu birini bulursun ne diyeyim. Nazegül annemin annesi vefat etti. Pervoşu arıyıp soruyormusun.

Aziz Abi ye selam söyle. Evlenmiş galiba hayırlısı olsun. Ben öyle duydum.

Elveda sana hayırlı işler. Yıldız Teyze....

alevikiz
06.05.2006, 14:45
yani gicikligini burdada gösterdiyorsun. senden netde bile rahta yokya valla :)
senden birkac ay büyügüm sadece sende iyice yasli yaptin beni, tesüf ederim yani.
nazegül yengenin annesinin öldügünü duymamistim. allah rahmet eylesin topragi bol mekani cennet olsun.
bidenemi tabikine arayip soruyorum seninkide laf o benim bacim canim ciyerim yani.
mutlu olmana sevindim. allah mutlulugunuzu bozmasin.
abim evlenmedi daha nisanli.
mihricana benden selam söyle.

aslanozgurbuz
10.05.2006, 18:30
slm canlar bende turhal eriklitekke köyündenim bende çoban ismailin peygamber olarak görülmesinden hoşnut değilim ama bizim milletimiz bişeye ak derse onu kimse kolay kolay değiştiremezler zaten bundan dolayı kaybediyoruz neyse tüm canlara slm

Bir Zeynep
10.05.2006, 18:45
tüm tokatli hemsolarima selam olsun :)

alevikiz
10.05.2006, 20:55
slm canlar bende turhal eriklitekke köyündenim bende çoban ismailin peygamber olarak görülmesinden hoşnut değilim ama bizim milletimiz bişeye ak derse onu kimse kolay kolay değiştiremezler zaten bundan dolayı kaybediyoruz neyse tüm canlara slm

selam hemso. millet cok inaniyor heryerden geliyorlar "ismail peygamberi" görmeye. millet akin akin geliyor, kurbanlar kesiyorlar "ismail peygambere" görünüyorlar. görmeye deger bence.

musa güldalı
12.05.2006, 17:06
bende kızoğlundanım. ama nişanlım tekkeli babasının yani kayınpederin ismi
süleyman gürbüz. Tekkeden çok tanıdığım var. alibeyköyde oturuyorlar. halamlar var orda. yengem var oralı. Babamın dayısı var. özduran ailesini iyi tanırım.kara kemal , halis abileri daha çok kişileri:komik

sılacan
13.05.2006, 15:14
CANlar zileliyim ama Turhadada 3 yıl oturdum Ray mahhallesinde bilirmisiniz orayı?

deniz gibi
13.05.2006, 15:38
Sılacan arkadaşım öncelikle hoş geldin.Ben İstanbulda oturuyorum aslen Turhallıyım Ray mahallesinde 7 yıl kaldım.İlk okulu Fevzi Çakmak ilk öğretim okulunda bitirdim oraları iyi bilirim.Sende Zilesin oranın Ede köyüne bir kere gittim

Tekrar aramıza hoş geldin

alevikiz
14.05.2006, 13:14
selamlar silacan arkadas. valla benim aslinda ben turhalliyim demem yanlis, cünkü en son turhala gitdigimde daha cocuktum. tam hatirlamiyorum bile hayal mayel az birseyler biliyorum. ama mahalle cadde sorsan bilemem, malesef :uzgunsok:

alevikiz
14.05.2006, 14:11
selamlar. bende turhal damudere köyündenim.

Seyduna
14.05.2006, 14:48
Ben Sivasliyim ama cevremizdeki koyler de Tokat bagli bizim koy de Tokat a daha yakin. Sivas in merkezine falalngitmisligim yok ama Tokat i da Turhali da biliyorum. Koye giderken hep orlardan giderdikk. Gusel yerler, hep yesillik, severim ben..

Sema
15.05.2006, 10:32
selamlar. bende turhal damudere köyündenim.

Merhaba, Damuderesini adını çok duydum ama hiç gitmedim, bende ovacıklıyım

alevikiz
15.05.2006, 13:27
merhaba sema. ovacik köyünü bende duydum ama malesef ben oralara hic gitmiyorum. cünkü tatili hep silivride geciriyoruz. zaten bizim akrabalarin cogunlugu silivride yada istanbulda. köyde kimseler yok sadece yaslilar kaldi.

sılacan
15.05.2006, 14:10
Arkadaşlar ben Zileliyim ama Turhal Ray Mah. 3 yıl oturdum...

türküdostu
17.05.2006, 21:33
benim de turhallı arkadaş var.

Azrail
17.05.2006, 21:44
turhal nurkavak mahallesinde oturdum, yagcıabdal köyündenim , sizlerle bu ortamı paylaşmak gurur verici

aşkaleli
17.05.2006, 22:39
Turhallılara bende de selam. Ben Erzurumluyum ama Turhal da oturuyorum. Turhallı olduk sayılır.

sudenurok
18.05.2006, 15:45
Slm Sema Ben De Turhalliyim Ama Turhal I Fazla Bİlmİyorum KÖyÜmÜzde Var Yenİsu(serpİn) Duydun Mu?

FaLLeN
18.05.2006, 16:54
ben karaibraim köyü..aslen ordan gelme ..ama turhal bize daha yakın..yinede yaziim ..

yar ALİ
18.05.2006, 17:03
Merhaba ArkadaŞlar..bende Zİlelİyİm....
İstanbula Gelmeden Öncede Turhalda 3 Yil YaŞadim...
Şu Anda İtİbarİyle Tokatin En GÜzel İlÇesİ Bence Turhaldir..
Bİr Zİlelİ Olmama RaĞmen Bunu ÜzÜlerek Belİrtmelİyİm

Sevgi Erkan
18.05.2006, 18:19
merhabalar,
ben sulusaray ilçesindenim ama gerçekten de tokat ın en güzel ve gelişmiş ilçesi turhal. turhallıyız türküsü de çok güzel.

lamekan bawo
19.05.2006, 15:03
ehe ben seyrani tokat turhal danım... hep bir hallı turhallıyız biz bize benzeriz.......

Azrail
25.05.2006, 15:28
TURHAL OVACIK KOYUNDEN,HUSEYIN AKCAN,A SELAM,AMERICA,DAN ASIL ADI GiTTi GELMEZ Di YANILMIYORSAMMerhaba karamuratny CAN;

bende turhallıyım, aramıza hoşgeldin, uzaklarda sıla hasreti zor olur sanırım :)

yanlız Forum kurallarına göre, tamamen büyük harfla yazmak yasak, bilginize sunarım bu konuda duyarlı olmanızı tavsiye ederim,

benim basıma geldide o yüzden biliyorum ve yeni gelen CANLARA yardımcı olmaya calısıyorum ,

tekrar hosgeldınız

vassili
27.05.2006, 10:35
bende turhal çaylı köyünden aycem..tüm canlara selam...

lamekan bawo
02.06.2006, 17:48
men de turhallıyım meydan mahellesınden ben seyrani ihi... NE MUTLU ALEVİYİM DİYENE...

uysalengin
04.06.2006, 22:51
arkadaşlar ben yeşilalanlıyım tüm canlara merhaba

Lamekan
04.06.2006, 23:41
Bende Turhallıyım ama turhalı sadece kaybolmayacak kadar biliyom.

uysalengin
04.06.2006, 23:49
arkadaşlar ben turhalın yeşilalan köyündenim hepinize merhaba

seheryelikiz
05.06.2006, 11:28
Canlar bende aslen Erbaa'lı olsamda yarı Turhallı sayılırım:) Erbaa'dan daha iyi bilirim Turhal'ı...

lamekan bawo
05.06.2006, 15:26
ihi sen o zaman turhallısın bea :)

lamekan bawo
05.06.2006, 15:28
mende mende

uysalengin
06.06.2006, 06:22
pardon zileli toprağım sen nediyon; bulafı turhalda desen varya allah allah

uysalengin
06.06.2006, 06:28
canlar size turhal halkıyla ilgili birşey söyleyimmi hiçbir turhallı tokatlı olduğunu kabul etmez sorsanız çoğu tokatlı değil turhallıyım der...

seheryelikiz
06.06.2006, 12:45
arkadaşlar ben yeşilalanlıyım tüm canlara merhaba

uysal engin can yeşilalan'ın eski ismi arhov mu?

can85
06.06.2006, 12:54
arkadaşlar bende TOKAT/ZİLE liyim ama TURHAL ı bzm oradan daha çok beğeniyorum.daha büyük ve daha güzel bi yer bence TOAKT ın en güzel ilçesi TURHAL dır.bütünTURHAL lı kardeşlere selamlarımı iletiyorum.

lamekan bawo
06.06.2006, 17:44
ve aleykum selam can ojjj geldın sefa getırdın

uysalengin
06.06.2006, 23:43
evet bizim köyün eski ismi arhov

lamekan bawo
07.06.2006, 15:45
şu arhavlu derler sızın koymu oluyor yoksa... hızarcı ali agabı gıl var onlarda oralı... ihi :)

Kemalizimm
16.06.2006, 17:42
Merhaba canlarım ben kemal TURHALLILAR nerede yaaa
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
kardeş biz tokatlıyızz we turhallıyız :yaw2
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
canlarım mesajlaşalım ya
hoşbuldukkkkkkkkkkkkk:D

uysalengin
18.06.2006, 08:03
Haklısın toprağım bakıyorum en son mesaj 10 gün önce yazılmış benimde birşey yazacak hevesim kalmıyor.
arkadaşlar turhalımızla ilgili bir konu seçelim ve tartışalım desem nadersiniz

viyana60
18.06.2006, 23:40
Lamekan , Istemesekte yasiyoruz , <-- bu ne demek ya kardesim? adam olmayi denesene sen...

Ben Turhalliyim, Yurdumda degilim... Asagi Caylidan olan varsa, Lütfen mail yada özel yazsin... ( .com )

emre-cakin
21.06.2006, 00:46
ben turhalın ulutepe kasabasındanım. erenler tanıştığıma memnun oldum

cancan60
23.06.2006, 20:47
Ben Tokat Turhallıyım, burada gördüğüm kadarıyla Tokatlı arkadaşlar çok ama Turhallı yok mu?

Merhaba! buradayız toprağım, merak etme! yeni buldum bu siteyi!

alevikiz
28.06.2006, 17:46
selam arkadaslar
ben bi süredir gelemiyordum, ama bakiyorum bizim damudere köyünden yada etrafindan kimseler yok burda. yada konusmuyorlar benimle.
hemsolar hepiniz tr´denmisiniz ben almanya mainz yakinlarindanim.
mainz sehrini taniyaniniz varmi?

Azrail
28.06.2006, 17:50
birisi su turhal topiklerini bir araya getirsin,

can ben turhal lıyım, damuderesini biliyom, sen yagcıabdal veya sarıkız köylerini biliyormusun, bende oralıyım işte :)

maınz'ı bılmıyom vallah ? o nerenın köyü?,
saka can ben istanbuldayım almanya lı bircok can var onlara bir danısmalıyız

alevikiz
28.06.2006, 22:12
selam olgun hemso,

yo hayir o köyleri tanimiyorum ben. biz tatili istanbulda yaptigimiz icin herzaman turhali yada bizim damudere ve etrafini bilmiyorum. ama bakalim bu sene turhala gitmeyi düsünüyoruz birkac günlügüne.
sen istanbulun nersinde kaliyorsun??
cok güzel bir sehir ya istanbul. esi bulunmaz bence.

mesut60
28.06.2006, 23:04
merhaba canlar ben zileliyim ama turhallı olmayı tercih hakkım olsa herhalde bizim çevrede tek seçeceğim yer turhal olurdu bence hoş biyer zileden güzel yani istanbulu öven arkadaşlara bencede istanbul güzel değil çok kalabalık ve gürültülü istanbul parası olana güzel bir yer gezilecek yeri çok kültür açısından da harika biyer ama artık insanlar istanbulda sokağa çıkmaya korkuyorlar bende devamlı istanbula gidiyorum ve inanın korkarak dolaşıyorum insanların ne zaman ne yapacağını kestirmek baya zor oluyor bu arada damu deresini çok duydum ama ne tarafta olduğunu bilmiyorum tarif edermisiniz

alevikiz
28.06.2006, 23:35
selam mesut,
evet cok kalabalik ve neyin olacagini kestiremezsin cünkü ne olursa genelde istanbulda oluyor, mesale kap kac olaylari v.s. ama yinede hayati yasamak icin yada söyle diyelim tatil icin istanbul cok güzel yer. istanbulda kalmak bende istemezdim cünkü cok gürültülü ve yazinda acayip sicak. beton aralarinda insanlar yok olup gidiyor. ben tatili silivride yapiyorum istanbula gezmeye gidiyorum ve güzel oluyor.
damudere köyü aslinda nereye cok yakin dur sana köyleri sayayim. terzi köyü cok yakin oraya hep hamama giderler bizim köylüler. o zaman amasya yakindir. cevre köyleri kizoglu köyü var tekke köyü var dahada simdilik aklima gelmiyor valla.

can85
28.06.2006, 23:57
bende zileliyim ama turhalı daha çok severim turhal çok güzel bi yer zileye beş çeker vll

mesut60
29.06.2006, 01:22
hımmm ozaman kervansarayada yakındır orda başka ormanözü var galiba kelit falan yakınlarında zannerdesem terziköye gitmiştim evet güzel sayılır hamamları falan vardı

cancan60
29.06.2006, 03:17
bakıyorumda hepiniz tokatı, turhalı iyi biliyorsunuz! ben bir ormanözülü olarak sadece ormanözülü olduğumu biliyorum! istanbul doğumluyum! bu foruma takılalı özümle ilgilenmeye başladım! biraz araştırmak lazım neyiz, nereye gidiyoruz?? herkese saygılar. (sabah oldu kalkması mesele oluyor:S )

alevikiz
29.06.2006, 10:34
evet kelit yada kevransarayinida duydum simdi sen deyince aklima geldi annem hep anlatir. ama biz belki 10 yil olmustur köye gitmeyeli, onun icin bizim köyün etrafinda hangi köyler var hic bilmiyorum.
selam ozide,
caktirma ama bende cok bilmiyorum, sadece annemin anatigi kadar biliyorum. birde birkac tokatli var onlarda köylerini söyleyince soruyorum turhala yakinmi diye yada bizim köye o kadar. bizim köy misal artik tokata degilde amasyaya bagli ama aliskanlik iste ben daha hala tokatliyim diyorum :komik

ali12177
02.07.2006, 12:27
mrb ben turhal agcasar joyün den ali adıgüzel suan askerdeyım ben tokatlı gormek güzel bısey

ali12177
02.07.2006, 12:29
slm lar ben turhal agcasar koyünden ali

lamekan bawo
02.07.2006, 23:55
viyana60 laf kıme can banamı cozemedımde

Lamekan
03.07.2006, 00:03
mrb ben turhal agcasar joyün den ali adıgüzel suan askerdeyım ben tokatlı gormek güzel bısey

Ahanda kimler gelmiş...
Merhaba Ali...
Şansa bakın bende tokat Turhallıyım, ve Ağcaşar köyündeyim ve adım Ali ve soyadımda Adıgüzel....

Merhaba Kuzen.. Demek askere gittin haa. Bitirip kurtulman dileğiyle şimdiden kolay gelsin...

nesslimm
03.07.2006, 13:10
slm bende turhallıyım yeşilalan köyünden sanırım baya kalabalığız :)

mesut60
03.07.2006, 18:37
turhallılarda baya çoğaldı yahu ne güzel bişey birbirimizi belkide hiç tanımıyoruz yada göremiyeceğiz ama paylaşımımız var en azından aynı havayı solumuşuz bir zamanlar ve insana değer vermemiz aynı ölçüde yaşamyıda insan olmayıda seviyorum

nesslimm
03.07.2006, 20:13
bişi dim mi turhal tokattan bile daha güzel her sene tokat merkez yerinde sayıyo turhal güzelleşiyo.ya yeşilalanı bilen var mı yada keçeciyi

Sema
03.07.2006, 20:23
Merhaba! buradayız toprağım, merak etme! yeni buldum bu siteyi!

Sanada merhaba, hoşgeldin

Bu arada Ağcaşarda da Ali Adıgüzel kaynıyor galiba :p
Hayırlı teskereler arkadaş

musa1985
03.07.2006, 21:59
merhaba ben amasyalıyım ama çocukluğum ve gençliğim turhalda geçti hala geçiyor sadece 4 sehneliğine ayrıldım turhaldana üniversite için ben hamam mahallesinde oturuyorum bize GEYGEL derler turhalın çoğunluğu tanır inşallan turhala geri dönerim bir gün

Lamekan
04.07.2006, 01:29
Sanada merhaba, hoşgeldin

Bu arada Ağcaşarda da Ali Adıgüzel kaynıyor galiba :p
Hayırlı teskereler arkadaş

Evet dedemin ismidir... Ve 5-6 adet bulmak mümküm..

Ali ( 3 )
Ali Ekber (1)
Ali Rıza (1)

bunlar bilipde ilk anda hatırladıklarım. Soy agacımıza bir bakmalıyım ayrıntılı bilgi için......

v.b ama hepsinin sonunada Adıgüzel bulunur....

alevikiz
04.07.2006, 09:45
evet ya burdada cidden bayagi turhalli varmis, ne güzel. bu sene kismet olursa ve bir aksilik cikmazsa bende gitmeyi düsünüyorum turhala. hayal mayal hatirliyorum turhali ben yani artik düsünün kac senedir gitmedim oraya. ya tokata gideniniz oldumu ben tokat sehrini cok merak ediyorum. cok güzel diyorlar?

Azrail
04.07.2006, 09:53
bende zileliyim ama turhalı daha çok severim turhal çok güzel bi yer zileye beş çeker vlltabii yaaa turhal bu:p

can85
04.07.2006, 10:16
tabii yaaa turhal bu:p

:D :D :D hemşo olduğumuzu biliyormuydun sen bakalım....:D şiir yarışması birincisi hemşom nbr zile yide seviyorumda ne biliyim turhal daha bi büyk ve daha bi güzel geliyor bana şahsen turhal tokata yakın olmasydı il olacak bir yer yani...ama bende turhallı sayılabilirim...:D

Azrail
04.07.2006, 10:19
:D :D :D hemşo olduğumuzu biliyormuydun sen bakalım....:D şiir yarışması birincisi hemşom nbr zile yide seviyorumda ne biliyim turhal daha bi büyk ve daha bi güzel geliyor bana şahsen turhal tokata yakın olmasydı il olacak bir yer yani...ama bende turhallı sayılabilirim...:Dbilmez olurmuyum CAN,

ben aslen amasyalıyım ama turhal'da dogdum yasadım, cok cok ıyı bılırım,

hemso kendine ıyı bak sevgiler, tesekkürler

can85
04.07.2006, 10:31
by by hemşo sende k i b görüşmek üzere

uysalengin
04.07.2006, 20:35
evet ya burdada cidden bayagi turhalli varmis, ne güzel. bu sene kismet olursa ve bir aksilik cikmazsa bende gitmeyi düsünüyorum turhala. hayal mayal hatirliyorum turhali ben yani artik düsünün kac senedir gitmedim oraya. ya tokata gideniniz oldumu ben tokat sehrini cok merak ediyorum. cok güzel diyorlar?

Hemşehrim bende istanbulda yaşıyorum ama tokatta iki yıl kaldım imkanım olsa hiç ayrılmam orda yaşarım. Görmeni şiddetle tavsiye edrim hemşerim. Şimdiden iyi tatiller.

Hemşehrim bende istanbulda yaşıyorum ama tokatta iki yıl kaldım imkanım olsa hiç ayrılmam orda yaşarım. Görmeni çok tavsiye edrim hemşerim. Şimdiden iyitatiller.

seheryelikiz
05.07.2006, 01:25
bişi dim mi turhal tokattan bile daha güzel her sene tokat merkez yerinde sayıyo turhal güzelleşiyo.ya yeşilalanı bilen var mı yada keçeciyi

Turhal yer olarak güzel.kaldırımları Tokat'ın kaldırımlarıdan geniş:)en azından rahat yürüyebiliyoruz.sosyallik açısından gelişmesede idare ediyor Turhal:)...ayrıca ben keçeciliyim can.bir isteğinmi vardı?varsa bir isteğin yardımcı olmaya çalışırız:)

alevikiz
05.07.2006, 12:19
ne kadar sanslisiniz bilemezsiniz. ben tokatliyim yada simdi amasyaya baglandi bizim köyümüz ama hic bilmiyorum kendi dogdugum yeri malesef.
ama bakalim bu sene tokata turhala gitmek istiyorum, tabikine birsey yine araya girmezse.
arkadaslar haci bektasin acilisi ne zaman bileniniz varmi?? agustos ayinda oldgunu biliyorum ama tam tarihini bilmiyorum, galiba 16 agustos yada??

BerlinTokat25
05.07.2006, 18:48
merhaba benim de ayni sorunum var. 15 seneden beri Turhal gidemiyorum. Almanyada yasayanlar memleketine cok özliyor dimi?

alevikiz
06.07.2006, 23:20
evet ya berlin tokat hemso öyle oluyor. ben cidden yazi hep dört gözle bekliyorum. su yaz gelsede izine gitsek diye. zaten almanyada yasiyan almanyadakinin halinden anlar.

Alisahin
06.07.2006, 23:40
Haci Bektas senlikleri her yil oldugu gibi bu yilda 16,17,18,Agustos
tarihlerinde yapiliyor.BU arada Bende Turhalda oturuyorum.Her yil gidi-
yorum,Aslen Resadiyeliyim.Tokata sevgiler,Almanyadan.

alevikiz
08.07.2006, 22:52
olabilir alisahin arkadas. malesef daha hic nasip olmadi bana haci bektasa gitmek. acilisin agustos ayinda oldgunu biliyordum ama tarihini bilmiyordum. gercegini söylemek gerekirse dikkatde etmemistim, cünkü hep önceden söylüyorlardi su gün acilis var diye.

BerlinTokat25
08.07.2006, 23:09
Turhala hic giddiniz mi? Vallahi hic gidemedim 20 seneden beri. hic hatirlayamiyorum oralari. Büsürüme de hic gidmedim ama gelecek sene Babamin yanina gidcem. Yasina Dogru Festival varmis.
Arkadaslar Almanyanin hangi tarfadan geliyorsunuz. AliSahin? Alevikiz? AdiAligüzel? Biliyorsunuz ben Berlinden!!!

by_multeci
09.07.2006, 19:40
Foruma öyle bir baktımda aramızda hiç çaylı lı yokmuş halbuki tokat turhal dedin mi akla gelecek ilk yerlerden birisidir çaylı neden diyecek olursanız sizleri tarihe davet ederim ve çaylılıların turhalı basma olayını hatırlatayım derim :) her ne kadar hoş bir olay olmasada neyse çaylı kasabasını bilen varmı yada çaylı lı olan lar ben köyümü çok seviyorum özünde delikanlılık var bee köyümün :)

by_multeci
09.07.2006, 19:56
cello 1907 ve vassili sizler merhaba bende tokat turhal çaylı köyündenim

ve diğer tüm canlara merhabalar ve kucak dolusu selamlar

alevikiz
10.07.2006, 15:10
berlin tokat 25 hemso bende turhala gitmiyeli belki 20 yil olmustur. hayal mayal hatirliyorum turhali, ama bu sene gitmeyi düsünüyoruz bakali.
ben mainz yakinlarinda kaliyorum. yada söyle diyeyim frankfurt etraflarindan, belki daha tanidik bi sehridir senin icin.

alevikiz
10.07.2006, 15:21
selam by multeci arkadas. cayli köyünü biliyorum ben, yani hic gitmedim ama köyün adini cok duydum ve bizim köylüden birkac genc caylidan evlendi. yani cayli gelinlerimiz var bizim :)

Alisahin
10.07.2006, 15:23
ALEVIKIZ CAN,Ben HEidelberg in sirin ilcesi Wiesloch da
oturuyorum.Berasi size yakin,60,70 km kadar birsey.
16 Agustosta HBV anma etkinliklerine katilmani tafsiye edrim.
ayni zamanda bölgenizdeki Alevi kültür merkezleriyle kontak halinde
olursan daha faydali olur,Alevilik hakkinda daha cok bilgiye sahip
olursun.Saygilar.Alm.bende Turhalda oturuyorum.
Cayliyi biliyorum,hatta,oradan gelinimiz var.tanidiklar var.

alevikiz
10.07.2006, 17:56
selamlar alisahin arkadas. heidelberg bize yaklasik 120 km. ben tam frankfurtdan degilim. ben bizim cevredeki alevi dernegine gidiyorum. semah ve baglama kurslarina katiliyorum. cemlerde ve etkinliklerde misal kölnde agidan umuda dogru diye bi etkinlik vardi biz orda semah döndük. alevilik konusuna gelince en iyi bilgiyi bana annem veririr, cünkü bu konu üzerinde cok bilgili. tabikine dernektende ögrendigim cok sey oluyor.

BerlinTokat25
11.07.2006, 00:58
Bu senede yine Festival var mi Resadiye de Büsürüm.? Vallahi cok sevindim bu Foruma üye oldumu icin. Sizleri Aylemi olöarak sayiyorum artik!!!! Selamlar BerlinTokat.......

mesuteren
11.07.2006, 11:14
Arkadaşlar merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım.Çorumlıyum.Aranızda Çorum lu olup ve Antalya da yaşayan varsa dost olmak isterim.

by_multeci
13.07.2006, 09:40
selam by multeci arkadas. cayli köyünü biliyorum ben, yani hic gitmedim ama köyün adini cok duydum ve bizim köylüden birkac genc caylidan evlendi. yani cayli gelinlerimiz var bizim :)

vay bee demek bizim kızları aldınız hee tühh

bende sen gibiyim köyümün adını çok duydum ama hiç gidemedim demeyim çünkü 11 yaşındayken bir kere gittim ama şimdi 21 yaşındayım sen hesap et ne kadar olmuş :D:D köyümü görmeyeli

chivas7
14.07.2006, 23:15
merhabalar ben turhal samurcay köyündenim...
köyümüzün sitesi ve forumuna beklerim , bayan arkadaşlarla tanışırsınız.
yalnız forum a girmek için üye olmanız gerekli...:detective

cancan60
16.07.2006, 02:24

www.samurcay.org

ne demek oluyor yani ''bayan arkadaşlarla tanışırsınız''

dostum bize ''insan lazım, insana saygısı olan''

senin sitene sadece bayanla tanışmak için mi geleceğiz?

....başka neleri meşhur bu sitenin..???

senin bu forumda ne aradığın apaçık belli..

buradan kendi sitendeki bayanlarada saygısızlık ediyorsun!

siz kimsiniz ki bu daveti onlar adına sunuyorsunuz!

şahsiyetin nedir? sıfatın nedir? senin...

satı
16.07.2006, 09:15

www.samurcay.org

Ne bu şimdi:24:

Haaa yani sen de buraya kızlarla tanışmaya geldin sadece onu mu demek istiyorsun?:mad:

uysalengin
16.07.2006, 09:24
chivas7 hemşerim sen yanlış yerdesin galiba

"bayan arkadaşlarla tanışırsınız" nedemek ille sitenizin reklamınımı yapmaya çalışıyorsun

ARKADAŞLAR İÇİNİZDE BİZİM SİTEMİZE BAYAN ARKADAŞLARLA TANIŞMAK İÇİN ÜYE OLAN VARMIDIR ACABA???

chivas7 kardeş sen yanlış siteye üye olmuşsun herhalde :(

satı
16.07.2006, 09:38
chivas7 hemşerim sen yanlış yerdesin galiba

"bayan arkadaşlarla tanışırsınız" nedemek ille sitenizin reklamınımı yapmaya çalışıyorsun

ARKADAŞLAR İÇİNİZDE BİZİM SİTEMİZE BAYAN ARKADAŞLARLA TANIŞMAK İÇİN ÜYE OLAN VARMIDIR ACABA???

chivas7 kardeş sen yanlış siteye üye olmuşsun herhalde :(

Bazen çıkıyor can.Ama merakın olmasın anlaşılınca hemen gereği yapılıyor.

Bir köyün internet sitesinin olması çok güzel böyleleri de olmasa.Yazık oldu siteye.

Chivas7 ben gireceğim siteye yalnız amacım bilgi edenmek ne diyon uyar mı?

seheryelikiz
16.07.2006, 13:10

www.samurcay.org

Köyünüzün formu kızlarla tanışmak için çok uygun bir forum galiba:)
bu foruma yazdığın ilk msj.konusuna bak...

Serdarsevi
16.07.2006, 15:48
Slm millet. Slm Yildiz abla. beni tanidin mi ben Serdar Hamburg dan. Herkese Selam Söyle Aziz Abiye, Yildirim abiye...

nesslimm
17.07.2006, 00:06
Turhal yer olarak güzel.kaldırımları Tokat'ın kaldırımlarıdan geniş:)en azından rahat yürüyebiliyoruz.sosyallik açısından gelişmesede idare ediyor Turhal:)...ayrıca ben keçeciliyim can.bir isteğinmi vardı?varsa bir isteğin yardımcı olmaya çalışırız:)
sağal kardeşim geliom ağustosta inşallah . hersene gidioz gezioz yaşamasakta orda snede 1 uğruyoz güzel memleketimize

ares_43
17.07.2006, 20:33
Arkadaşlar ben turhallı değilim amasyalıyım benım turhalda oturan arkadaslardan isteğim astsubayım tuncelide olarak gorev yaparken turhallı bir aziz koçak arkadaşım mayına basarak sehit oldu bana ailesinin telefon numarasını bulabilirseniz cok sevinirim kolay gelsin

alevikiz
18.07.2006, 12:00
merhaba serdarcigim.
tanimaz olurmuyum seni hic ayipsin yani.
nbr nasilsin bakalim yakisiklim benim??
dügüne gelemediginiz icin üzüldüm ya :crying:
sende benden ev halkina selam söyle hepinizi kocaman öpüyorum

alevikiz
18.07.2006, 14:27
vay bee demek bizim kızları aldınız hee tühh

bende sen gibiyim köyümün adını çok duydum ama hiç gidemedim demeyim çünkü 11 yaşındayken bir kere gittim ama şimdi 21 yaşındayım sen hesap et ne kadar olmuş :D:D köyümü görmeyeli

sizin köyün erkekleri ellerini agir tutarsa bizimkilerde böyle alir iste sizin kizlari :001_tt2:

bende en son iste 98 yilinda gitdim.
en iyisi yasimi söylemeyim yoksa yasli oldugum ortaya cikar :)

Serdarsevi
18.07.2006, 19:31
iyilik yildiz abla. vallah calisiyom ausbildung. sen neyapiorsun.? dügüne ne yazikki gelemedik. belki biliyorsun dükkan var. kapatamadik. ehliyetimi aldim belki bi zaman ugrarim :D. abilerim neyapiyo. nasillar??

Bir Zeynep
18.07.2006, 20:23
hayirli ugurlu olsun serdar kardes, kazasiz belasiz kullan arabayi.

Sema
18.07.2006, 20:47

www.samurcay.org

Yazıyı görünce köpürdüm, sonra diğer arkadaşların yorumunu okuyunca daha fazla laf söylemeyim bari dedim ama köyünü rezil ettin arkadaşım

nesslimm
18.07.2006, 22:46

www.samurcay.org
ayıp ya ayıp ilk anda bari kendini böyle tanıtmasaydın

volkan
18.07.2006, 22:51
bende turhal'lıyım ulutepe köyündenim... merhaba hemşolar...

garcia
18.07.2006, 23:46

www.samurcay.org

sayın chivas7 bahsettiğiniz forum bir köy tanıtım formumu?yoksa tanışma formumu?böyle düşünen bir inasana yazıklar olsun.başka ne söylenebilirki?yani siz insanları sitenizdeki bayanlarla tanışmaya davet ediyorsunuz,böylelikle almış olduğunuz kültürü ve amacınızıda ortaya koymuş oluyorsunuz.aslında bomboş,kültürsüz,amaçsız,bilinçsiz,chat delisi bir nesil yetişiyor.ençokta ona üzülüyorum...

Aliyar2004
19.07.2006, 21:07
Merhaba Yildiz,
Merhaba hemsolar.
Ben Muharrem Abin ben de ayin 3.de gidiyorum ama hemen köye gitcem
köyde ayin 4. den sonra Gezi basliyor.
Köye gelirsen Köyde yoksa Istanbulda görüsürüz.

Herkese slm

gönüldostu
21.07.2006, 03:21
ben tokatlıyım bu sene turhalda okudum dedemler orda oturuyo belki tanıyanlar vardır "saper" soyadımız

ali12177
22.07.2006, 15:17
slmmlar tokat TURHAL tum tokatlılara slmm ASKER AĞCAŞAR KÖYÜ
Nbr Ben De Agcasarliyim
bende turhal'lıyım ulutepe köyündenim... merhaba hemşolar...NBR BENDE AGCASARLIYIM

ekocan
23.07.2006, 20:01
SELAM,. dostlar doğrusu ben karam sarım : ülke nifusunun% bilmem kaçıyız diyoruz ama malesef bir birimiz den habarimiz yok? bakıyoruz el oğlu
öyle örgütleniyorki trafik cezasını bakana bildire biliyor bizse malasef diyorum bir yerlerde ölsek kimsenin haberi yok nasıl iştir bu! nası örgütlenme dir bu sorarım size nerde o yöneticiler uyuyormu acaba! uyanın arkadaşlar uyanın hepimiz bir yerlerde çile keşleri oynuyoruz. bir yerlerden başlayalım artık cem tv yi bile doğru dürüst faliyete geçiremedik. kendimizi ifadeden yok sun 'özür'... bir yosun gibi başı boş ömür bitiriyoruz.bir yerlerden başlamak lazım. her şeyden evvel istatistik gerekiyor. iyi bir pilanlama. bir birimize sahip çıkmak adına verelim el,ele. gelenek vegöreneklerimizi gün ışığına çıkaralım elin itinin düşmeyelim diline. bir çoğumuz memleketin den ayrı yerlerde ikamet ediyor. gelin görün ne zorlukla mücadele ediyor, büyük bir derye deniz de çırpınmak gibi bir şey. umarım bu yazdıklarım birilerini ateşlerde , dikate alınır. ben çalışan biriyım.akşamları pc ye geçer yorumları okurum:ilgilenelere.adresim:ekrem6060@hotmail.com ayrıca: inspeak nikim:eko60006 görüşmek üzere.tanışmak isteyen baaşta hemşerilerim tüm yurdum insanına ben den sevgiler....ekocan....not: tokat /turhallıyım.

turhalas
24.07.2006, 11:19
tüm turhallı canlara selam olsun.bende turhalın yeniceler köyündenim.
bilen var mı?ya da oralı olan kimse var mı?

slm kardeş yenicelerden arkadaşalrım var ve gittim de. sen alıcan çınar ı tanırmısın sonra orda soyadını unuttun yıldız,canan,ekrem vardı bunlarla iyi arkadaşdık.:thumbup1:

turhalas
24.07.2006, 12:02
merhaba arkadaşlar ben turhallıyım ve şuan yaşıyorum.yavşanı bilirsiniz orda çok alevi vardır.

driss_akk
24.07.2006, 20:55
bizim orada arılar var babam her zaman gelir ben turhaldayim

ekocan
25.07.2006, 20:36
:taz: SELAM,. dostlar doğrusu ben karam sarım : ülke nifusunun% bilmem kaçıyız diyoruz ama malesef bir birimiz den habarimiz yok? bakıyoruz el oğlu
öyle örgütleniyorki trafik cezasını bakana bildire biliyor bizse malasef diyorum bir yerlerde ölsek kimsenin haberi yok nasıl iştir bu! nası örgütlenme dir bu sorarım size nerde o yöneticiler uyuyormu acaba! uyanın arkadaşlar uyanın hepimiz bir yerlerde çile keşleri oynuyoruz. bir yerlerden başlayalım artık cem tv yi bile doğru dürüst faliyete geçiremedik. kendimizi ifadeden yok sun 'özür'... bir yosun gibi başı boş ömür bitiriyoruz.bir yerlerden başlamak lazım. her şeyden evvel istatistik gerekiyor. iyi bir pilanlama. bir birimize sahip çıkmak adına verelim el,ele. gelenek vegöreneklerimizi gün ışığına çıkaralım elin itinin düşmeyelim diline. bir çoğumuz memleketin den ayrı yerlerde ikamet ediyor. gelin görün ne zorlukla mücadele ediyor, büyük bir derye deniz de çırpınmak gibi bir şey. umarım bu yazdıklarım birilerini ateşlerde , dikate alınır. ben çalışan biriyım.akşamları pc ye geçer yorumları okurum:ilgilenelere.adresim:ekrem6060@hotmail.com ayrıca: inspeak nikim:eko60006 görüşmek üzere.tanışmak isteyen baaşta hemşerilerim tüm yurdum insanına ben den sevgiler....ekocan....not: tokat /turhallıyım.

Sema
27.07.2006, 08:56
bende turhal'lıyım ulutepe köyündenim... merhaba hemşolar...

Ulutepe bizim köyün üst tarafı, köyümüze giderken sizin oralardan geçiyoruz
Hoşgeldin aramıza

ali12177
30.07.2006, 15:15
nurkavak mah oturuyorum askerım suan afyondayım kendınıze ıyı bakın

lamekan bawo
30.07.2006, 15:17
mende mende meydan mahallesınden ihi seyrani... tum canlara selam saygı kendınıze ıyı bakın

uysalengin
05.08.2006, 21:01
arkadaşlar tokatla ile turhal kültür ve yaşayış bakımından nekadar farklı gözlemleyebileniniz varmı?

seheryelikiz
05.08.2006, 21:33
[QUOTE=uysalengin]arkadaşlar tokatla ile turhal kültür ve yaşayış bakımından nekadar farklı gözlemleyebileniniz varmı?[/

gözleyebilenler arasındayım can:)her kişinin bakış açısı farklı olacaktır bu konuda.bence tokat ve turhal arasındaki bazı farklar şöyle;

Bu sıralar çok olumsuz yada karamsar olduğumu düşünsemde..

1)Tokatta öğrenci kesimi fazla olduğu için sosyal hayat daha hareketli,yaşam daha rahat:en azından öğrencilere saçlarınızı keseceksiniz,top sakal bırakmayacaksınız diye bir baskı uygulanmıyor.turhala gelince kesinlikle uzun saçlı yada top sakallı dolaşamazsın aksi halde faşoların darbelerini yiyebilirsin:)
2)Turhal kalesinde bayrak inmez vatan bölünmez,ezan susmaz...yazarken en azIndan tokat kalesinde böyle bir yazı yazmıyor.
3)Tokat Turhalın sahip olduğu üç hilalli parka sahip değil:)
4)Tokatta alparslan türkeş bulvarıda yok ama bizim turhalımızda var:)
5)Turhalda her çarşamba pazarı kurulmasında şehre megafonla dua verilir.bir kaç dakikalığına kendini iranda hissedebilirsin:)ama Tokatta yok böyle bir uygulama diğer şehirlerde olmadığı gibi..
6)Turhalda 72 milletten insan vardır .(afgan,çingene,alevi,çerkez,kürt,laz...)Tokatta sanmıyorumki bu kadar geniş bir mozaik olsun.
7)Olumlu taraflarındanda bahsetmek gerekiyor hakkını yemeyelim şimdi turhalın:);caddeleri daha geniş tokata göre,turhal bisiklet süren bayan sayısı tarafından il ve ilçeler arasında en fazla bayan bisiklet sürücü bulunan ilçeler arasında.turhalda şelale var ama Tokatta yoook...
....

huseyn
05.08.2006, 21:42
evet ben tokatta okuyorum bence yeşillik bakımından zengin bir il ama insanları bakımından dha gelişmeye ihtiyacı olan bir yer düşünüyorum
turhala gelince tokattan nüfus olarak daha genç o yüzden daha çağdaş gözüküyo ama tokattaki imkanların inanın yarısı turhalda yok
teşekkürler

yasemen
12.08.2006, 10:06
mehaba ben aranıza yeni katıldım benimde annem turhallı ve sema arkadaşımın söylediklerine eklemek istediğim bir şey var hala varmı bilmiyorum ama turhal belediyesinin yan tarafında nizamı alem ocağı vardı

karacehennem
14.08.2006, 18:01
Ben Turhallı değilim ama 12 sene orada kaldım.Turhal'dan ve Turhallıdan çok memnun kalmıştım.

sevgi1988
18.08.2006, 21:47
bende turhal yenisu köyündenim ne güzel burda turhallılarla karşılaşmak

lamekan bawo
18.08.2006, 23:52
merhaba canlar daha once yazdıgım gıbı bende Turhallıyım turhaldan olan canlar varsa tanısalım saygılarımla...

BENDE BU DUNYA YA GELDİM SAKİNİM KALSIN BENİM DAVAM DİVANA KALSIN MUHAEMMED ALİ DİR BENİM VEKİLİM KALSIN BENIM DAVAM DİVANA KALSIN

P.SULTAN ABDAL

sudenurok
19.08.2006, 00:32
Formda baya turhallı arkadaş varmış ne güzel turhallı arkadaşlarla karşılaşmak bende turhallıyım (yenisu) bide yazan arkadaşlar köyleri varsa yazsa daha iyi olur

cancan60
19.08.2006, 00:41
merhaba arkadaşlar! ben Turhal ovacık'tan

s-adıgüzel
19.08.2006, 23:47
turhal ağcaşar adıgüzellerdenim

erenim
22.08.2006, 11:19
slm bütün turhallılara bende turhallıyım bütün turhallı arkadaşlarla tanışmak istiyorum tabi isterseniz

haydar cebeci
22.08.2006, 13:27
arkadaşlar merhaba ben tokat turhallıyım kızoğlu köyünden

cancan60
22.08.2006, 13:37
arkadaşlar merhaba ben tokat turhallıyım kızoğlu köyünden

hoş geldiniz! ben de ovacık'tan! kızoğlunda akrabalarım var orada değiller ama istanbul'dalar.

uysalengin
24.08.2006, 00:25
Gençler yeni yeşilalanlılar yokmu tanışalım

mercan_ist
27.08.2006, 22:07
selam.ben de yeni katıldım aranıza.Ben de Turhallıyım. Ama istanbul'da yaşıyorum ve memleketimi çok özledim.uzun zamandır gidemiyorum.Şu an da orada olan var mı?
uysalengin Yeşilalanlıyım ben.Sen anladığım kadarıyla uysallardansın.

Sema
27.08.2006, 23:37
Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz aramıza

sevgi1988
30.08.2006, 21:52
Bende tokat/turha'llıyım.Köyümü çok ama çok seviyorum.Geçen sene tatil için köye gittiğim de çok sevinmiştim çünkü;tüm sevdiklerim orda örneğin.aneannem,kuzenlerim teyzem..hepsi orda.köye gittiğimde bizi sağolsunlar çok iyi karşılıyorlar.Akşam olduğunda kapı önüne çıkıp muhabbet ederler büyüklerimiz.küçüklerimiz ise saklambaç oynaylar(karanlıkta saklanbaç bir başka güzel olur bu arada çünki;ebe olan karanlıkta saklananları bir türlü göremez,yada kim acaba diye terettütde kalır o düşünürkende tabi işişten geçmiş olur:biggrin: bazen iyi görenler de çıkıyor tabi):biggrin: Doğal güzelliğiylede çok güzel bir yerdir.köyüm hakkındaki düşüncelerim şimdilik bu kadar.:stuart: :biggrin:

Azrail
31.08.2006, 14:31
yeni gelen Turhal'lı hemsehrilerimi hoşgeldiniz diyorum,

ne kadar da cok Turhal lı varmış

sevgi1988
01.09.2006, 18:26
Ben varım Tokat-Turhallıyım.Ama istanbul'da yaşıyorum.:laugh: :laugh:

Lamekan
12.09.2006, 00:07
[RIGHT]merhaba canlar hep bır hallı TURHAL lıyız bız bıze benzerız :)......

Yüzbin kere tövbe eder gene şarap içeriz...

Tokat turhaldan hemşerilere merhaba

cancan60
13.09.2006, 01:32
Turhall'lı dostlarım hoş geldiniz!

Turhal'daysanız herkese selam söyleyin benden! Kimi görürseniz söyleyin; ağaca, kuşlara vs.. özledim ben memleketimi selam olsunn..

hubyar_dost
13.09.2006, 11:37
Turhal'da kalırım her yaz ben de 15 gün..

keklikoluk köyü
13.09.2006, 18:01
Tokat-Turhal'da görev yaptım. Turhal Semah Ekibi ekol haline gelmiş.

Lamekan
16.09.2006, 22:44
merhaba canlar

Aranıza yeni katıldım turhal-ağcaşarlıyım,tesadüf eseri rastladım bu siteye ve köylülerimin olduğunu görünce üye oldum ,bundan sonra inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz...güzel günler dilerim

f_adar

selam herkese

Merhaba köyümden kardeşler.. Hoş geldiniz....

Siz Adarsanız bizde Adıgüzel'iz :)

Dostca kalın ii forumlar...

adarr
17.09.2006, 23:11
biz adarız adıgüzellerlede yakın akrabayız ama bizimkiler seni çıkaramadı nese önemli diil bide puşi dimi kafandaki bizde kimse onu takmazki ne alaka ya kusura bakma merak ettim sadece

Lamekan
17.09.2006, 23:18
biz adarız adıgüzellerlede yakın akrabayız ama bizimkiler seni çıkaramadı nese önemli diil bide puşi dimi kafandaki bizde kimse onu takmazki ne alaka ya kusura bakma merak ettim sadece

Evet Adar soyadı yakın akrabamızdır... Ben dedemin adını almışım dedem gibi adım Ali soyadım Adıgüzel...

Aziz oğlu Ali Adıgüzel...

Ben köyde kalmadığım sizinkiler beni tanımamıştır.. Hoş benimde çok adar tanıdığı var ama isimlerinizi bilmediğim için bende şu an kim olduğunuzu bilemiyorum..

Puşi konusuna gelince.. Dogudan bana bir hediye... Türkiyenin birçok yerine gittiğim için zamanında hepsinden bişeyler alıyor insan....

adarr
17.09.2006, 23:30
Evet Adar soyadı yakın akrabamızdır... Ben dedemin adını almışım dedem gibi adım Ali soyadım Adıgüzel...

Ben köyde kalmadığım sizinkiler beni tanımamıştır.. Hoş benimde çok adar tanıdığı var ama isimlerinizi bilmediğim için bende şu an kim olduğunuzu bilemiyorum..

Puşi konusuna gelince.. Dogudan bana bir hediye... Türkiyenin birçok yerine gittiğim için zamanında hepsinden bişeyler alıyor insan....

annem diyorki aziz hoca ve benlini oğlu diyor senin annen babamın dayısının kızı oluyomuş.babanda babaannemin amcasının oluymuş valla ben akrabamı bulduma sevindim kendine iyi bak:)

aa bide yengende benim abimin karısının anneannesinin akrabasıymış :lol:

Lamekan
17.09.2006, 23:55
annem diyorki aziz hoca ve benlini oğlu diyor senin annen babamın dayısının kızı oluyomuş.babanda babaannemin amcasının oluymuş valla ben akrabamı bulduma sevindim kendine iyi bak:)

aa bide yengende benim abimin karısının anneannesinin akrabasıymış :lol:

He bizim karışık akrabalık bağları işte budur.... Bizimkiler yattı bende yarın dtaylı bir şekilde onlardan öğrenirim artık...

Evet formda bayağı akrabam oldu.. Demekki forum olarak büyüyoruz.. İşin garibi hiçbir akrabama ben buradayım dememiştim :)

Tekrar hoş geldin...

keklikoluk köyü
18.09.2006, 06:33
Zamanında İmranlı'dan Turhal'a göçenler de olmuş. Koçgirili olan bu insanlardan bu yazıyı okuyan oldu mu acaba? urhal güzel bir yer.1191-1992'de oradaydım.
1991-1992 yazacağıma, yanlış yazdım, özür dilerim.

sılam
19.09.2006, 12:47
Selam ArkadaŞim Bende Turhalliyim Turhalli Olmazmi HİÇ Burada

sılam
20.09.2006, 11:53
Selam olsun tüm tuhallıra ve diğer canlarımıza bende turhallıyım erenli köyündenim bilen varmı turhala enson okulum için martta falan gitmiştim son üç senem orda geçti okul için orda bulundumda turhalın heryerinide bilirim
burada bulunan tüm arkadaşlarala tanışmak isterim eeee boşunamı diyoruz hep bir haliz turhallıyız bizbize benzeriz diye.

schalke
20.09.2006, 14:48
Merhaba Turhalli ve diger illerden olan arkadaslar,
Bu foruma daha gecen gün rastladim. Cok ilginc kendi cevremin hatta köyümün insanina burda rastladim.

Henüz genis bilgi sahibi degilim forum hakkinda.
Aslinda merak ediyorum.
Forum kimin, ne zaman kuruldu? vs.vs
Daha genis bi zamanda iyice inceleyecegim.
Herkese burdan selam.
Selam olsun tüm tuhallıra ve diğer canlarımıza bende turhallıyım erenli köyündenim bilen varmı turhala enson okulum için martta falan gitmiştim son üç senem orda geçti okul için orda bulundumda turhalın heryerinide bilirim
burada bulunan tüm arkadaşlarala tanışmak isterim eeee boşunamı diyoruz hep bir haliz turhallıyız bizbize benzeriz diye.

Merhab silam,
Erenli; Meyil köyü degilmi?
Yoksa yaniliyormuyum.

sılam
21.09.2006, 17:14
merhaba erolerol evet erenli meyil olarakda geçiyo bökede kimlerdensin az çok tanıdığım varda iki senedir ordaydımda

seheryelikiz
27.09.2006, 16:07
Selam ArkadaŞim Bende Turhalliyim Turhalli Olmazmi HİÇ Burada

Mrb.Sılam Erenli'den pek kimseye rastlamadım burda.sevindim komşu köylerden birine daha rastladığıma:)bende Keçeci'liyim canım.çevre köylerden sokutaşlı,serpinli(yenisu)arkadaşlarda var ama bir kuytulu'ya,bir karkınlıya,bayatlıya raslayamadım umarım onlarda kısa süre içerisinde keşfederler bu forumu:)

lamekan bawo
27.09.2006, 17:57
ehe birde BÖKE liye rastlamadın herhalde işte oda geldi merhaba can.... :D

Alisahin
28.09.2006, 22:16
Tokat ve ilceleri cok güzel,her taraf yemyesil,bu yol oldukcada sicakti.
Ama Tokat Turhal arasi o yol yokmu berbat.Yöneticilerin yüz karasi,Dümdüz
ovaya adam gibi asvalt dökemiyorlar yillardan beri.Utansinlarrrrrrrrrr.
Tabiki Toaktin engüzel sehride TURHAL,gezme ve sosyal tesisleri bol,bol.
Herkese selamlar,saygilar.

ali12177
01.10.2006, 13:05
Mrb.Sılam Erenli'den pek kimseye rastlamadım burda.sevindim komşu köylerden birine daha rastladığıma:)bende Keçeci'liyim canım.çevre köylerden sokutaşlı,serpinli(yenisu)arkadaşlarda var ama bir kuytulu'ya,bir karkınlıya,bayatlıya raslayamadım umarım onlarda kısa süre içerisinde keşfederler bu forumu:)
slm bende turhalllıyım agcasar koyu askerdeyım suan kendınıze ıyı bakın

lamekan bawo
02.10.2006, 22:54
valla ben 8 seneden bei turhaldayım mukemmel bır memleketım var benım yaaa her seyı ıle mukemmel topragı suyu havası her seyı ıle mukemmel bır de sosyal aktıvıteler su memleketım de mukemmel olacak yav... turhal ınsanı cok gerı de yasıyor soyle bır bakıyorum bir cafe olsun restorant olsun en fazla 1 yıl ayakta durabılıyor yaw adam acmıs ne guzel gıt bak eğlen ama yok nerde ben kafaya koydum olmeden turhalıma halkıma guzel bır turku cafe acacağım bu benım ahtım yapacagım ama :)...Hep bir hallı TURHAL lıyız biz bize benzeriz yüz bin kere tovbe eder ynede şarap içeriz.... :D

Lamekan
04.10.2006, 01:21
Benim daha güzel bir fikrim var... insanların yüzlerine bak.. Yüzlerinde bir sıcaklık bulursan daha kolay anlarsın orada alevi olup olmadığını.. Bende turhallı olarak yıllar sonra gittiğimde memleketime öyle yapmıştım... ve seninle aynı kanıda değilim pdr alevi.

sılam
04.10.2006, 12:30
[QUOTE=sılam]

evet canım bir keresinde bizim köyün otobüsü yolcu bırakmıştı sizin köye ozaman görmüştüm ama ozamanda küçüktüm net hatırlamıyorum köyünüzü:)çok yüksek köyünüzün yeri karkının üstüne düşüyo değilmi?evet genelde bilinir bizim köy Keçeci Baba(Ahi Mahmut Veli)ziyareti dolayısıyla...sizin köyün muhtarını tanıyoz.büyükler tanır birbirlerini kesin.ama ben bilemem:)ben istanbulda yaşamıyorum Turhal'da yaşıyorum.buralara gelirsen beklerim...özlemişsindirde zaten:)

evet bizim köyün yeri yüksekte seheryeli bizim köyün muhtarı benim eniştem olur sen pehlivanlardansın dimi peki duran baş neyin olur o benim dayım oluyoda sen turhalın neresinde oturuyosun ben daha bu sene geldim ordaydım bende okulum nedeniyle meydan mahallesinde oturuyodum inşallah gelirim yaa çok istiyodum törenlere katılmayı ama malesef gelemedim başka sene gelirim allahın izniyle:)
lamekan turhallı olmana sevindim ama ben burada pek aleviye rastlayamadım

merhaba pdr_alevi turhalda nsl aleviye rastlayamazsınki sağına soluna baksan alevi hep orası sen nerde oturuyosun
[QUOTE=sılam][QUOTE=fehat60]mrb sıla ben turhalı bılırım zile kadar olmasada guzel[/

Merhaba ferhat60;
benim için tokatın heryeri güzeldir toprağımın kokusu yetiyo herşeye öyle değilmi ama zileymiş turhalmış
slm canlar tabıkı tokatın her yerıguzel ben oylesıne demıştım zile kadar olmasa diye

slm ferhat60 biliyorum öylesine dediğini ama yinede deme çünkü herşeyiyle heryeriyle tokat çok güzel eee memleketimiz dimi ama:biggrin:

can85
04.10.2006, 12:57
evet haklısınn her sene gittimiz de o yol bitürlü bitmiyo.ama şuda var ki tokat tan daha güzel turhal:) bi ara il olmak istiyoduk ama artık pek ses çıkmıyo.gerekte yok aslında.boşuna yük oluruzz artııkk

hemşo turhal bnm bildiğim şu yönden il olamıyor yanlış duymadıysam TOKAT a daha yakınmışta şöyleymişte böyleşmişte ama sanmıyom herhalde TURHAL da alevi oranı çok olduğu için olabilir mi acaba yada başka bürokrasi gibi sebepler..
aslında baktığımız zmn ben ZİLE liyim ama TURHAL TOKAT tan daha güzeldir..

seheryelikiz
04.10.2006, 13:11
SILAM canım akraba çıkacaz senle valla:)nerden anladın gıı söylemeden pehlivan'lardan olduğumu :)evet onlardanım...demek sizin köyün muhtarı enişten eşi ablanmı kız yoksa..onuda gördüm en son hastaneye gidip geliyodu rahatsızdıda:(çok şeker insanlar...demek gelmek istedinde gelemedin festivallere,canın sağolsun gelirsin başka zaman...duran baş diye birini tanımıyorum kız bizim köylümü...turhalda cumhuriyet mah.de oturuyorum..meydan mahallesi baya uzak bizim mahalleye ama bilirim o mahalleyi...hoşkal..

lamekan bawo
04.10.2006, 15:02
lamekan turhallı olmana sevindim ama ben burada pek aleviye rastlayamadım

can turhalda benım cevrem cok genıstır 500 arkadısm varsa bunların 450 sı alevidir olgun can cem evı sayısıda 8 olması gerekıyor benım bıldıgım kadarı ıle ray mahellesı yavsan mahallesı alevı toplumunun yuksek sevıyede bulunduğu yerler tabı meydan mahallesı hamam mahallesı varvara mahellesındede var ama yuzdelığe vurulursa orantı baya bır az ray ve yavsan mahallelerıne bakaraktan...

turkudostu
08.10.2006, 15:58
slm canlar bende turhallıyım siteye yeni kayıt oldum burada güzellikleri paylaşmak dilegiyle canlar...

alevi_nafta60
08.10.2006, 17:14
slm arkadaşlar ben turhal dan dursun syerani arkadaşım sanada slm lar arada uğra yanıma
konunuz turhalla olduğu için atladım tabiki
öncelikle turhalda alevi çok cem evide üç tane diil ray mh.yavşan mah hamam mah meydan mah çaylı yenisu ve ulutepedede var
ha bu arada tanışalım arkadaşlar ii olur

angle
08.10.2006, 19:25
slm canlar bende tokat turhal ulutepe köyündenim...daha yeni üye oldum...bu sitede emeği geçen herkesin eline koluna gönüllerine sağlık...

pdr_alevi
08.10.2006, 20:10
lamekan
can dediğin gibi yapacağım
ayrıca o dediğin mahallelere bir gün gidecem mesela ben yavsana yakınım
cumhuriyet mahallesinde oturuyorum jandarmannın orada

alevikiz
09.10.2006, 16:54
valla ben 8 seneden bei turhaldayım mukemmel bır memleketım var benım yaaa her seyı ıle mukemmel topragı suyu havası her seyı ıle mukemmel bır de sosyal aktıvıteler su memleketım de mukemmel olacak yav... turhal ınsanı cok gerı de yasıyor soyle bır bakıyorum bir cafe olsun restorant olsun en fazla 1 yıl ayakta durabılıyor yaw adam acmıs ne guzel gıt bak eğlen ama yok nerde ben kafaya koydum olmeden turhalıma halkıma guzel bır turku cafe acacağım bu benım ahtım yapacagım ama :)...Hep bir hallı TURHAL lıyız biz bize benzeriz yüz bin kere tovbe eder ynede şarap içeriz.... :D

selam hemso,
ben bu sene tatilde 4 günlügüne turhaldaydim ve cidden aksamlari turhalda hayat diye birsey yok. bi masada alis veris yaparkene orda calisana sormustuk burda gencler nerde toplanir diye. malesef dedi, burda genclere göre bi yer yok. arkadaslarla birisinde toplanirsin dedi. bize sordu nerden geliyorsunuz diye, bizde istanbul deyince güldü ve dediki istanbul gibi yeri birakip buraya niye geldiniz. yani nerdeyse siz salakmisiniz diyecekti, ama demedi :)
ama cidden genler icin birsey yapilsa orda hicde fena olmaz. yoksa turhal cok güzel bi yer, görmeye deger.

fehat60
11.10.2006, 13:37
[QUOTE=seheryelikiz]

evet bizim köyün yeri yüksekte seheryeli bizim köyün muhtarı benim eniştem olur sen pehlivanlardansın dimi peki duran baş neyin olur o benim dayım oluyoda sen turhalın neresinde oturuyosun ben daha bu sene geldim ordaydım bende okulum nedeniyle meydan mahallesinde oturuyodum inşallah gelirim yaa çok istiyodum törenlere katılmayı ama malesef gelemedim başka sene gelirim allahın izniyle:)

merhaba pdr_alevi turhalda nsl aleviye rastlayamazsınki sağına soluna baksan alevi hep orası sen nerde oturuyosun
[QUOTE=fehat60][QUOTE=sılam]

slm ferhat60 biliyorum öylesine dediğini ama yinede deme çünkü herşeyiyle heryeriyle tokat çok güzel eee memleketimiz dimi ama:biggrin:slm sılam evet oyle aslında nede olsa dogdugumuz buyudugumuz yer memmelek özlemı cok ben istanbulda yaşıyorum istanbulda bıle tokatlı hemşerılerime rasladıgım zaman benım için bır başka oluyo turhalmış zıleymış ayrım yapmıyorum

Lamekan
11.10.2006, 20:57
slm canlar bende tokat turhal ulutepe köyündenim...daha yeni üye oldum...bu sitede emeği geçen herkesin eline koluna gönüllerine sağlık...

Öncelikle hoş geldiniz.. Burada Ağcaşardan kardeşlerinizin olduğunu bilmenizi isteriz..

Eski ismiyle Kelit denir.. Bizim bir üstümüzdeki köydür az çok bilirim... merak ettim köyünüzün yeni ismi Ulu Dere olmuş doğrumudur....

Umarım forumumuzdan en etkin şekilde yararlana bilirsiniz..

alevi_nafta60
11.10.2006, 21:54
Öncelikle hoş geldiniz.. Burada Ağcaşardan kardeşlerinizin olduğunu bilmenizi isteriz..

Eski ismiyle Kelit denir.. Bizim bir üstümüzdeki köydür az çok bilirim... merak ettim köyünüzün yeni ismi Ulu Dere olmuş doğrumudur....

Umarım forumumuzdan en etkin şekilde yararlana bilirsiniz..

slm kardeş hoşgeldin ben de turhaldan nım lamekan uludere diil ulutepe (kelit)
bu arada ben yeni üye olmuştum nasıl istek isteyebilirim 4-5 gün oldu

Lamekan
12.10.2006, 19:40
slm kardeş hoşgeldin ben de turhaldan nım lamekan uludere diil ulutepe (kelit)
bu arada ben yeni üye olmuştum nasıl istek isteyebilirim 4-5 gün oldu

Dediğim gibi bende biliyorum köyün isminin ulukepe yada eski adıyla kelit olduğunu ama bir elitli arkadaş Ulu dere oldu olacak diyordu ondan sordum...

seheryelikiz
13.10.2006, 14:21
Yeni aramıza katılan Turhal'lı canlar hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz:)

Lamekan
14.10.2006, 01:38
ali kardeş yine yanlış yazmışsın ulukepe değil,:p ulutepe

Hımm ...

Ulutepe

şimdi oldumu kardeş :)

Arif olan understand kardeş... Sende arifler sınıfındansın Ulutepe demek istediğimi anlamışsın değilmi :)

poyraz60
14.10.2006, 12:04
Turhalli olmazmi ya ben Turhalin Yavsanlik Mahallesindenim!
Turhal cok güzel bi yer Memleketimiz nede olsa....
selam kardeş bend e yavşanlıyım turhal kelımlerle anlatılmaz yaşanır butun canlara selamlar

merhaba Tokatlı arkadaşlarım.ben aslen Erbaa-keçeci köylüyüm ama Turhal'da ikamet ediyorum.Ortaokulu,liseyi burda bitirdim.
selam arkadaşım bende turhallıyım keçieci den kımelrden oluyrosun benım arakadaşalr tanıkdlar var

alevi_nafta60
14.10.2006, 18:24
slm canlar ben turhallı MUSAYİP ben den herkese slm ben üniversite okuduğum için turhaldan ayrıyım şu an ama bayramda gideceğim burdaki arkadaşlarla tanışmak isterim eğer sizde bayramda oradaysanız görüşelim

musayip sen nerde oturuyosun turhal da hamam mah demi hasan yıldız nein olur

musa1985
15.10.2006, 15:50
kardeş kimsin sen HASAN YLDIZ BENİM DEDEM olur sen beni tanıyorsun galiba
sen nerde oturuyosun

alevi_nafta60
15.10.2006, 19:43
ben seni tanıyoorum bende hamam mah sinde oturuyom hasan amcayıda çok severim musayip

poyraz60
17.10.2006, 18:38
slm canlar bende turhallıyım siteye yeni kayıt oldum burada güzellikleri paylaşmak dilegiyle canlar...
kardeş selam bend e turhalııyım insanların yüreği güzel olrusa dilide güzel olur goruyorumkı sende oylesın alaha emant ol sevgıyle kal

poyraz60
17.10.2006, 18:57
sağal kardeşim geliom ağustosta inşallah . hersene gidioz gezioz yaşamasakta orda snede 1 uğruyoz güzel memleketimize
selam arakadaşalr ben turhalın yavşanlıkda yaşıyroum özüpeklerdenım herkese saygılar konuşmak isteyen arakadaşalrı beklıyorum sevgıyle kalın

özel ileti adres ve numaralarinizi özlem mesaj yoluyla paylasin
gerci su an istirhatte ama istirhatte bile rahat durmuyorlar

lamekan bawo
17.10.2006, 21:53
Sıla merhaba... meydan mahellesınde nerde oturdun :) bende orada oturuyorumda

cancan60
18.10.2006, 17:43
Arkadaşlar 14.10.2006'da Turhal'daydım ilk defa memleketime gittim!

Memleketim çok güzelmiş, emekliliğimde kesin oradayım

Birkaç resim çektim sizlerle paylaşmak istedim buyrun,

http://img148.imageshack.us/img148/9268/14102006354zc2.th.jpg (http://img148.imageshack.us/my.php?image=14102006354zc2.jpg)

http://img157.imageshack.us/img157/2641/14102006353vk8.th.jpg (http://img157.imageshack.us/my.php?image=14102006353vk8.jpg)

http://img157.imageshack.us/img157/1286/14102006352qt9.th.jpg (http://img157.imageshack.us/my.php?image=14102006352qt9.jpg)

http://img149.imageshack.us/img149/700/14102006350do7.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=14102006350do7.jpg)

http://img157.imageshack.us/img157/2039/14102006349ba3.th.jpg (http://img157.imageshack.us/my.php?image=14102006349ba3.jpg)

http://img157.imageshack.us/img157/3623/14102006348je5.th.jpg (http://img157.imageshack.us/my.php?image=14102006348je5.jpg)

http://img241.imageshack.us/img241/2751/14102006347pr1.th.jpg (http://img241.imageshack.us/my.php?image=14102006347pr1.jpg)

http://img156.imageshack.us/img156/4823/14102006346iu3.th.jpg (http://img156.imageshack.us/my.php?image=14102006346iu3.jpg)

http://img156.imageshack.us/img156/5044/14102006345nl5.th.jpg (http://img156.imageshack.us/my.php?image=14102006345nl5.jpg)

http://img156.imageshack.us/img156/8829/14102006344jo6.th.jpg (http://img156.imageshack.us/my.php?image=14102006344jo6.jpg)

http://img330.imageshack.us/img330/9022/14102006330sx3.th.jpg (http://img330.imageshack.us/my.php?image=14102006330sx3.jpg)

http://img157.imageshack.us/img157/1627/14102006328li1.th.jpg (http://img157.imageshack.us/my.php?image=14102006328li1.jpg)

http://img156.imageshack.us/img156/5821/14102006324fs4.th.jpg (http://img156.imageshack.us/my.php?image=14102006324fs4.jpg)

http://img156.imageshack.us/img156/117/14102006323og6.th.jpg (http://img156.imageshack.us/my.php?image=14102006323og6.jpg)

http://img189.imageshack.us/img189/1231/14102006322tz7.th.jpg (http://img189.imageshack.us/my.php?image=14102006322tz7.jpg)

sılam
19.10.2006, 11:22
Sıla merhaba... meydan mahellesınde nerde oturdun :) bende orada oturuyorumda

slm lamekan yaa meydan mahallesinde fırat sokaktı heralde orda oturuyodum sokak ismini tam olarak hatırlamıyom ama heralde fırat sokaktı:)

sılam
19.10.2006, 11:30
[QUOTE=sılam;252184][QUOTE=seheryelikiz]

[QUOTE=fehat60]slm sılam evet oyle aslında nede olsa dogdugumuz buyudugumuz yer memmelek özlemı cok ben istanbulda yaşıyorum istanbulda bıle tokatlı hemşerılerime rasladıgım zaman benım için bır başka oluyo turhalmış zıleymış ayrım yapmıyorum

evet öyle insanın toprağından biriyle karşılaşması bile çok güzel bi duygu 60 plakalı bi araba gördüğümdede durdurup bende tokatlıyım cann demek geliyo içimden:):):)

alevikiz
19.10.2006, 13:02
inanmak güzel ama hiç blr leyde elı ayağaı olmayan insana inanmakda birazcık kötü inanılacak kişinin yazılı tarihi olması lazım
saygılarımla

böyle bakinca bazi seyler cok sacma geliyor. ama derdi olan dermanini heryerde ariyor. türkiyede onca türbeler var onca ziyaret yerleri var millet akin akin oraya gidiyor. türkiyenin bi ucundan öbür ucuna gidiyorlar niye iclerinde bi umut var, ya iyilesirsem diye. insan hastalanmasin careyi sadece tipda degil türbelerde hocalardada ariyor en inancizi bile derdine o zaman derman aramaya basliyor.

alevikiz
19.10.2006, 13:04
selam cancan,
resimleri paylastigin icin tsk.
bende bu yaz oraya gitdim ve cidden cok güzel bi sehir.

barkeles
24.10.2006, 14:46
merhabalar arkadaşlar,
ben zileliyim ama 5 yaşından 15 yaşına kadar turhalda oturdum.dedem hala orada yaşıyor. her sene giderim turhala, turhalı çok severim. gerçekten yaşlandığımda, kendimi emekliye ayırdığımda yaşayacağım yer orası..

uysalengin
26.10.2006, 12:07
ya arkadaşlar benimde emeklilik planlarım arasında turhala yerleşmek var zaten iş imkanı olsa şimdiden gidecemde orada ancak memur falan olmak lazım

Lamekan
27.10.2006, 21:06
ya arkadaşlar benimde emeklilik planlarım arasında turhala yerleşmek var zaten iş imkanı olsa şimdiden gidecemde orada ancak memur falan olmak lazım

Abi ufak bir dükkan açarsın bahçe içindede bir ev olursa sebzeni yetiştirir emekli maaşında olursa gül gibin geçinir gidersin.....

Bu hayaller bana bir 20 yıl kadar uzak ama...

alevi_nafta60
27.10.2006, 21:50

gelin abi emekliler gelin zaten emekli şehri olmaya aday yerlerden biri olduk yakında geç te bulamayacağız buralarda
oh ne güzel ya emekli olayım turhaldayım dimi valla ii arkadaşlar biraz da buralara yatırım yaptırım olsa ii olmazmı
:surrender

nesslimm
27.10.2006, 22:13

turhal' da da sonunda iş sahası bitmişşş.gençler hep büyük şehirlere geliyo artık.yaşlılar için emekliler için ideal biyer olcak bu gidişle.babam diyo zaten bende gidecem emekli olunca köyüme diye.

havası yeter.yıldızlar daha bi yakın yere orda tam seyirlik.

Lamekan
27.10.2006, 22:24
gelin abi emekliler gelin zaten emekli şehri olmaya aday yerlerden biri olduk yakında geç te bulamayacağız buralarda
oh ne güzel ya emekli olayım turhaldayım dimi valla ii arkadaşlar biraz da buralara yatırım yaptırım olsa ii olmazmı
:surrender

Konyadan sonra türkiyenin en düz yerleşim alanlarından birisi.. biraz kirlide olsa içinden ırmakda akıyor.. Doğası güzell.. İklimi ılıman.. Az biraz denize uzak olsada ideal yaşanılacak bir yer sonuçda.. Emek harcayarak karnını doyuran çocuklarını yetiştiren ve ömrünün son demlerini memleketinde ya da öyle bir yerde sürdürmek isteyenler için gayet güzel bir mekan...

Yatırım konusuna gelince.. Bu aralarr satıp satıp yemek moda oldugu için yatırımlar geri palanda...

Yatrım nereye olsa güzel olurr.. Ama belirli bir nüfüsdan fazlasını artık turhalın kaldıramayacağıda ortada..

alevi_nafta60
27.10.2006, 23:10
Yatırım konusuna gelince.. Bu aralarr satıp satıp yemek moda oldugu için yatırımlar geri palanda...

Yatrım nereye olsa güzel olurr.. Ama belirli bir nüfüsdan fazlasını artık turhalın kaldıramayacağıda ortada..

turhal fazlasınıda kaldırır ama bunun içinde iş sahası veyada il olması lazım yoksa ne köyleri fayda görür ne kentin kendisi
1)hiç bir sosyal faliyet yok (yeni açılan sinema dışında)
2) bugün hanımla akşam yemeğine çıkalım desen (ben bekarım evlenince ne yaparım diorum) hiç bir yer yok
3) arkadaşlarla gezelim desen en fazla yenişehire kadar çıkıp kesikbaştan dönüyosun ve bunu akşama kadar tekrarlasan hiç bişi anlamazsın
4)oturalım desen belli bi mekan yok (örnek=türkü kafe vs) gidersen de zaten bön bön bakıyolar
allhtan üniversite açıldı da ona yok çekmedim
başka sayıyımı
:excl: :excl: :excl: :excl: :excl:

dunker15
28.10.2006, 13:02
ben niksarlıyım ama turhalda büyüdüm 15 yaşına kadar orda kaldım daha sonra liseyi istanbulda kazandım şimdi istanbulda sarıgazide oturuyorum

musa1985
30.10.2006, 11:39
slm canlar hamam mahallesin de p,rsultan abdal kültür derneği var ama kapalı hiç gelen giden yok benim tavsiyem o derneği açalım canlandıralım ne dersiniz

cigdem_34
30.10.2006, 13:55
semacım bende turhallıyım hemşoo :))

sılam
30.10.2006, 17:22
slm canlar hamam mahallesin de p,rsultan abdal kültür derneği var ama kapalı hiç gelen giden yok benim tavsiyem o derneği açalım canlandıralım ne dersiniz

slm can bence güzel düşünmüşsün ben iki sene meydan mahallesinde oturdum ama hamam mahallesinde bir dernek olduğunu bilmiyodum turhalda belediyenin orda hacıbektaş-i veli kültür derneğini biliyodum sadece şuan istanbuyldayım zaten okulum nedeeniyle turhaldaydım...

musa1985
30.10.2006, 23:20
arkadaşlar bu pir sultan abdal kültür derneği amasya yolu üzerinde atasoy apartmanı n da dernek başkanı benim kirvem kazım duran ben turhala geldiğim zaman tatiller de açmayı düşün düm ama kimse gelmiyor derneğe daha doğrusu kimsenin dernek olduğundan haberi yok isterseniz şubat tatilinde açabilirim tabi gelirseniz özellikle turhal da oturan canlar sİze söylüyorum gelirsiniz değilmi benim amacım derneği canlandırmak ve bir araya gelebilmek umarım bana destek olursunuz bu konuda

seheryelikiz
31.10.2006, 11:34
arkadaşlar bu pir sultan abdal kültür derneği amasya yolu üzerinde atasoy apartmanı n da dernek başkanı benim kirvem kazım duran ben turhala geldiğim zaman tatiller de açmayı düşün düm ama kimse gelmiyor derneğe daha doğrusu kimsenin dernek olduğundan haberi yok isterseniz şubat tatilinde açabilirim tabi gelirseniz özellikle turhal da oturan canlar sİze söylüyorum gelirsiniz değilmi benim amacım derneği canlandırmak ve bir araya gelebilmek umarım bana destek olursunuz bu konuda

pirsultan abdal derneği amasya yolunda evet yerinide biliyorum ama açık değil.önce belediyenin yakınındaydı şimdi orada gözüküyor yeri uzak şimdiki yeri...keşke açık olsada arada bir gitsek uğrasak...sosyal açıdan yapılacak birşey yok zaten herkes bu konudan şikayetçi...sadece şubat tatilinde değil herzaman açık olmalı tıpkı tokat pirsultan abdal derneği yada diğerleri gibi...mümkünü varsa başka yere taşınsa dernek çok ters yerde can orası...geliriz destekleriz..yanınızda oluruz merak etmeyin..

alevi_nafta60
31.10.2006, 23:57
slm musayip slm seheryelikız öncelikle birlik v beraberlik lazım bu derneği kurmak için bu olmazsa olmaz ki yokta zaten bence burdan bişi çıkmaz
doğru söyleyen dokuz köyden kovulur burdan da isterseniz kovabilirsiniz ama bu bi gerçek önce başkan olarak sevilen sayılan birini koymak lazım buraya kendiliğinden diil bizlerin isteğile olmalı daha sonra sosyal dediğimiz faliyetlerde bulumalı bunları ayaklar agidip davet etmeliyiz kimsyi küstürme gibi bi lüksümüz yok anlayacağım kadarı ile daha sonra dışardan insanların gelip bize katılmasını sağlamalıyız (sosyalite olarak)
daha sonrası malum birlik ve beraberlik gelir zaten ne dersiniz olmazmı?
:surrender :surrender :surrender :surrender :surrender

turhallı60
01.11.2006, 18:40
slm ben turhallıyım

alevi_nafta60
01.11.2006, 19:36
slm ben turhallıyım

sen neresindensin turhalın dost
:thumbup1:

turhallı60
03.11.2006, 20:22
sen neresindensin turhalın dost
:thumbup1: ÇAYIR ALTI KÖYÜNDEN SEN

barkeles
09.11.2006, 18:02
Arkadaşlar Turhalda ray mahallesinde oturan varmı aranızda...? Ben Zileliyim ama turhalda büyüdüm nurkavak mahallesindeki 100.yıl ilkokulunda okudum. ortaokulu 2'ye kadar şeker ortaokulunda okudum. 3.sınıfta Turhal lisesi şimdiki yeni yerine taşınınca eski okulu şimdiki alparslan ortaokulu olarak açtılar ve burda okudum.. yani alparslan ortaokulunun ilk mezunları bizim dönemdekilerdi. ahh be gençlik ne günlerim geçti turhalda...

İlhan
11.11.2006, 16:12

merhaba seher yeli kız hoş geldin aramıza

(seher yeli kız seher yeli kız yerin hazır haydi katıl aramıza haydi katıl bukavgaya )

slm ben turhallıyım

bende turhallıyım -ağcaşar köyünden - tanıştıhıma memnun oldum

slm kimse varmı zileliyim ama turhallılarıda bi ziyaret edeyim dedim inşallah iyi etmişimdir hemşolar kim varsa selam ve sevgiler

slm kardeş iyi etmişsin bizim kapımız herkese acık bende firizköde oturuyorum cok arkadaşım var belki karşılaşmşızdır görüşmek üzere

selam turhal'lılar ormanözü'lü var mı aramızda

slm ben ağcaşarlıyım cok tanıdıhım var sizin oralı slmlarını söylerim onlara

musa1985
11.11.2006, 17:43
yeni gelenler merhaba turhal hamam mahallesinde yaşayan geygel musayip size hoşgeldiniz der saygılar sunar

barkeles
16.11.2006, 16:53
bende turhallıyım -ağcaşar köyünden - tanıştıhıma memnun oldum

slm kardeş iyi etmişsin bizim kapımız herkese acık bende firizköde oturuyorum cok arkadaşım var belki karşılaşmşızdır görüşmek üzere

slm ben ağcaşarlıyım cok tanıdıhım var sizin oralı slmlarını söylerim onlara

sonyilmazla çok yakindan tanışıyosunuz, en son karşılaşmanızda seviniyoduk hep beraber... neyemi, 11-4 halaşlı maçını kazandık diye.. :))))
neyse ilhancım aramıza hoş geldin...

s_i_n_a_n
21.11.2006, 15:49
bende turhallıyım kardeş