Orijinalini görmek için tıklayınız : bu foruma katilabilmek icin ne kadar beklediniz?
genclik_atesi 30.01.2006, 20:51 siz foruma uylik icin ne kadar beklediniz?
ben walla ilk basvurdugumda beni almadilar bu foruma alinmadim, ama daha sonra bir arkadas sayesinde alindim.
merak ettim acaba siz ne kadar beklediniz uyeliginize veya ilk basvurunuz kabul edilmedimi benim gibi?
aynı gün belki 5 dak içinde üyeliğim aktifleşmişti. Biraz sans meselesi galiba onaylanmak..:)
Bir Zeynep 30.01.2006, 20:54 Bendede hic sorun olmadi vallaha. Neden ki Ates baci? A aaaaaaaa, hic esitmedim böyle bisey!?!?!?
genclik_atesi 30.01.2006, 20:58 bilmem:36_1_44:
Serkan_Devrim 30.01.2006, 21:00 hatırlamıyorum ama bekletmemişlerdi sanırım.
5 dk içerisinde aktif olmuştum ben..
ben 1 gün bekledim yaaa
hatta acaba niye aktif olamadım diye 2. bir nick almıştım
bi köşede duruyooo :D
ama kuzenim hala aktif olamadı hazır konu açılmışken söyleyeyim heralde en uzun bekleyen odur :uzgunsok: yazık garibime
Birincisi konuyu yanlış bölümde açmışsınız. Kaydırıldı.
İkinci olarak gelelim sorunuza. Üye aktifleştirme işlemi özel bir durum olmadığı tek elden yürütülmekte. Forumun kurucusu ve en eskisi olduğu için bu konuda Alevimen arkadaşımızın işine karışmıyoruz. Neye güvenip neye güvenmeyeceğini bilecek en tecrübelimiz o içimizde. E o da 7/24 forumda olmadığı için gecikmeler oluşabiliyor. Kayıt olduğunuzda forumda ise çabuk onaylanabilirsiniz. Değilse bu iş uzayabilir.
Alevimen 30.01.2006, 21:20 Ceyhun açıklama için teşekkürler.
İlave etmek istiyorum:
eğer bu başlığı henüz aktive edilmeyen kişiler okuyarsa lütfen bu sayacağım 3 konuya çok dikkat edin
1. kayıt esnasında geçerli email yazdığınızdan emin olun
2. emailinize gelen onay linkine tıklamanız şarttır
3. üstteki 2 olayı yapmanıza rağmen aktivasyon haberi beklemelisiniz ve bu bilgi sayfanın daima üst kısmında gözüküyor lütfen panik yapıp 5 sitem emaili ard arda göndermeden evvel dikkatlıce verilen bilgilendirme mesajlarını okuyun çünkü 1. ve 2. maddeyi yerine getiremezseniz üyeliğiniz mantıklı olarak aktive edilmesi mümkün deyil.
genclik_atesi 30.01.2006, 21:20 Birincisi konuyu yanlış bölümde açmışsınız. Kaydırıldı.
İkinci olarak gelelim sorunuza. Üye aktifleştirme işlemi özel bir durum olmadığı tek elden yürütülmekte. Forumun kurucusu ve en eskisi olduğu için bu konuda Alevimen arkadaşımızın işine karışmıyoruz. Neye güvenip neye güvenmeyeceğini bilecek en tecrübelimiz o içimizde. E o da 7/24 forumda olmadığı için gecikmeler oluşabiliyor. Kayıt olduğunuzda forumda ise çabuk onaylanabilirsiniz. Değilse bu iş uzayabilir.
yok ben o anlamda yazmadim merakimdan yazmistim zaten, yanlis anlasilmasin.
yok ben o anlamda yazmadim merakimdan yazmistim zaten, yanlis anlasilmasin.
Anladım. Yeri gelmişken açıklama yapılmış oldu bu sayede.
genclik_atesi 30.01.2006, 21:25 tmm saol belkide o zaman benim uyeligim beklentideydi yani eey oldu. ama iste bu aklimda kalmis iste bayanlar merakli olurlar:)
aydınlıALİ 05.02.2006, 14:13 yok ben o anlamda yazmadim merakimdan yazmistim zaten, yanlis anlasilmasin.
YANLIŞ ANLASALAR DAHA İYİ ARKADASİM.BİRCOK ARAKADASİM İLK BASVURUSTA GİREMEMİŞLER.BİRAZ DAHA KOLAYLAŞTIRSALAR DAHA İYİ OLUR.
karyatit 05.02.2006, 17:22 Hemen Oldu
Bu forumun amacının ne olduğunu baştan bildiğim için (ya da tahmin ettiğim için, formu düzenleyenlerin açıklığı beni de açık almaya itti ve istenen bilgileri baştan net, açık ve dürüstlükle (yanlış anlamayın lütfen) yazmam neticesi bir kaç dakika içinde kesin üye olmuştum bile.
Hatta ödüllendirildirip, "özel üye" bile olmuşum; sonradan fark ettim.
Saygıyla
akpınar piklop 02.03.2006, 23:57 1 hafta bekledim ama bi sorun yok.yani bunu niye soruyosan?????
walla aksam ustu kayıt olmustum sitede nickim fln yazıodu online uye panelinde aksamleyinde aktif olmustum :)
türküdostu 22.05.2006, 21:26 valla bend eepey uğrasştım. sonra gittim başka yerden nick ladım.
Alevimen 22.05.2006, 21:38 valla bend eepey uğrasştım. sonra gittim başka yerden nick ladım.
???
eylüleren 22.05.2006, 21:45 kayıt olduğum gün aktifleşti üyeliğim..
koskocaman bi gün bekledim:)
ercandost 07.07.2006, 02:18 Bende 5 dk da üye oldum bununla ilgili gerekli açıklamada yapılmış zaten,bu arada forumun kurucusunun da Alevimen olduğunu yeni öğrenmiş bulunmaktayım,kendisine ve emeği geçen tüm dostlara gerçekten çok teşekkür ederim.
Alevimen 07.07.2006, 02:31 Bende 5 dk da üye oldum bununla ilgili gerekli açıklamada yapılmış zaten,bu arada forumun kurucusunun da Alevimen olduğunu yeni öğrenmiş bulunmaktayım,kendisine ve emeği geçen tüm dostlara gerçekten çok teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz bazıları 5 dakka bazılar 5 gün :)
Ben de 5 dakikada aktif edilmiştim galiba..
Emeği geçen herkese teşekkürler.
cagdascetin 09.07.2006, 07:02 Evet.Benim de üyeliğim 5 dk da gerçekleşmişti.Ama tam olarak kendim tarafımdan OKS sınavından sonra aktif olmaya başladım.Bu forumda emeği bulunan herkeze teşekürler...
|