Orijinalini görmek için tıklayınız : EURO 2008 Finallerinde kimi sansli görüyorsunuz?

ilkay123
13.04.2008, 13:52
2008 Finallerinde ülkemizin A grubunda mücadele edecegi maclarda grupla söyle olusuyor...
A grubu ... B grubu ............ C grubu ........ Dgrubu
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::

Türkiye ...... Almanya ........ Fransa ....... Ispanya
cek cumhuriyeti ........ avusturya ........ Holanda ........ . Isvec
Isvicre ...... Hirvatistan ........ Italya ....... Rusya
Portekiz ....... Polonya ....... Romanya ........ Yunanistan
bu guruplara bakarak sizce hangi ülke takimi guruptan cikabilir ? saygilar..

anadolu75
14.04.2008, 22:05
bence a grubundan yani turkiyenin grubundan portekiz ve cek cumhuriyeti diyorum cunku turkiyenin isi cok zor umut vermiyor fatih terimde eklenince hic sansi yok turkiyenin.
b grubunda almanya ve polonya/hirvatistan c grubunda fransa ve italya d grubundanda ispanya ve isvec cikar diye tahmin ediyorum.

dali
16.04.2008, 14:39
euro 2008 de ingiltere olsaydı rahat bir sekilde ingiltere euro 2008 kupasını alır derdim... hala anlamıs degilim nasıl katılamadı ingiltere !!
arkadasımızın da dedigi gibi fatih terimin başında oldugu türkiye nin gruptan cıkma ihtimali azdır...
euro 2008 en favorisi bana göre portekiz dir... fatih terimsiz bir milli takımı düşünecek olursak milli takımın bu kupayı alma ihtimali yüzde 33 derim :)

alevi_siyah
16.04.2008, 16:22
Benim düşüncem Portekiz final oynar

sinan_58
16.04.2008, 19:59
vallah biz bu fatih terim ile hiç bir yere gidemeyiz

ONU®
25.04.2008, 22:51
Portekiz ve Almanya favorilerim.

ilkay123
05.06.2008, 11:40
Bence Fatih TERIM ile bu sampiyonada basarili olacagiz..ilk macta Portekizden puan yada puanlar cikardigimiz taktirde guruptan cikma yüzdemiz artar...sonraki eslesmelerde büyük ihtimalle Almanya ile eslesip bir üst tura cikabiliriz...ama her sey 11 futbolcumuzun elinde Fatih TERIM in degil...saygilar..

yasemin38
05.06.2008, 11:43
isviçre ve türkiye gruptan çıkar diyorum. bence bu kadar da umutsuz olmayalım sevgili canlar..

halilibrahim83
05.06.2008, 12:12
turkıyeden umutlıyım kım ne derse desın takım iyi oynasın kım olursa olsun vız gelirrrr

vatansever
05.06.2008, 14:24
arkadaşlar bizim gruptan portekiz ve isviçre çıkar diye düşünüyorum.bu avrupa kupası benim tahminim gol bakımından kısır geçecek takımlar hep defansif yönlerine ağırlık veriyorlar.onun için de fransa en iyi defansı yaptığı için bence kupayı allır

_özgürlük_
05.06.2008, 15:58
fatih terim galatasarayda iyi işler yaptı şuan milli takım kadrosu bence iyi değil...

ama gönlüm herzaman herkezin olduğu gibi Türkiye'den yana ve ben türk futbolcularına güveniyorum...

Koçyiğit gökdre
05.06.2008, 16:15
portekiz türkiye almanya fransa italya hırvatistan ispanya rusya FİNAL =almanya-italya ŞAMPİYON=ALMANYA

dali
05.06.2008, 16:37
Gelin bir kadroyu inceleyelim ne kadar iyi diye :

Emre Belözoğlu: Kaç yıldır düzgün maç yapmıyor
MEvlüt Erdinç : NEyin nesidir bilen yok
Kazım Kazım : Toplam 1 sene boyunca adam akıllı sadece bir maçta iyi oynamış
Uğur Boral : Bir maç iyi bir maç berbat oynuyan oyunculardan
Hakan Balta : Alternatifi yok diye o mevkide lakin oyuna hiç bir katkısı yok
Gökhan Zan : Hep hatalı goller yediren bir kişi ve sezon boyu sakatlıktan hiç oynuyamadı
Tümer : Yaşı ilerlemiş dolayısı ile çok yıpratılmış bir oyuncu.. Pek katkısı olamıyacak
Emre Aşık : Normal genç iken o kadar milli takıma alınmıyordu.. Şİmdi kariyerinin son anlarını yaşamasına rağmen milli takımda
Sabri : Fitili çekilecek bir bomba gibi.. Bir maç iyi oynar ama o maçta bir garip hatası macı kaybettirir.. Ayriyeten kırmızı karta meyilli bir oyuncu
Tuncay : Tuncay işte takımın en iyilerinden.. Ateşleme falan bakımından gerekli bir oyuncu..
Nihat: Takımda en üst derece oynuyan tek futbolcudur kendisidir.. Kendisini çok iyi bir şekilde ispatlamıştır.
Aurelio : Takımın iyi oyuncularından.. Garanti adamı milli takımın.
Mehmet Topal : ÇOk iyi oyuncu olmasına rağmen tecrübesiz
Ayhan : Bazen çok süper bazen sıradan oynayan oyuncumuz..
Servet : YIlın oyuncusudur.. Yüreği ile futbol oynamasına rağmen hızlı oyunculara karşı zaafı vardır
Volkan : NE kadar iyi gözüksede yediği hatalı gollerle takımına çok maç kaybetmiştir
Rüştü : Hem yaşlandı hem de arada hatalı gollerini görebiliyoruz.. Eski performansından uzak..
Tolga Zengin : Gereksiz bir kaleci seçimi
Emre GÜngör : Genç bir oyuncu iyi olmasına rağmen tecrübesiz.
Hamit Altıntop : Standart kalitede iyi bir oyuncu..
Arda : Türkiyenin en iyi yıldızlarından. Yalnız onun yavaşlığı euro 2008 de eksi olarak geçecektir.
Gökdeniz : Çok yıpratılmış bir oyuncu daha.. KAlitesi bellidir ama düşük kaliteli liglerde ancak kendini ispatlıyabilmiştir..
Semih Şentürk : Şu ana dek sadece süper ligde kalitesini göstermiş ama önemli maçlarda kötü bir performans sergilemiştir.. TEsadüflerin adamı diyebiliriz..
Fatih Terim : Taktik bilgisinden yoksun teknik direktörümüz.. Takım seçme tercihlerini aile akrabadan kurma gibi bir özelliği vadır.. Nitekim yıldırayı kişisel görüşüne uymadığı için çıkarması fiyaskodur.. Mehmet yıldız ve ümit karan ı takıma almaması ona eksi olarak dönecektir..

Eksileri ve artıları ile bu takımdan değil euro 2008 takımı olsa olsa halay takımı olur :) Artık şansın bizim yanımızda olmasını istiyeceğiz..

Bunlar kendi görüşlerimdir tabi :)

iyi forumlar

yasemin38
05.06.2008, 16:52

Gökhan Zan : Hep hatalı goller yediren bir kişi ve sezon boyu sakatlıktan hiç oynuyamadı
Tümer : Yaşı ilerlemiş dolayısı ile çok yıpratılmış bir oyuncu.. Pek katkısı olamıyacak
Emre Aşık : Normal genç iken o kadar milli takıma alınmıyordu.. Şİmdi kariyerinin son anlarını yaşamasına rağmen milli takımda
Sabri : Fitili çekilecek bir bomba gibi.. Bir maç iyi oynar ama o maçta bir garip hatası macı kaybettirir.. Ayriyeten kırmızı karta meyilli bir oyuncu
Tuncay : Tuncay işte takımın en iyilerinden.. Ateşleme falan bakımından gerekli bir oyuncu..
Nihat: Takımda en üst derece oynuyan tek futbolcudur kendisidir.. Kendisini çok iyi bir şekilde ispatlamıştır.
Servet : YIlın oyuncusudur.. Yüreği ile futbol oynamasına rağmen hızlı oyunculara karşı zaafı vardır
Volkan : NE kadar iyi gözüksede yediği hatalı gollerle takımına çok maç kaybetmiştir
Rüştü : Hem yaşlandı hem de arada hatalı gollerini görebiliyoruz.. Eski performansından uzak..
Arda : Türkiyenin en iyi yıldızlarından. Yalnız onun yavaşlığı euro 2008 de eksi olarak geçecektir.
Gökdeniz : Çok yıpratılmış bir oyuncu daha.. KAlitesi bellidir ama düşük kaliteli liglerde ancak kendini ispatlıyabilmiştir..
Semih Şentürk : Şu ana dek sadece süper ligde kalitesini göstermiş ama önemli maçlarda kötü bir performans sergilemiştir.. TEsadüflerin adamı diyebiliriz..
Fatih Terim : Taktik bilgisinden yoksun teknik direktörümüz.. Takım seçme tercihlerini aile akrabadan kurma gibi bir özelliği vadır.. Nitekim yıldırayı kişisel görüşüne uymadığı için çıkarması fiyaskodur.. Mehmet yıldız ve ümit karan ı takıma almaması ona eksi olarak dönecektir..

Eksileri ve artıları ile bu takımdan değil euro 2008 takımı olsa olsa halay takımı olur :) Artık şansın bizim yanımızda olmasını istiyeceğiz..

iyi forumlar

dikkat ederseniz iyi yorumlar hep fenerbahçeli oyunculardan yana :D

onury12
05.06.2008, 16:55
Türkiye'nin şampiyon olmasını çok isterim ama imkansız gibi birşey. Bence Almanya şampiyon olur. Çok güçlü bir kadrosu var aynı zamanda tam bir turnuva takımı....

dali
05.06.2008, 16:57
dikkat ederseniz iyi yorumlar hep fenerbahçeli oyunculardan yana :D

Yok valla şaka maka ben koyu Galatasaray taraftarıyımdır:) Ama gerçeğe gerçek için yazmak istedim :) Birbirimizi kandırmayılım hesabı olsun...

Bizim milli futbolcularımız genelde avrupada kendini ispat edememiş oyunculardan kurulu yani.. SÜper ligde oynuyan oyuncular sana iyi gelebilir ama avrupada sıfır çeken futbolculardır bizimkiler.. Acı ama gerçekler..:p

Ben takım gözetmeden objektif bakmaya çalştım.. ÇÜnkü zaten fanatik galatasaraylıyımdır ona bakarsan :D

hakanyigit60
05.06.2008, 17:17
İmkansızı başarması için Türkiye dünya birincisi olmayı hakediyor.

sahrut75yagmur
05.06.2008, 17:21
Her zaman keyif alıp seyrettiğim milli takımlar İtalya, Portekiz ve İspanya'dır...

Bence bunlardan biri kazanır...

Türkiye de katılana kadar iyi futbol oynamadı ki bundan sonra da iyi futbol oynasın...
Ama yine de tüm maçları keyifle seyredeceğim...
Herkesede iyi seyirler...

Saygılarımla.

ONU®
06.06.2008, 11:55
Yayın anlaşması gereği ATV, uydu yayınını şifreleyecek.

HABERTURK.COM

Avrupa Şampiyonası için nefesler tutuldu ve herkes Cumartesi akşamı saat 21:45'te Türkiye'nin Portekiz ile yapacağı maçı bekliyor.

Euro 2008 Avrupa Kupası Finalleri’nin yayın hakkı Türkiye için ATV grubunda. İlk maç da Cumartesi akşamı oynanacak. Futbolseverler şimdiden evde maç keyfine hazırlanıyor ancak dikkat!
Televizyonunuzda uydu yayını varsa hiç boşa maç hazırlığı yapmayın çünkü ATV maç sırasında yayını şifrelemek zorunda.

Anlaşmanın sadece Türkiye haklarını kapsadığı ve uydu yayınının başka ülkelerde de izlenebildiğini göz önünde bulunduran UEFA, bu nedenle uydu yayınına izin vermiyor.

Euro 2008'i karasal yada kablolu tv kullanıcıları ile Digitürk aboneleri izleyebilecek.

Türkiye'de uydu izleyicilerinin oranı yüzde 40 civarında. Yani UEFA'nın yasağı Türkiye'nin neredeyse yarısının keyfini kaçırdı. Bu durumda maçı Lig TV'den de yayınlayacak olan Digitürk avantajlı duruma geçmiş oldu

dali
06.06.2008, 12:02
Yayın anlaşması gereği ATV, uydu yayınını şifreleyecek.

HABERTURK.COM

Avrupa Şampiyonası için nefesler tutuldu ve herkes Cumartesi akşamı saat 21:45'te Türkiye'nin Portekiz ile yapacağı maçı bekliyor.

Euro 2008 Avrupa Kupası Finalleri’nin yayın hakkı Türkiye için ATV grubunda. İlk maç da Cumartesi akşamı oynanacak. Futbolseverler şimdiden evde maç keyfine hazırlanıyor ancak dikkat!
Televizyonunuzda uydu yayını varsa hiç boşa maç hazırlığı yapmayın çünkü ATV maç sırasında yayını şifrelemek zorunda.

Anlaşmanın sadece Türkiye haklarını kapsadığı ve uydu yayınının başka ülkelerde de izlenebildiğini göz önünde bulunduran UEFA, bu nedenle uydu yayınına izin vermiyor.

Euro 2008'i karasal yada kablolu tv kullanıcıları ile Digitürk aboneleri izleyebilecek.

Türkiye'de uydu izleyicilerinin oranı yüzde 40 civarında. Yani UEFA'nın yasağı Türkiye'nin neredeyse yarısının keyfini kaçırdı. Bu durumda maçı Lig TV'den de yayınlayacak olan Digitürk avantajlı duruma geçmiş oldu

Yazıklar olsun ya böle uygulamaya... desenize biz öğrenci milleti yine kahve ve kafelerde sürüneceğiz...

Valla yeni burdan duydum bu haberi.. şaka maka şok oldum... Kahveciler maçı parasız izleme imkanı sunsada her 5 dk ta getirdikleri çaylar ile para açığını kurtarıyorlar...:)

bizim cafe sahibi benim "mac izlemek paralımı" soruma karşılık bir anos yapma gereği duyuyor " arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın biz milli maçları bedavadan izletiyoruz" sonrasında ise o maç bitene dek 8 bardak çay kana kana mecbur içtik :biggrin: yok böle bir saçmalık:whistling:biggrin:

nese atv kendi bilir:thumbdown en azından kanalın kaç yerde açık kalmasına hitaben reytingi düşer....:)

onury12
06.06.2008, 12:20
Yazıklar olsun ya böle uygulamaya... desenize biz öğrenci milleti yine kahve ve kafelerde sürüneceğiz...

Valla yeni burdan duydum bu haberi.. şaka maka şok oldum... Kahveciler maçı parasız izleme imkanı sunsada her 5 dk ta getirdikleri çaylar ile para açığını kurtarıyorlar...:)

bizim cafe sahibi benim "mac izlemek paralımı" soruma karşılık bir anos yapma gereği duyuyor " arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın biz milli maçları bedavadan izletiyoruz" sonrasında ise o maç bitene dek 8 bardak çay kana kana mecbur içtik :biggrin: yok böle bir saçmalık:whistling:biggrin:

nese atv kendi bilir:thumbdown en azından kanalın kaç yerde açık kalmasına hitaben reytingi düşer....:)
Arkadaşlar bu olayın ATV ile hiçbir alakası yok Atv mecbur yoksa tabi ki onlarda kanalı şifrelemek istemezdi. Ama uydu alıcınız olsa bile normal bir anten alıp Atv izleyebilirsiniz.

dali
06.06.2008, 12:23
Arkadaşlar bu olayın ATV ile hiçbir alakası yok Atv mecbur yoksa tabi ki onlarda kanalı şifrelemek istemezdi. Ama uydu alıcınız olsa bile normal bir anten alıp Atv izleyebilirsiniz.

He gözüm kaçırmışız orayı :) Ani gelen şokla tam kavrayamadım olayı :biggrin:

O zaman burdan uefayı kınıyoruz :)

onury12
06.06.2008, 12:27
He gözüm kaçırmışız orayı :) Ani gelen şokla tam kavrayamadım olayı :biggrin:

O zaman burdan uefayı kınıyoruz :)

:lol::lol::lol: Bende kınıyorum UEFA'yı

ONU®
06.06.2008, 12:34
Olay ATV'nin suçu değil.UEFA'nın bir kararı sonuçta.2006'da Dünya Kupas'nda benzer bir uygulamayı FIFA yapmıştı.Şifre çözücülü alıcıları olanlar, kanalın verdiği numarayla sorun çözmüştü.Umarım bu turnuvada da bir çözüm önerisi getirilir.

turnalı
06.06.2008, 14:34
her şeyden önce benim favorim TÜRK MİLLİ TAKIMIDIR.istedikten sonra neden olmasın rakiplerde 11 kişi bizim eksiğimiz ne olabilirki.önemli olan oyuncuların milli mücadele ruhunu taşımasıdır üstesinden gelemeyeceğimiz olay yoktur.TÜRKİYE ŞAMPİYON....

ONU®
07.06.2008, 12:00
Arkadaşlar uydu sorunu şu şekilde çözülebiliyor.Şifre çözücülü alıcısı olanlara duyurulur.

EURO 2008 Uluslararası lisans anlaşmaları nedeni ile ATV Türksat 2A uydusu üzerindeki yayınını maç saatlerinde şifreli olarak verecek. EURO 2008 maçlarını izlemek isteyen uydu anten kullanıcıları yapılması gerekenler şunlardır;

1. Uydu alıcınızın BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.

2. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.

ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),

Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

3. Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.

Not: Maç yayınları, Türkiye içinde çatı anteni (karasal vericiler ), Kablo TV ve Digiturk üzerinden herhangi bir işleme gerek kalmaksızın izlenmektedir.

EURO2008 ATV Teknik Destek Hattı: 0 216 316 10 02

KAYNAK: GÜNEYPORT

Beşiktaşli58
07.06.2008, 12:38
EURO 2008 ATV'DE ŞİFRESİZ!

Karasal anten ve digital platformlarda yayın alan ATV izleyicileri şifresiz olarak maç yayınlarını izlemeye devam edeceklerdir.

Tükiye sınırları içinde uydudan direkt yayın alanlar ise, daha önce de herkes tarafından kullanılan ve kumandadan girilebilen çok basit bir şifre ile yayınları alabileceklerdir.

Her halükarda sayın izleyicilerimiz 7 gün 24 saat hizmet veren teknik danışma hattımızın 0216 316 10 02 nolu telefonuna müracat edebilirler

Sifre: 0000000001

Diyorlar..

Allah hepsini bildigi gibi yapsin, bizi resmen Türk olarak saymiyorlar. Ayip be ayip. Herneyse, Hollanda kanalindan izlerim artik..

Gerçekçi olup imkânsizi istemek gerek: Türkiyemiz sampiyon olsun. Eger imkânsizi istemiyorsak --> Forza Italia. Milli Takim topiginede yazmistim: isimiz çok ama çok zor. Futbol oynamaya kalkarsak daha da zor. Saldirmaliyiz, inanmaliyiz anca böyle yenebiliriz çünkü kalite yok, sistem yok.

vartolu49½
07.06.2008, 12:50
Benim en büyük favorim İspanya. Milli Takım turnuvada Yıldıray Baştürk'ü çok arayacak çoookkkk...:001_unsur

huseyin yanmaz
08.06.2008, 00:09
çok yazık oldu üzgünüm sevindiremediler bizleri yenseydik çok güzel olurdu oda olmadı birde son dakikada yediğimiz gol kötü oldu umarım diğer maçları alırız

_özgürlük_
08.06.2008, 00:15

iyi forumlar

evet ya naptın gs de tecrübesiz dediğin ligde tecrübeli oldujklarını kanıtladılar arkadaşım fb'den yana olmuşun hep... arda semihden çok daha üst seviyede :)

dali
08.06.2008, 00:22
evet ya naptın gs de tecrübesiz dediğin ligde tecrübeli oldujklarını kanıtladılar arkadaşım fb'den yana olmuşun hep... arda semihden çok daha üst seviyede :)

İyide Ben semihi çok övmedim ki :) Aksine eleştirdim tesadüfçü diye.. Sonra arda iyi oyuncudur ama yavaş dedim...

Sonra kazım kazım, uğur boral, volkan demirel bunlar fenerbahçenin oyuncuları.. Hep eleştirdim işte bunları... (semih fbli onu da eleştirdim)

Çok objektif bakmışım :) Galatasaraydan da övdüklerim var.. Nasıl sadece fb tarafını tuttuğum sölenebilir :) Ayrıca fanatik galatasaraylıyım ben:thumbup1::biggrin:

meymane
08.06.2008, 15:36
fransa kessin kazanir :biggrin:

bizede Champs-Elysée inmek duser:smartass:

funky caner
08.06.2008, 15:44
Portekizkesinşampiyonolur herhaldegaliba

EREN izm
08.06.2008, 17:15
Portekizkesinşampiyonolur herhaldegaliba

Katılıyorum :turned:

hidayet ozan
08.06.2008, 18:07
bence şampiyonada favoriler belli almanya,fransa,italya ama süprizlerde olabilir en büyük süpriz elemelerde ingiltereyi saf dışı bırakan rusya sonra polonya ve hırvatistan .....

ONU®
10.06.2008, 13:17
Portekiz ve Almanya favorilerim.

Bunların yanına dün akşamki oyunlarından ötürü Hollanda'yı da yazıyorum.Takım oyununu iyi beceren, aynı zamanda yıldızlar topluluğu bir kadro ve başarıya aç bir ülke ekolü.

onury12
10.06.2008, 17:57
Bunların yanına dün akşamki oyunlarından ötürü Hollanda'yı da yazıyorum.Takım oyununu iyi beceren, aynı zamanda yıldızlar topluluğu bir kadro ve başarıya aç bir ülke ekolü.

Kesinlikle katılıyorum süper oynadı Hollanda ben Almanya'yı favori görüyordum ama dün Hollanda'yı izledikten sonra favorilerime biri daha eklendi oda Hollanda :)

ardaonur
15.06.2008, 15:29
Türkiye alacak baska yolu yok.....Fatih TERIM herkesi utandiracak....bir fb li olarak Fatih Terim e sonuna kadar güveniyorum......

pazarcıklı
15.06.2008, 15:49
...oynanan oyunlara göre; Hollanda ve Portekiz öne çıkan takımlar...bakalım zaman ne gösterecek...Saygılarımla...

Sidar
15.06.2008, 16:44
Hollanda tabiki.!! Umarim eski sinif arkadasim olan Klaas-Jan Huntelaar'i da oynatir Marco van Basten.

ezgisu_24
15.06.2008, 16:58
TÜrkİye :)

TatliBela
15.06.2008, 17:54
... Ceyrek Final: A Grup= Portugal : Türkiye
B Grup= Kroatien : Almanya
C Grup= Hollanda : Fransa
D Grup= Ispania : Isvicre

Gruplarindan cikar:

... Yari Final: Portugal : Türkiye
Hollanda : Ispania

Maclarindan sonra:

... 3lük: Türkiye : Ispania

... Finalde: Portugal : Hollanda

Sampiyon: Portugal...!! =) Nede olsa C. Ronaldo var...!! =)

aleviyoldaş
15.06.2008, 18:12
Bence Finalistler Portekiz ve Hollanda olacaktır...
Kupaya gelince Nederland diyorum...

ozcangulum
15.06.2008, 18:14
hollanda tabiki

Veli71
15.06.2008, 18:32
Kupa Bi Süpriz Turnuvasına Doğru Gidior ama ben derimki İyi Oynayan Hollanda Ve Portekiz in yanı sıra Bu gidişatın Almanyaya Yarıyacağını Düşünüorm...Tabi En Önemlisi İnş. TÜrkiye oLuR ..... =)

isox34
15.06.2008, 18:36
bence şanpiyonanı final iki takımı var hollanda ve almanya diye düşünüyorum

CeZaM
15.06.2008, 19:24
bencede finali portekiz ve hollanda oynayacak.

NALYEC
15.06.2008, 20:01
isviçre ve türkiye gruptan çıkar diyorum. bence bu kadar da umutsuz olmayalım sevgili canlar..

gelelım maca bu mac turkıyenın gonul ısterkı 1den 1olsun ama 0dan 1 olacak yanı bızım olacak buarada neden burda arkadasım yok benım anlamadım kocaman aıleden kımseyı tanımıyorum

NALYEC
15.06.2008, 20:03
gelelım maca bu mac turkıyenın gonul ısterkı 1den 1olsun ama 0dan 1 olacak yanı bızım olacak buarada neden burda arkadasım yok benım anlamadım kocaman aıleden kımseyı tanımıyorum

haydı turkıyem alsu macı

ilkay123
17.06.2008, 14:43
Almanya portekizi yendigi taktirde Türkiye finali Holanda ile oynar... almanyayi yenerse biz ucunculuk maci yaparizm portekiz .homlanda ile finali oynar.......saygilar...

turnalı
17.06.2008, 15:53
Türkiye alacak baska yolu yok.....Fatih TERIM herkesi utandiracak....bir fb li olarak Fatih Terim e sonuna kadar güveniyorum......

aynen katılıyorum.15 dakikaya 3 gol sığdıran TÜRKİYE kupayıda alır istedikten sonra neden olmasın.

dali
17.06.2008, 17:22

Ben Fatih Terim'i ne seviyorum ne de kendisine güveniyorum.. Ve ne olursa olsun beni utandıramaz ! :whistling Türkiye bu kupayı alsa bile Fatih Terim sayesinden değil (hatta alakası bile yok) Bizim oyuncularımız sayesinden alırız... Futboldan anlayan bilir ki görünen köy klavuz istemez !

Ayrıca Fatih Terim önce kendi yaptığı rezilliklerden utansın !

Zahir
18.06.2008, 09:36
Kupa PORTEKİZİN

Final PORTEKİZ ve HOLLANDA arasında olur. Skor Tahminim 2-1 PORTEKİZ..

Türkiye Şansı ile Çeyrek Finala kaldı. Aptal Che nin yüzünden. Bütün Medyaya bakıyorum birden Avrupa Şampiyonu olduk... Futbol, hayel oyunu fantazi değildir. Evet şansınız yaver gidebilir ama çegirge bir zıplar iki zıplar üçüncüsünde nereye oturur bilirsiniz...

HIRVATİSTAN 3 TÜRKİYE 0 çeyrek final tahminim de bu...

koralevi1907
18.06.2008, 15:49
:surrenderPORTEKİZİ en şanslı takım diye düşünüyorum :thumbup:. TÜRKİYE de allah emanet:confused1

ilkay123
19.06.2008, 11:07
Son maclar da alinan sonuclarla bir Rusya-TÜRKIYE finaline ne dersiniz....! ! ! ! ! !

dali
19.06.2008, 11:08
Son maclar da alinan sonuclarla bir Rusya-TÜRKIYE finaline ne dersiniz....! ! ! ! ! !

İmkansız derim !:biggrin:

Servan
19.06.2008, 11:10
hollanda ispanya ya takılmazsa kazanır iyi oynuyorlar...

ilkay123
19.06.2008, 19:49
İmkansız derim !:biggrin:

Turkiye imkansizlari bbasardigina göre ...bekliyip görelim....derim...MANTIKSAL OLARAK pORTEKIZ-HOLLANDA ama RUSYA yabana atilacak gibi degil...bakalim...insaallah bir RUSYA-TÜRKIYE finali olur...

hidayet ozan
19.06.2008, 23:13
rusya evet evet kesin yarı final veya final oynar :)

ilkay123
20.06.2008, 10:54
Almanya zoru basararak portekizi saf disi birakti.Ballac in atmis oldugu gol öncesi yaptigi faaul e gol atmasi oldu.bu turnuvada hakem hatalari cok sikca görünmeye baslandi.ancak ilginctir ne TÜRK Basininda nede avrupa basininda bununla ilgili hic yorum yapilmiyor.Bence lig tv bununla ilgili bir program yapip türk hakemlerinden özür dilemeli.Hirvatlari yendigimiz taktirde Almanya Türkiye karsilaslasmasi olursa biz gurbetciler icin zor günler bekliyor...of of istemedigim bir eslesme ....bakalim....Rusya....son maclardaki favorim...saygilar..

pazarcıklı
20.06.2008, 11:34
...portekiz ve hollandayı önde görüyordum, portekiz turnuvaya veda etti, şimdi en şanslı gördüğüm takım Hollanda...bakalım ve görelim...Saygılar...

Beşiktaşli58
20.06.2008, 11:46
Dedigim gibi: Portekiz bir yere varamaz, Almanlar turnuva takimi. Italya'da aynen böyle: turnuva takimi.

Hollanda ne yapar bilmiyorum ama, fena oynamiyorlar. Hatta güzel oynuyorlar diyebilirim, zaten burada herkes Hollanda havasinda adeta costular. Bakalim Rusya ne yapacak. Yenerse sasmayin. :biggrin:

sertur
20.06.2008, 11:50
Türkiye bu akşamki maçı alırsa kupayı alır. Çok iddialıyım.

ONU®
20.06.2008, 11:53
Arkadaşlar, ilk maçta millilerimizin kendileri karşısındaki rezalet oyunu ve içlerindeki bireysel yeteneklere kanıp şişirmiş olduğumuz Portekiz balonu dün gece itibariyle patlamıştır. :D Kadronuzda ister C. Ronaldo, Deco, Moutinho, Nani, Quaresma gibi yıldızlar olsun, takım oyununu oynamadığınız müdettçe ve Almanya gibi fizik gücünü iyi kulanan takımlar karşısında "yumuşak" kaldıkça aynı kaderi yaşamakya mahkumsunuz.Panzerler yine turnuva takımı olduklarını gösterdiler.

Rusya, Hollanda karşısında sürpriz yapabilir,futbol bu.Guus Hiddink şimdiye kadar çalıştırdığı tüm milli takımları böyle büyük turnuvalarda adeta uçurdu.Üstelik elinde Arshavin gibi hızlı ve tehlikeli bir 10 numara, Pavlyuchenko gibi dikkate değer bir santrafor var.

turnalı
21.06.2008, 13:31
arkadaşlar portekizi faavori görüp TÜRKİYEYE şans tanımayanlar gördük portekizi.işte TÜRK MİLLİ TAKIMI işte türkiye farkı başından beri yazıyorum inanıyorum.bu iş olacak gittiğimiz yere kadar gidecez kupayı kaldıracaz inşallah.saygılar...

TatliBela
21.06.2008, 13:50
avrupa avrupa duy sesimizi iste bu TÜRKIYENIN ayak sesleri...!!! TÜRKIYEM sana güveniyoruz almanyayi yenecek ve finale girecek...!! TÜRKIYE taraftarin hep seninilen beraber...!! IYI GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE HEP YANINDAYIZ...!!

(Portugal maclari alir diye düsüniyordum ama oda bildiyim gibi cikmadi... TÜRKIYEM kötü basladigimiz turnuvaya iyi bitiririz... "Avrupa sampiyonlugunu kazanip almanyada gürürla gezeriz...!!)

tesekkürler Fatih Terim...

Selamlar

ardaonur
21.06.2008, 14:18
selam... tatlibela sana cok güzel birsekilde katiliyorum....bende cok gurur duydum hem türkiyey le...hemde fatih terimle!!! ben inaniyorum almanyayida yenecegimizden cok umutluyum...SANA COK COK TESEKÜR FATIH HOCA.............................................. .... seninle gercekten gurur duyduk.....sevgiler...

ardaonur
21.06.2008, 14:26
[QUOTE=ilkay123;643586]Almanya zoru basararak portekizi saf disi birakti.Ballac in atmis oldugu gol öncesi yaptigi faaul e gol atmasi oldu.bu turnuvada hakem hatalari cok sikca görünmeye baslandi.ancak ilginctir ne TÜRK Basininda nede avrupa basininda bununla ilgili hic yorum yapilmiyor.Bence lig tv bununla ilgili bir program yapip türk hakemlerinden özür dilemeli.Hirvatlari yendigimiz taktirde Almanya Türkiye karsilaslasmasi olursa biz gurbetciler icin zor günler bekliyor...of of istemedigim bir eslesme ....bakalim....Rusya....son maclardaki favorim...saygilar..

bir kücük kardesin olarak bende sana katiliyorum.... bu kupayi alacayiz baska yollu yok...CÜNKÜ TÜRKIYE..... YE güveniyoruz saygilar.....

sıyrılıpgelen
21.06.2008, 14:34
hollanda bence bu organizasyonun birincisi olacaktır; son 2 dünya şampiyonunuda çok iyi oyun ve skorla yenmesi bunun göstergesi..

yasemin38
21.06.2008, 15:28
Ben demiştim Türkiye gruptan çıkar diye arkadaşlar :D:D:D

ardaonur
22.06.2008, 13:14
arkadaslar benim tahminim türkiye....... rusya ......finali onuyacak.........

EREN izm
22.06.2008, 13:17
Tam destek Türkiye....

isox34
22.06.2008, 13:29
gönül isterki şanpıyon TÜRKİYE olsun ama finalı iki takım oynayacak tahminime gçre almanya ve hollanda oynayacak

ilkay123
22.06.2008, 15:48
gönül isterki şanpıyon TÜRKİYE olsun ama finalı iki takım oynayacak tahminime gçre almanya ve hollanda oynayacak

iki gün önce Rusya nin Holandayi eleyerek finali oynayabilecegini yazmistim...dün Rusya nin 3-1 Holandayi yenmesi ile sizin tahmininizin tutmadigini gösterdi..ama iciniz rahat olsun tahmininiz söyle gerceklesebilir,tahmin ettiginiz takimlari eleyenler finali oynar diyorum....ne dersiniz.....Rusya-Türkiye finaline-.
.(..Ruslar sayesinde bir Alman arkadastan bira icme hakki kazandim...tesekkürler rusya....)

ilkay123
23.06.2008, 11:04
Ispanya penalti atislari ile Italya yi evine gönderdi.Fenerbahce nin yeni transferi Ispanyol futbolcunun penalti kacirdigi macta,ispanya turu gecmeyi basardi...son dörde kalan takimlar ve eslesmeler söyle olustu..............Türkiye-Almanya............Rusya-iSPANYA.....
sakatlarimizdan dolayi yüzde yüz diyemiyorum ama,bizim macin galibi ile Rusya finali oynar diyorum....haydi Türkiye sans ve basari senin yaninda olsun....

funky caner
23.06.2008, 11:19
Ispanya penalti atislari ile Italya yi evine gönderdi.Fenerbahce nin yeni transferi Ispanyol futbolcunun penalti kacirdigi macta,ispanya turu gecmeyi basardi...son dörde kalan takimlar ve eslesmeler söyle olustu..............Türkiye-Almanya............Rusya-iSPANYA.....
sakatlarimizdan dolayi yüzde yüz diyemiyorum ama,bizim macin galibi ile Rusya finali oynar diyorum....haydi Türkiye sans ve basari senin yaninda olsun....

Öyle de sayın ilkay123 şans da biryere kadar ama. Her zaman 'yürü ya kulum olmaz' aslında en çok şansa ihtiyacımız olan maç bu maç;ama inanç olduktan sonra, kendine güvenin tam olmasından sonra ve biraz da güzel oynadıktan sonra şansın da olması artı olarak zafere giden yoldaki etmendir.

hakanyigit60
23.06.2008, 11:38
almanları devirceğiz-İspanyada rusyayı yener Final Türkiye-İspanya olacaktır. ve dünya şampiyonu olacağız.

_özgürlük_
23.06.2008, 11:43
hollanda finallere kadar gider diyordum ama ruslara yenildiler... 4 takımda gidebilir her an herşey olabılır.. türkiye almanyayı yenemezse bile canları sağ olsun buraya kadar gelmeleri bilke cok ıyı ama buraya kadar geldiler finalle kadarda gidebılırler...

ruslar kalabılır dıye dusunuyorum finale...

ONU®
23.06.2008, 13:29
ilkay arkadaşla söylediklerimiz doğru çıktı,ruslar sürpriz yaptı.Arkadaşlar bu rusları yabana atmayın, Hiddink gibi büyük bir hoca, Arshavin gibi müthiş bir 10 numara ve bizimkine benzer bir inanca sahipler.Bu gazla ispanyolları bile geçebilirler.Biz de Almanları geçeriz demek isterdim ama sakat ve cezalılar gözümü korkutuyor.

Hevinn
23.06.2008, 14:00
gönül isterdiki türkiye kazansın ama almanlar yarı finalde havada götürür maçı bizde futbolcu kalmadı sarı kartlılar sakatlar finale rusya ve almanya kalır gibime geliyor

turnalı
24.06.2008, 00:17
gönül isterdiki türkiye kazansın ama almanlar yarı finalde havada götürür maçı bizde futbolcu kalmadı sarı kartlılar sakatlar finale rusya ve almanya kalır gibime geliyor

bizde sakat cezalı çok haklısın futbolcu kalmadı ama kalan sağlar TÜRKDÜR.eğer yüreklerini ortaya koyabilirlerse almanların hesabinide keserler.unutmayalım bir TÜRK bin almana bedeldir..saygılar....

ilkay123
24.06.2008, 10:19
bizde sakat cezalı çok haklısın futbolcu kalmadı ama kalan sağlar TÜRKDÜR.eğer yüreklerini ortaya koyabilirlerse almanların hesabinide keserler.unutmayalım bir TÜRK bin almana bedeldir..saygılar....

Can geri kalanlar Türk vatandasidir demek istemissinizdir...öyle irkci söylevler tarihe karisti.Alman ulusal takiminda bile Alman futbolcu sayisi azdir.(KLOZE;PODOLSKI,Gomes,Ballac(DDR),vb Alman vatandaslaridir)Ulusal takimimiz adina ter döken AURELLO ya söylemleriniz haksizlik degilmidir.sinirlarin ortadan kalktigi bir dünyada irkci söylemler önemini yitiriyor.önemli olan dünya vatandasi olabilmektir...saygilar....

dali
24.06.2008, 11:02

Sayın Turnalı beni zaten şaşırtmadınız bu söleminizle. Sizi Tanıdığım kadarı ile arada böle gaflarınız oluyor. İLkay123 sağolsun çok güzel demiş ırkçılık tarihe karıştı diye.. Ama bu ırkçılığı ısrarla ateşlemek isteyenler var sizler gibi !

İnsan olabilmeyi, İnsanca yaşamaya ne zaman daha çok değer vereceğiz ? Onun ırkı düşük, benim ırkım üstün sölemlerini ne zaman bırakıp hepimiz ne mutlu insanız diyebileceğiz ?

Bir Türk 1000 almana bedelmiş. Ne kadar gereksiz bir cümle olmuş. Burda spor konuşurken ne gerek vardı acaba. Ayriyeten spor konusuna bağlı kalarak meğerki biz türkler bir dünyaya bedel isek neden acaba spor adına şu ana kadar adam akıllı başarılarımız yok ? Klasik ama At gözlüklerini gerçekten çıkarın artık !!

Nese biliyorum ki bu zihniyetiniz değişmeyecek ama bir zahmet foruma yazmayın da görüntü kirliliği olmasın !

ilkay123 kardeşime burdan teşekürlerimi sunuyorum...

nesah
24.06.2008, 11:23
bence bu senenin şampiyonu rusya olacak

turnalı
24.06.2008, 13:05
Can geri kalanlar Türk vatandasidir demek istemissinizdir...öyle irkci söylevler tarihe karisti.Alman ulusal takiminda bile Alman futbolcu sayisi azdir.(KLOZE;PODOLSKI,Gomes,Ballac(DDR),vb Alman vatandaslaridir)Ulusal takimimiz adina ter döken AURELLO ya söylemleriniz haksizlik degilmidir.sinirlarin ortadan kalktigi bir dünyada irkci söylemler önemini yitiriyor.önemli olan dünya vatandasi olabilmektir...saygilar....

ben ulusal anlamda soyledim zaten tabiki ay yıldızlı formayı giyen türk vatandaşıdır ve bende bunu demek istedim ırkçılıkla alakası yok yanlış anlamayın.milli futbolcuların ırkını tartışmak bile yanlıştır bana göre böyle bir düşünce olamaz .ancak alman basınında türklere yapılan övgüler türkler yedi canlıdır gibi söylemleri bizide bu şekilde motive etti.inşallah yeneriz saygılar..

turnalı
24.06.2008, 14:35
Sayın Turnalı beni zaten şaşırtmadınız bu söleminizle. Sizi Tanıdığım kadarı ile arada böle gaflarınız oluyor. İLkay123 sağolsun çok güzel demiş ırkçılık tarihe karıştı diye.. Ama bu ırkçılığı ısrarla ateşlemek isteyenler var sizler gibi !

İnsan olabilmeyi, İnsanca yaşamaya ne zaman daha çok değer vereceğiz ? Onun ırkı düşük, benim ırkım üstün sölemlerini ne zaman bırakıp hepimiz ne mutlu insanız diyebileceğiz ?

Bir Türk 1000 almana bedelmiş. Ne kadar gereksiz bir cümle olmuş. Burda spor konuşurken ne gerek vardı acaba. Ayriyeten spor konusuna bağlı kalarak meğerki biz türkler bir dünyaya bedel isek neden acaba spor adına şu ana kadar adam akıllı başarılarımız yok ? Klasik ama At gözlüklerini gerçekten çıkarın artık !!

Nese biliyorum ki bu zihniyetiniz değişmeyecek ama bir zahmet foruma yazmayın da görüntü kirliliği olmasın !

ilkay123 kardeşime burdan teşekürlerimi sunuyorum...

dünya basınında benim yazdıklarımdan farklı bişe yazmıyo. milli takımımıza yazdıkları övgüleri ve endişelerini türkler olarak yazıyolar dünya insanları olarak deyil.benim yazmam çok doğal deyilmi TÜRK DEMEMDE ne gibi sakınca görüyorsunuz neden bu kadar rahatsızsınız?dünyada adımız türkler olarak geçiyor ne olursak olalım türkiye cumhuriyeti vatandaşları olarak adımız türk dünya bunu kabul ediyorda sizin ne olduğunuzu bilmiyorum ama türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak benim için bir insansınız herkes gibi.gocunmanız anlamsız.benim yazılarım size görüntü kirliliği yapıyosa benim gibi yapın mesela ben sizin yazılarınızı okumuyorum kirlilikten hoşlanmadığım için sadece benim yazımı alıntı yaptığınızda okuyorum.aslında cevap vermek istemezdim ama hatırınız kalmasın diye yazdım.lütfen ön yargılarınızı yaparken bu kadar ırkçı olmayın ben taşıdığım kimliğe yaşadığım ülkeye ihanet etmem gururla taşıyorum ırkım ister türk olsun ister başka birşey olsun ülkemde ve dünyada türk olarak geçiyo çünki türkiye cumhurıyetinin evladıyım bunun bilincinde olmak herkese kısmet olmaz.saygılar...

dali
24.06.2008, 14:50
dünya basınında benim yazdıklarımdan farklı bişe yazmıyo. milli takımımıza yazdıkları övgüleri ve endişelerini türkler olarak yazıyolar dünya insanları olarak deyil.benim yazmam çok doğal deyilmi TÜRK DEMEMDE ne gibi sakınca görüyorsunuz neden bu kadar rahatsızsınız?dünyada adımız türkler olarak geçiyor ne olursak olalım türkiye cumhuriyeti vatandaşları olarak adımız türk dünya bunu kabul ediyorda sizin ne olduğunuzu bilmiyorum ama türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak benim için bir insansınız herkes gibi.gocunmanız anlamsız.benim yazılarım size görüntü kirliliği yapıyosa benim gibi yapın mesela ben sizin yazılarınızı okumuyorum kirlilikten hoşlanmadığım için sadece benim yazımı alıntı yaptığınızda okuyorum.aslında cevap vermek istemezdim ama hatırınız kalmasın diye yazdım.lütfen ön yargılarınızı yaparken bu kadar ırkçı olmayın ben taşıdığım kimliğe yaşadığım ülkeye ihanet etmem gururla taşıyorum ırkım ister türk olsun ister başka birşey olsun ülkemde ve dünyada türk olarak geçiyo çünki türkiye cumhurıyetinin evladıyım bunun bilincinde olmak herkese kısmet olmaz.saygılar...

Benim yazdığım yazı bu kadarmı çarpıtılır helal olsun ! Yazımı tekrar gözden geçirsene kim türk kelimesinden gocunuyor ! İthamlarınıza dikkat edin ! O kadar saçmalamaya gerek yok. Kendi ırkçılığınızı savunma yerine benim ırkçı olduğuma dair taş atıyorsunuz. Oysaki alakasız oluyor. Lütfen sölermisiniz nerde türk kelimesinden gocunduğumu ? Ve neden türk kelimesinden rahatsız oluyum. mantıklı bir açıklaması da olamaz zaten.

Siz ırkçılık yapıyorsunuz hanımefendi ! Benim rahatsız olduğum nokta o. Ve bunu siz de biliyorsunuz ! Hangi medyada çıktı "ey siz türkler biz almanlar 1000 kişi olsak 1 tane siz etmeyiz" ? Açıklarmısınız bunu ?

Irkçılığın tanımını biliyorsunuz herhalde. Kendi ırkını başkasından üstün görme ! Bana burda boş boş demogaji yapmayın. Yaptığınız ırkçılığada son verin.. Zira sölemleriniz faşist babası ülkücülerle eşdeğerdir..

Yaş olgunluğunuza vererek lütfen burda hala ırkçılık yapıp olayı başka yerlere çekmeyiniz...

pazarcıklı
24.06.2008, 15:09
unutmayalım bir TÜRK bin almana bedeldir..saygılar....

...çok ilginç, bu yaptığınız tespitin bir yerde cetveli mi vardır, merak ediyorum o zaman; bir türk kaç fransıza bedeldir veya kaç tane avrupalı eder:confused1...ve hatırlatmak isterim ki konudan uzaklaşılmış malesef...Saygılarımla...

turnalı
25.06.2008, 13:02
...çok ilginç, bu yaptığınız tespitin bir yerde cetveli mi vardır, merak ediyorum o zaman; bir türk kaç fransıza bedeldir veya kaç tane avrupalı eder:confused1...ve hatırlatmak isterim ki konudan uzaklaşılmış malesef...Saygılarımla...

pes doğrusu ben futboldan bahsederken nerelere çektiniz olayı.üç maçta geriden gelip maçı çeviriiren ve kazanan oldumu bu turnovoda.milli takımın mücadelesini kast ederek yani futboldan bahsederek bir türk bin almana bedeldir dedim yani azımlarıyla kazandıkları zorlu maçların ardından almanlarıda yenebileceklerini buna inanmak adina söylenmiş bir cümleyi bukadar irdelemek siyasi boyuta taşımaktan kastınızı anlamış deyilim.biz futbol adına söylediğimiz cümleleri irkçiliğa taşımanın anlamı yok hakemlerin cömertçe gösterdikleri kartlar cezalı duruma getirmeleri ve sakatların fazla olması alternatiflerın olmamasından dolayı,buna rağmen bu maçıda alırız bir türk bin almana bedeldir demek bütün olumsuzluklara rağmen bu maçıda alabiliriz demektir tabiki bu futbol ve bu günkü maç için söylenen bir sözdür .abartmanın anlamı yok dali kardeşimiz bunu hep yapar hep bir şeyler arar ve hazırda bekleyen cümlesi ırkçısınız yakıştırması rahatsız ediyor hepsi bu.saygılar...

Westside
25.06.2008, 13:04
bugün pek sansımız yok bence hatta ben yüksek bahis oynamayı bile düsünüyorum Almanya'ya napim duygusal olmamak lazım

dali
25.06.2008, 13:13
pes doğrusu ben futboldan bahsederken nerelere çektiniz olayı.üç maçta geriden gelip maçı çeviriiren ve kazanan oldumu bu turnovoda.milli takımın mücadelesini kast ederek yani futboldan bahsederek bir türk bin almana bedeldir dedim yani azımlarıyla kazandıkları zorlu maçların ardından almanlarıda yenebileceklerini buna inanmak adina söylenmiş bir cümleyi bukadar irdelemek siyasi boyuta taşımaktan kastınızı anlamış deyilim.biz futbol adına söylediğimiz cümleleri irkçiliğa taşımanın anlamı yok hakemlerin cömertçe gösterdikleri kartlar cezalı duruma getirmeleri ve sakatların fazla olması alternatiflerın olmamasından dolayı,buna rağmen bu maçıda alırız bir türk bin almana bedeldir demek bütün olumsuzluklara rağmen bu maçıda alabiliriz demektir tabiki bu futbol ve bu günkü maç için söylenen bir sözdür .abartmanın anlamı yok dali kardeşimiz bunu hep yapar hep bir şeyler arar ve hazırda bekleyen cümlesi ırkçısınız yakıştırması rahatsız ediyor hepsi bu.saygılar...

Seninde dediğin gibi spor konusunu nerelere çektin ! Irkçılığa kadar gitti olay !

Gittikçe daha da komikleşiyorsunuz bence. Futbolda normal olan şeyler bunlarmış.. Olurmu öle şey ya ! Kimse normal görmedi bu tür sölemleri şu ana kadar ! Siz hemen olağan şey yaptınız hayret doğrusu...

Nese dediğiniz olsun "Bir Türk dünyaya bedel" Yazık bu mantıkla daha nerelere kadar gidebiliriz... Biz hep aynı kulvarda kalırken sizin dediğiniz o tüm düşmanlarımız ekonomide bilimde sanatta bize fark atmış olacaklar.. Ama biz hala kendi evimizde türk'ün türk'ten dostu yoktur ıvır zıvırları ile uğraşacağız...

Nese gerçekten çok görüntü kirliliği oldu.. Bir zahmet futbola dönelim..

ALman futbolcularınız fizik teknik ve kalitesi bizim oyunculardan kat kat üstün. Ve maçı Almanya alır :)

turnalı
25.06.2008, 13:17
bugün pek sansımız yok bence hatta ben yüksek bahis oynamayı bile düsünüyorum Almanya'ya napim duygusal olmamak lazım

sen türkiyeye oyna inşallah kazanırız.

sertur
25.06.2008, 15:08
TURKIYE KUPAYI ALACAK! diyorum arkadaşlar,bu bir muzice,ama kupa bizim merak etmeyin.aa

ilkay123
29.06.2008, 13:51
Ispanya Rusya yi 3-0 yenerek finale adini yazdirdi...finalin adi Almanya -Ispanya oldu....insaalah Almanya kupayi alir....ikinci vatanimizda biraz sevinc yasariz......saygilar......

yazgi84
29.06.2008, 14:03
İsPaNyA Bu KupAyI aLır ..

Westside
29.06.2008, 16:17
bu mac berabere bitecek

koralevi1907
29.06.2008, 19:29
ALMANYA ,nın kazanmasını istiyorum.çünkü süperler

mesut1979
29.06.2008, 20:01
o sizin almanya dediginiz adamlar adam yurduna komuyor bile bizi avrupada en irkci devlet, benim gönlüm ispanyanin almasindan yana

isox34
29.06.2008, 20:04
benim başta beri söylüyorum almanya deye ginede söylüyorum almanya alır upayı hallanda olmadı ama almanya olacak kesin diye bakıyorum :D

mesut1979
29.06.2008, 20:09
benim başta beri söylüyorum almanya deye ginede söylüyorum almanya alır upayı hallanda olmadı ama almanya olacak kesin diye bakıyorum :D

sende haklisin arkadas bu adamlar ne ider yapar kupayi alirlar adamlar balli

Göksun
29.06.2008, 20:28
İspanya alacaktır hatta fark bile bekliyorum.Almanya bu kadar güçlü takım karşısında direnemez.Uzatmalara gitmeden bitirir işi İspanya

yazgi84
29.06.2008, 23:40
Şampiyon İspanya :thumbup1:
Hakettiler ama değilmi :thumbup:

araknafobia
30.06.2008, 00:41
İspanya.

Haketti.Hakkını aldı.

Alman Angela Merkel'ın suratını görmek isterdim.Maçı izleyemedim.Ogunki maçta Türk'lere gol atılırken trıbunden felaket sevinmişti.

dali
30.06.2008, 00:44
İspanya.

Haketti.Hakkını aldı.

Alman Angela Merkel'ın suratını görmek isterdim.Maçı izleyemedim.Ogunki maçta Türk'lere gol atılırken trıbunden felaket sevinmişti.

Ee milli takımı gol atmış sevinecek tabi :):)

Evet bu arada ispanya kesinlikle hakketti...

araknafobia
30.06.2008, 00:45
Ee milli takımı gol atmış sevinecek tabi :):)

Evet bu arada ispanya kesinlikle hakketti...

Onunki ayrı bir sevinçti yaw :shifty:

dali
30.06.2008, 00:57
Onunki ayrı bir sevinçti yaw :shifty:

:smartass:

sahrut75yagmur
30.06.2008, 01:49
Skoru bilemedim ama gönlümden geçen oldu ve İspanya kazandı...
Türkiye kazanmış kadar mutlu oldum...
Hakettiler...

Saygılarımla.

YoRuM78
30.06.2008, 01:51
Ben Hollanda diyordum turnuvanın başında...Elendikten sonra kesin İspanya dedim...

dali
30.06.2008, 01:54
Hollanda-Almanya final oynar hep diyordum.. Hollanda elenince almanya kupayı alır demiştim. Ki yine olmadı...

ispanyayı hiç düşünmemiştim.. Ama hakkaderek şampiyon oldular...

mesut1979
30.06.2008, 02:56
İspanya.

Haketti.Hakkını aldı.

angela merkelin surati domuz surati gibiydi cok sükür almanya alamadi ispanya hakkiyla kazandi hatta farki bile kacirdi almanlara cok güzel oldu iyi aksamlar

emrah22
30.06.2008, 03:58
bence ispanya şampiyon olur :D

PoyrazıM_24
30.06.2008, 09:33
yüz de 100 ispanya şamipiyon olur iddasına giren var mI :lol::11:

nesah
30.06.2008, 11:13
eeeeeeeee bu şampiyonada bitti bakim darısı dünya kupasına inşallah orada daha başarılı oluruz

sahrut75yagmur
01.07.2008, 03:34
bence ispanya şampiyon olur :D

Zaten olmuştu...Siz bu yazıyı yazarken...:biggrin:

Saygılarımla.