Orijinalini görmek için tıklayınız : 10/11 Nisan İstek topiği
Daha önce kendisini dinleme imkanı bulduğumu Eda (Eda_Deniz) uzun bir zamandır sizlerler birlikte yayını sürdürmekte... Eda yayınına ortak olmak varsa isteklerini bana yazarak hem isteklerini dinleyebilecek, hemde sevgili Eda kardeşimizi yalnız bırakmamış olacaktır...
Fazla sıkıştırmadan isteklerinizi bekliyor..:laugh:
Kolay gelsin Eda....
Sevinc_06 10.04.2008, 21:11 Eda kolay gelsin ben Nurettin Rençber'den içimdeki ateş,birde İlkay Akkaya'dan Yarim isimli parçasını istiyorum.İyi yayınlar...
eda_deniz 10.04.2008, 21:11 Daha önce kendisini dinleme imkanı bulduğumu Eda (Eda_Deniz) uzun bir zamandır sizlerler birlikte yayını sürdürmekte... Eda yayınına ortak olmak varsa isteklerini bana yazarak hem isteklerini dinleyebilecek, hemde sevgili Eda kardeşimizi yalnız bırakmamış olacaktır...
Fazla sıkıştırmadan isteklerinizi bekliyor..:laugh:
Kolay gelsin Eda....
Teşekkür ederim abicim..
Evet canlar elimden geldiğince isteklerinizi dinletmeye çalışacağım..
Türkü tadında kalın..
eda_deniz 10.04.2008, 21:15 Eda kolay gelsin ben Nurettin Rençber'den içimdeki ateş,birde İlkay Akkaya'dan Yarim isimli parçasını istiyorum.İyi yayınlar...
Ben dinletsem olmaz mı ablacım..
İsteklerin sırada
erdal ve edoşum hoşgeldiniz
men geldimmm menn:D
ünal fırat vazgec gönül
iyi yayınlar
gelirim birazdan edoşumm:lol::lol::lol:
Sevinc_06 10.04.2008, 21:16 Ben dinletsem olmaz mı ablacım..
İsteklerin sırada
Tamam edacım benim istegim senden kolay gelsin canım iyi yayınlar:thumbup:
eda_deniz 10.04.2008, 21:20 erdal ve edoşum hoşgeldiniz
men geldimmm menn:D
ünal fırat vazgec gönül
iyi yayınlar
gelirim birazdan edoşumm:lol::lol::lol:
Hoşgeldin ablacım
İsteğin sırada
Beklerim yine:wub:
huseyin yanmaz 10.04.2008, 21:23 can kolay gelsin bende istek isteyecem ama bilgisayarda problem var inşallah başka zaman sizlere kolay gelsin başarılar dilerim iyi akşamlar
ahmet kaya geçmiyor günler
edoşummm başarılar
iyi yayınlar
eda_deniz 10.04.2008, 21:47 ahmet kaya geçmiyor günler
edoşummm başarılar
iyi yayınlar
Teşekkür ederim ablacım
Ahmet Kaya Geçmiyor Günler sırada
merhaba edacim...kolay gelsin canim...
acaba grup yorumdan - misri kiz
servet kocakaya- yabanim
arzu - ceylanim
yayinlar misin...simdiden cok tesekkür ederim...iyi yayinlar diliyorum...
EREN izm 10.04.2008, 22:17 Ahmet Kaya - Şiire Gazele. İyi Yayınlar.
İyi Akşamlar...
Şirin Baba 10.04.2008, 22:19 Selam Eda_deniz kolay gelsin.
Ordunun dereleri'ni Ayşegül Yeşilnil'den dinletirsen sevinirim.
iyi yayınlar
renklikelebek 10.04.2008, 22:23 kolay gelsin eda yayında sana
ebrum ve ablası (ben) için özlem özdilden benmi istedim
isteğimi yerine getirisen menmun kalcam şimdiden başarılar dilerim
eda_deniz 10.04.2008, 22:24 merhaba edacim...kolay gelsin canim...
acaba grup yorumdan - misri kiz
servet kocakaya- yabanim
arzu - ceylanim
yayinlar misin...simdiden cok tesekkür ederim...iyi yayinlar diliyorum...
Ablacım Servet Kocakaya dışında diğer isteklerini dinleticem
Şu an mevcut değil kusura bakma:blushing:
eda_deniz 10.04.2008, 22:27 Ahmet Kaya - Şiire Gazele. İyi Yayınlar.
İyi Akşamlar...
Teşekkür Ederim Eren İsteğin Sırada
Selam Eda_deniz kolay gelsin.
Ordunun dereleri'ni Ayşegül Yeşilnil'den dinletirsen sevinirim.
iyi yayınlar
Teşekkür ederim Abicim İsteğin sırada
eda_deniz 10.04.2008, 22:31 kolay gelsin eda yayında sana
ebrum ve ablası (ben) için özlem özdilden benmi istedim
isteğimi yerine getirisen menmun kalcam şimdiden başarılar dilerim
Teşekkür Ederim can Özlem Özdil Ben mi İstedim Ebru ve senin için birazdan sırada
Ablacım Servet Kocakaya dışında diğer isteklerini dinleticem
Şu an mevcut değil kusura bakma:blushing:
olsun canimcim...cok cok tesekkürler diger isteklerimi yayinladigin icin...
o kadar özlemisim ki "ceylanim" türküsünü dinlemeyi...cok iyi geldi...
grup çığ Ladik semahı
iyi yayınlar
ozcangulum 10.04.2008, 22:49 abisi kolay gelsin bana ahmet kaya şafak türküsü yada kızılırmak gitme parçasını çalar mısın
grup çığ Ladik semahı
iyi yayınlar
abisi kolay gelsin bana ahmet kaya şafak türküsü yada kızılırmak gitme parçasını çalar mısın
İsteklerinizi ben dinletsem nasıl olur acaba...:blushing:
ozcangulum 10.04.2008, 23:13 olur erdal sen dinlet can
hidayet ozan 10.04.2008, 23:30 iyi yayınlar erdal abi ben grub bemolden bir sevda öyküsü adlı eserini istiycektim bu eser forumda bulunan tüm arkadaşlara gelsin iyi geceler abicim...
iyi yayınlar erdal abi ben grub bemolden bir sevda öyküsü adlı eserini istiycektim bu eser forumda bulunan tüm arkadaşlara gelsin iyi geceler abicim...
Grup Bemol- Bir Sevda öyküsü senin için sırada...
yaralı gölge 11.04.2008, 00:03 erdal abi slm ahmet kayadan bir barca dinledişrmisin
şarkının adını bilmiyom
başımı tuvara furmadan tayıya bilmek seni beyninin için degileri ayabilmek
ve kasızlık etmeden dogan güneşe............................................ .
İsteklerinizi ben dinletsem nasıl olur acaba...:blushing:
hoşgeldin türkü dostu
olur tabi ne demek
ünal fırat vazgec gönül
göknur ağlıyormusun
iyi yayınlar
erdal abi slm ahmet kayadan bir barca dinledişrmisin
şarkının adını bilmiyom
başımı tuvara furmadan tayıya bilmek seni beyninin için degileri ayabilmek
ve kasızlık etmeden dogan güneşe............................................ .
Mehmet ezgin bir türlü aklıma gelmedi...
tuvara furmadan tayıya bilmek seni beyninin için degileri ayabilmek
ve kasızlık etmeden dogan güneşe.....Bu nasıl bir cümledir...:sad::sad:
İyi yayınlar Oğuz Aksaç'tan Ceylan Gözlerine Kurban Olduğum türküsünü rica edebilirmiyim..
İyi yayınlar Oğuz Aksaç'tan Ceylan Gözlerine Kurban Olduğum türküsünü rica edebilirmiyim..
İstediğin sıra Selda abla...
dilan_7670 11.04.2008, 00:38 kolay gelsin erdal abi...
ahmet kaya:???
bu ezgiyi başta bütün anneler için ve aleviforma istiyorum
hidayet ozan 11.04.2008, 00:44 iyi gecelr erdal abicim ben sabahat akkirazdan bir uzun hava istiycektim bu ezgi tüm amasya ve çorumlulara gelsin iyi geceler iyi yayınlar abi...
renklikelebek 11.04.2008, 00:45 yorum biz gene aynı türküyü istiyoz kuzen ebruyla
bize özlem özdilden benmi istedim çalarsan sevinirim
bu güzel türkü sadece ebruyla renklikelebek ona gelsin
bize özelde :D
onur melis 11.04.2008, 00:46 slm erdal abi celal seni çok sevmiş senle tanışmak istiyormuş:D
abi ya eyer olursa suavi den sende başını alıp gitme ne oluru dinletirsen sevinirim
abi ezgi celal dan sana onur dan ömrüme ve bütün onur melis dostlarına gelsin:D
ozcangulum 11.04.2008, 00:53 grup yorum UĞURLAMA parçasını çalar mısın
dilan_7670 11.04.2008, 01:01 yine ben erdal abiiii....
kıvırcık ali:???
bu ezgiyi sadece sevdama(eşime)istiyorum...
hidayet ozan 11.04.2008, 01:04 erdal abi çok saol yayın mükemmel gidiyor her zamanki gibi musatafa özarslanadan da bir uzun hava dinletirsen çok sevinirim bu ezgide forum ailemize gelsin iyi geceler abi...
renklikelebek 11.04.2008, 01:12 tşk ederiz erdal isteğimizi kırmadığın için
çok sevindirdin bizi
tekrar rahatsız ederiz ilerleyn bi saatte :D
dilan_7670 11.04.2008, 01:17 arzu:???
bu ezgi asiii ve sana gelsin erdal abiiiiiiiiii....
renklikelebek 11.04.2008, 01:23 ilerleyen saatte bulamazsak bizde şimdi isteriz erdal
ebrum ve yine renkli kelebek için bide senini için isitiyoz dj miz
sebahat akkiraz__ değme felek efkardayız çok fena argovan havasıda olabilir kolay gelsin sana şimdiden tşk edrim ilgilendiğin için saygılar
iyi geceler erdal abicim...
erdal erzincandan nem kaldiyi yayinlar misin....
bu türkü hidocana gelsin...
simdiden cok tesekkürler...iyi yayinlar...
dilan_7670 11.04.2008, 01:38 gurup munzur:???
bu ezgiyi kendime istiyorum:innocent:
renklikelebek 11.04.2008, 01:40 etme kurban olayım erdal bize bunu sebahat ablamdan olsun derdimiz çok erdal
sesine hasret bırakma biliyoz başını ağrıttık ama en azından güler duman çal
bu efkarla ancak uzun hava dinlenir derdimiz derin bu gün ebrum ve renkli kelebek
için çok görme rahatsızlık verdiğimiz için şimdiden arkadaşlar kusura bakmayın saygılar tekrardan
arzu:???
bu ezgi asiii ve sana gelsin erdal abiiiiiiiiii....
canım jülidem çok tşk ederim
var var istek var:biggrin:
ferhat tunç ceylan ben seni vuramam
agire jiyan helin
zinar sozdar esga dilan ( dilanım bu sana jülidem )
iyi yayınlar
hidayet ozan 11.04.2008, 01:44 iyi geceler abicim ben cevdet bağcadan al ömrümü adlı eserini öykücanıma isityorum iyi yayınlar abi...
canlar yarın iş var erdalda işe gidicek gidip uyusun:whistling
istekleri yarına saklıyalım saatte geç oldu:D
yüreğine sağlık türkü dostu
iyi geceler canlar
slm bende Edip Akbayram dan ah sensizi isteyebilirmiyim:) teşekkür ederim şimdiden....
merhabalar.sen davet ettin bende geldim ...sözünün geçtiği bir türkü var biliyorsanız çalarmısınız oğuz aksaç söylüyor.iyi yayınlar
merhabalar;
iyi yayınlar öncelikle..
İlkay Akkaya Kime Kin Ettin türküsü arşivinizde mevcutsa yayınlarsanız sevinirim..
kolay gelsin,iyi yayınlar tekrar..
eda_deniz 11.04.2008, 13:54 Arkadaşlar üzgünüm ama istek şimdilik alamıcam özür dilerim
deniz166 11.04.2008, 13:59 Bende Ahmet kayadan- hep sonradan parçasını istiyorum
Yayınlarsanız sevinirim teşekürler
BERFİN57 11.04.2008, 13:59 merhaba canlar
kolay gelsin eda başarılar
isteğe gerek bırakmıyorsun :)
dinlettiğin ezgiler çok güzel.bu sese hastayım ya ve sözlere :)
ilkay123 11.04.2008, 14:12 Tesekkürler can..istek almaya basladiginda EDIP Akbayramdan oglum parcasini rica etsem...mümkünmü?basarilarin en üst seviyede olmasini dilerim..iyi yayinlar...
eda_deniz 11.04.2008, 14:15 slm bende Edip Akbayram dan ah sensizi isteyebilirmiyim:) teşekkür ederim şimdiden....
isteğin sırada.
merhabalar.sen davet ettin bende geldim ...sözünün geçtiği bir türkü var biliyorsanız çalarmısınız oğuz aksaç söylüyor.iyi yayınlar
Türkünün tam adını yazarsan daha iyi olur cabuk bulmam açısından
merhabalar;
iyi yayınlar öncelikle..
İlkay Akkaya Kime Kin Ettin türküsü arşivinizde mevcutsa yayınlarsanız sevinirim..
kolay gelsin,iyi yayınlar tekrar..
Teşekkür ederim isteğin sırada
Bende Ahmet kayadan- hep sonradan parçasını istiyorum
Yayınlarsanız sevinirim teşekürler
Teşekkür ederim isteğin sırada
eda_deniz 11.04.2008, 14:20 merhaba canlar
kolay gelsin eda başarılar
isteğe gerek bırakmıyorsun :)
dinlettiğin ezgiler çok güzel.bu sese hastayım ya ve sözlere :)
Teşekkür ederim ablacım saolasın
Tesekkürler can..istek almaya basladiginda EDIP Akbayramdan oglum parcasini rica etsem...mümkünmü?basarilarin en üst seviyede olmasini dilerim..iyi yayinlar...
Teşekkürler can. İsteğin sırada
Güzel dileklerin için teşekkür ederim
deniz mavi 11.04.2008, 15:03 oooo eda hanım sendemi dj oldun:D amaaaa başımıza taş yağacak neyse benim için şöyle dertli bi türkü çall çokk ihtiyacımm varr sana iyi yayınlar vede hoşgeldin aramıza
eda_deniz 11.04.2008, 15:07 oooo eda hanım sendemi dj oldun:D amaaaa başımıza taş yağacak neyse benim için şöyle dertli bi türkü çall çokk ihtiyacımm varr sana iyi yayınlar vede hoşgeldin aramıza
teşekkür ederim ama isteiğinidinletemicem Mehmet çıkmam gerekiyo sen devam edersen kendine dinlet:lol:
öldüm öldüm olabilir belki bilmiyorum bende
deniz mavi 11.04.2008, 15:10 teşekkür ederim ama isteiğinidinletemicem Mehmet çıkmam gerekiyo sen devam edersen kendine dinlet:lol:
üzgünüm eda bende evde değilim neyse ne yapalım bizde dinlemeyiz artıkk:(
iyi akşamlar iyi yayınlar :) cem karaca'dan namus belasını istesem çalarmısınız:) nolurrrr ...
karagözlü 11.04.2008, 19:03 hekese iyi akşamlar ali kızlıtuğdan ben ona sevmeyi öğretemedim türküsünü forumdaki tüm canlar için istiyorum .
hekese iyi akşamlar ali kızlıtuğdan ben ona sevmeyi öğretemedim türküsünü forumdaki tüm canlar için istiyorum .
İsteğin sırada...
CrAzY_AnGeL 11.04.2008, 19:49 bende geldiiiiiiiiiiiiiimmm abiiiiii :D:D:d işten yeni geldım de:D:D:D:D havamıda ataym daha sonra isteğimi istiyeyim dimi:D:D:
öncelik ben senden hangi türküyü isterim tahmın et:d:D.d edersin ben biliyom evet abicim aklınada geldiği gibi seyfettin çekiden '' ayrılık boynuma zincir'' teşekkür ederim kolay gelsssiiiiin iyi yayınlar:d
eda_deniz 11.04.2008, 20:00 bende geldiiiiiiiiiiiiiimmm abiiiiii :D:D:d işten yeni geldım de:D:D:D:D havamıda ataym daha sonra isteğimi istiyeyim dimi:D:D:
öncelik ben senden hangi türküyü isterim tahmın et:d:D.d edersin ben biliyom evet abicim aklınada geldiği gibi seyfettin çekiden '' ayrılık boynuma zincir'' teşekkür ederim kolay gelsssiiiiin iyi yayınlar:d
Yayın bende:biggrin: Erdal abide çıkmadan dinletti sanırım
yagmur12 11.04.2008, 20:27 Merhaba, Şirin Ablam için Grup Çığ'dan Halaylar ve arkasından Aynur Doğan'dan Ez Kevok İm türkülerini çalar mısınız? Eğer arşivinizde bulunmuyorsa; halay olan başka bir türkü olabilir. :)
İyi yayınlar, şimdiden teşekkür ederim.
okancakirkaya 11.04.2008, 20:37 Merhaba, Şirin Ablam için Grup Çığ'dan Halaylar ve arkasından Aynur Doğan'dan Ez Kevok İm türkülerini çalar mısınız? Eğer arşivinizde bulunmuyorsa; halay olan başka bir türkü olabilir. :)
İyi yayınlar, şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Yağmur Can,
Grup Çığ- Delilo
Kardeş Türküler- Ez Kevakim (Aynur Doğan versiyonu maalesef mevcut değil bende)
Şirin Annemiz için sırda...
Şirin Anne 11.04.2008, 20:41 Merhaba Yağmur Can,
Grup Çığ- Halaylar
Kardeş Türküler- Ez Kevakim (Aynur Doğan versiyonu maalesef mevcut değil bende)
Şirin Annemiz için sırda...
okan biz teşekkür ederiz eğer yayınlamasaydın yayını basmaya geliyoduk :):)
tekrar teşekkürler..
yagmur12 11.04.2008, 20:43 Yayın sende miydi Okan; tamam işte bu çalınan Aynur Doğan. :) Sağol, bir tane daha halay çalar mısın rica etsek? Kolay gelsin.
okancakirkaya 11.04.2008, 20:44 Ama bu türküyü söyleyen Aynur Doğan, peki neden bende Kardeş Türküler diye geçiyor :confused1 Bilmediğim bir şeyler var sanırım:blushing:
okan biz teşekkür ederiz eğer yayınlamasaydın yayını basmaya geliyoduk :):)
tekrar teşekkürler..
Başüstüne forumun Şirin Annesi, ne zaman istersen gel bas topiği de yayını da :lol::lol::lol:
sevilay er 11.04.2008, 20:45 benim için ve bütün forumdaki canlar için erdal erzincandan al mendil türküsünü yayınlayabilirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum
okancakirkaya 11.04.2008, 20:47 benim için ve bütün forumdaki canlar için erdal erzincandan al mendil türküsünü yayınlayabilirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum
Erdal Erzincan- Al Mendil
Grup Yorum- Emekçi Halayı'ndan hemen sonra,
Senin ve Aleviforum Ailesi için sırada olacak.
Teşekkürler...
okancakirkaya 11.04.2008, 20:53 Arkadaşlar çok çok özür diliyorum, yayını bir süre otomatikte bırakmak durumundayım. Ev misafir kaynamaya başladı... İzninizle, Affola...
hidayet ozan 11.04.2008, 22:29 iyi geceler abi öncelikle geçmiş olsun beşiktaş bunu hep yapıyor neyse pazar günü biz feneri yener ve azda olsa moralinizi düzeltiriz..bu arada fenerbahçenin şampiyon olacağını nerden çıkardın abi şampiyon tabikide cimbom bom :) suavi kan gideri yayınlarsan sevinirim abi bu eser forum ailemize gelsn ....
notlierlife58 11.04.2008, 22:42 abim (oğuz aksac>ağlatma gelem) çalarsan sevinirim...şarkım hayatı boyunca adam gibi mutluluk yaşayamayanlara gelsin...saygılar...
hidayet ozan 11.04.2008, 22:55 erdal abi iyi yayınlar ben halil pazarlıdan aşkımın eşkiyası adlı eserini istiycektim bu eseri ben yalnızca hasret çektiğim birisine istiyorum ....iyi geceler abi.....
notlierlife58 11.04.2008, 22:57 abim bi isteğim daha olsun yaa madem meydan boş...kırmazsın umarım:)
gülay>bir dost bulamadım>>>hayatı adamca yaşamak isteyenleredesen yeterli olur sanırım...ve tüm alevi forum canlarımıza gelsinn...sayılar...
sevilay er 11.04.2008, 22:58 abicim kardeşim ersin ve benim için diyardan şeve ezgisini yayınlarsan çok seviniriz şimdiden o güzel sıcacık yüregine sonsuz teşekkürler iyi yayınlar can abim
dilan_7670 11.04.2008, 23:00 kolay gelsin erdal abiii...
ferhat tunç:???
bu ezgiyi sevdama(eşime)istiyorum...
insanlar kardeş 11.04.2008, 23:09 Sevgili can
Mikail Aslan'dan weyveke Dersime olabilirmi?
Ya bu parçayı her dinlediğimde Ovacık Gözeler aklıma geliyor.
Bütün canlara gelsin istedim.
saygılarımla...
yeşiltepe 11.04.2008, 23:13 sevgili yegenim iyi akşamlar benimde ebir istegim olsun hüseyin turandan deli gönülü calarsan sevinirim herkese gelsin iyi yayınlar
notlierlife58 11.04.2008, 23:20 abi ahmet kaya>>hep sonradan...bunu çalarsan sevinirim...sürekli hayata dair tanımlarla şarkılarımı armağan ediyorum ama bunu sağlayan da hayat...gene aklım başıma sonradan geldi benim...hayat tüm çirkin kişiliklere rağmen yaşanmalı...saygılar abim....kolay gelsin...
hidayet ozan 11.04.2008, 23:32 erdal abi iyi yayınlar mustafa özarslandan armut ağacına yaslanmayasıcayı yayınlayabilrimisin bu eser ankaradaki annem ve ablam gelsin iyi geceler abi....
Selamlar......
Iyi yayinlar ve kolay gelsin....
Kendim icin: Ali Barandan Askin divanesi ezgisini rica ediyorum...
Tesekkürler ve saygilar
Dostum benim parça lütfen...
selamlar iyi yayınlar istanbuldaki kardeşlerim nazmiye ve hidayet ozan için ali kızıl tuğdan bir parça çalarmısınız tşk iyigeceler
erdal abi iyi yayınlar mustafa özarslandan armut ağacına yaslanmayasıcayı yayınlayabilrimisin bu eser ankaradaki annem ve ablam gelsin iyi geceler abi....
Mustafa Özaslan-Armut ağacına yaşlanmasın senin için sırada
Selamlar......
Iyi yayinlar ve kolay gelsin....
Kendim icin: Ali Barandan Askin divanesi ezgisini rica ediyorum...
Tesekkürler ve saygilar
Teşkkürler Canan sende hoşgeldin...
Ali Baran- Aşkın divanesi sadece senin için sırada..
Bir süre anos yapamıycam...:sad:
dilan_7670 11.04.2008, 23:50 Mustafa Özaslan-Armut ağacına yaşlanmasın senin için sırada
Bir süre anos yapamıycam...:sad:
ama neden erdal abiii:kzgn
Bir süre anos yapamıycam...:sad:[/QUOTE]
Selam Erdal,tesekkür ederim su an dinliyorum....neden anons yapamican? Hastamisin? öyle ise cok gecmis olsun...
Canan
Dostum benim parça lütfen...
Zahir abi isteğini aradım ama bulamadım pcde bir yerde ama nerde:wacko:
selamlar iyi yayınlar istanbuldaki kardeşlerim nazmiye ve hidayet ozan için ali kızıl tuğdan bir parça çalarmısınız tşk iyigeceler
Ali Kızıltuğ-gel hele sizin için geldi bile:biggrin:
Merhaba erdal abi iyi yayınlar;:thumbup:
Tüm aleviradyo dinleyicileri için:Oğuz aksaç'dan çiçekli yaz ezgisini istiyorum...:blushing:
inşallah vardır...:p
İyi forumlar...
İyim problem yok müsait diğilim sadece:wink:
Merhaba erdal abi iyi yayınlar;:thumbup:
Tüm aleviradyo dinleyicileri için:Oğuz aksaç'dan çiçekli yaz ezgisini istiyorum...:blushing:
inşallah vardır...:p
İyi forumlar...
Merhaba Tufan... Oğuz Aksaç senin için sırada..
dilan_7670 12.04.2008, 00:16 musa eroğlu:???
bu ezgiyi yorum_78(erdal abime)eda_denız,şirin anne,tufan_58,burusk istiyorum...
geliyorum hemen:whistling
musa eroğlu:???
bu ezgiyi yorum_78(erdal abime)eda_denız,şirin anne,tufan_58,burusk istiyorum...
geliyorum hemen:whistling
Musa hocadan Anadoluya Ağıt isim ezgiyi seçtim umarım beğenirsin...:blushing:
dilan_7670 12.04.2008, 00:22 Musa hocadan Anadoluya Ağıt isim ezgiyi seçtim umarım beğenirsin...:blushing:
nasıl begenmem erdal abi...
ama birde sunsan diyorum ben:innocent:
Şirin Anne 12.04.2008, 00:23 eveeeet işte ben geldiiim:)
ben özellikle ketum arkadaş için istiyorum:):):)
erdal kızmıyosun dimi:)
Edib Akbayram
Onur Akın
Hangisi olursa farketmez bütün dostlarıma gelsin istiyorum
şimdiden teşekkürler
kolaygelsin iyiyayınlar....
eveeeet işte ben geldiiim:)
ben özellikle ketum arkadaş için istiyorum:):):)
erdal kızmıyosun dimi:)
Edib Akbayram
Onur Akın
Hangisi olursa farketmez bütün dostlarıma gelsin istiyorum
şimdiden teşekkürler
kolaygelsin iyiyayınlar....
Olurmu ablma ne kızması daha beni tanıyamadın sen.. Pazar günü görüşücez inşallah....
Edip Akbayram..Şaha giden dost bezirgan ve Onur Akın.. gaybana geceler snein için sırda
Ketum ablma:lol: :lol:
:thumbup:En Büyük dj Bizim dj:thumbup:
Yayın süper gidiyor abi...tabi bizim isteklerle dahada bi güzel oluyor:lol:
İlyas Salman'dan kayanın dibinde adlı ezgiyi istiyorum...iyi yayınlar
ay buğün çok yorucu bir gündü
işten eve gelip uyuya kalmışım bu saate kadar:lol::lol::lol:
ünal fırat vazgeç gönül
güler duman yastadır ey deli gönülllllllllllll
mustafa özarslan armut ağacına yaslanmıyasın
iyi yayınlar
:thumbup:En Büyük dj Bizim dj:thumbup:
Yayın süper gidiyor abi...tabi bizim isteklerle dahada bi güzel oluyor:lol:
İlyas Salman'dan kayanın dibinde adlı ezgiyi istiyorum...iyi yayınlar
ay buğün çok yorucu bir gündü
işten eve gelip uyuya kalmışım bu saate kadar:lol::lol::lol:
ünal fırat vazgeç gönül
güler duman yastadır ey deli gönülllllllllllll
mustafa özarslan armut ağacına yaslanmıyasın
iyi yayınlar
İstekleriniz sırada:) Mustafa Özaslan hariç bugun dinlettim.. Başka bir uzun havası snein için sırada....
Grup Hiyazz: bütün evren semah döner....benlen konusan ve deger verdigim insan ve benim icin gelsin....
tesekkür ederim
Grup Hiyazz: bütün evren semah döner....benlen konusan ve deger verdigim insan ve benim icin gelsin....
tesekkür ederim
Ünal Fırat -Vazgeç Gönlümden sonra isteiğin sırada...:blushing:
Asicocuk24 12.04.2008, 00:56 her zamanki gibi yine süper gidiyor yayın erdal abi
Ahmet Kaya Turna Semahi dinlete bilirsen sevinirim kolay gelsin iyi yayınlar
her zamanki gibi yine süper gidiyor yayın erdal abi
Ahmet Kaya Turna Semahi dinlete bilirsen sevinirim kolay gelsin iyi yayınlar
İsteğin sırada hala oğlu:wink:
Teşekkürler..
dilan_7670 12.04.2008, 01:04 seyfettin çeki???
bana ve sevdama gelsin olurmu?
selam kolay gelsin....
tuncay akdoğan dan,"bir nehir ki ömrüm" bizi dinleyen herkese gelsin....iyi yayınlar....
seyfettin çeki???
bana ve sevdama gelsin olurmu?
Olur olmazmı:wink: İstiğin sırada....
renklikelebek 12.04.2008, 01:18 erdal bizde istek istiyoz eğer sen isen dj
gene ebrum ve renklikelebek için
umut altınçağdan_______MERDANA MINA
yada GÜLASOR hangisi varsa bi zahmet
biraz bencilce olacak ama sadece ebrum ve renklikelebek için gelsin :D
hızan_62 12.04.2008, 01:23 mazlum çimenden herşey boş ezgisini istiyorum....
hızan_62 12.04.2008, 01:50 erdal bey benim bi istegim daha var bilgisayarda silinmiş fatoş özgülden kardaşa ağıt parçası varsa çalarmısın... şimdiden teşekkür edem yoksa bile bulursunuz belki
ILkeR_06 12.04.2008, 01:50 DJ can kolay gelsin.İyi yayınlar.Tüm forum üyeleri için Abidin Biter'den "Arguvanlım" çalarsanız çok sevinirim.Aynı zamanda tüm Arguvanlı canlara gelsin.Teşekkürler.
hidayet ozan 12.04.2008, 02:00 iyi gecelr abi iyi yayınlar ben özcan türeden senin için adlı eseri gurbetteki biricik arkadaşım öykücana isityorum iyi yayınlar...
|