Orijinalini görmek için tıklayınız : Öz Kızından Çocuğu Oldu...
sahrut75yagmur 08.04.2008, 01:49 Avustralya öz kızı ile ilişki yaşayan ve çocuk sahibi olan 61 yaşındaki John Deaves’i konuşuyor. ‘Kanal 9’da yayınlanan ‘60 Dakika' isimli programa konuk olan John Deaves ve öz kızı 39 yaşındaki Jenny Deaves'le ilişkisini anlattı. 30 yıl önce eşinden ayrılan ve bu evlilikten bir kızı dünyaya gelen John Deaves daha sonra ailesi ile olan bütün bağlarını kopardı.
Babasını bulma ümidi ile araştırmaya başlayan kızı uzun araştırmalar sonunda babasının izine ulaşmayı başardı. Tanıştıktan bir hafta sonra aralarında farklı bir yakınlaşma olduğunu söyleyen ve daha sonra büyük bir aşk yaşamaya başlayan baba-kız, ilerleyen zamanda bir de çocuk sahibi olduklarını söyledi.
Jenny Deaves babasıyla yaşadığı ilişki hakkında, “Onu gördüğüm zaman fena biri olmadığını farkettim” dedi. Aralarında yaşanan ilişkinin bir gece kulübünde karşısındaki erkeğe bakmak kadar normal olduğunu iddia eden Jenny Deaves, “Ben ve John olgun insanlarız ve verdiğimiz kararı kendimiz biliyoruz. Bu yaşadığımız ilişkiye diğer insanlardan anlayış ve saygı bekliyoruz” diye konuştu.
Kızı ile ilişki yaşayan John Deaves ise ilk başta kızı ile birlikte olma fikrinin kendisine garip geldiğini belirterek, “Duygular bazen mantığın önüne geçiyor ben de sadece kalbimi dinledim. Umarım insanlar bunun farkındadır” dedi.
Yasal olmayan ilişki yaşadıkları için gözaltına alınacağını bildiklerini söyleyen baba ile kızı ‘normal mutlu yaşantılarına' ve ilişkilerine devam etmek istediklerini söyledi.
Jenny Deaves'in daha önceki ilişkisinden de iki çocuğunun olduğu anlaşıldı. Baba ve kızın yaşadıkları ilişki ile ilgili olarak Avustralya Federal polisi harekete geçerek araştırma başlattı.
Habertürk (Alıntı)
Bozulan dünya düzeninde bozulan kişilikler...
Sadece paylaşayım dedim ...Ama ne diyeceğim mi ne yazacağımı dahi artık kestiremiyorum...
Allahım sen yarattıklarına azda sahip çık diyorum...
Saygılarımla.
dilan_7670 08.04.2008, 01:59 insanın okurken bile kanı donuyor bu nasıl bir şeydir...
saygı ve anlayış bekliyorlarmış pes artık...
bu insan hangi duygunun önde olduğunun farkında mı acaba...
Artık böyle haberleri okudukca miğdem kaldırmıyor!
Utanmadan birde "insanlardan saygı duymalarını bekliyorlarmış", yuh artık daha neler..
Yahu nereye gidiyor bu insanlar? neler oluyor?
Bazıları ahlaki sapık, bazıları dini sapık, ortasını bulmak çok mu zor..?
sewal_24 08.04.2008, 02:02 Olgun insanlar olduğunu belirtmişler ben çok cahil kalmak istiyorum böyle olgunluk yerin dibine batsın.
İnsanlardan anlayış beklemekte ayrı bir cesaret bence.
Anlayış konusundada çok bencil olmak istiyorum.
bu dünyaya ait olmadıklarını düşünüyorum
Yazacak başka bişeyde bulamıyorum:cursing::cursing:
pazarcıklı 08.04.2008, 02:11 ...yaşananlar tuhaf, anlayış istemeleri ondan da tuhaf:confused1...
khaaan77 08.04.2008, 02:52 Sevgili sahrut75yagmur, bu haberi okudugumda istifra edesim geldi!
Igrenc birsey!
Eger modern yasamak, batili olmak ve cagdas olmak buysa, gerikafali bir yobaz olarak yasamayi tercih ediyorum!
Tiksiniyorum bunlardan!
Kara Davut 08.04.2008, 03:33 şaşılacak birşey yok,erkek erkeğe,kadın kadına ilişkiler çok mu olağan sanki.eşcinsellere özgürlük isteyen bir toplumun,bu tarz ensest ilişkilerede sıcak bakması ve özgürlük tanıması gerekmezmi!özgürlük ama nereye kadar?başımıza taş yağacak diyenlerin yobaz sayıldığı bir memlekette daha ne kadar susacağız ve bu özgürlüklerin sınırı ne olacak?dünya batsa da kurtulsak artık bu rezilliklerden....insanlığımdan utanıyorum,zira hayvanlar bile bu derece özgür değil...özgürlük buysa,namusumla yağlı urganı yeğlerim..Allah'ım sonumuzu hayır eyle..
ebu turab 08.04.2008, 08:35 İğrenç bir olay elbette... İğrençten de öte hâttâ...
Ama bunu bütün insanlığa maletmeyelim, altı milyar insanın içinden bu gibi tiplerin çıkmasına şaşırmamak lazım. Bu dünya bu tiplerden ibaret değil...
aman Allahım bu ne iğrenç bir haberdir..resmen dondum böyle bir haberi okurken ..
bence ikiside hastalar..............
okurken resmen tansiyonum düştü, iliklerime kadar buz kestim... sapkınlık, sapıklık rezillik ayyuka çıktı resmen insanlar gittikçe bozuluyorlar.. ne yani bu adam kendi çocuklarının hem dededisi hem babasımı yani... ya umarım gerçek değildir bu haber...
huseyin yanmaz 08.04.2008, 08:42 insan olamaz artık böyle haberleri okudukca miğdem kaldırmıyor İğrenç bir olay
CaN_HaSaN 08.04.2008, 09:04 Bozuldu Dünyanın Lezzeti Tadı
Gel Göçelim Gönül Gidelim Burdan
Sevginin Saygının Kalmadı Adı
Gerçeğe Değer Yok Soytarı Gözde
Ahlaklar Bozuldu Rezalet Dizde
Edep Haya Kalktı Kalmadı Yüzde
Gel Göçelim Gönül Gidelim Burdan ..
Nesimi ÇİMEN ...
huseyin yanmaz 08.04.2008, 09:20 Bozuldu Dünyanın Lezzeti Tadı
Sevginin Saygının Kalmadı Adı
Gerçeğe Değer Yok Soytarı Gözde
Ahlaklar Bozuldu Rezalet Dizde
Edep Haya Kalktı Kalmadı Yüzde
Gel Göçelim Gönül Gidelim Burdan ..
Nesimi ÇİMEN ...
ya can emeğine sağlık doğru dersin ne doğru söz teşekürler
onur melis 08.04.2008, 10:11 ya tek kelimeyle igrenç bir olay diyecemde her kez demiş zaten ya böyle bir olay karşısında insanların ne tepki vereceyini yada ne diyeceyini bilemez
babannedemiyeli 08.04.2008, 10:53 hasta beyinlerin işi
iğrenç ötesi
ya ne denir bu duruma bilmiyorum
mide meselesi
allah ıslah etsin
PoyrazıM_24 08.04.2008, 10:58 şimdi size bişey diyimmi bu adamı alacann tabi kızınıda alacannn bi şişenin içine koyacann sonra kapağını kapatacan şişenin çalkayacan şişeyi kapağını açacan ilk çıkanı asacan..bu ne yaa ne pislik insan allah belanızı versin şerefsiz insanlar...
çiçekdürbünü 08.04.2008, 11:13 Forumlarda ikinci kez ensest ilişki haberi ile karşılaşıyorum ve bu tür haberlerin forumlara taşınmasından hoşnut değilim.
Ensest ilişkiler hepimizin midesini bulandırıyor. Üstelik bu konuda en çok suçlama ile karşılaşan bizler olmamız nedeniyle de olsa, bu tür haberler duygusal dengemizi alt üst ediyor.
Popüler haberlerin hem Alevilerin forumlarına taşınması hem de tartışılması kanımca hoş değil.
halilibrahim83 08.04.2008, 11:23 kıyamet kopacak yakındır noluyo bu insan ogluna artık insan şaşırmıyo bile bole olaylara dunyanın çivisi çikmiş
Söylenecek hiç bir şey bulamıyorum bu kadar iğrenç birşey duymamıştım.Midem kaldırmıyor bu kadarda iğrençliği.
konunun başlıgını görünce üvey kızı felandır diye düşünüyordum açıkçası.okudum inanamadım tekrar okudum.ve buraya ne yazacagımı bilemiyorum arkadaşlar,çünkü ne yazsam düşüncelerim için yetersiz kalıyor.sözün bittigi an bu olsa gerek.bu insanlık adına tarifi sözlerle anlatılamayacak bir utanç ve tarifsiz bir çöküntü,insanlıgın bittigi an.bunları yargılayıp bir ömür tutsak etsekte,ikisini birden öldürsekte yaşanılan bu olayı hangimiz unutabilirizki.ben bu olyı okumamış,duymamış olmak isterdim.
sevilay er 08.04.2008, 12:25 vallahi benimde okurken kanım dondu nasıl olabilir böyle bişey bide gazetede mutluluk içinde resimle poz vermişler iyice sinirlerim bozuldu sanki çok normal bişiy gibi hayretler içinde kaldım ama dünyanın heryerinde oluyor böyle şeyler malesef bizim tükiyemizde yokmu ki hemde çok var yapanlara yaptıranlara yazıklar olsun...
Forumlarda ikinci kez ensest ilişki haberi ile karşılaşıyorum ve bu tür haberlerin forumlara taşınmasından hoşnut değilim.
Ensest ilişkiler hepimizin midesini bulandırıyor. Üstelik bu konuda en çok suçlama ile karşılaşan bizler olmamız nedeniyle de olsa, bu tür haberler duygusal dengemizi alt üst ediyor.
Popüler haberlerin hem Alevilerin forumlarına taşınması hem de tartışılması kanımca hoş değil.
sana sonuna kadar katiliyorum sevgili çiçekdürbünü...dedigin gibi bu sadece mide bulandirici bir sey...insanlik disi bir sey...
psikolojik dengeleri bozuk böyle kisilerin...normal insan degil bunalr...igrencler resmen...
dedigin gibi biz aleviler ensest damgasiyla cok karsi karsiya kaliyoruz...daha yakin zamanda almanyada bir film/dizi cekilmis...alevi bi ailenin ensest yasadigini islemisler...
bu psikopatligi, serefsizligi bir topluma nasil mal ederler aklim almiyor...kanim donmustu resmen bu olayi duydugumda...
sinirlerim bozuluyor böyle tür haberleri okudugumda...o yüzden bende sana katiliyorum...
CrAzY_AnGeL 08.04.2008, 19:26 avrupada yaşıyolar dedık medeniyet görmüş çağdaş insanlar anlayıslı zeki insanlar dedik dedik .......çıkardılar yani......biz turk milleti avrupalılardan ne görüyoak onları yapıyoruz zaten ( ılk bastada cumhurbaşkanımız) ya bişey değil bizim genclere ve erkeklere kötü örnek olacaklar.......allahın belalarııııı......
yoksa önce türkiyedemi yaşandı bu tür olaylar :(:(:( çelişki iiçindeyim.....
İkiside ruh hastası ne yaptıgını bilmeyen,ahlaki dengeleri bozuk hatda ahlak olmayan kişilige sahip,akılsız,mantıksız insanlar bunlar.Adam birde utanmadan açıklamış duygularım mantıgımı bastırdı diye,bastırıldı dedigi o mantık yokki tek kelime ile akli dengesi bozuk bunların.
ehlibeyt 08.04.2008, 20:18 bende gazetede okudum ve açıkcası tiksindim, tıbben münkün olabilir ama ahlaken tamamen sapkınlık
keçecili_kız 08.04.2008, 21:13 valla bugün bu haber yüzünden işyerinde kıyamet koptu.adamın biri balllandırarak bunu anlatıyodu,o anda demezmi alevilerde böyleymiş diye.beni tanımıyor daha yeni başladı işe.nasıl sinirime dokundu bastım yaygarayı.patrona bölümünü değiştirmesini söyledim.o adamla daha aynı odada çalışmam.işten çıkmasın lanet adam çocukları var yazık çocuklara.insanlık bende kalsın.yarından itibaren odası ayrılcak!
Şirin Baba 08.04.2008, 21:27 valla bugün bu haber yüzünden işyerinde kıyamet koptu.adamın biri balllandırarak bunu anlatıyodu,o anda demezmi alevilerde böyleymiş diye.beni tanımıyor daha yeni başladı işe.nasıl sinirime dokundu bastım yaygarayı.patrona bölümünü değiştirmesini söyledim.o adamla daha aynı odada çalışmam.işten çıkmasın lanet adam çocukları var yazık çocuklara.insanlık bende kalsın.yarından itibaren odası ayrılcak!
Evet keçecili kız ne yazıkki kötü olan her olayı bize yazan ,bize yamayanlar var.Bu olay dünyada bu iki şahsiyetsizin olarak anlatılırken,bizdeyse senin duyduğun gibi anlatılıyor maalesef.
Din,iman ve şeref sahibi olduğunu sanıpta busapıklığı bizi yamayan herkes dinsiz,imansız ve şerefsizdir...
saygılarımla
ebu turab 08.04.2008, 22:48 valla bugün bu haber yüzünden işyerinde kıyamet koptu.adamın biri balllandırarak bunu anlatıyodu,o anda demezmi alevilerde böyleymiş diye.beni tanımıyor daha yeni başladı işe.nasıl sinirime dokundu bastım yaygarayı.patrona bölümünü değiştirmesini söyledim.o adamla daha aynı odada çalışmam.işten çıkmasın lanet adam çocukları var yazık çocuklara.insanlık bende kalsın.yarından itibaren odası ayrılcak!
Bu da bir başka sapkınlık işte...:mad: Hangi alevide böyle şey görülmüş yahu? Akraba evlilikleri var evet fakat o bile Alevilere özgü bir şey değil ki! Ben böyle bir olayı hayatımda ilk defa duyuyorum, baba öz kızıyla ilişkiye girsin, çocukları olsun ve bir de çok normal bir şeymiş gibi anlatmaları... :mad:
Ama hani bunu Alevilerle ilişkilendirip gündelik sohbetlerine meze yapan canlı da, o sapıklardan daha tehlikelidir.
Allah'ından bulsun, sağlam bir dersi hakediyor çünkü! :mad:
Garaoglan 08.04.2008, 23:00 valla bugün bu haber yüzünden işyerinde kıyamet koptu.adamın biri balllandırarak bunu anlatıyodu,o anda demezmi alevilerde böyleymiş diye.
bu tür serefsizler kendi pisliklerini ört bas etmek icin daima yanlis yolu secerek hatayi piskolojikmen ve bilinc altindan baskalarina iftira atarak ört bas etmeye calisirlar, mutlaka onunda vardir aile ici bir pisligi
cem_sultan 08.04.2008, 23:04 Bu tedavi edilmesi gereken çok ağır bir hastalıktır...Topluk etik değerlerine aykırı olan herşey ilerde çok büyük sorunlar çıkarır...Yakında bunlar birbirlerinide yerler....
valla bugün bu haber yüzünden işyerinde kıyamet koptu.adamın biri balllandırarak bunu anlatıyodu,o anda demezmi alevilerde böyleymiş diye.
şimdi size bişey diyimmi bu adamı alacann tabi kızınıda alacannn bi şişenin içine koyacann sonra kapağını kapatacan şişenin çalkayacan şişeyi kapağını açacan ilk çıkanı asacan..bu ne yaa ne pislik insan allah belanızı versin şerefsiz insanlar...
Samet şişede yer varmı bu asalak kafalı insanıda koyalım.. İnsan diyorum ama bunu normal bir insan düşünemez... Şişeyi iyice kapatacaksın ki pislikler dışarı çıkmasın...
bir makina icat etmişler bu makina şimdilik yapım aşamasındaymış zamanda yolculuk edebiliyormuşsun umarım hemen yaparlar ve hemen o makinaya binip geçmiş yıllara giderim en azından herşeye rağmen daha düzgün insanlar yaşıyordu eskiden...
ben yıllardır şunu söyler dururum insanoğlu zaman ilerledikçe mutasyona uğruyor diye önce beyinler garip şekilli birer etparçasına dönecek daha sonra insan suretleri :kzgn ne yazıkki bu süreç başlamış işte beyinleri ve ruhları mutasyona uğramış zavallı yaratıklar karşımıza çıkmaya başladı umarım bu geçici değildir eğer geçici ise ben kendi zehirimi yanımda taşımak istiyorum ki bana geçmeden bu hastalık kendimi bu dünya üzerinden yok edebileyim ...
özcan gülüm 09.04.2008, 00:05 kanım dondu yazıyı okuyunca mide bulandırıcı bir durum
igrenclık ötesı dun gazetede okudum bıde gulerk poz verıyorlar.adi insanlar..
çiçekdürbünü 09.04.2008, 11:57 bir makina icat etmişler bu makina şimdilik yapım aşamasındaymış zamanda yolculuk edebiliyormuşsun umarım hemen yaparlar ve hemen o makinaya binip geçmiş yıllara giderim en azından herşeye rağmen daha düzgün insanlar yaşıyordu eskiden...
ben yıllardır şunu söyler dururum insanoğlu zaman ilerledikçe mutasyona uğruyor diye önce beyinler garip şekilli birer etparçasına dönecek daha sonra insan suretleri :kzgn ne yazıkki bu süreç başlamış işte beyinleri ve ruhları mutasyona uğramış zavallı yaratıklar karşımıza çıkmaya başladı umarım bu geçici değildir eğer geçici ise ben kendi zehirimi yanımda taşımak istiyorum ki bana geçmeden bu hastalık kendimi bu dünya üzerinden yok edebileyim ...
O makine ile fazla uzağa gitmemeni tavsiye ederim çünkü ilkel çağlarda insanlar arasındaki ilişkiler de ensestti.
Bir de bu konuyu tartışırken birşeyleri atladığımızı düşünüyorum arkadaşlar.
O da; her toplumda ensest ilişkiler oluyor ve bu ilişkiler genel olarak babanın ya da ağabeyin zor kullanarak kurdukları ilişkiler oluyor.
Neden bu gazete haberi midemizi bulandırıyor?
Çünkü burda bu ilişki normal, yaşanılabilir bir şeymiş gibi bizlere sunularak; bu tür ilişkiler meşrulaştırılıyor.
Zorla yapılanın meşrulaştırılması söz konusu olamaz çünkü..
selami 34 09.04.2008, 12:12 çok igrenç bir durum, ama ne yazıkki günümüzde bu olaylardan çok var. duyulmuş yada duyulmamış, artık nereye gidiyoruz bilmiyorum, bu hayat o kadar kötü oluyor ki sonumuz ne olacak merak ediyorum.
vartolu49½ 09.04.2008, 14:50 Bu ne iğrençlik, bu ne insanlık dışı bi olay yaa. Eğer bunun adı insanlıksa ben insan değilim arkadaş..!
sivaslı_sevda 09.04.2008, 14:55 Olamaz böyle birsey aklım almıyor benim nasıl olurda bi insan babasıyla yada kızıyla ensest ilişki yaşar töbe töbee başımıza taş yağacak şaşırmış bunlar bu tip hastalara insan demek bile doğru değil igrenç yaratıklar.İlişki yaşıyorlar birde saygı bekliyorlar bu dahada tuhaf .
gecce0220 09.04.2008, 15:28 bu nasıl bi insandın ey yüce rabbim anlayış belklemek ne demek yada nasıl bir anlayış göstermek gerek ya bu ne mide meselesi nede kalp tamamem sapıklık açlık ve ne bilim ya allah bildiği gibi yapsın yazıklar olsun
sakine && 09.04.2008, 16:15 Hangi kelime yeterli olur, bu iğrençliği anlatmaya.Bu nasıl olabilir insanlık dışı bence.Hatta bu bir hayvanın bile yapmayacağı davranış. En kötüsüde normal bir davanışta bulunulmuş gibi anlayış beklemeleri.....
aydıner32 09.04.2008, 16:25 hayvani bir güdünün eseri herhalde.başka mantıklı bir açıklaması yok.
akla mantığa aykırı birşey ne diyeyim
renklikelebek 09.04.2008, 21:06 daha neler duyacaz şaşırmış iyice insanoğlu töbe töbe
aslak böcekler ben bu sıfatta görüyorum böle insanları
bu insanlar kişilik karmaşası içinde olan insanlar...
Bunlar İnsan Olamaz Midem Bulandı Bu İğrenç Ötesi Konunun, Forum'da Yorumlanması Bile Yersiz.
gelip bi alevileri yanında kalsınlar bakalım gercektende dedikleri doğrumumus nefret ediyorum ya böle camur atan insanlardann iğrençler nasıl kötülük ediceklerini bilmiyolar terbiyesizler
O makine ile fazla uzağa gitmemeni tavsiye ederim çünkü ilkel çağlarda insanlar arasındaki ilişkiler de ensestti.
Bir de bu konuyu tartışırken birşeyleri atladığımızı düşünüyorum arkadaşlar.
O da; her toplumda ensest ilişkiler oluyor ve bu ilişkiler genel olarak babanın ya da ağabeyin zor kullanarak kurdukları ilişkiler oluyor.
Neden bu gazete haberi midemizi bulandırıyor?
Çünkü burda bu ilişki normal, yaşanılabilir bir şeymiş gibi bizlere sunularak; bu tür ilişkiler meşrulaştırılıyor.
Zorla yapılanın meşrulaştırılması söz konusu olamaz çünkü..
sevgili çiçekdürbünü haklısın tarihe merakımdan bazı konularda bilgim var mesela lidyalılarda da hayatkadınlığı normal bir meslek olarak görülürdü kızlar hayatkadınlığı yapar ve çeyizlerini buradan eldeettikleri parayla yaparlarmış tarihte bunabenzer çokşey var hatta senin dediğin kadar ilkel çağlara gitmeye bile gerek yok enses ilişkiler için en basitinden yakın zamana gidelim osmanlı oradada butür enses ilişkiler yaşanmış ama dediğin gibi tektarafın zorlaması ile ikitarafında razılığı olup çok normalmişgibi yapılan ve herkezin içine çıkılıp " kusura bakmayın biz özbeöz baba kızız ama bizim bir ilişkimiz birde bundan doğan çocuğumuz var ama biz rahatsız değiliz sizde olmayın " demeleri seninde ifade ettiğin gibi iğrenç gelen bu hatat iğrenç üstü bir durum hatta ben bu yaratıklara isim bile bulamıyorum ...
aman allahim dunyanin sonu geliyor herhalde ?
Funky Caner 11.04.2008, 01:53 aman allahim dunyanin sonu geliyor herhalde ?
Sayın 'sevtap' dünyanın başındayken de bunlar oluyordu. İçiniz rahat olsun dünyanın sonuna daha çok var:yanbakoo
EREN izm 11.04.2008, 10:51 yuhhhhh yani bu ne yaa. olurda böylesi olmaz yani. Çok şaşırdım. bakalım daha nelerle
karşılaşacagız..
Semaözer 11.04.2008, 14:17 Tek kelimeyle iğrenç!!!
seher vakti 11.04.2008, 14:21 bu sapıklık arkadaş yahu yuuuuuuuuuuuuh
hızmalım 11.04.2008, 15:00 şokkk ya bu kadarda değil artık söyleyecek söz bulamıyorum
forumda yer alınmaması gereken bi konu...
Aysu_Can 12.04.2008, 02:10 Insanlar oyle arayislar icine girmislerki....sapkinliklar hat sayfada.
insan denen yaratiklar teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin
ilkel icgudulerini genlerinde gunumuze kadar tasimislar..
Bu tur olaylari artik hergun okuyor yada duyuyoruz bunun icin yavas yavas tepkilerimizide kaybediyoruz
"Allah islah etsin" diyerek ufacik bir mirildanmayla savusturuyoruz.
hidayet ozan 12.04.2008, 02:16 bu inanılması güç bişey gerçekten şok oldum ya dünyada neler oluyor anlamıyorum artık herşeyin çivisi çıkmış mide bulandırıcı iğrenç sölenecek pek fazla bişey bulamıyorum ...
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN......
divrigli 13.04.2008, 00:43 [BSöylenecek söz bulamıyorum tam rezalet Dünyanın sonu geliyo. bunu yapanlar insan olamaz. [/B]
müslüm63 13.04.2008, 12:07 arkadaşlar electra kompleksini bilen varmı aranızda?bu onunla ilgili bir durum...her ne kadar iğrenç bir durum olsada...
Cem-i-Cihan 13.04.2008, 16:18 bu olay hakkında konuşmak bile insanı kötü yapıor terbiyesizliğin bu kadarı insanoğlu neler oluor?
hüseyininan 13.04.2008, 19:52 bence kanal 9 sizin programını yapmak yerine psikolog masraflarınızı üstlense daha iyi olur. bunu yayınlayan kanalıda esefle kınıyorum toplum ahlakınıda bunun gibi akıl almaz olaylarla dejenersyona uğratan sırf prim yapacak diye toplumu böylesine hiçe sayan bir kanalı ben kendi namıma bir daha izlememekle cezalandırımı alık almaz insanlık dışı bir olay. bunu hiç bir hayvanda görmezsiniz. bunlar kendilerini olgun görmekle şizofren olduklarını belli ediyorlar bence .
deniz166 18.04.2008, 15:59 Benimde kanım dondu ya bunlar baba kız sevgisini başka bir sevgiyle karıştırmışlar...
Şimdi bunların çocuklarıda olmuş adam hem dedesi hemde babası oldu nasıl anlatcaklar bilemiyorum
deniz mavi 18.04.2008, 16:13 böyle insanlara nasıl anlayışla yaklaşılabilirki ürpertici bir olay böyleleri insan olamaz:(
denizandche 23.04.2008, 23:09 Bu da nedir böyle?Bu da mı çıkacaktı karşımıza?
İyi Forumlar...
aman allahım ne rezilliktir bu ya,, artık hiç bişey eskisi gibi doğal değil. bir zamanlar aile kavramı diye bişey vardı görüyorumki artık aile diye bişe kalmamış,
ayır efendim anlayış gösteremem .......
hiç mi anneni zerre kadar düşünemedin be kadınnn..
zulfukar 24.04.2008, 15:13 Ya idama karsiyim ama böyle seyler duyunca bu konularda uygulansin diye duygu beliriyor icime.Iste Ahlaki degerler kaybolunca böyle seyler vuku bulacagi gibi birde bu olayin failleri bunun normal karsilanmasi beklentisini tasiyorlar.Ben ne diyeyim Insan olan insanligindan bile utanir hale geliyor.Ahlaki degerler önemsenmedikce,taviz üzerine taviz verildikce,birde bunu modern hayadin gereksinimleri gibi gosterildikce insanligin degerleri böyle batiyor iste! Eger bu yaratiklar insan ise duysun herkes ben insan degilim!
Bu da nedir böyle?Bu da mı çıkacaktı karşımıza?
İyi Forumlar...
evet can ben hiç şaşırmadım çünkü hergeçen gün böyle iğrenç olaylarla karşılaşmıyormuyuz?
böyle haberler artık öyle çoğaldı ki korkarım yakında hiçbirşey bizi şaşırtamaz olacak
çok kötü bişey bu kadarda olmaz dedirtir
hasgül19 25.04.2008, 09:32 [QUOTE=onur melis;602365]ya tek kelimeyle igrenç bir olay diyecemde her kez demiş zaten ya böyle bir olay karşısında insanların ne tepki vereceyini ne
bilemez[/ Degerli can lar olay gerçekten çok kötü bir olay lakın o adam aylesinden ayrıları çok olmuş tabiki o da onun ayıbı peki babasını arayan o kişi için ne dersiniz sen kimsin neyin nesisin demeden hemen duygusallaşmak olurmu
Benim bir kızım var saçının teline helel gelmesini istemem ama gelgörki o adam yılar önce terkedip gitmiş lakin tabi adamı haklı kılmaz canlar bence her ikiside aynı hataya düşmüşler inanın içim karado o igreç yayıyı okurken ne desem boş inanın içim karardı olamaz böyle bir igreçlik diye düşünüyorum ulan birde tvd çık kendini savun hadılan derler adama degilimi sevgili canlar allah kisenin yolunu yokuşa düşürmesin derim ben şahsen allah islah eylesin bay
dilberaerzingan 25.04.2008, 10:36 Böyle bi topigi acma ihtiyaci neden duydunuz aleviforum sayfasina yakismamis lütfen silin,bu bir haber niteligi tasimiyor.
yazık nekadar yazıki böylerinede insan diyorlar Allah ıslah etsin böyle adileri
Lazoşa_62 26.04.2008, 19:19 Haber tek kelime ile çok iğrenç. Maalesef yılda,beş yılda veya on yılda birde olsa her ülkede bu gibi iğrençliğe denk geliyoruz.
Bu gibi kişiler dengesiz ve gerek ruhsal gerekse psikolojik olarak dengesiz kişilerdir. Dengesiz ve ruh hastası kişilerdede milyonda bir de olsa böyle çirkin bir haberle değil ülkeyi dünyayı karartıyorlar.Lanet olsun.
insanları hayvanlardan ayıran özellik insanca düşünmek ve insanca yaşamak.
hasta olduklarını düşünüyorum yada genlerin de bir bozukluk var insana yakışır davranış değil başka insanmı bulamamiş ahlak kalmamış
Haydar24 26.04.2008, 19:47 Evet bu oLay cok iğrenc,,
Onursuzca Ve bu olay türkiyede de oLmuştu sanırım yanlış hatırlamıyorsam bir araştırıp buraya bilgi vereyim ama Erzurumlu bi Yaşlı adamdı Zannedersem.
EREN izm 26.04.2008, 19:59 Gerçekten üzücü bir olay. bakalım daha neler görecegiz..
dilberaerzingan 30.04.2008, 10:21 Alevilere yapilan iftiralar yetmiyor,bide bu olayi getirip buraya tasimissiniz.
Alevilere yapilan iftiralar yetmiyor,bide bu olayi getirip buraya tasimissiniz.
nasıl yani?
Konunun açıldığı yer ne "garip tuhaf olaylar" Yani bu ne demek tartışma bir platformu olan aleviforum.com da bu tür kötü olayları garip ilginç topluma uymuyan olayları tartışmak...
Aleviler hakkında kötü düşünülüyor diye aleviler kötü bir olayı tartışamaz mı yani? Aklı olan her insan bu konunun burdaki amacı ne diye bilir zaten...
saygılarımla
yasemin38 30.04.2008, 11:47 hayvanlara bile bunlardan daha çok saygı duyuyorum...
:sookbu kadar insanlıktan uzaklaştıklarına göre mayalarında pardon ! genlerinde bir karışıklık olmuş herhalde, genetik bozukluk aynen çocuğunada geçince sonuç, gayri ahlaki ve gayri insani bir hayvanat meziyeti olmuş, tıpkı hayvanlar gibi ana baba kardeş ayrımı yok,
benzer konu olduğu için ayrı topic açim istemedim;
Dünyanın kanını donduran Fritzl, polis ifadesinde kızının son derece asi bir yapısı olduğunu bu yüzden de onu hapsettiğini söyledi. Avusturya medyası isyan edip toplumsal yapının gözden geçirilmesini isted
Sadece Avusturya'yı değil dünyayı şok eden 'asrın sapığının' polise verdiği ilk ifadeler basına yansımaya başladı. 24 yıl boyunca öz kızını evinin bodrumuna kapatıp ondan 7 çocuk yapan Josef Fritzl, polise "Asi bir kızdı. Bu yüzden onu uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan korumak için bunu yaptım" dedi. Olaya isyan eden Avusturya medyasında, toplumsal yapının gözden geçirilmesini isteyen görüşler ortaya konuyor. Bu arada Fritzl'in yaz tatillerinde özellikle Tayland'ı seçtiği de saptandı. Yetkililer babasının 11 yaşından itibaren taciz ettiği Elisabeth Fritzl'in 16 yaşından itibaren evden kaçtığını açıkladı. Psikiyatristler sapık babanın çift kişilikli ve üstünlük kompleksli olduğu teşhisi koydu. Fritzl'in otoriter kişiliğiyle tüm ailesini baskı altında tuttuğu ve cinsellik konusunda saplantılı olduğunu kaydetti. Yetkililer bodrum katın çok küçük olması nedeniyle Fritzl'in çocukların önünde kızı ile cinsel ilişkiye girdiğini belirtti. Fritzl sapık planını 40 yıl önce daha kızı iki yaşındayken uygulamaya koyarak garajdaki gizli bölmeyi düzenlemiş. Evi inşa ettikten sonra ailesiyle buraya taşınmış.
ÖMÜR BOYU HAPSİ İSTENECEK
Ömür boyu hapisle yargılanacak Fritzl'in, 1960'lı yıllarda bir kadına tecavüz girişimi ve tacizden tutuklandığı öğrenildi. Semt sakinlerinin bir kısmı da bundan dolayı çocuklarının Fritzl ailesinin evinin yakınlarında oynamaya yollamadığını belirtti. Kasabanın 2 kilometre uzağında Fritzl'e ait bir mülk daha bulundu. Yeni bir hücre yapmaya çalıştığı şüphesi doğuran bu evi Fritzl, 2001'de satın almış. Akıllarda en çok yer eden soruysa anne Rosemarie'nin olaydan gerçekten haberdar olup olmadığı... Eşinin sabıka kayıtlarından da haberdar olan Rosemarie Fritzl'in baskıdan dolayı ruhsal dengesinin bozulduğu ve herşeyi kabullendiği tahmin ediliyor. Diğer bir soru da asrın sapığının Elisabeth'ten olan çocuklarla ilişki yaşayıp yaşamadığı...
insanın kanı donuyor...
korkunç bir şey allah akıl fikir versin bisede sabır versin böle seyleri görüyoruz ya
aydıner32 30.04.2008, 13:37 bu tarz olaylar ülkemizdede oluyordur,hele şu şerefsizin 14 yaşındaki kıza ve annesine yaptıkları aynışey.
fakat ben tekrarlıyorum,cinsel eğitimin ilkokuldan itibaren cocuklara verilmesi gerekir.ve bunun yanında çocuklara birey haklarını ve öz güven aşılanması gerek,gerekki bu tür saçmalıklar olduğunda güvendiği kişilere haber verebilsinler.
kafayı yemiş la bu millet
dilberaerzingan 03.05.2008, 10:55 Tek tuhaf garip olan olay bumu yani cok cirkin bise,hic gerek yok ben bu foruma yakistirmadim.
dilberaerzingan 03.05.2008, 11:00 Konunun açıldığı yer ne "garip tuhaf olaylar" Yani bu ne demek tartışma bir platformu olan aleviforum.com da bu tür kötü olayları garip ilginç topluma uymuyan olayları tartışmak...
Aleviler hakkında kötü düşünülüyor diye aleviler kötü bir olayı tartışamaz mı yani? Aklı olan her insan bu konunun burdaki amacı ne diye bilir zaten...
saygılarımla
Arkadasim,anladik akillisinda neden sosyal icerikli daha hos bi konu bulmadinda forumu actigimizda gözümüze batan bu cirkin yaziyla bizi karsi karsiya getirdin anlamadim dogrusu,gecen bu konuyu yazan gazeteyi bile yirtip atarken senin bu konunada seyirci kalamadim dogrusu..
gulbahar2424 03.05.2008, 12:41 Tek kelimeyen söylüyorum rezalet .
Hz.Ali, ini sözü
Eline beline diline sahip ol .
Bir kaç gündür gazete okuduğum haberlerde bu baba dediğimiz ama asla bu sınıfa girmeyecek adam öz kızına bunları yaparken ülkenin en iyi avukatı kendisini savuncakmış..Bir insan kendi kızana bunu nasıl yapar yaa hemde 27 yıl boyunca...idam edilmesini isteyen çok var ama AB yasaları gereğince bunu yapamıyorlarmış... Arabistanda kuru bir iftira için başı kesilecek kişi hakkında ise hiç bir şey yapılamıyor... Bu nasıl bir anlayıştır!!!
paylaşım çok güzel ama şoktayım yani bu kadar olur ancak ya yok böyle bişey ya tövbe tövbe..
hakanyigit60 15.06.2008, 11:32 böyle olgunluk yerin dibine batsın o ne haysiyetsiz babaki öz kızına bu şekilde yaklaşabiliyor
paylaşım çok güzel ama şoktayım yani bu kadar olur ancak ya yok böyle bişey ya tövbe tövbe..
sahrut75yagmur 16.06.2008, 17:24 Arkadasim,anladik akillisinda neden sosyal icerikli daha hos bi konu bulmadinda forumu actigimizda gözümüze batan bu cirkin yaziyla bizi karsi karsiya getirdin anlamadim dogrusu,gecen bu konuyu yazan gazeteyi bile yirtip atarken senin bu konunada seyirci kalamadim dogrusu..
Sizde okumazsınız olur biter...Her önünüze çıkan konuya yorum yapın ya da okuyun diye bir ilke yok sanırım forumda ...
Ben ilgimi çekmeyen şeyleri nasıl es geçiyorsam,yada geçiyorsak sizde bunu yapın bence...
Yazmış olmak için yada sırf muhalefet için yazmayın...
Saygılarımla.
|