sevgili yöneticiler kusura bakmayın bilmiyorum link vermek yasakmı veya ben yanlış yere mi konu açtım ama forumdakilerle paylaşma istediğim ve inanıyorum onları da geçmişe götürecek ve düşündürecek bir site gördüm, bu sitede çocukluğumuzda televizyonda veya normal hayyatta gördüğümüz yaşadığımız şeylerden bahsediliyor hoş bir site.Belki bilenler vardir.
www.anilarim.net
sevgili yöneticiler kusura bakmayın bilmiyorum link vermek yasakmı veya ben yanlış yere mi konu açtım ama forumdakilerle paylaşma istediğim ve inanıyorum onları da geçmişe götürecek ve düşündürecek bir site gördüm, bu sitede çocukluğumuzda televizyonda veya normal hayyatta gördüğümüz yaşadığımız şeylerden bahsediliyor hoş bir site.Belki bilenler vardir.
www.anilarim.net (http://www.anilarim.net)
tşk ederim arkadaşı. verdiğin kinki tıkladımmm. ve ora da mazi testi die bir test vardı... tabi hemen kolları sıvadımmm... ama çoğu şeyi bi,lmiyorum benden bikaç kuşak önceymiş herhalde....testteki sonucu sizinle paylaşmak istedimmm.ehehehe
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 90 puan aldınız.
SONUÇ:
Fena değil. Ordan burdan duyduğunuz bir takım şeylerle iyi idare ediyorsunuz. Ama öğreneceğiniz daha çok şey var. Gençsiniz, güzelsiniz, vaktiniz var. Çalışın ve öğrenin. Ya da bilmiyorum belki o kadar da genç değilsiniz de hafızanız berbat. Biraz zeytinyağlı beyin yiyin bence. Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. :32::11: :11: :11:
genclik_atesi
31.01.2006, 13:30
ya bende testi yaptim birinxi teste cok kotu cikti ve ikinci teste berbat cikti walla. mazi ile hic ilgim kalmamis demekki:)
bu siteyi bilmiyordum bizimle paylastigin icin saol can.
Serkan_Devrim
31.01.2006, 15:43
130 çıktı ve benle alay etti. bu ne yaw.
TEST-1
--------------------------------------------------------------------------------
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 120 puan aldınız.
SONUÇ:
Fena değil. Ordan burdan duyduğunuz bir takım şeylerle iyi idare ediyorsunuz. Ama öğreneceğiniz daha çok şey var. Gençsiniz, güzelsiniz, vaktiniz var. Çalışın ve öğrenin. Ya da bilmiyorum belki o kadar da genç değilsiniz de hafızanız berbat. Biraz zeytinyağlı beyin yiyin bence.
bende de bu çıktı gerçektende güzel bir şeydi sanırım ben biraz sağdan soldan biliyorum dermişim
paylaşımın için sağol değişik bir siteydi
130 çıktı ve benle alay etti. bu ne yaw.
ali site bile alay ediyo senle. meşhur oldun herhalde ehehehe:yamukgul:
Serkan_Devrim
31.01.2006, 16:22
ali site bile alay ediyo senle. meşhur oldun herhalde ehehehe:yamukgul:
bu sitenin üçkaatçı olduğu kesin. :p farklı puan alan herkese aynı şeyi yazmış.:yamukgul: hehehe
bu sitenin üçkaatçı olduğu kesin. :p farklı puan alan herkese aynı şeyi yazmış.:yamukgul: hehehe
aliş üçkağıtçılığı senden öğrenmişlerdir.
çünkü üçkağıtçılığın üne kavuştu.. ehehe
üçkağıtçı aliş:p
ben 100 puan aldim ve ayni sevi yazdi bana da
ben 100 puan aldim ve ayni sevi yazdi bana da
site üçkağıtçı galiba herkese aynı şeyi yazmış. ehehe:yamukgul:
site üçkağıtçı galiba herkese aynı şeyi yazmış. ehehe:yamukgul:
aaa aa canlarrr ben size hiç hilekar site sunarmıyım, aşkolsun
ben siteye girin, 80 yıllarda ve civarında tvde yayınlanan çizgifilm, dizi, şarkı ve sinema veya diğer döneme damgasını vurmuş yapıtlar ilgigi sohbetlere bakın maziyi hatırlayın dedimdi.
Bu arada testen yüksek alanları kutlarım.