YoRuM78
06.04.2008, 00:18
Gecenin bu saatinde bakalım kimler beni dinliyor..İstek topiği burda ama bugün bir değişiklik yaptım kendimce siz sadece sanatçı isimlerini yazın bende ezgiyi dinletim...
Teşekkürler..
Teşekkürler..
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Nisan İstek Topiği YoRuM78 06.04.2008, 00:18 Gecenin bu saatinde bakalım kimler beni dinliyor..İstek topiği burda ama bugün bir değişiklik yaptım kendimce siz sadece sanatçı isimlerini yazın bende ezgiyi dinletim... Teşekkürler.. Şirin Anne 06.04.2008, 00:22 Gecenin bu saatinde bakalım kimler beni dinliyor..İstek topiği burda ama bugün bir değişiklik yaptım kendimce siz sadece sanatçı isimlerini yazın bende ezgiyi dinletim... Teşekkürler.. gecenin bu saatinde sizinleyiz tabiki dün çok güzel bi liste hazırlamıştım bugün bişey yok siz seçin biz dinleyelim:):) Şirin Anne 06.04.2008, 00:26 :rolleevet ben yine geldim :) listemi yazayımda siz arada yayınlarsınız:) 1-Emrah mahzuni..özledim babam,:rolleyes:babaannem için 2-Altan civelek-deniz gözlüm,, :rolleyes: dilan için 3-Hakan yeşilyurt-Acıya gülmek:rolleyes: Berfem için 4-Ezginin günlüğü,,Düşler sokağı, :thumbup: ,Yorum78 için 5-Hakan yeşilyurt,,Sen Aşksın,,:thumbup: şirin baba için 6-Onur akın,,Memleket isterim,, :thumbup: Serhatlı için 7-Ferhat tunç,,Can dostum,:thumbup: Asii için 8-Emre saltık ,alışamadım ,:rolleyes: EyLÜLÜM için 9-Sibel pamuk ,,Vaktimiydi yes:Şengülce için 10-Adem Aslandoğan ,,aşkın elinden:rolleyes:şirinem için son olarak halay istiyorum yağmur 12 için:thumbup: vee tüm forumdaki dostlara hediyemiz olsun ben yinede yazimm belki lazım olur:):):) karagözlü 06.04.2008, 00:26 bende sizi dinliyorum.yanlız olanlara kendini yanlız hissedenlere çeveresinde o kdar çok insan varken genede yanlız kalanlar için bi türkü çalarmısın turnalı 06.04.2008, 00:29 merhaba erdal kardeş nasılsın bakalım seni dinlediğimizi biliyorsun.ve istek yapmadan geçemeyeceğiz yusuf gülden ölmem ezgisini bize dinletirsin umarım remziye ye gelsin alevi forum dinleyenlerine gelsin.saygılar.iyi yayınlar bu arada şirine kardeşimizede gelsin. Zahir 06.04.2008, 00:40 Dostum Ben Zeynepten Nazlı Yarimi İstiyom İyi Yayınlar okancakirkaya 06.04.2008, 00:42 Erdal Abi, sana hayırlı yayınlar dilerken; Yarın sınavlarımın olduğunu ve erken kalkabilmek için erken uyanmam gerektiğini hatırlatmak isterim... Ahmed Arif- Diyarbekir Kalesinden Notlar ve Adiloş Bebenin Ninnisi Yüreğine tercuman olan o güzel dilinden bir şiir... Bütün Aleviradyo dineyicileri için gelsin... Teşekkürler, Kolay gelsin... Şirin Anne 06.04.2008, 00:44 son bir istek listeye araverebiliriz... okan çakırkaya için Ahmet kayadan hangisi olursa:) Asii 06.04.2008, 00:46 hoşgeldin hemşom güler duman musa eroğlu niye böyle dargın bakarsın nurettin recber ciran iyi yayınlar Şirin Anne yazmış: evet ben yine geldim listemi yazayımda siz arada yayınlarsınız 1-Emrah mahzuni..özledim babam,babaannem için 2-Altan civelek-deniz gözlüm,, dilan için 3-Hakan yeşilyurt-Acıya gülmek Berfem için 4-Ezginin günlüğü,,Düşler sokağı, ,Yorum78 için 5-Hakan yeşilyurt,,Sen Aşksın,, şirin baba için 6-Onur akın,,Memleket isterim,, Serhatlı için 7-Ferhat tunç,,Can dostum, Asii için 8-Emre saltık ,alışamadım , EyLÜLÜM için 9-Sibel pamuk ,,Vaktimiydi yes:Şengülce için 10-Adem Aslandoğan ,,aşkın elindenşirinem için son olarak halay istiyorum yağmur 12 için vee tüm forumdaki dostlara hediyemiz olsun şirin annem yüreğine sağlık çoook tşk ederimm dilan_7670 06.04.2008, 00:49 kolay gelsin erdal abi... ahmet kaya:? bu ezgi şirin anne ve bana gelsin... deniz gözlüm 06.04.2008, 01:03 İyi geceler kolay gelsin Türküler Sevdamız'dan Ateşi Aşkına tüm Aleviforum ailesine gelsin... eda_deniz 06.04.2008, 01:07 Ben geldimmmmm:lol::lol: Bu ara çok geç kalıyorum kusura bakma abi ben sen demeden tek ayak üstünde durdum cezamı kendim verdim:lol: Abi Seyfettin Çeki ayrılık boynuma zincir ve cevdet bağca al ömrümü dinletir misin? İlk ve son isteğim:34: No PaSaRaN 06.04.2008, 01:08 erdal iyi geceler kardeş türkülerden evvelim sen oldun ahirim sensin kardeşim piroya ve bacanağım samete gelsin benden sahrut75yagmur 06.04.2008, 01:15 Onur Akın ve Nurettin Rençber 'den ne seçsen kabulumdur DOST.... Saygılarımla. turnalı 06.04.2008, 01:23 erdal gördüğün gibi seni dinliyoruz ve emrah masuniden deyilmi adlı ezgiyi istiyoruz.dinleyen herkese gelsin teşekkürler. erkan2434 06.04.2008, 01:26 düler dumandan YASTADIR EY DELİ GÖNÜL YASTADIR EEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYY DELİ GÖÖÖÖÖÖÖÖÖNÜÜLLLLLLL renklikelebek 06.04.2008, 01:30 yorum 78 bende tüm alevi formdaki canlar için özellikle piro_62 denzi_mavi sehervakti garaoglan poyraz sevin ve yorum78 için umut altınçağdan gulasor isitiyorum ve tüm canlar için şimdiden tşk ederim renklikelebek 06.04.2008, 01:43 erdal birde ankaradan misafir gelen dayı kızı ebru için özlem özdilden benmi istedim çalarsan sevinirim şimdiden tşk ederim saheser 06.04.2008, 01:43 Iyi geceler, duydum dost yaralanmis parcasini calarsaniz sevinirim.Tüm alevi forum ailesine gelsin özellikle serhatli kardesime,özdilek ve izmirli icin tesekkürler. PoyrazıM_24 06.04.2008, 01:49 saygı değer erdal bey bacanaklarım atakan ve hasana için... bu sene de evde akldık türküsünü dinletirsen sevinirim:D:D yok sen bize ahmet kayadan dardayım yalanım yok baskın yedim dün gece dinletirsen sevinirim abi... Serhatlı 06.04.2008, 01:50 :rolle ben yinede yazimm belki lazım olur:):):) çok sağol ablam bana hediye parça haa nası olur:p erdal sana zahmet yayınladıklarının hepsini ablam içinde diye bir not düşermisin :smartass: Kolay gelsin sen çal bana görede birşeyler Serhatlı 06.04.2008, 01:52 Iyi geceler, duydum dost yaralanmis parcasini calarsaniz sevinirim.Tüm alevi forum ailesine gelsin özellikle serhatli kardesime,özdilek ve izmirli icin tesekkürler. ablacım çok teşekkürler :rolleyes: Asii 06.04.2008, 02:00 özcan türe senin için aynur doğan bir gönüle aşk girince iyi yayınlar PoyrazıM_24 06.04.2008, 02:16 saygı değer erdal bey bacanaklarım atakan ve hasana için... bu sene de evde akldık türküsünü dinletirsen sevinirim:D:D yok sen bize ahmet kayadan dardayım yalanım yok baskın yedim dün gece dinletirsen sevinirim abi... saygı değer yorum78 erdal abi bey isteiğimi endne yayınlamadınız..kişisel sorunlarınızı foruma yansıtmayın adamın asabını bozmayın... 1 dakka içinde isteiğimi istiyorum dinletmezsiniz eğer size yapacaklarımdan ben mesul değilim... salarım bacankaları üstüne görürüsün valla:D Serhatlı 06.04.2008, 02:16 Erdal çok teşekkürler kardeşim çok sağol Şimdi sıra bende gecenın bu saatinde sesimle olmasada yazımla herkese merhaba güzel bir gece geçirmek dileğimle şuandan itibaren istekler bende tabi herzam olduğu gibi ilk biz aleviforumradyo sundan sizlere armağan özellikle Canan1 ,Şirin anne ,Şaheser,Asii vede Yorum78 için ardından istekleriniz özcan türe senin için aynur doğan bir gönüle aşk girince iyi yayınlar Şirin Anne 06.04.2008, 02:20 hoşgeldiniz:) istek hakkım kaldımı:):) Canan1 06.04.2008, 02:22 sevgili serhatim kolay gele gejjim... tesekkür ederim....sana, bana, berfeme ve ayteke "ben deliyim"- ilhan kizilboga rica ediyorum... (ve bütün aleviforuma) saygilar- sevgiler cano Serhatlı 06.04.2008, 02:22 hoşgeldiniz:) istek hakkım kaldımı:):) yayını alabilirsem var ama bir karışıklık oldu sanırım:D:uzgunsok: Canan1 06.04.2008, 02:25 uy uy uy...ben samet kardesimi unutmusum, oda bizim gibi deli ve gejj...onada bu son istegim gelsin:blushing: saheser 06.04.2008, 02:32 Serhatli kardesim sen yandin simdi benim istegim bitmez.Erzurum daglari kar ile boran tabi basligi nasil tam bilmiyorum cikarim su daglara kurt yesin beni diye söylenen türküyü calabilirsen sevinirim.Tesekkürler. Asii 06.04.2008, 02:34 hoşgeldin serhoto istek hakkımız varmı şirin annemin dediği gibi:lol: du ben gene yazam isteğimi sen çok ısrar ettin:lol::lol: güler duman erzurum dağları (uzun hava) iyi yayınlar Serhatlı 06.04.2008, 02:34 Serhatli kardesim sen yandin simdi benim istegim bitmez.Erzurum daglari kar ile boran tabi basligi nasil tam bilmiyorum cikarim su daglara kurt yesin beni diye söylenen türküyü calabilirsen sevinirim.Tesekkürler. hiç sorun değil ama yayın şuan bende değil arkadaşımızın biri otomatık yayına aldığı için giremıyorum başka zamana borçluyuz hevesim kursağımda kaldı yaww:wacko: Canan1 06.04.2008, 02:36 hiç sorun değil ama yayın şuan bende değil arkadaşımızın biri otomatık yayına aldığı için giremıyorum başka zamana borçluyuz hevesim kursağımda kaldı yaww:wacko: nasil oluyor bu? erdal yayinda sana verecegini söyledi...biz simdi seni yayinda bekliyoruz..alan arkadas lütfen yayini serhata versin saygilar YoRuM78 06.04.2008, 02:38 Küçük bir teknik hata oldu sanırım...:wacko: Yayını ben bırakınca otomotik olarak diğer arkadaşa geçmiş.. :S saheser 06.04.2008, 02:39 hiç sorun değil ama yayın şuan bende değil arkadaşımızın biri otomatık yayına aldığı için giremıyorum başka zamana borçluyuz hevesim kursağımda kaldı yaww:wacko: Bak bak baktinki istekler cok kaciyon dimi:D Uykun geldi galiba :D Olsun canin sagolsun baska zaman olsun. Şirin Anne 06.04.2008, 02:40 hiç sorun değil ama yayın şuan bende değil arkadaşımızın biri otomatık yayına aldığı için giremıyorum başka zamana borçluyuz hevesim kursağımda kaldı yaww:wacko: bak şimdi benimde hevesim kursağımda kaldı :sad:ne güzel bide senin için liste hazırlamıştım oda askıya alındı desene:lol::lol: Serhatlı 06.04.2008, 02:42 nasil oluyor bu? erdal yayinda sana verecegini söyledi...biz simdi seni yayinda bekliyoruz..alan arkadas lütfen yayini serhata versin saygilar iletşimsizlik oldu arada erdal ın da dediği gibi neyse düzeltilir mutlaka kusura bakmayın Küçük bir teknik hata oldu sanırım...:wacko: Yayını ben bırakınca otomotik olarak diğer arkadaşa geçmiş.. :S sağol kardeş Bak bak baktinki istekler cok kaciyon dimi:D Uykun geldi galiba :D Olsun canin sagolsun baska zaman olsun. kusurumuza bakmayın başka zaman :wub: Asii 06.04.2008, 02:46 neyse serhat üzülme ya canlar borç defterine isteklerimizi yayınlamadı diye yazalım :lol::lol::lol::lol: yüreğine emeğine sağlık türkü dostu hemşom canın sağ olsun serhat deftere yazdım ben bilesin hehe:lol::lol::lol: Serhatlı 06.04.2008, 02:46 bak şimdi benimde hevesim kursağımda kaldı :sad:ne güzel bide senin için liste hazırlamıştım oda askıya alındı desene:lol::lol: scandal skandal resmen :D başka zaman fazlasıyla ablam sen meraklanma:S Şirin Anne 06.04.2008, 02:48 scandal skandal resmen :D başka zaman fazlasıyla ablam sen meraklanma:S sizin canınız sağolsun herşey için teşekkürler Yorum78e ayrıca teşekkürler... Serhatlı 06.04.2008, 02:48 neyse serhat üzülme ya canlar borç defterine isteklerimizi yayınlamadı diye yazalım :lol::lol::lol::lol: yüreğine emeğine sağlık türkü dostu hemşom canın sağ olsun serhat deftere yazdım ben bilesin hehe:lol::lol::lol: fırsat çıkdı rezil olduk sende iyicene rezil et hee borcumuz var tamam:whistling çalışırı yayınlar öderiz:001_tt2::lol::lol: Asii 06.04.2008, 02:55 fırsat çıkdı rezil olduk sende iyicene rezil et hee borcumuz var tamam:whistling çalışırı yayınlar öderiz:001_tt2::lol::lol: temem temem çalış öde bize olan borçlarını :lol::lol::lol::lol: yoksa forum aileme derim bak bize borçu var ve ödemiyo diye :lol::lol::lol::lol: TuFaN58 06.04.2008, 12:40 Merhaba sevgili aleviforum dinleyenleri :thumbup: İstekleriniz oldukca bana burdan ilete bilirsiniz...Mümkün oldugunca yayınlamaya çalışacamgım... Türkü Tadında Kalın Canlar İyi forumlar... eda_deniz 06.04.2008, 12:49 İyi yayınlar Tufan Cevdet Bağca Al Ömrümü dinletir misin? hızan_62 06.04.2008, 12:54 merhaba mikail aslanın yeni albümünden ezgi çalışyormusun?çalıyor iseniz way way ninna yı çalabilirmisinz TuFaN58 06.04.2008, 12:57 İyi yayınlar Tufan Cevdet Bağca Al Ömrümü dinletir misin? Dİnletmek isterdim eda ama Cevdet Bağca arşifimde yok onun için kusura :blushing:bakma sıradaki ezgi senin için gelsin...:thumbup1: İyi forumlar... TuFaN58 06.04.2008, 13:02 merhaba mikail aslanın yeni albümünden ezgi çalışyormusun?çalıyor iseniz way way ninna yı çalabilirmisinz Mikail arslan'dan bir tane ezgisi var. O mu deyilmi tam emin deyilim ama hemen sıraya alıyorum. İyi forumlar... hızan_62 06.04.2008, 13:16 ma bu değildir :) neyse sağol yinede bu ahmet aslan ve mikail mikail aslanın yeni albümü çıkmışşşşşşşşşş ZERNKUT TuFaN58 06.04.2008, 13:23 ma bu değildir :) neyse sağol yinede bu ahmet aslan ve mikail mikail aslanın yeni albümü çıkmışşşşşşşşşş ZERNKUT Yeni albümü elime ulaşmadı daha :biggrin: bulursam sıraya koyarım can İyi forumlar... özdilek 06.04.2008, 13:47 Merhaba sevgili canlar,bugün benim dogum günüm ilk defa bu basliga giriyorum ve dj arkadastan nilifer saritastan TEVHITi benim icin calmasini rica ediyorum.Hepiniz saglicakla kalin... ozcangulum 06.04.2008, 13:59 kolay gelsin can bende kızılırmak tan gitme parçasını istiyorum TuFaN58 06.04.2008, 14:00 Merhaba sevgili canlar,bugün benim dogum günüm ilk defa bu basliga giriyorum ve dj arkadastan nilifer saritastan TEVHITi benim icin calmasini rica ediyorum.Hepiniz saglicakla kalin... Merhaba can iyi'ki dogdun; İsteklere yok demekden gına geldi.:2: bu istekde arşifimde yok ama sıradaki ezgi size gelsin. İyi forumlar... TuFaN58 06.04.2008, 14:07 kolay gelsin can bende kızılırmak tan gitme parçasını istiyorum Seninde istek arada kalmış can...Biraz gel kaldık herhalde :stuart: sıraya alıyrum hemen.:thumbup: Serhatlı 06.04.2008, 16:00 Selam nihayet gelebildim ilk parça şuan beni dinleyen herkese armağan Koma Çarnewa texe jere: Ahmet Kaya ya ait Arka Mahalle adlı parçanın noktasından virgülüne kadar birebir türkçeye çevrilmiş hali bunu yaparak Ona vefa borçlarını ödediklerine inanan kürt çe müziğede bayağı katkıları olan çok iyi bir grup.. İsteklerinizi bekliyorum güzel bir pazar geçirmek dileğimle karagözlü 06.04.2008, 16:04 Herkese Selmam.ahmet Aslandan Susarak ÖzlÜyorum TÜrkÜsÜnÜ İstİyorum TÜm Alevİ Canlara Gelsİn. Serhatlı 06.04.2008, 16:07 Herkese Selmam.ahmet Aslandan Susarak ÖzlÜyorum TÜrkÜsÜnÜ İstİyorum TÜm Alevİ Canlara Gelsİn. hemen sırada tüm canlar için Serhatlı 06.04.2008, 16:10 Sıradaki parçamız çok sevgili Canan1 vede Şirin mi şirin Sevemsizler köyü nün annesi şirin anne için Abla bu parçayı eminim bir daha istersin Grup çığlık:Gittin gideli belki ben bu parçayı çok seviyorum ama dinleyen herkesin çok hoşuna gidiyor Ayrıca çok yakındaaaa ama sölemem :D Canan1 06.04.2008, 16:14 ben geldim bak Serhat,sen yayinda olucanda ben gelmicem,pehh hic görülmedi dimi ama? :whistling Kolay gelsin ve hayirli olsun yayinin sayin serhat efendi:laugh: Bizlere Car Newadan 1. Were Qurban yoksa Kise, Emo, Finciko, Bitlis yayinlarsan mutlu oluruz :) Ali Baran askin divanesi Hüseyin Turan Oy güzel sevgiler Serhatlı 06.04.2008, 16:18 ben geldim bak Serhat,sen yayinda olucanda ben gelmicem,pehh hic görülmedi dimi ama? :whistling Kolay gelsin ve hayirli olsun yayinin sayin serhat efendi:laugh: Bizlere Car Newadan 1. Were Qurban yoksa Kise, Emo, Finciko, Bitlis yayinlarsan mutlu oluruz :) Ali Baran askin divanesi Hüseyin Turan Oy güzel sevgiler her yayına geliyon ne varsa bende:D sağol teşekkürler vefalı dinleyicisin ayrıca da zevklisin :D tüm albümlerini yayınlayam istersen mutlaka vardır hepsi sırada ama o güzel parçası benden sana armağan müsadenle:D Canan1 06.04.2008, 16:21 her yayına geliyon ne varsa bende:D sağol teşekkürler vefalı dinleyicisin ayrıca da zevklisin :D tüm albümlerini yayınlayam istersen mutlaka vardır hepsi sırada ama o güzel parçası benden sana armağan müsadenle:D acaba hangi parcasi gejjim? ben simdi cikiyom burdan.....ama radyo acik merak etme:wink: Tesekkürler Serhatim:blushing: Sevgiler cawres62 06.04.2008, 16:24 iyi yayınlar ahmet aslandan susarak özlüyorum ezgıyi istıyorum kolay gelsin Serhatlı 06.04.2008, 16:26 iyi yayınlar ahmet aslandan susarak özlüyorum ezgıyi istıyorum kolay gelsin az önce çaldım onu ben sana yeni albümünden birşey çalam kabul edersen:buyukgoz: karagözlü 06.04.2008, 16:45 TÜm Alevİ GenÇler İÇİn Hareketlİ Bİ TÜrkÜ İstİyorum cawres62 06.04.2008, 16:45 serhatlı fark etmez hangı ezgıyı çalmak ıstıyorsan çal Serhatlı 06.04.2008, 16:47 TÜm Alevİ GenÇler İÇİn Hareketlİ Bİ TÜrkÜ İstİyorum arada benide unutma yaww:D kıskandım şimdi alevi gençleri:) tamam hemen sıralıyorum bir kaç tane okancakirkaya 06.04.2008, 17:10 Abicim kolay gelsin. Müsadenle hemen isteklerime geçmek isterim :blushing: 1- Ahmet Kaya- Şafak Türküsü 2- Ahmed Arif- Diyarbekir Kalesinden Notlar ve Adiloş Bebenin Ninnisi 3- Yılmaz Erdoğan- Yaşayabilme İhtimali 4- Bedirhan Gökçe- Zilan 5- İbrahim Sadri- Gülce 6- Ataol Behramoğlu- Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Birşey Var Bütün Aleviradyo dinleyicileri ve Aleviforum ailesi için gelsin... Teşekkürler, İyi Yayınlar... Umarım şimdiden fazla olmamışımdır :confused1 Zira isteklerim devam edecek :wub: Serhatlı 06.04.2008, 17:13 Abicim kolay gelsin. Müsadenle hemen isteklerime geçmek isterim :blushing: 1- Ahmet Kaya- Şafak Türküsü 2- Ahmed Arif- Diyarbekir Kalesinden Notlar ve Adiloş Bebenin Ninnisi 3- Yılmaz Erdoğan- Yaşayabilme İhtimali 4- Bedirhan Gökçe- Zilan 5- İbrahim Sadri- Gülce 6- Ataol Behramoğlu- Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Birşey Var Bütün Aleviradyo dinleyicileri ve Aleviforum ailesi için gelsin... Teşekkürler, İyi Yayınlar... Umarım şimdiden fazla olmamışımdır :confused1 Zira isteklerim devam edecek :wub: hemen bende sıralıyorum Aleviradyo dinleyicileri ve Aleviforum ailesi için sağol öykücan 06.04.2008, 17:45 merhaba serhatli...iyi yayinlar diliyorum ve hemen isteklerime geciyorum...:biggrin: 1. seyduna türküleri - son albümünden bir beste olsun 2. aynur hashas - son albümünden bir türkü olsun 3. servet kocakaya - yabanim 4. nazli öksüz - uzun hava veya bozlak (fark etmez) 5. grup mecaz - ala gözlü nazli dilber 6. grup kizilirmak - firtinada gemim 7. edip akbayram - beni kör kuyularda merdivensiz biraktin eger yayinlarsan cok sevinirim...simdiden cok tesekkürler... Serhatlı 06.04.2008, 17:55 merhaba serhatli...iyi yayinlar diliyorum ve hemen isteklerime geciyorum...:biggrin: 1. seyduna türküleri - son albümünden bir beste olsun 2. aynur hashas - son albümünden bir türkü olsun 3. servet kocakaya - yabanim 4. nazli öksüz - uzun hava veya bozlak (fark etmez) 5. grup mecaz - ala gözlü nazli dilber 6. grup kizilirmak - firtinada gemim 7. edip akbayram - beni kör kuyularda merdivensiz biraktin eger yayinlarsan cok sevinirim...simdiden cok tesekkürler... hoşgeldin isteklerinle beraber sadece biri dışında hepsi sırada ii dinlemeler rica ederim:biggrin: Canan1 06.04.2008, 17:58 selam... yine ben...gönlünde gecen ezgiyi bana yayinlarmisin?:wub: saygilar Serhatlı 06.04.2008, 18:01 selam... yine ben...gönlünde gecen ezgiyi bana yayinlarmisin?:wub: saygilar tamam bir bakayım gönlümden ne geçiyor dinliyorsan duyuyorsundur:D ÇaKıL 06.04.2008, 18:14 Suratsız selamsız ben de bir türkü isterim... Serhatlı 06.04.2008, 18:18 Suratsız selamsız ben de bir türkü isterim... tamam ablam sen için Zere mi Sırada hoşgeldin :yamukgul: Serhatlı 06.04.2008, 18:24 sırada ki Canım Efendim Piro_62 Kardeşime benden armağan yagmur12 06.04.2008, 18:51 Selam Serhat, :) Aynur Doğan'dan Şire, Bülent Turan'dan Felek Ev Çı Bazare, İbrahim Rojhilat'tan Esmer Emman, Mesut'tan Tu Guli türkülerini çalarsan sevinirim. İyi yayınlar, şimdiden çok teşekkür ederim. okancakirkaya 06.04.2008, 18:54 Yine ben. Abicim sende mevcutsa Urfa Eshab Gecelerinden birşeyler dinleyebilir miyiz? Kazancı Bedi favorimdir, dediğim gibi varsa yani... Şimdiden teşekkürler... Serhatlı 06.04.2008, 18:57 Selam Serhat, :) Aynur Doğan'dan Şire, Bülent Turan'dan Felek Ev Çı Bazare, İbrahim Rojhilat'tan Esmer Emman, Mesut'tan Tu Guli türkülerini çalarsan sevinirim. İyi yayınlar, şimdiden çok teşekkür ederim. şili12 sen için elimde olanlar sırada :D:)ben teşekkür ederim Serhatlı 06.04.2008, 18:59 Yine ben. Abicim sende mevcutsa Urfa Eshab Gecelerinden birşeyler dinleyebilir miyiz? Kazancı Bedi favorimdir, dediğim gibi varsa yani... Şimdiden teşekkürler... olmazmı her ikisinden de çalarım şimdi sağol:rolleyes: yagmur12 06.04.2008, 19:00 Dilini arı soksun e mi? :sarkazm Ya da elini mi desem ama demiyorum yine hadi... :innocent: Elinde olmayanları telafi için, :) Mikail Aslan'dan bir türkü çalar mısın? öykücan 06.04.2008, 19:02 sevgili serhatli coban yildizin`i yayinlamissin...cok uzun zaman oluyor bu türküyü dinlemeyeli... sevgili baglama hocam`a sayin Sıddık Doğan`a ayit bu türkü...bende cok emegi vardir hocamin...burdan onu saygiyla selamliyorum... gelmisken bir istek daha isteyeyim...yani cok fazla olmazsam:blushing:... kazim koyuncu - didou nana yayinlarsan cok sevinirim...simdiden cok tesekkürler... Serhatlı 06.04.2008, 19:03 Dilini arı soksun e mi? :sarkazm Ya da elini mi desem ama demiyorum yine hadi... :innocent: Elinde olmayanları telafi için, :) Mikail Aslan'dan bir türkü çalar mısın? tamam yağmul çalarım:biggrin: Serhatlı 06.04.2008, 19:05 sevgili serhatli coban yildizin`i yayinlamissin...cok uzun zaman oluyor bu türküyü dinlemeyeli... sevgili baglama hocam`a sayin Sıddık Doğan`a ayit bu türkü...bende cok emegi vardir hocamin...burdan onu saygiyla selamliyorum... gelmisken bir istek daha isteyeyim...yani cok fazla olmazsam:blushing:... kazim koyuncu - didou nana yayinlarsan cok sevinirim...simdiden cok tesekkürler... tamam hemen sıraya alıyorum Serhatlı 06.04.2008, 19:30 benim çıkmam lazım ama siz ayrılmayın yayınımız yeni dj arkadaşımızla devem edicek son türkü Türkü: sallana sallana herkese iyi akşamlar tekrar görüşünceye kadar hoşçakalın okancakirkaya 06.04.2008, 19:38 Evet Canlar, yayınımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz yine... Her zaman olduğu gibi yayınımıza istekleriyle yön vermek isiteyen Canların isteklerine elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım. Türkü Tadında Kalın... eda_deniz 06.04.2008, 19:50 hoşgeldin abicim seyfettin çeki ayrılık boynuma zincir ve cevdet bağca al ömrümü dinletir misin okancakirkaya 06.04.2008, 19:59 hoşgeldin abicim seyfettin çeki ayrılık boynuma zincir ve cevdet bağca al ömrümü dinletir misin Teşekkürler Eda Can; Seyfettin Çeki- Ayrılık Boynuma Zincir Cevdet Bağca- Al Ömrümü Senin için sırada... karagözlü 06.04.2008, 20:02 herkese iyi akşamlar sizden derdim çoktur hangisne yanayıö türküsünü istiyorum bu türkü kardeşim için gelsin okancakirkaya 06.04.2008, 20:07 herkese iyi akşamlar sizden derdim çoktur hangisne yanayıö türküsünü istiyorum bu türkü kardeşim için gelsin İyi akşamlar Can, Erkan Oğur- Derdim Çoktur Hangisine Yanayım Senin ve kardeşin için sırada... sinan1977a 06.04.2008, 20:09 slm can iyi yayınlar diyorum öncelikle ben senden gene seyfettin çekinin o güzel ezgisini isteyeceğim bu parça şimdi benden uzakta olan aşkıma gelsin . birde bu ezginin mp3 yolla lütfen..... karagözlü 06.04.2008, 20:12 teşekkür ederim bi tane daha isteyebilirmiyim ama bu sefer ki hareketli olsun hangisini çalmak istesen kabulumdur bu arada kardeşim radyonuzda dj lik yapmak istiyomuz okancakirkaya 06.04.2008, 20:13 slm can iyi yayınlar diyorum öncelikle ben senden gene seyfettin çekinin o güzel ezgisini isteyeceğim bu parça şimdi benden uzakta olan aşkıma gelsin . birde bu ezginin mp3 yolla lütfen..... Seyfettin Çeki- Ayrılık Boynuma zincir Senden uzakta olan Aşkın için tekrar sırada... MısriKız 06.04.2008, 20:15 Merhaba, Rojda-Xeriba Beyani ve Ahmet Kaya-Beni Vur çalarsanız sevinirim,teşekkür ederim şimdiden:) okancakirkaya 06.04.2008, 20:16 teşekkür ederim bi tane daha isteyebilirmiyim ama bu sefer ki hareketli olsun hangisini çalmak istesen kabulumdur bu arada kardeşim radyonuzda dj lik yapmak istiyomuz Agire Jiyan- Zer Mircan Senini çin sırada... DJ lik için yetkili merci ben değilim, moderatör arkadaşlarımıza ÖM ile bu doğrultuda talepte bulunabilir... Saygılarımla... yagmur12 06.04.2008, 20:22 Merhaba Okan, İlkay Akkaya'dan herhangi bir parçasını, Lal'den Gece Yolcusu'nu, Umut Altınçağ'dan Yitirilen ve Merdanamına türkülerini çalar mısın? Kolay gelsin, iyi yayınlar ve teşekkürler. :) karagözlü 06.04.2008, 20:29 sağol siradaki türkü chatteki canlara gelsin okancakirkaya 06.04.2008, 20:34 Merhaba, Rojda-Xeriba Beyani ve Ahmet Kaya-Beni Vur çalarsanız sevinirim,teşekkür ederim şimdiden:) Merhaba; Rojda- Xeribe Beyani Ahmet Kaya- Beni Vur Sizin için sırada... Merhaba Okan, İlkay Akkaya'dan herhangi bir parçasını, Lal'den Gece Yolcusu'nu, Umut Altınçağ'dan Yitirilen ve Merdanamına türkülerini çalar mısın? Kolay gelsin, iyi yayınlar ve teşekkürler. :) Merhaba Yağmur; İlkay Akkaya- Ah Le Le Lal- Gece Yolcusu Umut Altıncağ- Yitirilen ve Merdana Mına Senin için sırada... Teşekkürler... öykücan 06.04.2008, 20:56 sevgili okancakirkaya iyi yayinlar diliyorum öncelikle.... acaba grup yorumdan - misri kiz`i ve nurdan ipekten bir beste yayinlar misin? simdiden cok tesekkürler... eda_deniz 06.04.2008, 20:59 hoşgeldin abicim seyfettin çeki ayrılık boynuma zincir ve cevdet bağca al ömrümü dinletir misin Abicim dinleyemedim:34: tekrar dinletir misin? Çok olmucaksam:lol: okancakirkaya 06.04.2008, 21:03 sevgili okancakirkaya iyi yayinlar diliyorum öncelikle.... acaba grup yorumdan - misri kiz`i ve nurdan ipekten bir beste yayinlar misin? simdiden cok tesekkürler... Merhaba, Grup Yorum- Mısri Kız Nurdan İpek maalesef bende mevcut değil miş :confused1 okancakirkaya 06.04.2008, 21:05 Abicim dinleyemedim:34: tekrar dinletir misin? Çok olmucaksam:lol: Seyfettin Çeki- Ayrılık Boynuma Zincir Cevdet Bağca- Al Ömrümü Senin için tekrar sırada... karagözlü 06.04.2008, 21:20 selam canlar ben karagozlunun kardesı burcu sizden mustafa öz arslandan ömrüm türküsünü tokat almus cihet kasabası semeh ekibine istiyorum ve ayrıca yener e gelsin eda_deniz 06.04.2008, 21:25 Abi ben yine geldim cemal kaya dağlarına dargınım ve arzu kömür gözlüm ablalarım için dinletir misin? okancakirkaya 06.04.2008, 21:26 selam canlar ben karagozlunun kardesı burcu sizden mustafa öz arslandan ömrüm türküsünü tokat almus cihet kasabası semeh ekibine istiyorum ve ayrıca yener e gelsin Merhaba Burcu, hoşgelmişsin aramıza... Musafa Özarslan- Ömrüm Tokat/ Almus Cihet Kasabası Semah Ekibi için sırada... sevilay er 06.04.2008, 21:32 merhaba ben ve forumdaki arkadaşlarım ve bütün canlar için latifeden di gel yarimi çalabilirmisiniz şimdiiden teşekkür ediyorum hepinize iyi dinlemeler canlar sevgiler okancakirkaya 06.04.2008, 21:33 Abi ben yine geldim cemal kaya dağlarına dargınım ve arzu kömür gözlüm ablalarım için dinletir misin? Hoşgeldin, Cemal Kaya- Dağlarıa Dargınım Arzu- Kömür Gözlüm Senin için sırada... okancakirkaya 06.04.2008, 21:36 merhaba ben ve forumdaki arkadaşlarım ve bütün canlar için latifeden di gel yarimi çalabilirmisiniz şimdiiden teşekkür ediyorum hepinize iyi dinlemeler canlar sevgiler Merhaba Sevilay, Latife- Di Gel Yarim Forumdaki arkadaşların ve bütün Canlar için sırada... Teşekkürler... Asii 06.04.2008, 22:19 tolga sag dılo dılo iyi yayınlar canım ben gene gelirim birazdan hee :lol::lol::lol: karagözlü 06.04.2008, 22:27 gene ben kara gozlunun kardesı burcu son istegim var yavuz bingölden carsambayı sel aldı turkusunu istiyorum sadece kendıme armagan ediyorum hidayet ozan 06.04.2008, 22:44 iyi yayınlar erdal abi ben cevdet bağcadan al ömrümü adlı eserini aleviforum ailesine istiyorum iyi geceler abi... okancakirkaya 06.04.2008, 22:54 tolga sag dılo dılo iyi yayınlar canım ben gene gelirim birazdan hee :lol::lol::lol: Merhaba Ablam, Tolga Sağ- Dilo Senin için sırada... Ne demek, beklerim :blushing: gene ben kara gozlunun kardesı burcu son istegim var yavuz bingölden carsambayı sel aldı turkusunu istiyorum sadece kendıme armagan ediyorum Tekrar hoşgeldin Burcu, Yavuz Bingöl- Çarşambayı Sel Aldı Sadece senin için sırada... iyi yayınlar erdal abi ben cevdet bağcadan al ömrümü adlı eserini aleviforum ailesine istiyorum iyi geceler abi... Şu an ben varım amaaa:blushing: Cevdet Bağca- Al Ömrümü Aleviforum ailesi için sırada... yaralı gölge 07.04.2008, 00:26 Abİ Selam Bİr Ezgİ İsdİyorum Dİnledİrmisin İlyas Salmandan Ne Olursa Olsun Faketmez Yok Sa Herzaman Gİnİ Cal Saygilar İyİ Yayinlar PoyrazıM_24 07.04.2008, 00:38 erdal abicim merabalar öncelikle bi hatrını sorayım dedim...nasılsın abi ne var ne çok nasıl gidiyo... güzel bir halay türküsü dinletirsen sevinirim... bu türkü minnoşuma canan ablama bacanaklarım atakan ve hasana sevgili gara abime onur_62 ye dila25 bitanecik özdenime,şuan bizi dinlemesede dila ablama ve sana erdal abime armağan olsun vede tüm aleviforum ailesine gelsin.... hep beraber halaya arkadaşlar başı ben çekecem mendili vermem ona göre hidayet ozan 07.04.2008, 00:39 iyi yayınlar abicim ben cevdet bağcadan yalan adlı eseri şuanda bizi gurbetten dinleyen öykücan arkadaşıma gelsin ....inşallah bir an önce okulunu bitirir ve ait olduğu türkiyeye gelir iyi geceler abicim... cawres62 07.04.2008, 00:43 iyi yayınlar erdal abi nurettın reçperden cıran ezgıyı istiyorum kolay gelsin kreşmir 07.04.2008, 00:55 kolay gelsin ....tuncay akdoğan dan "bir nehir ki ömrüm" parçasını dinletebilirsen sevinirim.... forumda bizi dinleyen tüm canlara gelsin.... iyi yayınlar..... onur melis 07.04.2008, 00:57 slm erdal abim ben geldim gine uzun sürede istekte istememiştik hani abi be az önce duydum kadıköy mitingine gitmişssiniz çok sevindim valla keşke bende olabilseydim sizlerle amim be bana ya volkan konaktan vasiyet adlı ezgiyi yada her nekadar sevmediyini bilsemde fatih kısaparmaktan kilii dinletirsen sevinirim kime dersen abi hep dediyim gibi bütün onur melis dostlarına gelsin şimdiden tşk ederim sana:D AYRICA NE DEMEK:D Asii 07.04.2008, 01:00 ismail özden servet sarak neler ettin iyi yayınlar hidayet ozan 07.04.2008, 01:06 abicim iyi yayınlar yine harika bir gece geçiyor....ben halil pazarlıdan aşkımın eşkiyası adlı eseri can hasan ,garadayı.öykücan,sonsu ve erdal abime gelsin ve tüm forum ailemize gelsin iyi gecerl.... CaN_HaSaN 07.04.2008, 01:14 Türkü tadında bir gecede tüm türkü dostlarına kucak dolusu sevgiler .. Dayım yine tüm güzelliğini sergiliyorsun forumumuzun tüm güllerini türkülerinle suluyorsun :D Ben senden : Kenan ÇALLI'dan herzamanki gibi Vay ömrüme adlı eseri istiyorum Bu eser hepimize gelsin Canomada iletirmisin ( HidoCan'a ) Fazla Cola içmesin ... :D hidayet ozan 07.04.2008, 01:21 iyi yayınlar erdal abi canhasanıma gelsin bu ezgi erdal erzincandan nem kaldı....abi canoma ilet bir koladan başka nem kaldı...:) dilan_7670 07.04.2008, 01:28 kolay gelsin erdal abi ilkay akkaya:? bu ezgiyi başta sana erdal abi ve kahan77 ve garadayıma istiyorum... Garaoglan 07.04.2008, 01:29 iyi yayinlar , ben burda sorumlu DJ ariyorum kimdir acaba ?? dilan_7670 07.04.2008, 01:31 iyi yayinlar , ben burda sorumlu DJ ariyorum kimdir acaba ?? buyrunnn benim diyelim... ne istiyorsunuz?:kzgn hidayet ozan 07.04.2008, 01:38 abicim ben kenan callıdan yar yar adlı eserini tüm amasya ve çorumlulara istiyorum iyi yaynlar...... khaaan77 07.04.2008, 01:48 benim icin parca istettigi icin tesekürlerimi sunup ve ardindan Musa Eroglundan "toprak olup gittiler" parcasini calarsan sevinirm Bu istek türküyü basta dilan 7670 bacima olmak üzere tüm Canlara armagan ediyorum! dilan_7670 07.04.2008, 01:53 seyfettin çeki:ayrılık boynuma zincir bunu dinlet lütfen erdal abiiii... khaaan77 07.04.2008, 01:53 Musa Eroglundan "Toprak olup gittiler" basta dilan 7670 bacim olmak üzere tüm canlara armaganim khaaan77 07.04.2008, 02:03 Cok haklisiniz Can! Özür dilerim, parca degil ezgi veya türkü! Uyariniz icin tesekürler! Cahilligime bagislayin, gurbette dogma büyümenin etkisidir sanirim!:D YoRuM78 07.04.2008, 02:06 Cok haklisiniz Can! Özür dilerim, parca degil ezgi veya türkü! Uyariniz icin tesekürler! Cahilligime bagislayin, gurbette dogma büyümenin etkisidir sanirim!:D Estağfurullah benimkisi sadece küçük bir hatırlatma özür dilemeniz için yazmadım... Aynısını zamanla ben yapıyordum.. Gurbetle bir alakası yok:wink: khaaan77 07.04.2008, 02:15 Su an calinan türkünün ismi ne! Daha önceleri duydum , farkli haraketli, haliyle! Bilen canlar varsa söylesin lütfen! sarıkavak35 07.04.2008, 03:41 neşet ertaştan zaideyi çalarmısınız iyi yayınlar |