Orijinalini görmek için tıklayınız : 12 Nisan'da Ankara'da Milli Egemenlik Buluşmasına...
promethe 06.04.2008, 20:17 12 Nisan'da Milli Egemenlik Buluşması'na....
Ankara, 14 Nisan 2007'de yapılan Cumhriyet Mitingi'nden tam bir yıl sonra yine büyük bir miting için gün sayıyor. Ulusal Platformlar Güçbirliği önderliğinde 12 Nisan Cumartesi günü, gerçekleşecek büyük buluşmaya 1000'e yakın kitle örgütü destek veriyor. Türkiye'nin her ilinden kaldırılacak otobüslerle Ankara'da buluşacak yurttaşlar, AKP'ye milli iradenin ne olduğunu gösterecek.
Buluşmanın afişi, mitinge nasıl bir katılım olacağını gösteriyor. Afişte Türk bayrağını simgeleyen hilal ve yıldız kullanıldı. Hilalin içinde görünen Atatürk silüeti ile yıldızı oluşturan her kesimden insan, milli iradeyi tamamlıyor. Ankara Tandoğan'da, 14 Nisan 2007'de yapılan Cumhuriyet mitingine 1 milyon 400 bin kişi katılmıştı. 12 Nisan'daki Ulusal Egemenlik Buluşması'nın da bu sayıyı yakalaması bekleniyor.
"Ne ABD,Ne AB" ana şiarıyla geçtiğimiz 2007 baharını gelincik tarlasına çeviren halk hareketi, AKP kapatma davasının da yaşandığı süreçte "ben de varım" diyor.
Milli Egemenliğin sadaka kültürüne mecbur bırakılmışlardan alınan oylar değil,özgür yurttaşın özgür iradesi olduğu anlatılacak;emperyalizme ve işbirlikçilerine bayrak gösterilecek.
Tam Bağımsız ve Demokratik Türkiye'den yana olanlarla "Milli Egemenlik Buluşması"nda buluşmak dileğiyle...
darbecilerin son oyunu olsa gerek....geçen sene cumhuriyet mitinglerini düzeyleyen oluşumların pek çoğu bugün ergenekon operasyonu ile başı ağrıyanlardır.....
dinci teröre karşı ulusal anlayışı kullanan bu fırsat avcıları derin devlet edebiyatını bugünlere taşımak için fırsat kollamaktadırlar.....
askerin postal seslerine güvenen bunun için çalışmalara hız veren işçi partisi ve onun içerdeki ve dışardaki ortakları elde etmek istediklerini bize göstermeye devam ediyorlar......
milli duygular üzerinden rant sağlanması kimseye yarar sağlamaz.......
prometre sana şunu orayım.....bayrak ve silah üzerine yemin törenleri düzenleyen 2007 deki cumhuriyet mitinginin baş aktörü kuvay-ı milliye adlı oluşum bu sefer aynı yerde olacak mı?
halkı demokrasiden uzaklaştıran ve sömüren bu tür mitingler ile bişey elde edilmez....onurlu mücadele için akıl yürütmeye çalışmanız bence daha iyi......
selamlar..
kendi etnik kültürünü ve geleneksel yasam bicimine deger vermek, ulusalligi milli birlige baglayan devlet anlayisi benim icin tersdir.....anlamakta güclük cekiyorum...yalanlar, kandirmalar, manipülasyonlar egemen düsünceye denk düsün bir ideoloji nereye kadar acaba?
Hemen bunlari onaylamiyan vatan haini ilan ediliyor, dogrumu?
BU halde egemen etnik milliyetcilik ekseninde, asiri IRKCILIK, milliyetcilik yogunlasiyor...
dilan_7670 07.04.2008, 01:06 Milliyetçilik burjuva sınıfının gerici ideolojisi değil midir???
O halde, milliyetçilik, insanın kendi kültürünü, kendi insanlarını, kendi toprağını sevmesi, koruması, geliştirmesi duygu ve arzusundan çok farklıdır...
Milliyetçi söylemler, başkalarına yaşattıkları felâketleri hep başkalarının onlara yaşattığı felaketlerin karşılığı olarak gösterirler...
ILkeR_06 07.04.2008, 02:12 Bu mitingle milliyetçiliğin ne alakası var hala anlamış değilim?:yaw2 14 Nisan 2007 deki mitingte bulunan birisi olarak gözlemlerimi sunayım sizlere;Milliyetçilikle ilgili sadece "Şehitler Ölmez,Vatan Bölünmez" sloganı atıldı.İnanın 5-6 kişi dışında kimse bu sloganı sahiplenmedi:) Mitingin belki de %70 i Alevi insanlarımızdı.En çok atılan slogan "Türkiye laiktir,laik kalacak".Darbeci,Kuvvacı oluşumlara kesinlikle karşıyım ve bu tür eylemlerde yer almasını istemeyiz.Unutmayalım ki bu tür eylemlerin hitap ettiği kesim 12 Eylül zindanlarında işkencelerden geçmiş bir kesimdir.Darbenin ne olduğunu bizlerden daha iyi bilirler:) Çeteleşme,suç örgütü hangi kesimde yokki? Ulusalcılık son zamanlarda İktidar tarafından öcü olarak gösteriliyor,bazı sol tandaslı aydınlarımızda bunu destekliyor.Ayrıca bu ülkede Mustafa Kemal'in birleştirici Milliyetçiliği tamamen ortada kaldırılmış,yerini ırkçı,turancı bir milliyetçilik almıştır.Türk milliyetçiliği karşısında Kürt milliyetçiliğini doğuruyor.Buda milliyetçilikte gelinen noktayı gözler önüne seriyor:)
khaaan77 07.04.2008, 04:32 prometre sana şunu orayım.....[B]bayrak ve silah üzerine yemin törenleri düzenleyen 2007 deki cumhuriyet mitinginin baş aktörü kuvay-ı milliye adlı oluşum bu sefer aynı yerde olacak mı?
Kresmir kardes,
bence tek yönlü izlemissin olayi! Bunun yanisira mitinge katilan devrimci sahislarin, insanlarin gözünden de kacmamistir!
Ve bu nedenle düzenlenen mitingler adeta bir fiyaskoya dönmüstür! Acikcasi AKP`nin ekmegine yag sürülmüstür!
"Nasil?" diyeceksin!
Türkiyedeki muhafazakar gurubu veya guruplari inceledigin zaman, su düsüncelere sahiptirler "Aman sol iktidar olmasin da ben ac durmaya raziyim!" Bu gruplarin miting hakkinda bakis acilari ortak agizdan aynen su "Bu mütüngte hep gomünüstler var!(ic anadolu sivesiyle:biggrin:) Ya da, daha seviyeli bilgili olanlar söyle yorumladi mitingleri "Sunlara bak Atatürk`ü kullanip bölücülük yapiyorlar! Atatürkün arkasina saklanip solculugu savunuyorlar!"
Yani "Sol" lafini duyunca o insanlarin elleri ayaklarina dolasiyor
Ben günlük yasamimda simdiye kadar icli disli da yasadigim icin bu tip insanlarla, düsünce yapilarini da cözmüsümdür!
Merkez sag partiler de birlesemeyincede "Nasil olsa merkez sag baraji asamaz" gibilerinde AKP ye yönelmisdir insanlar! Hic AKP`yle alakasi olmayan bile oyunu Akp`ye vermistir!
khaaan77 07.04.2008, 08:28 Ayrıca bu ülkede Mustafa Kemal'in birleştirici Milliyetçiliği tamamen ortada kaldırılmış,yerini ırkçı,turancı bir milliyetçilik almıştır.Türk milliyetçiliği karşısında Kürt milliyetçiliğini doğuruyor.Buda milliyetçilikte gelinen noktayı gözler önüne seriyor:)
Konuya girmeden önce kendimden biraz anlatayim da, mümkün oldugu kadar objektif ve kimseyi incitmeden yorumlamak istiyorum olaylari!
Yillardir alevi oldugumun yanisira Türk kimligimi de toplumda yansitmaya calistim. Bir önceki mesajda da iza ettigim gibi sünni Türklerle icli disli da yasadim, daha dogrusu "ben herkese acik" bir yapiya sahip oldugum icin devamli kendi kimligimi kanitlamak zorunda kaldim! Cogu zaman kimligim den dolayi beni rencide edecek tavirlarla karsi karsiya geldigim icin, beni bugünkü otorite düsünceye iten nedenlerden bitanesi diye bilirim.
Yillarca muhafazakar sünni Türklere Türk oldugumu kabul ettiremedim. Oguz`un cepni asiretin den oldugumu vurguladigim halde, insanlar bana "Sen camiye gitmiyorsun, Ramazanda oruc tutmuyorsun sen Türk degilsin" dercesine tavirlarla karsi karsiya kaldim. "Bir yerde bir eksik düsünce var onlarda ama", ne oldugunu cikaramadim!
Gelelim konuya
Son zamanlarda Türkiye de Türkcülük havasi esiyor. Türk unsuruna bagli oldugunu bilen Aleviler bile ideolojiye sempati duymaya basladi. Benim gibi yukarida belirtigim olaylara benzer durumlara magdur kalan Aleviler artik soyunu boyunu arastirmaya basladilar. Ve gelin görün ki, Nihal Atsizin "Türklük" anlyasina uygun "100% safkan Türk" olduklarini anladilar.:biggrin:
Bu durum tabiki Türk kimligine sahip cikmak isteyen Alevileri rahatlatip, soytari ülkücülerin türklükle alakalari olmadigini ögrenmis oldular!
Peki neden sünnilerden fazla "100% safkan Türk" bu Aleviler?
Daima Osmanli`nin baskilarina mahruz kalip daglara siginmislar!
Gerekse Fatih Sultan Mehmed`in Uzun Hasan`la Otlukbelindeki savasta Akkoyunlulara vahset yasattigi, gerekse Yavuz Sultan Selim`in kimine göre 50 kimine göre 100 bin Aleviyi kilictan gecirdigi hadiselerden dolayi aleviler asiret halinde sakli yasadiklari bölgelerde yasamlarini, ibadetlerini ve geleneklerini sürdürmüslerdir! Dolaysiyla disardan kimse asiretin icine girmedigi gibi, disariya da kimse cikmamistir!
Bugün cogu sünni Türkler kendi soyagaci veya boyunu arastirirken, Aleviler kadar net bir sonuca da varamiyorlar!
Hortlamaya baslayan "Türkcülük fikri" ile son dönemde gelisen olaylar!
"Ergenekon operasyonu" ve TTK baskani Prof. Dr. Halacoglunu`n sok aciklamalarini bir ele almak gerek!
Kimdir bu Ergenekoncular? Amaclari ne?
Süphesiz ki yüce önder Mustafa Kemal Atatürk`ün harap olmayan tek mirasi TSK (TürkSilahliKuvvetleri)! Peki birde TSK`yi bir inceleyelim. Subaylari Laik Türk Miliyetci cizgisinde yürümüyormu? Peki kimdir bu subaylar?
Bir cogumuzun bildigi gibi Laik Cumhuriyeti savunan kisileri barindirir bu kurum!
Türk-Islam sentezini savunani da hemen atarlar ordudan! Dolaysiyla bircok alevi subaylar bu kurumu ayakta tutmakta!
Acaba düsünüyorumda Türkiyedeki ümmetciligin önünü kesmek icin Alevileri derin bir Sosyalizm uykusundan uyandirmaya calisiyor olmasin? Sakin Alevilere Türk kimligini hatirlatmak icin Halacoglunu da tesvik etmis olmasin? Bu Ergenekoncularin arkasinda TSK olmasin!
Alevilere Türkcülügü asilamaya kalkiyor olmasin?
TSK`nin amaci ne peki?
Ümmetcilige, Islamciliga dur demek! AKP gibi bir seriatci partiye nefes aldirmamak!
Fakat birde MHP`nin milliyetcilik anlayisini incelersek, AKP`den pek bir farki olmadigini da görebiliriz!
Türk milliyetci anlaysini Osmanli da baslatip, Osmanlida bitiren, sehit ailelerin duygularini sömüren ve her sehit cenazesinde Tekbir veren, AKP´nin pesinde sürükledigi süsköpegi olan MHP`ye agir darbe indirmis olacaktir!
Sakin TSK Türk kimligini yeni kesfeden Aleviler`le Sünni Türk milliyetcilerini ayni cati altinda birlestirme cabasinda olmasin?:biggrin:
Umarim bu seferki miting fiyaskoya dönüsmez!!!
promethe 08.04.2008, 20:00 .....prometre sana şunu orayım.....[B][COLOR="Red"]bayrak ve silah üzerine yemin törenleri düzenleyen 2007 deki cumhuriyet mitinginin baş aktörü kuvay-ı milliye adlı oluşum bu sefer aynı yerde olacak mı?......
İlahi kreşmir...
Nereden çıkardın, bu hilkat garibesi başıbozukların Cumhuriyet Mitinglerinde "başrolde" olduğunu?
"Halkı demokrasiden soğutan mitingler.." diyorsun da;demokrasi mi vardı da halkı soğuttular.Demokrasi bu halk hareketinin başarısına bağlıdır.
Tüm canları 12 NİSAN günü Cumhuriyet Devrimleri'ne ve Bağımsızlığımıza sahip çıkmak için ANKARA'ya gitmeye davet ediyorum.
darbecilerin son oyunu olsa gerek....geçen sene cumhuriyet mitinglerini düzeyleyen oluşumların pek çoğu bugün ergenekon operasyonu ile başı ağrıyanlardır.....
dinci teröre karşı ulusal anlayışı kullanan bu fırsat avcıları derin devlet edebiyatını bugünlere taşımak için fırsat kollamaktadırlar.....
askerin postal seslerine güvenen bunun için çalışmalara hız veren işçi partisi ve onun içerdeki ve dışardaki ortakları elde etmek istediklerini bize göstermeye devam ediyorlar......
milli duygular üzerinden rant sağlanması kimseye yarar sağlamaz.......
prometre sana şunu orayım.....bayrak ve silah üzerine yemin törenleri düzenleyen 2007 deki cumhuriyet mitinginin baş aktörü kuvay-ı milliye adlı oluşum bu sefer aynı yerde olacak mı?
halkı demokrasiden uzaklaştıran ve sömüren bu tür mitingler ile bişey elde edilmez....onurlu mücadele için akıl yürütmeye çalışmanız bence daha iyi......
Valla bravo şerif bu kadar önyargı pes doğrusu demişiz adı ulusal egemenlik buluşması değil mi ha ama doğruya başbakanımız dedi ulusalcılıkta suç artık dün sınır ötesi harekette akp ye lanet okuyanlar bugün ergenekon tertibinde nasılda arkalarında duruyorlar bunun düzmece bir senaryo olduğunu görmek aslında o kadar da zor değil ama kabul etmek istemedikten sonra ne kadar çabalasan boş ha ayrıca davet etmedi deme şerif ben cuma günü çıkacam istersen senide götürelim mitinge katılman şart değil sen gezmiş olursun seni gençlik kolu otobüsüne alırım nede olsa parasını ergenekon arkadaşımıza o kadar da kıyakımız olur hani :smartass:
selamlar..
kendi etnik kültürünü ve geleneksel yasam bicimine deger vermek, ulusalligi milli birlige baglayan devlet anlayisi benim icin tersdir.....anlamakta güclük cekiyorum...yalanlar, kandirmalar, manipülasyonlar egemen düsünceye denk düsün bir ideoloji nereye kadar acaba?
Hemen bunlari onaylamiyan vatan haini ilan ediliyor, dogrumu?
BU halde egemen etnik milliyetcilik ekseninde, asiri IRKCILIK, milliyetcilik yogunlasiyor...
Aşırı ırkçılık falan yoğunlaşmıyor ayrıca bu egemenlik buluşması kendini özgür hisseden yada özgür bir türkiye isteyen herkes katılabilir İp düzenlediği bir mitingte değil gelmek isterseniz buyrun biz türk olmayan mitinge katılamaz demiyoruz UPG nin içinde hangi oluşumların olduğunu öğrenmek için ADD nin sitesinden faydalanabilirsiniz.
www.add.org.tr
Milliyetçilik burjuva sınıfının gerici ideolojisi değil midir???
O halde, milliyetçilik, insanın kendi kültürünü, kendi insanlarını, kendi toprağını sevmesi, koruması, geliştirmesi duygu ve arzusundan çok farklıdır...
Milliyetçi söylemler, başkalarına yaşattıkları felâketleri hep başkalarının onlara yaşattığı felaketlerin karşılığı olarak gösterirler...
Milliyetçiliği bugünkü faşist mhp nin sahiplenmiş olması o kelimenin anlamının kötülük lanse ettiği anlamına gelmez herkes milliyetçidir kimseyi kendi milletini seviyor diye yargılayamaz yadırgayamayız değil mi ?
Newroz u kutlayan kürtlere bayramını kutluyor,23 nisan öncesi yapılan bu egemenlik buluşmasına faşist darbe çığırtkanlığı yakıştırması çifte standart olur.
Ha diyebilirsiniz şimdiye kadar 23 nisanlarda neden yapılmamıştı böyle mitingler çünkü halkın birarada olmaya hiç bu kadar ihtiyacı olmamıştı.
Amaç hizipleşme yaratmak değil aksine toplum içinde başgösteren hizipleşmenin önüne geçmektir
Genel olarak şunu söyleyebilirim lütfen fikir beyan ederken biraz bilgi sahibi olun kim neden düzenliyor bu mitingi bir sorgulayın düne kadar yanlı yayın yapıyor diye basbas bağırdığınız medyanın ağzıyla konuşmayın
onur melis 09.04.2008, 02:05 valla arkadaşlar umarım katılım güzel olur ama en önemlisi umarım işe yarar
Milliyetçilik burjuva sınıfının gerici ideolojisi değil midir???
dilan kardeş milliyetçiliği nasıl algılıyorsa insan ona göre tartışılır.kendimden örnek vemek istiyorum evet ben milliyetçiyim.ülke milliyetçisiyim.türkiye cumhuriyetinin milli misaki sınırları içinde hangi milletten yada hangi dinden dilden olursa olsun bu cumhuriyetin evlatlarıdır bana göre.milliyetçiliğim cumhuriyetimizin üzerinde oyunlar oynayan emperyalıs ABD,AB,ve diğer hain ülkelere karşıdır.ülkemin içinde bu hain devletlere pirim veren yandaşlık eden ve ülkemizi peşkeş çeken siyasi görüşlerden tutun dernek kuruluşları hatta birey olarak hainlik yapan herkese karşı milliyetçiyimdir.türkiye cumhuriyeti çatısı altında sorunlarımızı hep beraber birlik ve beraberlik çerçevesinde çözmeliyiz.tarih boyu bizleri hazmedemiyen emperyalistlerden medet umanlar er geç hüsrana uğrayacaklardır.bize bizden başka dost olmaz bir birimize sahip çıkalım. hayal perestlikten,gaflet uykusundan uyan ey türk gençliği..saygılarımla..
[QUOTE=okan22;602984]Valla bravo şerif bu kadar önyargı pes doğrusu demişiz adı ulusal egemenlik buluşması değil mi ha ama doğruya başbakanımız dedi ulusalcılıkta suç artık dün sınır ötesi harekette akp ye lanet okuyanlar bugün ergenekon tertibinde nasılda arkalarında duruyorlar bunun düzmece bir senaryo olduğunu görmek aslında o kadar da zor değil ama kabul etmek istemedikten sonra ne kadar çabalasan boş ha ayrıca davet etmedi deme şerif ben cuma günü çıkacam istersen senide götürelim mitinge katılman şart değil sen gezmiş olursun seni gençlik kolu otobüsüne alırım nede olsa parasını ergenekon arkadaşımıza o kadar da kıyakımız olur hani :smartass:
kıyakçılık sizin düşüncenin zemini haline gelmiş mitinglere bu söylemle adam taşıyorsanız zaten ne taşıdığınızda ortaya çıkmıştır.......
yazdığın ve sence açıklama olan şu yazı ile ne anlatmaya çalıştığını kestirebilmiş değilim.....
ben ulusalcılık anlıyışı ile bağdaşmayan ve ülkeyi kutuplaşmaya sevk eden tüm girişimlerin karşısında olduğumu belirtiyorum.....
yine anlamayacaksın ama belirtiyim.....benim karşı olduğum ulusalcılık değil.......bu kavramı kullanarak elde edilmek istenenlerdir......
geçen seneki cumhuriyet mitingleri sonunda ne oldu....mitingleri düzenleyen 3-5 kişi meclise diğerleri hapse girdi......
halkı bu oyunlara alet etmeyelim.....bence sende alet olma.....son belirttiyim cümle ise bu tür çıkar amacıyla düzenlenen mitinglerde iş olmadığıdır.....
bu dinci iktidar ile birkaç kendini akıllı sanan askerci-milliyetçinin çatışması sonuç olarak halkı karşı karşıya getirmenin planıdır.....
mevcut olan yönetim ve muhalefet ile bunlara yaranmaya çalışan dernekler,örgütler ve oluşumlarla bir yere varılmaz.....
Kim ne der bilemem, denilenler beni ne kadar etkiler orası da muamma, ben yaşadıklarımı ve içimdeki kaygılarımı bilirim. Şeriat kalksın diye dökülen kanları, kurtuluş uğruna verilen canları bilirim...
Cumartesi Günü Ben de o alandayım...
Beğenmeyenler bir çözüm alternatifi sunarlarsa da mutlu olacağım...
Kim ne der bilemem, denilenler beni ne kadar etkiler orası da muamma, ben yaşadıklarımı ve içimdeki kaygılarımı bilirim. Şeriat kalksın diye dökülen kanları, kurtuluş uğruna verilen canları bilirim...
Cumartesi Günü Ben de o alandayım...
Beğenmeyenler bir çözüm alternatifi sunarlarsa da mutlu olacağım...
sana bende katılıyorum beğenmeyenler çözüm sunarlarsa iyi olur... bende Ankara'da olucam... hiç bir şey yapmadan bir kenarda oturup yorum yapıcağıma sonrada şikayet zamanı en başta olucağıma çıkarım meydanlara hakkım için sesisimi yükseltirim... en azından ben elimden geleni yaptım demenin onurlu gururunu yaşarım...
Arkadaşlar sizden ricam ulusalcılıkla milliyetçiliği karıştırmayın. Biz darbeci değiliz bu mitingleri darbe çağrısı yapmak için yapmıyoruz.Zaten darbe yapılması durumunda AKP ye yani dinci faşizme yapılmış gibi görünsede bundan en büyük zararı her zaman olduğu gibi ulusalcılar görecektir. Sanırım 1 400 000 kişi kendi kendine zarar vermek için orada toplanmaz değil mi? Orada bulunan insanların çoğu tam bağımsız bir Türkiye için oradaydı zaten bu amaçla gitmeyenlerde gelincik tarlalarını kirletmeye çalışan kötü niyetli ve zıt düşünceli insanlardı bu bir kaç kendini bilmezin yaptıklarını meydandaki insanların üstüne yüklemek yanlış olur...
Marmara Bölgesi-Marmara Bölgesinden 12 Nisan'da Ankara Tandoğan Meydanına otobüs Kaldıracak İl ve İlçeler
Marmara Bölgesi-Marmara Bölgesinden 12 Nisan'da Ankara Tandoğan Meydanı'nda "Ulusal Egemenlik Buluşması" Mitingine Otobüs Kaldırılcak il ve İlçeler deki üğyelerimizin aşağıda iletişim telefonları verilen arkadaşlarımızla iletişime geçip Otobüs listelerine isim ve telefon yazdırmalarını önemle rica ederiz.
ULUSAL EĞEMENLİK BULUŞMASI
“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir.”
Ülkenin Bütünlüğü
Ulusun Birliği
Hukukuk üstünlüğü için;
Demokratik ve Laik Cumhuriyet,
Sosyal Devlet İçin;
Tam Bağimsiz, Onurlu ve Güçlü
TÜRKİYE için
BEN DEĞİL BİZ!
TÜM MEMLEKET SEVDALILARINI ÇAĞIRIYORUZ…
TARİH: 12 NİSAN 2008 SAAT 11:00
YER: ANKARA TANDOĞAN MEYDANI
KOCAELİ
İletişim
Kamuran Yurdakul
0535-8656077
İLETİŞİM
Ceyda Ayfer Öz
0532-353 25 32
ücret 26 YTL
Not: gidiş dönüş detayları ayrıca bildirilecektir.
BURSA
M.KEMAL PAŞA İLÇESİ
İLETİŞİM
Serhat Çağatay
0537 562 64 68
NİLÜFER İLÇESİ
İLETİŞİM
Tevhide Hatipoğlu
0533 554 75 00
OSMANGAZİ İLÇESİ
İLETİŞİM
Handan Erişmiş
0535 419 51 40
YILDIRIM İLÇESİ
İLETİŞİM
Nedim Benli
0535 813 98 05
KIRKLARELİ
LÜLEBURGAZ
İLETİŞİM
rabia tantunçkamacı
0 288 417 29 25
TEKİRDAĞ
ÇORLU
İletişim
Göktürk Hoşses
0 532 545 96 19
BALIKESİR
Kalkış Yeri : Stadyum onu
Kalkış Saati: 24.00
iletişim
0 535 408 19 72
0 532 437 97 26
ÜCRET 35 YTL
AYVALIK İLÇESİ
İletişim
Neşide Taşdemir
05325273812
BURHANİYE İLÇESİ
İletişim
Erkan Mutlu
05396985356
EDREMİT İLÇESİ
İletişim
Selma Demirezen
05384581816
Canan Çetinkayalar
05355727556
KEPSUT
Birgül Şahin
İletişim
05058945452
YALOVA
alkış Yeri :Yalova Uğur mumcu
iletişim
0533 653 73 88
ÜCRET 25 YTL
İSTANBUL
KADIKÖY
Kalkış Yeri :Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü
rezervasyon:0532 267 76 63
ÜSKÜDAR
Kalkış Yeri : Üsküdar Vapur İskelesi Önü
Kalkış Saati: 24:00
Rezervasyon No: 0505 800 25 78
SİLİVRİ
Kalkış Yeri : Silivri Sahil Atatürk Heykel Önünden
Kalkış Saati: 23:00
Rezervasyon No: 0532 346 74 76
ÜMRANİYE
Kalkış Yeri : Ümraniye Belediyesi Önü
Rezervasyon No: 0554 739 31 68
MALTEPE
Kalkış Yeri : Sürayya Plajı Migros Karşısı
Rezervasyon No: 0532 446 62 44
GAZİOSMANPAŞA
Kalkış Yeri : ADD ÖNÜ
Rezervasyon No: 0535 352 02 41
B.ÇEKMECE
Kalkış Yeri : B.Çekmece Belediyesi Önü
Rezervasyon No: 0535 289 50 50/0212 883 00 11
BAKIRKÖY
Kalkış Yeri : Eski Çarşı Yeni Boyner Mağazası Önü
Rezervasyon No: 0532 384 59 72
ŞİŞLİ
Kalkış Yeri : Cevahir Alışveriş Merkezi Önü
Rezervasyon No: 0539 825 99 67
KARTAL
Kalkış Yeri : Ahmet Şimsek Koleji Önü
Rezervasyon No: 0532 212 51 65
PENDİK
Kalkış Yeri : Pendik Sahil Yolu Atatürk Heykeli Onü
Rezervasyon No: 0535 237 25 28
BEYKOZ
Kalkış Yeri : Beykoz Merkez
Kavacık Hasan Yavuz eydanı
Rezervasyon No: 0533 622 94 91
BEŞİKTAŞ
Kalkış Yeri : Serencebey Parkı Arkası Conrad oteli Sokağı Yıldız Cami Önü
Rezervasyon No: 0533 366 36 17
AVCILAR
Kalkış Yeri : Zübeyde Hanım Nikah Sarayı Önü
Rezervasyon No: 0542 486 02 80
K.ÇEKMECE
Kalkış Yeri : Halkalı Meydan
Rezervasyon No: 0543 334 09 27
MERTER
Kalkış Yeri : Veysel Karani Şubesi Onü
Rezervasyon No: 0544 854 93 17
TUZLA
Kalkış Yeri : Tuzla Sahil
Rezervasyon No: 0541 392 54 40
SİLİVRİ
Kalkış Yeri : Silivri Sahil Atatürk Heykel Önünden
Rezervasyon No: 0532 346 74 76
ÜMRANİYE
Kalkış Yeri : Ümraniye Belediyesi Önü
Rezervasyon No: 0554 739 31 68
MALTEPE
Kalkış Yeri : Sürayya Plajı Migros Karşısı
Rezervasyon No: 0532 446 62 44
GİDİŞ DÖNÜŞ 25 YTL
Bizkaçkişiyiz
Marmara Bölge Yönetimi
alıntı:http://www.kanalturk.com.tr/Duyurular.php
mevcut olan yönetim ve muhalefet ile bunlara yaranmaya çalışan dernekler,örgütler ve oluşumlarla bir yere varılmaz.....
Peki sayın kreşmir, varılmazsa ne yapalım? Susup oturalım mı, devletin karış karış pazarlanmasına, kadınnların özgürlük adı altında köleleştirilmesine, vatandaşın parasıyla birilerinin zevk-i sefa sürmesine seyirci mi kalalım, buna karşın çözüm öneriniz varmı?
Orada olup allahina kadar bagirip bu ülkenin sahipsiz olmadigini haykirmak isterdim.Yerime kardesim istanbuldan katilacak.Iste yurtdisinda olmanin verdigi imkansizlik ama sabah kalkip tvdan izleyip kalpten oradaymis gibi destekliyecegim.TV derken sakin satilmis medyaya aldanmayin onlar yine magazin sunacaklar.Bilenler bilir hangi kanallarin yayinlayacagini.
Bugün bahcesehir add nin baskaniydi sanirim sirf oradan 20 otobüs kalkacakmis.Aksam 23.30 da hareket edeceklermis.Alevi derneklerdende buyük ilgi oldugunu ve katilanlarin neredeyse coguda alevi kökenli vatandaslarimiz dedi.Tabiki cumhuriyetin kazanilmas haklarindan vaz gecmiyecegiz herzaman atamizin yaninda olacagiz.
NE ABD NE AB TAM BAGIMSIZ TÜRKIYE
Gereken ilgi ve coşkunun yakalanmadığı kanaatindeyim ve gerçekten üzgünüm... Zira gün ortak paydada birleşme günüdür... Ne olursa olsun sonuçta düşman bir. Bu kadar mı azız demekten kendimi alamıyorum... Kanları dökülen atalarımı düşünürken ki vicdan azabımı nasıl anlatacağımı da bilemiyorum...
Bu kadar çok geçilmiş senden memleketim... Üzgünüm :no:
ILkeR_06 14.04.2008, 04:34 Geçen sene mitinge katılan birisi olarak bu seneki mitingi yetersiz buldum.Kimin hangi tarafta olduğunun belirsiz olduğu şu günlerde,yapılan mitinglerin ne kadar amacına ulaşacağı tartışılır.Açıkçası atılan sloganlar,kalabalıklar orda kalmaktan öteye gidemiyor.Geçen seneki mitinglere bakınca,böyle kalabalıklar karşısında AKP nasıl %47 oy alıyor diyesi geliyor insanın.AKP ve müttefiği MHP ye karşı halkçı,sosyalist ve gerçek devrimci yapılanma olmadığı sürece bu mitinglerin kalabalığı önemsiz kalıyor maalesef:garibbak:
geçen seneki mitingde Ankara'da değildim o kalabalığı televizyonlarda izledim günlerce ve cumartesi büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ... katılım çok düşüktü ama azda olsa coşkusu doruklarda bir mitingdi... benim için çok güzel bir gündü... ülkem için, yarınlarım için üzerime düşen görevi layığıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum...
renklikelebek 22.04.2008, 23:10 bu sayfayı bayağı aradım topiklerde neyse eline sağlık kardeşim böle bir konuya yer verdiğin için herşeyden önce duyarlı davranan arkadaşlara şimdiden tşk ederim
ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI tüm çocuklarımızın kutlu olsun ben konuya farklı bir yorum katmak istiyorum geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza sahip çıkalım onları tarikat üyeleri yapmalarına izin vermeyelim onlar bizlerden sonra devralacak bücürler onlar birer masumluk örneği en çocuksu ruhumla ulusal egemenlik çocuk bayramımız kutlu olsun diyorum
|
|