Kara Davut
18.04.2008, 17:10
Bu aralar Adalet ve Kalkınma Partisinin kapatılmasına karşı çıkan ve Akp'nin muhafızlığına soyunarak,her fırsatta Türkiye ile müzakerelerin askıya alınacağını belirten ve bununla ilgili bildiri yayınlayan Avrupa Komisyonu Parlamenterler Meclisi arasında ilginç bir bağlantı var.
işte tarihi kanıt,
Adalet ve Kalkınma Partisi= AKP
Avrupa Komisyonu Parlamenterler Meclisi=AKPM=AKP Muhafızları....
belki de tesadüftür :rolleyes:
deniz166
18.04.2008, 17:22
Bu kadar tesadüfde fazla :)
AnGeNehM
18.04.2008, 17:27
AKPM İngilizceden türkçeye çevirildiğinde bu kısaltma meydana geliyor.
Ama gerçekten ilginç bir tesadüf,bugun benimde dikkatimi çekmişti.
AKP Muhafızları olmalarını anlamak güç değil.
Gerek Emperyalist güçlerle gerekse AB müzakere görüşmeleri süresince kesinlikle hiçbirşeye sesini çıkartmadan herkesin isteklerini arzularını yerine getiren,kendilerini adeta dış dünyaya teslim etmiş olan AKP hükümetinin yer aldığı hiçbirşeyi tesadüf olarak tanımlamamakta gerekir bir yandan.
fazla ama ne yapasın hayat tesadüflerle dolu :thumbup1:
şaka maka bu başlığı açan arkadaşa sormak isterim ki bu durum ne kadar doğru olabilir ? kendi düşüncelerini, neden tesadüf olmadığını bir anlatabilir mi? sadece merak ettim ? en azından benim bu konuda fazla bilgim yok...
saygılarımla
Kara Davut
18.04.2008, 17:41
Bu konuyla ilgili pek çok yerde yazmama rağmen,sizin için yine bir açıklama yapayım sevgili dali;
Bugün haberleri okurken takıldım konuya.Avrupa'nın yıllardan beridir Türkiye'yi, AB'ye üye etmeden köle haline getirmek ve yeraltı yersütü zenginliklerini sömürmek için attığı ve atacağı en büyük adımlar AKP hükümeti zamanında atıldı.Öyle ki,Avrupa'nın söylediği herşeyi koşulsuz olarak yerine getiren AKP,Avrupa Birliği için bulunmaz hint kumaşıydı.Önümüzde bir KIbrıs meselesi masada yatarken ve doğuda Rusya ve Çin'in yaptığı atılımlar dikkat çekerken,Türkiye ile ilişkilerin sıkı tutulması ve elden kaçırılmaması gerektiğinin bilincinde olan avrupa,haliyle bu zamana kadar her istenene evet diyen AKP'den daha iyi bir hükümet bulabilir mi?Muhafızlığa gelince tamamen benim düşüncem.ancak bunun aksine dair bir fikri olan varmı?resmen muhafızlık yapıyor avrupa...