Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin sonucu ne olur?
ilkay123 06.04.2008, 20:34 lig bitiminden iki hafta öncesi karsilasacak iki takimin alacagi mac skoru merak konusu.Maci skor olarak bilirtelim bakalim mac sonucunu en dogru sekilde kim bilecek...hangi takimin taraftari takimini iyi taniyor...haydi canlar..bir tahminde sizden..
vural_34 06.04.2008, 21:11 lig bitiminden iki hafta öncesi karsilasacak iki takimin alacagi mac skoru merak konusu.Maci skor olarak bilirtelim bakalim mac sonucunu en dogru sekilde kim bilecek...hangi takimin taraftari takimini iyi taniyor...haydi canlar..bir tahminde sizden..
eee tabiki ener 2 galata 1 olucak
PoyrazıM_24 06.04.2008, 21:17 galatasaray: 5 fenerbahçe:0
hızmalım 06.04.2008, 21:35 tabiki galatasaray alıcakk şüpesi olan :) skor= galatasaray:2 fenerbahçe:0
Fenerbahçe:2 Galatasaray:1
Goller (semih, alex veya kazım)
anadolu75 06.04.2008, 22:39 galatasaray 2 fenerbahce 0 goller lincoln umit karan. kalli gitti lincoln kendini gosterip sov yapacak insallah.
notlierlife58 06.04.2008, 23:34 berabere 2-2...
Tokatlim_60 06.04.2008, 23:36 bence GS 0 - ? FB kac olacak acaba??? cok merak ediyorummmm... :)
PoyrazıM_24 06.04.2008, 23:52 bu topiki açan arkadaşım başlıkta galatasaray küçük yazı fenerbahçe büyük..bilerekmi yazdın acaba sorabilirmiyim....
Funky Caner 06.04.2008, 23:56 Katılıyorum. Ben bir Fenerbahçe li olarak Galatasaray ın küçük Fenerbahçe nin büyük yazılmasına karşıyım. Eşitlik kuralını bozmayalım.
sahrut75yagmur 07.04.2008, 00:00 Galatasaray 3,Fenerbahçe 1...
Bizden kim atarsa atsın golü...Fenerbahçe' de de varsa bir türk golcü(futbolcu) o atsın :p:p:p:p
Saygılarımla.
PoyrazıM_24 07.04.2008, 00:02 Katılıyorum. Ben bir Fenerbahçe li olarak Galatasaray ın küçük Fenerbahçe nin büyük yazılmasına karşıyım. Eşitlik kuralını bozmayalım.
:36_1_55:
Funky Caner 07.04.2008, 00:02 Galatasaray 3,Fenerbahçe 1...
Bizden kim atarsa atsın golü...Fenerbahçe' de de varsa bir türk golcü(futbolcu) o atsın :p:p:p:p
Saygılarımla.
SEMİH!!!
sahrut75yagmur 07.04.2008, 19:28 SEMİH!!!
Şu 80. dakikanın futbolcusu...:whistling...
Az görüldüğü için hatırlanmıyor...:p
Saygılarımla.
Kara Davut 07.04.2008, 19:38 galatasaray:1 fenerbahçe:3
fener ne yapar ne eder yener.
sevilay er 07.04.2008, 19:43 GALATASARAY:2 fenerbahçe:0
hızmalım 07.04.2008, 22:50 :36_1_55:
evet lütfen dikkat edelim hiç süpesiz galatasaray alıcakta olsun yani küçük harfle yazılamsa çok daha iyii olurdu
yaralı gölge 08.04.2008, 01:42 iyi olan kazansın ben ce
ilkay123 08.04.2008, 17:54 bu topiki açan arkadaşım başlıkta galatasaray küçük yazı fenerbahçe büyük..bilerekmi yazdın acaba sorabilirmiyim....
Hic aklima gelmemisti ama simdi benimde dikkatimi cekti..Allah yazdirdi her halde...
Tabiki Cimbom Yener. Skor ne Olur Yenelimde Kaç Tane Atarsak Razıyım. Zaten Fazla Atamıyoz Bize Büyü Yapmışlar.:D
CrAzY_AnGeL 22.04.2008, 20:55 galatasaray: 5 fenerbahçe:0
yuuuuhhh bee allahın adamı insan atarda bukadarda atmaz ki be kardeşim :D:D siz ne zaman bize 5 tane attınızda sımdı 5 tane atacaksıznı:D:D:D:D
huseyin yanmaz 22.04.2008, 20:57 galatasaray 2 fenerbahçe 1
bu maçı bence galatasaray alır
CrAzY_AnGeL 22.04.2008, 20:59 sonuç bizden taraf olsun her sonuca razıyz ama 2-1 olacak gibi geliyor golleride km atar devid, alex yada kezman diger gollede dilerim oyle bişey olmaz ama edu:S kendı kalesine :S umarım böyle bir hata yapmaz:S
F E N E R B A H Ç E = 3
gs=1:lol::lol::lol:
sinan_58 22.04.2008, 21:03 ya canlar cimbomun işi zor ya brezilya karmasına karşı oynayacak
ama sorun değil aslanlar alır :)
ben 3-1 olacagını düşünüyorum cimbomumuz alır bu maçı.
fenerbahçe 100. yıl marşı
sen bir nefes aldığım her an
sen bir özlem içinde hep buram buram
kimse anlamaz bende aşkını
sen bir çocuk güle gülen yerinde durmayan
aşkınla coşkunla sen çok yaşa
yükseliyor bayrağın arşa
aşkınla coşkunla sen çok yaşa
yazdık büyük ismini dağa taşa
yüzyıl önce doğdu şanlı efsane
yüzyaşında mutlu ol fenerbahçe
kalbim senin,seninle çarpıyor
birtek seninle gülüp seninle ağlıyor
sen gönlümün eşssiz aşkısın
her yerde her zaman yanıp parıldıyor
tabiki fenerbahçe yenecek... skor 2 // 0
galatasaray bu maçı alsın sivas spor şampiyon olsun bir galatasaraylı olarak ben bunu istiyorum
vural_34 22.04.2008, 21:11 ya arkadaşlar hiç tartışmayalım çünkü fener alır tuketmeyin nefesinizi
nihat 61 22.04.2008, 21:21 yuuuuhhh bee allahın adamı insan atarda bukadarda atmaz ki be kardeşim :D:D siz ne zaman bize 5 tane attınızda sımdı 5 tane atacaksıznı:D:D:D:D
---------------------------
galatasaray fenere 5 de amıştır 7 de 20 de galatasaray için skor fzla önemli degil bu maçı alıcagız başka olu yok
not 7 kişiyle 7 - 0 yenmiştik feneri :taz:
20 - 0 skor da galatasaraya aittir
özcan gülüm 22.04.2008, 21:24 berabera kalsın sivasspor sampiyon olsun
zulfukar 22.04.2008, 21:25 Ben diyorumki galatasaray fenere dokuz dogurtacak ve dokuz gol atacak! Fazlami abarttim?:) Walla bilemiyecem artik ben muneccime sordum öle dedi:)
CrAzY_AnGeL 22.04.2008, 21:26 ---------------------------
galatasaray fenere 5 de amıştır 7 de 20 de galatasaray için skor fzla önemli degil bu maçı alıcagız başka olu yok
not 7 kişiyle 7 - 0 yenmiştik feneri :taz:
20 - 0 skor da galatasaraya aittir
rüyalar aleminde de değiliz millattan öncesinde de zira öyle isek bende hatırlatayım sana 6 Kasımda 6-0 olan macı tarih işte böyle yazılır......
zulfukar 22.04.2008, 21:42 rüyalar aleminde de değiliz millattan öncesinde de zira öyle isek bende hatırlatayım sana 6 Kasımda 6-0 olan macı tarih işte böyle yazılır......
Simdi beni konusturma can:)
Unutmaki gercekleri tarih,tarihide Galatasaray yazar!
huseyin yanmaz 22.04.2008, 21:45 Simdi beni konusturma can:)
helal sana can kolay gele
zulfukar 22.04.2008, 21:45 Habere bak; :)
Fener'e taş devri tişörtü
01 Mart 2008 Cumartesi 11:50
Fenerbahçe'nin 26 yıllık kupa hasreti dalga konusu oldu. Ezeli rakibini eleyen Galatasaray 5 bin özel tişört bastırdı.
zulfukar 22.04.2008, 21:48 helal sana can kolay gele
Ne demek can:) al buda sanin icin tüm fenerli kardeslerimize hediyem olsun:)
zulfukar 22.04.2008, 21:54 Fener alsa alsa bu kupayi alir:)
CrAzY_AnGeL 22.04.2008, 21:57 Simdi beni konusturma can:)
sende haklısın bilmemek değil öğrenmemek ayıp okuda öğren :D:D::D
Habere bak; :)
Fener'e taş devri tişörtü
01 Mart 2008 Cumartesi 11:50
Fenerbahçe'nin 26 yıllık kupa hasreti dalga konusu oldu. Ezeli rakibini eleyen Galatasaray 5 bin özel tişört bastırdı.
galatasaray önce borçlarını ödesin karnını doyursun sonra forma dağıtsın :D:D:D
munzur_62 22.04.2008, 22:00 Galatasaraylı arkadaşlar boşu boşuna ümitlenmeyin ya sonra hayal kırıklığına uğruyorsunuz
munzur_62 22.04.2008, 22:01 Fener alsa alsa bu kupayi alir:)
al o kupa senin olsun biyerlere koyarsın
zulfukar 22.04.2008, 22:01 Bak kendi agzinla söylüyon can:) Fenerde o kadar para var ama icraat yok neye yarar:)
buraks99 22.04.2008, 22:02 99 ümit karan kan kusturacak fenere ölümüne oynuyacaz bu maçı verirmiyiz be ölüm maçı biz inanıyoruz takımıza ne pahasına olursa olsun alıcaz pazar günü bende maçta olucam KAPALIDA TEK YUMRUK TEK YÜREK o gün yakıcaz stadı alev alev yakıcaz cehenneme gelicekler . kaybedilirse o zaman görün bakın neler yapıcaz
3-0 ÜMİT KARAN hat rick
zulfukar 22.04.2008, 22:04 Fenerin bu kadar EN ve ILK leri varmi?
GERÇEKLERİ TARİH YAZAR,
TARİHİ DE GALATASARAY!
Avrupa'da, yarıştığı Tüm Kupaları alan
İLK ve TEK takım GALATASARAY ;
Türkiye'nin İLK futbol takımı Galatasaray- (1905)
Dünya sıralamasında İLK On' da 1.sıraya giren İLK Türk takımı.
Devlet üstün hizmet madalyası alan İLK takım
UEFA Kupası'nı hiç yenilgi almadan kazanan İLK ve TEK Türk takımı
Üç yıldızı alan İLK takım
Türkiye Süper Ligi'nin İLK Şampiyonu
Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Avrupa Kıtasını temsil eden İLK ve TEK Türk takımı
Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final'e çıkan İLK Türk takımı
Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Yarı Final oynayan ilk ve TEK Türk takımı
İstanbul Şampiyonluğu'nu kazanan İLK futbol takımı - (1907-1908)
Yurt dışında İLK galibiyet alan Türk futbol Takımı - (1911)
Yurt dışında Türkiye'yi temsil eden İLK futbol takımı - (1911)
Şampiyonlar Ligi'ne katılan İLK Türk takımı
Avrupa'da, UEFA Kupası'nı hiç yenilgi almadan kazanan İLK takım
Balkanlarda UEFA Kupasını kazanan İLK ve TEK takım
Uluslararası maçlarda kendi sahasında ardarda EN çok galibiyet alan TEK Türk takımı - 20 kez
UEFA kupasını kazanan İLK ve TEK Türk takımı - (1 kez)
Avrupa Şampiyonu olan İLK ve TEK Türk takımı
Süper Kupa'yı kazanan İLK ve TEK Türk takımı - (1 kez)
İnternet Sitesine sahip İLK Türk takımı
İspanyolları deplasmanda yenen İLK Türk takımı.
İspanyolları eleyen İLK Türk takımı.
Bir sezonda 2 İtalyan takımını eleyen İLK Türk takımı (Milan-Bologna)
Bir sezonda 2 İngiliz takımını eleyen İLK Türk takımı (Leeds-Arsenal)
Türkiye 1. Ligi'ni na-mağlup bitiren İLK takım (1985-86)
EN fazla aralıksız şampiyon olan takım. - 4 kez
Yerli hocayla EN çok şampiyon olan takım. GALATASARAY - 9 kez
EN fazla şampiyonluk yaşayan futbolcular Bülent (8 Kez)- Suat, Arif ( 7 Kez )
Bir sezonda EN fazla Avrupa Kupa maçı oynayan takım.- 18 kez (Süper kupa dahil)
Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'ne EN fazla katılan takım GALATASARAY - 10 kez
Türkiye Spor yazarları Kupası'nı EN fazla kazanan takım
Türkiye Kupası'nı EN fazla kazanan takım -14 kez
Cumhurbaşkanlığı Kupasını EN fazla kazanan takım- 10 kez
Avrupa kupalarında 1 sezonda EN fazla puan toplayan takım. - 17 maç 34 puan
Avrupa'da, bir sezonda Avrupa kupalarında EN fazla galibiyet alan takım. - 11 kez (Süper kupa dahil)
Bir sezonda Avrupa kupalarında EN fazla gol atan takım.- 35 gol (Süper kupa dahil)
Deplasmanda aralıksız EN fazla yenilmeyen takım.- 40 kez
Bir sezonda EN fazla maç yapan takım. GALATASARAY - 59 kez (Süper kupa dahil)
Avrupa Kupaları'nda EN çok tur geçen Türk takımı. Bir sezonda EN fazla maç yapan futbolcu
HAKAN ŞÜKÜR - 54 maç 4697 dakika
Avrupa Kupalarında EN fazla maç yapan Türk takımı.
Türkiye liglerinde bir sezonda EN fazla gol atan takım. - 62-63 sezonu 105 gol
Türkiye liglerinde EN çok resmi kupa kazanan takım -56 kupa
Avrupa Kupalarındaki İLK Goller
1.GOL: Metin Oktay - 27.08.1956 (Galatasaray-Dinamo Bükreş:1-3)
100.GOL: Uğur Köken - 1.10.1969 (Galatasaray-Vatford:2-3)
200.GOL: Mirsad Seydiç- 20.10.1982 (Galatasaray - Avusturya Wien:2-4)
300.GOL: Uğur Tütüneker - 4.11.1992(Galatasaray - E.Frankfurt:1-0)
400.GOL Faruk Yiğit - 13.7.1996 (Kocaeli- Hibernias)
500.GOL: Tugay Kerimoğlu 5.11.1997 (Galatasaray - Sparta Prag:2-0)
Teşekkürler GALATASARAY !
Teşekkürler; Bu gurur veren tablonun yaratılmasında emeği geçen herkese..
Eminiz daha birçok EN'ler ve İLK'ler vardır.
Teşekkürler Gözden kaçırdığımız bütün EN ve İLK'ler için....
CrAzY_AnGeL 22.04.2008, 22:08 99 ümit karan kan kusturacak fenere ölümüne oynuyacaz bu maçı verirmiyiz be ölüm maçı biz inanıyoruz takımıza ne pahasına olursa olsun alıcaz pazar günü bende maçta olucam KAPALIDA TEK YUMRUK TEK YÜREK o gün yakıcaz stadı alev alev yakıcaz cehenneme gelicekler . kaybedilirse o zaman görün bakın neler yapıcaz
3-0 ÜMİT KARAN hat rick
ben duuydumda adnan polat samiyenin ortasına potatıf mezarlık yaptırmıs 95 dakkada kılınacak yatsı namazından sonra galatasarlılar oraya gömülecekmiş:D:D:D bizde fenerbahçe federasyonu olarak celenk birakıcaz :D:D:D macın skoruyla:D:D:D:D:D
AnGeNehM 22.04.2008, 22:33 Fenerin bu kadar EN ve ILK leri varmi?
Sayın zulfukar,
Bunlarla kendinizi tatmin etmenizi anlayabiliyorum evet.Geçmişle tarihle övünmek normal birşey olabilir,ama her zaman şunun bilinmesi gerekirki gelecek bu mevcut durum çok daha önemlidir.Bir Galatasaray'lıyla futbol muhabbeti yada tartışması yaptığımda tık tik dik dık gibi geçmiş zaman eklerini her cümlenin sonunda duymak mümkün.Şu anda sen dahil herkesin bildiği birşey vardır ki Türkiye nin 1 numaralı takımı Fenerbahçe dir ve geleceği gerek maddi gerekse kadro ve oluşumlar vesilesiyle en parlak olan takımda Fenerbahçedir.Emin ol şampiyonlar ligi maceramız olmasaydı şu anda şampiyonluk kutluyor olcaktık.Artık bir tek lig kaldı ve yine Şampiyon Fenerbahçe olacaktır.Siz geçmişinizle övünmeye sevinmeye devam ede durun bizde yolumuza önümüze bakalım :bela
AnGeNehM 22.04.2008, 22:39 Avrupa'da, UEFA Kupası'nı hiç yenilgi almadan kazanan İLK takım
UEFA Kupası'nı hiç yenilgi almadan kazanan İLK ve TEK Türk takımı
Avrupa Şampiyonu olan İLK ve TEK Türk takımı
Bunların farkınıda açıklarsanız ayriyetten çok sevinecem.
1 er kez yazmanız yeterliydi,Allaha şükür okuma yazmamız varda okuyoruz,okumasak çok yazı var sancaz.
zulfukar 22.04.2008, 22:44 Sayın zulfukar,
Bunlarla kendinizi tatmin etmenizi anlayabiliyorum evet.Geçmişle tarihle övünmek normal birşey olabilir,ama her zaman şunun bilinmesi gerekirki gelecek bu mevcut durum çok daha önemlidir.Bir Galatasaray'lıyla futbol muhabbeti yada tartışması yaptığımda tık tik dik dık gibi geçmiş zaman eklerini her cümlenin sonunda duymak mümkün.Şu anda sen dahil herkesin bildiği birşey vardır ki Türkiye nin 1 numaralı takımı Fenerbahçe dir ve geleceği gerek maddi gerekse kadro ve oluşumlar vesilesiyle en parlak olan takımda Fenerbahçedir.Emin ol şampiyonlar ligi maceramız olmasaydı şu anda şampiyonluk kutluyor olcaktık.Artık bir tek lig kaldı ve yine Şampiyon Fenerbahçe olacaktır.Siz geçmişinizle övünmeye sevinmeye devam ede durun bizde yolumuza önümüze bakalım :bela
Zaten bende ne zaman bir fenerliyle konussam hep ,"böyle olsaydi böyle" olurdu yada "En iyi biziz" "böyle yapacaz söyle yapacaz" derler.Gecmis basarilarin sahididirde henuz daha yasanmamis gelecek ile neyi ispatlayabilirizki?:) Henüz yasanmamis, durun bir yasansin öyle övünün:)
Neyse saka biryana,bu takim muhabbetlerini sirf muhabbet olsun diye yapiyorum.Zaten futbolun rengidir bu! Galatasaray da olsa burdaki herhangi bir fenerli can ile degismem.Sizler daha degerlisiniz benim icin.
Saygilar
zulfukar 22.04.2008, 22:46 Bunların farkınıda açıklarsanız ayriyetten çok sevinecem.
1 er kez yazmanız yeterliydi,Allaha şükür okuma yazmamız varda okuyoruz,okumasak çok yazı var sancaz.
:) valla ben rsmi siteden aynen aktardim ama kaynak vermeyi unutmusum:) Önemli degil be kardesim,canimiz sagolsun:)
nihat 61 22.04.2008, 23:00 rüyalar aleminde de değiliz millattan öncesinde de zira öyle isek bende hatırlatayım sana 6 Kasımda 6-0 olan macı tarih işte böyle yazılır......
-----------
sadece rekorlar bize aittir yani galatasaraya onu belirtmek istedim
Galatasaray alacaktır 1-0 olsun bizim olsun:)
Gönlümüz Fenerbahçe den yana. Tabiki futbol bu ne olacağı bilinmez. İyi olan kazansın.
Not: Başlığı düzelttim. Bir tarafın büyük yazılması bir şey ifade etmiyor.
onurnehir 22.04.2008, 23:21 bence bu mac buyuk bir ihtimalle berabere kalir. ama gecmis maclara bakinca fenerbahce 'nin kazanma ihtimali daha fazla. bu derbi maclarinda tahmin yapmak zor ama benim gonlum fenerden yana insallah kazanir.
ben fenerliyim ama sivasin sanpiyon olmasini isterim insallah ya sivas ya fener sanpiyon olur.
Galatasaray 2-0 Kazanır.
Arda ve Ümit atar golleri.
gönül fenerbahceden yana her zaman söyledigim gibi iyi olan kazansın iyi olanda fenerbahce olsun....
anadolu75 23.04.2008, 00:05 cimbom sivas el ele sampiyonlar ligine fener ise cehennemin dibine o kadar.
Anatolianman 23.04.2008, 01:01 Soru boşuna sorulmuş. Her sene maçın sonucunun belli olduğu bir "derbi" maçıdır, derbi olmaktan çıkmıştır, biz Fenerbahçelilerin hayata güvenle bakmaları ve sevinmelerini saglayan bir aktivitedir, arada sırada 6S sürpriz yapsa da...
Her ne kadar yıllar yılı Fenerbahçe'den aldıkları derin darbeler sonucu, yaşadıkları travma neticesi, beyin sarsıntısı geçiren ve şizofren olan bir galasaraylının hayalini kurduğu ve etrafına yaydığı ve birazcık mutlu olmak isteyen galatasaray camiasınında bu galibiyete ölümüne ihtiyaç duyduğunu bilsekte, sokaktan 11 tane adam toplayıp Fener forması giydirsen yine gs'yi yener, o kadar.
A.S.Yen'de sahayı onlara dar edip şampiyonluğu ilan edeceğiz, o kadar........
zulfukar 23.04.2008, 01:19 Soru boşuna sorulmuş. Her sene maçın sonucunun belli olduğu bir "derbi" maçıdır, derbi olmaktan çıkmıştır, biz Fenerbahçelilerin hayata güvenle bakmaları ve sevinmelerini saglayan bir aktivitedir, arada sırada 6S sürpriz yapsa da...
Her ne kadar yıllar yılı Fenerbahçe'den aldıkları derin darbeler sonucu, yaşadıkları travma neticesi, beyin sarsıntısı geçiren ve şizofren olan bir galasaraylının hayalini kurduğu ve etrafına yaydığı ve birazcık mutlu olmak isteyen galatasaray camiasınında bu galibiyete ölümüne ihtiyaç duyduğunu bilsekte, sokaktan 11 tane adam toplayıp Fener forması giydirsen yine gs'yi yener, o kadar.
Abartmakla beraber,sagisiz ve yesiz konusmadinizmi can?Bir takim icin degermi?
Anatolianman 23.04.2008, 01:29 Abartmakla beraber,sagisiz ve yesiz konusmadinizmi can?Bir takim icin degermi?
Uyarın için teşekkürler ancak sanırım benden bir önceki mesajın gazına gelmiş olabilirim. :wacko:
Maçı 2-1 alırız. Elimizden kurtulamazlar. Sahanın ortasına şanlı FB bayrağını dikeceğiz.
sahrut75yagmur 23.04.2008, 01:33 galatasaray önce borçlarını ödesin karnını doyursun sonra forma dağıtsın :D:D:D
Biz taraftarız, külübün borcu beni(sizi)de bağlamaz, bağlamamalı... Siz bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'ın dağıttığı formayı niye alay konusu yapıyorsunuz, anlamış değilim...
Futbolu oynanan spor olarak görmeyipte bir başka alana dökersek...Her alanda ki pislikleri gözler önüne serersek hiç izlenmemeli o zaman...
Başta Fenerbahçe gelir bu pislik külüplerin içinde sonra benim takımım sizin takımınız...Gider durur bu hal...
Gelelim maça...
Demiştim daha önce de...
Galatasaray 3...Fenerbahçe 1
Saygılarımla.
putikanli 23.04.2008, 02:31 Cin Con:0
Fenerbahçe:1
Gol:34. Dakika Kezman
80. dakika da Semih oyuna girer :)
huseyin yanmaz 23.04.2008, 08:37 Biz taraftarız, külübün borcu beni(sizi)de bağlamaz, bağlamamalı... Siz bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'ın dağıttığı formayı niye alay konusu yapıyorsunuz, anlamış değilim...
Futbolu oynanan spor olarak görmeyipte bir başka alana dökersek...Her alanda ki pislikleri gözler önüne serersek hiç izlenmemeli o zaman...
Başta Fenerbahçe gelir bu pislik külüplerin içinde sonra benim takımım sizin takımınız...Gider durur bu hal...
Gelelim maça...
Demiştim daha önce de...
Galatasaray 3...Fenerbahçe 1
Saygılarımla.
can kardeş emeğine ve ağzına sağlık teşekürler
alevi_siyah 23.04.2008, 08:56 o maç ilk yarı 2 ikinci yarı 2 olur...
Cem-i-Cihan 23.04.2008, 09:15 OGÜNÜN TARİHİ NEYSE FENERBAHÇE GALATASARAY A O KADAR GOL ATAR HATIRLARSANIZ 6 KASIM 6-0 OLAYINI:d:d:d:d
AMA BEN İSTİYORUMKİ DOSTLUK KAZANSIN BU ARADA FENERBAHÇEDE TÜRK FUTBOLCU YOK DİYENLERİ KINIYORUM FENERBAHÇE SİZİN O YABANCI DEDİĞİNİZ FUTBOLCULARLA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE İYİ BİR DERECE YAKALAMIŞTIR VE TÜRKİYEYİ ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETMİŞTİR TÜRK FUTBOLCULARIMIZDA BÜTÜN EMEKLERİNİ ORTAYA KOYMUŞTUR BİRBİRLK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMUŞTUR HERŞEY
SAYGILAR:ALeVİ_GeNc
Bir BEŞİKTAŞ lı olarak gönlüm GALATASARAY ın kazanmasından yana ama içimden bir his FENERBAHCE 2-0 bu macı alır diyor.
NiSAN_Rojda 23.04.2008, 09:55 [QUOTE=zulfukar;611739]Fenerin bu kadar EN ve ILK leri varmi?
GERÇEKLERİ TARİH YAZAR,
TARİHİ DE GALATASARAY!
/QUOTE]
kardeşim bi yanlışlık olmasın 1903 ile 1905 arasını göremiyor musun ????
Türkiyenin ilk takımı 1903 ile Beşiktaj Jimnastik Kulübü kurulmuştur.....
İlk tescil edilen Kulüp olması nedeniyle, armasında Ay-Yıldız taşıma hakkına sahip tek Kulüp’tür
:thumbup1:
zulfukar 23.04.2008, 13:03 [QUOTE=zulfukar;611739]Fenerin bu kadar EN ve ILK leri varmi?
GERÇEKLERİ TARİH YAZAR,
TARİHİ DE GALATASARAY!
/QUOTE]
İlk tescil edilen Kulüp olması nedeniyle, armasında Ay-Yıldız taşıma hakkına sahip tek Kulüp’tür
Jimnastik demedim futpol dedim can:)
Her ne kadar yıllar yılı Fenerbahçe'den aldıkları derin darbeler sonucu, yaşadıkları travma neticesi, beyin sarsıntısı geçiren ve şizofren olan bir galasaraylının hayalini kurduğu ve etrafına yaydığı ve birazcık mutlu olmak isteyen galatasaray camiasınında bu galibiyete
Cin Con:0
Fenerbahçe:1
Yorumlara bak burası antu.com'mu allah aşkına,oldu olacak bikaç hakaret edici resimde koysaydınızda tam olsaydı.
Maçı hakaret etmeden,alay etmeden Galatasaray veya Fenerbahçe kazanır demek zor değildir heralde
munzur_62 23.04.2008, 15:10 GERÇEKLERİ TARİH YAZAR,
TARİHİ DE GALATASARAY!
YAnılmıyorsam Şampiyonlar Ligi Kupanız Yok Bu Konuda Beni Aydınlatırsanız Sevinirim
Türkiyenin ilk kurulan futbol takımı bjk de değildir ilk Türk takımı Black Stockingdir Kuruluş 1900
Funky Caner 23.04.2008, 15:28 Az Olsun Bizim Olsun
LANET OLSUN İÇİMDEKİ FENERBAHÇESEVGİSİNE
AnGeNehM 23.04.2008, 15:38 Milyonlarca taraftarın yanyana
Bağırıyorlar hep beraber kolkola
Adınla,takımınla,taraftarınla
En büyük sensin Kanaryaaa
Fenerbahçe sen çok yaşa
Canım feda olsun sana
Hiçbirşeye değişilmez
Seni sevdim bu dünyada.
Arkadaşlar bu hafta sonu Uludağ Ünifeb olarak maçı beraber izliyoruz.
Meşalelerimiz hazır.Haftaya Gençler maçında kadıkoydeyiz.(yensekte,yenilsekte)gerçi yencez ama :thumbup1:
notlierlife58 23.04.2008, 16:21 gs tüm türk oyuncularıyla sahaya aslanlar gibi çıkıp dünya karması fb yi yenecekdir öle olmasını istiyorumm...bu güne kdr haksız galibiyetleri son bulacakdır...BEN BİR BJK LİYİM...
haksızlıklar olmasaydı bu senenin şamapiyonluğunu herkezden fazla hakeden takım...saygılar...
gs:1 fb:0
tiyatrocu 23.04.2008, 16:26 arkadaşlar top yuvarlaktır kale dört köşe ne olacağı belli olmaz ama gönlüm fenerbahçe'den yana :D:D:D
tiyatrocu 23.04.2008, 16:26 arkadaşlar top yuvarlaktır kale dört köşe ne olacağı belli olmaz ama gönlüm fenerbahçe'den yana :D:D:D
buda sorumu ya tabiki cimbomum alır:)
hidayet ozan 23.04.2008, 17:49 tabiki cincon yencek 5-0 olsun bizim olsun :):):):)
hidayet ozan 23.04.2008, 17:50 iyi olan cincon kazansın başkanım :):):)
hidayet ozan 23.04.2008, 17:51 iddaa tahminimiz de yapıldı :):) ama şöle olur cano ilk yarı 2 ikinci yarı 1 cincon alır.....:)
buraks99 23.04.2008, 18:38 hani oooo hastaneyeeee taşındığınıızz günleeerr haniiii oooooooooo ceylaaaaaaaaaannnn gibiiii kaçtığınııız seneelerrr hani sarııı laciveeerrrt formalıııı laylalalalayyy laylay laylaylaylaaayyy genç fenerbahçeliler (laylaylayı anlayın lütfen)
buraks99 23.04.2008, 18:40 hani maçtı vardı şaibe? sanalda ağlayıp durdun günlerce ağlaşmanın zamanı değil AFFEDELİM GEL ALİ SAMİ YENDE EĞİL!
sadece lincoln ve alex formda olursa bu maç çok zevkli geçer.. Lincoln daha iyi oynarsa Galatasaray yener.. alex daha iyi oynarsa fenerbahçe yener :) garip ama durum böle olacak göreceksiniz :)
tabi ki gönlüm galatasaraydan. inanıyorum ki yeneceğiz skor tahmini ise gs:2 - 1 :fb
buraks99 23.04.2008, 18:47 ölmek var!susmak yok!
27 nisan pazar günü saat 19:00 da sami yende KAPALIdayız
önce ALTIN FIÇI sonra KAPALI
YÜKSELİYOR SESİMİZ TAA UFUKLARA KADAR şampiyonluk bekliyoruz
Ş A N L I G A L A T A S A R A Y
Funky Caner 23.04.2008, 18:55 hani oooo hastaneyeeee taşındığınıızz günleeerr haniiii oooooooooo ceylaaaaaaaaaannnn gibiiii kaçtığınııız seneelerrr hani sarııı laciveeerrrt formalıııı laylalalalayyy laylay laylaylaylaaayyy genç fenerbahçeliler (laylaylayı anlayın lütfen)
hani maçtı vardı şaibe? sanalda ağlayıp durdun günlerce ağlaşmanın zamanı değil AFFEDELİM GEL ALİ SAMİ YENDE EĞİL!
Sevgili buraks99 kardeşim; topik başlığı ne?
"derbinin sonucu ne olur?"
ama sen konuyu saptırmışsın farkındasın dimi! Lütfen. Maç sizinde olabilir bizimde, bu intikam hırsı insana zarar verir.
GENÇ FENERLİLER
GünOlaydı 23.04.2008, 18:59 fenerbahçe 3-galatasaray 0 .....başka ne olabilir ki? :D
buraks99 23.04.2008, 19:01 Sevgili buraks99 kardeşim; topik başlığı ne?
"derbinin sonucu ne olur?"
ama sen konuyu saptırmışsın farkındasın dimi! Lütfen. Maç sizinde olabilir bizimde, bu intikam hırsı insana zarar verir.
GENÇ FENERLİLER
genç febeli arkadaşım pazar günü görecez ELMİ YAMAN BEYMİ YAMAN
volKANSIZ ıda görücez
ikincisi ben senin yazdıklarına laf atmadım sende benim yazdıklarıma sesini çıkarmazsan sevinirim ama iyi oynayan kazansın buda cimbom olsun diyelim senin hatrına
Funky Caner 23.04.2008, 19:05 Ah be dostum biraz sakin olsan çok iyi olcak ama. Evet haklısın sen benim yazdıklarıma bişey dememişsin, sen bütün FENERBAHÇE'lilere atıfta bulunuyorsun kusura bakma sessiz kalamazdım. Size başarılar diliyorum geseli arkadaşım,kardeşim,dostum benim. kedine iyi bak
buraks99 23.04.2008, 19:47 Ah be dostum biraz sakin olsan çok iyi olcak ama. Evet haklısın sen benim yazdıklarıma bişey dememişsin, sen bütün FENERBAHÇE'lilere atıfta bulunuyorsun kusura bakma sessiz kalamazdım. Size başarılar diliyorum geseli arkadaşım,kardeşim,dostum benim. kedine iyi bak
benimde genç febeli arkadaşlaım var aramız iyi stadda olan orada kalır bizim için
Funky Caner 23.04.2008, 20:00 benimde genç febeli arkadaşlaım var aramız iyi stadda olan orada kalır bizim için
Eyvallah doğru olanda o değil mi zaten? Aramızda ezeli rekabet olsada biliyorsun ebedi dostluğumuz var. Tekrar başarılar diliyorum kardeşim size.
anadolu75 24.04.2008, 20:43 Uyarın için teşekkürler ancak sanırım benden bir önceki mesajın gazına gelmiş olabilirim. :wacko:
Maçı 2-1 alırız. Elimizden kurtulamazlar. Sahanın ortasına şanlı FB bayrağını dikeceğiz.
ali sami yene bayrak dikmeyi cocuk oyuncagimi sandiniz hem bayrak dikiyim derken kafaniza tas falan yemezsiniz insallah.
anadolu75 24.04.2008, 20:47 Soru boşuna sorulmuş. Her sene maçın sonucunun belli olduğu bir "derbi" maçıdır, derbi olmaktan çıkmıştır, biz Fenerbahçelilerin hayata güvenle bakmaları ve sevinmelerini saglayan bir aktivitedir, arada sırada 6S sürpriz yapsa da...
yahu siz ali sami yeni ne sandiniz ki. insani zorla gulduryorsunuz ya o brezilya takimi bizim aslan takimimizi yensin de gorelim. sevillayi chelseayi interi parayla sansa yenenler gelmis burda hava basiyo sikiysa pazar gunu o cehennemde bi havanizi basin bakalim.
galatasaray 2 - fenerbahçe 1 :) kesin galatasaray alıcak macııı...
vural_34 24.04.2008, 21:29 galatasaray 2 - fenerbahçe 1 :) kesin galatasaray alıcak macııı...
kesin konuşmuşsun can ama yanılacaksın bak gör
kesin konuşmuşsun can ama yanılacaksın bak gör
hadi bakalım görüşücez vural :) 2-1 galatasaray önde biter bu maç....
DaMORİRE 24.04.2008, 21:39 Arkadaslar TEK aşkım BEŞİKTAŞ ama bu macta gönlüm galatasaray'dan yana dolasıyla galıba BEŞİKTAŞ sampion olamıycak galatasaray fenerbahceyı yensın SIVASta galatasarayı yenıp sampıon olsun... skor Gs 1-0 Fb
vural_34 24.04.2008, 21:41 hadi bakalım görüşücez vural :) 2-1 galatasaray önde biter bu maç....
tamam görüşürüz hım bu arada temizlik ne zaman
tamam görüşürüz hım bu arada temizlik ne zaman
hafta sonu samiyende :) beklerim senide:thumbup::thumbup::thumbup:
vural_34 24.04.2008, 21:45 hafta sonu samiyende :) beklerim senide:thumbup::thumbup::thumbup:
gidiyon mu maça sen ben bilet almadım
bence galatasaray 3-1 alır maçı,feneri de eze eze yener...
NiSAN_Rojda 24.04.2008, 22:36 [QUOTE=NiSAN_Rojda;611980]
Jimnastik demedim futpol dedim can:)
konuya cvp yazdığınızı yeni gördüm,birincisi futbol diye yazılır :wink: ikincisi Türkiye' ye ilk futbolu getiren BJK'dir,İlk tescil edilen takım
Tamam gs'lısın ama bazı şeyleri kabullenmen lazım :wink: sonuçta bizde GS'nin kazanmasından yanayız,kardeş takımız :yanbakoo ama haksızlığa tahammülüm yok..anlaşıldı umarım notum.
Artı fener futbol oynayamıyor ki,kazandıkları maçları şansa aldılar,yenilicekler tabi:excl: :thumbup:
alevi_tekkeli 24.04.2008, 22:44 Bence Fener :3 GS: 1 yani böyle bitmese bii hangi skorla olursa olsun FENER yenecek :)
buraks99 24.04.2008, 22:55 Uyarın için teşekkürler ancak sanırım benden bir önceki mesajın gazına gelmiş olabilirim. :wacko:
anatonmusun manatonmusun nesin birincisi geçen sene ki olaylı maçta hani şu 19 mayıstaki maç olaylı maçta 100 yıl bayrağını getirdinizya neden sahaya dikemediniz yoksa (O) BUMU YEMEDİ:::::::) ama bizim hiç bi korkumuz yok çünkü bizde bu O korkusu yok ULUBATLI SOUNESS nası bayrağı dikti sahanın ortasına dikerkende hııııığğğğğğğğhhhhhh dediii onun için siz önce bi delikanlı olun biz her karıköy deplasmanına gidiyoruz aslanlar gibi elimizi kolumuzu sallaya sallaya 1000 kişiyiz 90 dkka bizim sesimiz çıkıyo kendinizi sami yende zannediyosunuz elektrikli megafon kullanmayın bizi susturmak için herifler bizi susturmak için elektrikli bi alet kullanıyolar bastırmak için ama genede bastıramıyolar bizi şunu açık yüreklilikle söylimki 1000 galatasaraylı 50 bin fenerliye BEDELDİR SUSTURUR ...
pazar günü KAPALI dayız...
Acıya Gülmek 24.04.2008, 22:58 Gönlüm galatasarayın yenmesinden yana..:)umarım öyle olur..
anatonmusun manatonmusun nesin birincisi geçen sene ki olaylı maçta hani şu 19 mayıstaki maç olaylı maçta 100 yıl bayrağını getirdinizya neden sahaya dikemediniz yoksa (O) BUMU YEMEDİ:::::::) ama bizim hiç bi korkumuz yok çünkü bizde bu O korkusu yok ULUBATLI SOUNESS nası bayrağı dikti sahanın ortasına dikerkende hııııığğğğğğğğhhhhhh dediii onun için siz önce bi delikanlı olun biz her karıköy deplasmanına gidiyoruz aslanlar gibi elimizi kolumuzu sallaya sallaya 1000 kişiyiz 90 dkka bizim sesimiz çıkıyo kendinizi sami yende zannediyosunuz elektrikli megafon kullanmayın bizi susturmak için herifler bizi susturmak için elektrikli bi alet kullanıyolar bastırmak için ama genede bastıramıyolar bizi şunu açık yüreklilikle söylimki 1000 galatasaraylı 50 bin fenerliye BEDELDİR SUSTURUR ...
Bu talihsiz açıklamaların ilemi taraftar statüsündesin. Taraftar olmak kolay değil ama fanatizmin içinde olmak çok kolay.
Önce nasıl hitap edeceğini öğrenmen gerekli sanırım. Bu tavırlarının yeri burası değil. Kaldıki bu tavırlar ile kaideye alınacağını pek sanmıyorum.
Sakinleşmen gerek. Adaptasyon dönemi senin için faydalı olacaktır eminim.
No PaSaRaN 25.04.2008, 00:29 en büyük beşiktaaaaaşşşş zuhazuha her zaman ne derler canlar dostluk kazansınn :D:D:D:lol::lol:
hidayet ozan 25.04.2008, 16:45 sana sordukmu beşiktaşlı arkadaşım :):):) dostluk kazansın ama biyere kadar dimi cincon kazansın kardeşim benim :):) skor tahmiide yapam 3-5-8 olsun bizim olsun zuhahahaha:)
http://img102.imageshack.us/img102/2068/cimbom100yilxk0rv5.jpg
http://img102.imageshack.us/img102/4029/201thumbgalatasaray0064lz9.jpg
http://img158.imageshack.us/img158/7851/201thumbgalatasaray0078bt9.jpg
pazarcıklı 25.04.2008, 17:15 ...gerçekçi olmak gerekirse, Fenerbahçe kazanır derim...performans, moral ve teknik açıdan düşününce Fenerbahçe ağır basıyo...gönlümde Fenerbahçeden yana:w00t:...herşeye rağmen iyi olan kazansın diyorum:whistling...Saygılar...
Funky Caner 25.04.2008, 17:21 anatonmusun manatonmusun nesin birincisi geçen sene ki olaylı maçta hani şu 19 mayıstaki maç olaylı maçta 100 yıl bayrağını getirdinizya neden sahaya dikemediniz yoksa (O) BUMU YEMEDİ:::::::) ama bizim hiç bi korkumuz yok çünkü bizde bu O korkusu yok ULUBATLI SOUNESS nası bayrağı dikti sahanın ortasına dikerkende hııııığğğğğğğğhhhhhh dediii onun için siz önce bi delikanlı olun biz her karıköy deplasmanına gidiyoruz aslanlar gibi elimizi kolumuzu sallaya sallaya 1000 kişiyiz 90 dkka bizim sesimiz çıkıyo kendinizi sami yende zannediyosunuz elektrikli megafon kullanmayın bizi susturmak için herifler bizi susturmak için elektrikli bi alet kullanıyolar bastırmak için ama genede bastıramıyolar bizi şunu açık yüreklilikle söylimki 1000 galatasaraylı 50 bin fenerliye BEDELDİR SUSTURUR ...
Sen bunu hakettin dostum! Ben de uyardım seni ama... Çünkü sen kendini tribünde sandın,yanlış yaptın.
Hakeden kazansın maç ile yorumum bu.
deniz166 25.04.2008, 20:47 fenerbahÇe:10 Galatasaray:8 :d:d:d:d:d
Anatolianman 27.04.2008, 11:32 Ufff yılın maçına az kaldı, durumu değerlendirmem lazım tekrar. Tamam teknik ‚ taktik‚ kalite bakımından üstün olan Fenerimiz, kabul ama maçta 11 Galatasaray´lı futbolcudan ziyade 3 adet hakeme ‚ 15.000 suyla arası iyi olmayan sağlıklı! taraftara karşı da mücadele edeceğiz.
Bu yüzden ihtimalleri 3'e indiriyorum.
0-1
0-2
0-3
Bu skorlar 11'e 11 mücadele edersek. Eğer kırmızı kartlar devreye girer ve
11 e 10 biterse ; yine 0 - 1 olur son kertede
11 e 9 biterse ; 1 - 1
11 e 8 biterse ; 2 - 1 yada 1 - 0
Maçın skoru bunlar olabilir‚ gollerin dakikalarını‚ kimin atacağını yazmayım heyecanı kaçar.:cool:
Fortis kupasındaki tarifenin aynısını uygulayacaz;)
zulfukar 27.04.2008, 12:49 Valla arkadaslar ben bunun rüyasini gördum:) Rüyamda galatasaray ilk golü atti sonra fenerde birtane atti.Rüyamda tam galatasaray birtane daha atacaktiki uyandim:)
Galatasaray yener piroda sinirden kudurur bu gidişle :D
hormekli 27.04.2008, 12:57 ilk golü gs atar sonra fb 3 atıp maçı alır gibime geliyo..saygılar
zulfukar 27.04.2008, 13:06 Yaw ben size ne diyorum,rüyasini gördüm diyorum,2-1 Cimbom alir diyorum:) (Bazen terside cikabiliyor)Yada insallah öyle olur!
ilkay123 27.04.2008, 13:54 son iki yildir ZICO lu Fenerbahce derby maclarinda kaybetmiyor.bu durum dünya derby lerinde görülmemis bir olay.bu macida Fenerbahce kazandigi taktirde,Fenerbahce galatasaray maclari derby olmaktan cikacaga benziyor...zor bir maca cikan Fenerbahce me gönülden basarilar dilerim..futbol sansinin yannda olmasi dilegiyle maci 1-3 olarak lehimize görüyorum...saygilar.
ilkay123 27.04.2008, 13:56 Fortis kupasındaki tarifenin aynısını uygulayacaz;)
Ayni hakemleri bulacaginizi ummuyorum...dikkat edin tersi olup macta olaylar cikarmayin...
Selina24 27.04.2008, 14:02 Ben Galatasarayliyim ama fanatik degilim, maçta izlemem
Fenerbahçeli bi arkadasimla bahse girdimki Galatasaray kazanacak, hicte bahsegirmemisimdir çünkü maçlari seyrettigim yok ama bu sefer takip edecem insallah Galatasaray kazanir :)
PoyrazıM_24 27.04.2008, 14:38 bu maçı tabiki galatasaray alacak almazsa hepsini yıkacamm haberleri olsun... şu maçı bi yensin fenerlilerin sesini bi kessin bana yeter valla daha onlardan başka bişey istemiyom :lol:
PoyrazıM_24 27.04.2008, 14:42 yuuuuhhh bee allahın adamı insan atarda bukadarda atmaz ki be kardeşim :D:D siz ne zaman bize 5 tane attınızda sımdı 5 tane atacaksıznı:D:D:D:D
türkiye kupası maçını unuttun herhalde size 5 tane atmıştı rezil rısva olmuştnuz insan içine çıkamaz olmuştunuz...evlerinize kapanmıştınız...işi gücü bırakmıştınız..
hatırladınmı :11:
Beşiktaşli58 27.04.2008, 14:43 Bu maç bildiginiz gibi çok önemli bir maç. Sivasspor'u da yakindan ilgilendiriyor..
Hem Fenerbahçe'nin, hem Galatasaray'in oturmus bir sistemi var. Fenerbahçe'nin sistemi daha iyi fakat Galatasaray'in isi hiç belli olmaz. Derbilerin favorisi yoktur, bunu herkes biliyor. Galatasaray, Sükrü Saraçoglunda Fenerbahçe'ye kök söktürmüstü (11 Türk ile, ardindan Leverkusen'a 5 yedi). Demek ki bu takim birseyler yapabiliyor..
Fenerbahçe'nin tek sIkIntIsI ön liberodaki Maldonado denen sahis (sadece geri pas yapiyor, ikili mücadeleye girmiyor) ve santrforlar. Semih iyi gol atiyor ama muhtesem bir topçu degil. Kezman ise hiç degil (ki demistim inanmamistiniz). Galatasaray'da Nonda denen tas gibi adam var. Galatasaray Nonda'yi iyi kullanabilirse belki Fenerbahçe'yi yine zorlayabilir. Ama eger GS Hakan Sükür ile baslarsa, GS'nin isi baslamadan bitmistir..
Alex ve Lincoln'a çok is düsecek. Lincoln aksama oynamayacak diye haberler çikiyor ama bana inandirici gelmed. Galiba GS oyun oynuyor.. (gerçi Lincoln ne yapmis simdiye kadar, neyse)
Maç berabere bitsin, hepimiz sevinelim. :biggrin:
zulfukar 27.04.2008, 14:55 Bu mac cimbomun baska yolu yok! Ben rüyasini gordum diyorum anlamiyormusunuz:)
PoyrazıM_24 27.04.2008, 14:57 sonuç bizden taraf olsun her sonuca razıyz ama 2-1 olacak gibi geliyor golleride km atar devid, alex yada kezman diger gollede dilerim oyle bişey olmaz ama edu:S kendı kalesine :S umarım böyle bir hata yapmaz:S
yaa sizin bu kazma(n) ne zaman topa vurmayı öğrendide bi de gol atacak mış:D
sende haklısın bilmemek değil öğrenmemek ayıp okuda öğren :D:D::D
galatasaray önce borçlarını ödesin karnını doyursun sonra forma dağıtsın :D:D:D
sen hiç 4 sene üst üste şampiyon olan bi takım gördün mü:D hahahaha güleyimde boşa gitmesin borç yiğidin kamçısıdır...öyle yada böyle her türlü olumsuzluk ta bu kadar başarılı oluyoruz tebrik etmen gerekir..:lol:
[QUOTE=zulfukar;611739]Fenerin bu kadar EN ve ILK leri varmi?
GERÇEKLERİ TARİH YAZAR,
TARİHİ DE GALATASARAY!
/QUOTE]
yaa bjk li çık aradan sen:D :001_tt2:
zulfukar 27.04.2008, 15:02 yaa sizin bu kazma(n) ne zaman topa vurmayı öğrendide bi de gol atacak mış:D
sen hiç 4 sene üst üste şampiyon olan bi takım gördün mü:D hahahaha güleyimde boşa gitmesin borç yiğidin kamçısıdır...öyle yada böyle her türlü olumsuzluk ta bu kadar başarılı oluyoruz tebrik etmen gerekir..:lol:
[QUOTE=NiSAN_Rojda;611980]
yaa bjk li çık aradan sen:D :001_tt2:
Ben ona jimnastik dememistimki futbol takimindan bahsetmistim,oda besiktasa rant saglamaya calisiyor:) Galatasarayi kiskaniyor bu arkadaslar.Yaw hic birseyi olmasa bile avrupanin bir numarasi olmadimi bu takim!!!!Fenerbahceliler bunu rüyalarinda dahi göremezler:)
geygel60 27.04.2008, 15:39 Bende bu maçı fener 2-1 alır diyorum gerisini yada başka bir secenek düşünemiyorum.İnşallah duygularımın dediği gibi olur.
ilkay123 27.04.2008, 15:41 Ben bir Fenerbahce li olarak sevinclerimi üzüntülerimi mac sonrasina birakiyorum...son gülen olmak istiyorum...futbol sansi yanimizda olsun istiyorum,mükemmel oynayip kazanmak istiyorum...cok seymi istiyorum acaba..? hakem hatalarinin konusulmadigi bir mac temennisi ile ...
sahrut75yagmur 27.04.2008, 20:12 37. Dakika...Gol Nonda...Galatasaray 1- Fenerbahçe 0
İlk yarı skoru...
Saygılarımla.
EREN izm 27.04.2008, 20:30 Maç süper geçiyor ilk yarın bitti ilk goooooooollllllllllllllllllll nodadan geldi ::D
birazdan devam eder. güçlü olan kazansınn :D
maç 5 - 0 biter inşallah :D
EREN izm 27.04.2008, 20:32 bu maçı tabiki galatasaray alacak almazsa hepsini yıkacamm haberleri olsun... şu maçı bi yensin fenerlilerin sesini bi kessin bana yeter valla daha onlardan başka bişey istemiyom :lol:
aynen same abi :D:whistling
nihat 61 27.04.2008, 20:58 galatasaray artık şampiyonluğunu ilan ettti 1 - o biter
Ş A M P İY O N G A L A T A S AR AY
zulfukar 27.04.2008, 21:00 Ve bitti:) :) :) :) Bakin rüyam gercek oldu az bir farkla.Ben 2-1 demistim ama kismet iste 1-0 olsun bizim olsun:) Fenerli arkadaslar nerde yawww:)
Selina24 27.04.2008, 21:04 en buyuk cimbom :)
gecmis olsun fenerliler
bahse girmistim ve kazandim:)
Cİmbommmmmmmmmmmmm Olurrrrrrrrrrrrr
yagmur12 27.04.2008, 21:07 :D :D :D 1-0 ÇOK GÜZEL!
ŞAMPİYON CİM BOM BOM! :D
huseyin yanmaz 27.04.2008, 21:08 tebrikler galatasaray en büyük cim bom bom alisamiyende çıkış yok galatasaray fenerbahçe skoru ne olur şabani nonda olur
GALATASARAY 1
FENERBAHÇE 0
geçmiş olsun fener bahçeye
sariyla Kirmiziyla Anlinin Akiyla Fenerİ Yendİk Gollerİzİ DİzDİK :)
sahrut75yagmur 27.04.2008, 21:21 Dediğim skor olmasa da gülen tarafın biz olması (Galatasaray)çok sevindirici...
Saygılarımla.
araknafobia 27.04.2008, 21:23 YenDİK :D
araknafobia 27.04.2008, 21:27 http://www.ezikfb.com/graphic/ezikfb287.jpg
NoGosGos 27.04.2008, 21:42 Ya bu topigi bosuna actiniz, buda sorulur mu hic???
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
Galatasaray alacaktır 1-0 olsun bizim olsun:)
Ta 5 gün önce demiştim,1-0 oldu bizim oldu
Tertemiz,tartışılacak bi pozisyon olmadan ,isteyere, iyi oynayarak kazandık
Aslanlarım benim:thumbup1:
Beşiktaşli58 27.04.2008, 22:43 Bu maç bildiginiz gibi çok önemli bir maç. Sivasspor'u da yakindan ilgilendiriyor..
Hem Fenerbahçe'nin, hem Galatasaray'in oturmus bir sistemi var. Fenerbahçe'nin sistemi daha iyi fakat Galatasaray'in isi hiç belli olmaz. Derbilerin favorisi yoktur, bunu herkes biliyor. Galatasaray, Sükrü Saraçoglunda Fenerbahçe'ye kök söktürmüstü (11 Türk ile, ardindan Leverkusen'a 5 yedi). Demek ki bu takim birseyler yapabiliyor..
Fenerbahçe'nin tek sIkIntIsI ön liberodaki Maldonado denen sahis (sadece geri pas yapiyor, ikili mücadeleye girmiyor) ve santrforlar. Semih iyi gol atiyor ama muhtesem bir topçu degil. Kezman ise hiç degil (ki demistim inanmamistiniz). Galatasaray'da Nonda denen tas gibi adam var. Galatasaray Nonda'yi iyi kullanabilirse belki Fenerbahçe'yi yine zorlayabilir. Ama eger GS Hakan Sükür ile baslarsa, GS'nin isi baslamadan bitmistir..
Alex ve Lincoln'a çok is düsecek. Lincoln aksama oynamayacak diye haberler çikiyor ama bana inandirici gelmed. Galiba GS oyun oynuyor.. (gerçi Lincoln ne yapmis simdiye kadar, neyse)
Maç berabere bitsin, hepimiz sevinelim. :biggrin:
Muhtesemim yahu :biggrin:
Nonda dedigim gibi isini yapti, helal olsun.
Geçelim maça -->
Öncelikle tebrikler Galatasaray, hakli bir galibiyet aldiniz.
Fenerbahçe belli ki bu maçi pek ciddiye almamis. Daha dogrusu Zico almamis: bir insan bu kadar mi hata yapar? Geçen hafta maçin adami seçilen Selçuk'u oturturuyorsun, koyuyorsun Maldonado denen sahisi. Ne yapiyor bu adam? Fener ne diye aldi halen anlamis degilim..
Bir kötü tarafi daha var: Maldonado, Aurelio'yu tamamen maçtan kopartiyor. Aurelio'nun gözü hep arkada kaliyor, çünkü arkasinda Maldonado var --> Selçuk olsa böyle olmaz. Böylelikle Aurelio ileri çikamiyor, Alex'e yardim edemiyor ve Fener pozisyona giremiyor. Söyleyin, Fener kaç kere pozisyona girdi? Ben göremedim..
Kezman'i ilk defa bu kadar hareketli gördüm, açikcasi sasirdim ama eforu ise yaramadi. Galatasaray çok ama çok iyi pres yapti, Fenerin orta sahasini dagitti ve hakli bir galibiyet aldi. Zaten Feneri yenmek hiç te zor degil: ön liberolara pres yaparsin, Aurelio oyundan düser ve is biter.
Zico'yu begenmiyordum ve bundan sonra begenmemde. Isterse Sampiyonlar Liginde final oynatsin.
Birde koymus Ugur Boral'i sol bek olarak. Hey Allahim..
Koysana Wederson'u oraya? Ne isi var Ugur'un orada? Yenen golde kim hatali bilmem, oyuncularin arasindaki iletisime bagli. Eger Volkan 'birak' dediyse, Edu hatali. Volkan birsey demediyse, Edu'nun suçu yok..
Neyse, yine çok konustum galiba. Tebrikler Galatasaray.
notlierlife58 27.04.2008, 23:22 dediğim skor tuttu...futbol adamıyım ben yaa:lol:
geçmişler olsun fb halısahadann sonra ligde de katbetti:lol:hadin bi fb-gs halı saha maççı yapın:lol:
şampiyon sivaaaas
Selina24 27.04.2008, 23:35 Hayirdir Fenerliler yazmamislar :)
insan bi tebrik eder bizleri :)
DaMORİRE 28.04.2008, 00:15 arkadaslar tebrık yokmu macın skorunu bıle bıldım galatasarayı tebrık ederım...
No PaSaRaN 28.04.2008, 00:25 tüm galatasaraylı arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.....
hidayet ozan 28.04.2008, 00:35 saol canom nasıl yendik yaww halen zafer sarhoşuyum :):):)
iyi oynadık kazandık,
Arda'nın gözlerinden öpüyorum.
PoyrazıM_24 28.04.2008, 09:16 vay bee dün maçtan sonra giremedim nete yazmak şimdiye kısmetmiş:D şükürler olsun yendik..bakalım fenerliler ne konuşacaklar bahaneleri ne olacak çok merak ediyorum...bitane fenerlide çıksa şuraya yazsa deseki helal olsun galatasaraya bizi eze eze yendiler şampiyonluğu zasaten gs haketmişti...falan filan ne olur yanii:lol:
başımızda hoca yok takımda dünya starı yok bu takım şampiyon oluyo hatta ayakta alkışlamanız gerekiyor...
gerçi fenere hangi yıldız hangi pahalı futbolcu gelse,fenerden sonra kesin bi köy takımında oynuyor buda fenerin bi hediyesimi desek ne desek acaba...
ortega (fenere gelmeden önce dünya yıldızıydı.) şuan 6 . lig takımnda yedek oynuyor:D:Dzuahzuah
washınton( adama kalp krizi geçirtiler ölümden döndü:D)
kezman( hala deli danalar gibi dolanıyo oda yakındır gitmesi)
bunun yanında bir kaç tane daha sayabiliriz:D
:11:
şampiyonsun sen bizim canımız
sarı, kırmızı akar kanımız
seviyoruz seni canı gönülden
nasıl yendik feneri ama:D :11:
huseyin yanmaz 28.04.2008, 09:35 vay bee dün maçtan sonra giremedim nete yazmak şimdiye kısmetmiş:D şükürler olsun yendik..bakalım fenerliler ne konuşacaklar bahaneleri ne olacak çok merak ediyorum...bitane fenerlide çıksa şuraya yazsa deseki helal olsun galatasaraya bizi eze eze yendiler şampiyonluğu zasaten gs haketmişti...falan filan ne olur yanii:lol:
başımızda hoca yok takımda dünya starı yok bu takım şampiyon oluyo hatta ayakta alkışlamanız gerekiyor...
gerçi fenere hangi yıldız hangi pahalı futbolcu gelse,fenerden sonra kesin bi köy takımında oynuyor buda fenerin bi hediyesimi desek ne desek acaba...
ortega (fenere gelmeden önce dünya yıldızıydı.) şuan 6 . lig takımnda yedek oynuyor:D:Dzuahzuah
washınton( adama kalp krizi geçirtiler ölümden döndü:D)
kezman( hala deli danalar gibi dolanıyo oda yakındır gitmesi)
bunun yanında bir kaç tane daha sayabiliriz:D
:11:
şampiyonsun sen bizim canımız
sarı, kırmızı akar kanımız
seviyoruz seni canı gönülden
nasıl yendik feneri ama:D :11:
can kardeşim samet tebrikler nasıl yendik feneri şampiyonluğun yolu sivasta geçer sivası yenersek şampiyonuz
Aslana kanarya nedir ki?yorumsuz:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol ::lol:
vural_34 28.04.2008, 09:39 yaşasın sivasspor sivasda yyecekler sizi
Günlerdir söylüyoruz sonuç belli diye:D alnımızın teriyle, hak ettik kazandık...
GünOlaydı 28.04.2008, 09:58 Yendiniz
Tebrikler
Sevinin sevinin ama bide takımınızın haline bakın,ben sizin yerinizde olsam ağlardım...
PoyrazıM_24 28.04.2008, 10:05 Yendiniz
Tebrikler
Sevinin sevinin ama bide takımınızın haline bakın,ben sizin yerinizde olsam ağlardım...
valla o ağlanacak takım sizi sahaya gömdü:mad:
ehlibeyt 28.04.2008, 10:45 gol olur :)
huseyin yanmaz 28.04.2008, 10:54 yaşasın sivasspor sivasda yyecekler sizi
yapma be kardeş sivaslımı oldun şimdi baktın fener yenemedi hemen sivaslı oldun sivasıda yeneceğiz sakın üzülmeyesin
bir FENERBAHÇE'li olarak tebrik ederim bütün GALATASARAY taraftarlarını.... güzel oynadılar ve maçı aldılar...
ehlibeyt 28.04.2008, 11:20 mağlubiyeti kabullenmek ve galib geleni tebrik etmekte bir erdemdir.
PoyrazıM_24 28.04.2008, 11:29 bir FENERBAHÇE'li olarak tebrik ederim bütün GALATASARAY taraftarlarını.... güzel oynadılar ve maçı aldılar...
:36_1_55::36_1_55:
Beşiktaşli58 28.04.2008, 11:34 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=37675
:pinch:
ilkay123 28.04.2008, 11:53 Fenerbahce iki senelik Zico yönetiminde ilk kez galatasaray a yenildi.derby canavari ZIco lu Fenerbahce sampiyonlugu olanaksiz olmasada zora soktu.bu görünüsten sonra ligte,haftaya oynanacak Sivas gs maci önem tasimaya basladi.bu macta gs galip geldigi taktirde lig sampiyonlugu yaninda bjk nin kaderide belirlenmis olacak.gs nin kaybetmesi durumunda bjk inter totoya gitmeyi garentiler.yenmesi durumunda ise son macalara ümit baglayip uefa idiasini sürdürür..iste süper ligimizde sampiyonluk yaninda seneye ülkemizi avrupa kupalarinda temsil edecek takimlar son haftada sekillenecek..her seye ragmen bu seneki avrupa yasattigi basarilardan dolayi TESEKKÜRLER kanaryam..sampiyon olmasanda...bu derby de böylece galatasaray teknik direktörsüz bir derby kazanarak tarihe gecti...
|