Orijinalini görmek için tıklayınız : sizi msn den kimsilmiş kim engellimiş öğrenin

vural_34
18.04.2008, 20:15
işte adres ********.*****

ehlibeyt
18.04.2008, 20:25
bu tür siteler engelleyeni göstermesi için msn şifremizide istiyor ve açıkcası ben vermek istemiyorum çünkü çok güvenilir ve sağlıklı değilller,bu tür bir çok site var engelleyeni bul deyipte msn şifrenizi çalan.

YoRuM78
18.04.2008, 20:32
Bu tür mesajlar oldukça çok forumda kim engellemişse engellemiştir beni pekte ilgilendirmiyor... İkincisi msn kaptırmaya birebir bir tuzak bence..

~Elvin~
18.04.2008, 23:08
Bu tür mesajlar oldukça çok forumda kim engellemişse engellemiştir beni pekte ilgilendirmiyor... İkincisi msn kaptırmaya birebir bir tuzak bence..

Bencede Erdal abinin düşüncelerine aynen katılıyorum beni kim engellediyse engellemiştir çokta önemli degil hatda hiç önemli degil.:thumbup:

Labrys
18.04.2008, 23:20
sakın ha sakın bu tarz sitelere girmeyin tamamen tuzak, msn i ilk açtığınızda arkadaşlarınızdan çevrim dışı msj olarak bu tarz reklamlarda gelebilir, arkadaşınızın adıyla gönderilmiş gibi, aslında kendileri virüs olur! link e tıklarsanız sizin arkadaş listenizdeki herkeze sizin adınızla aynı link i gönderir. bilginize.

dilan_7670
18.04.2008, 23:23

daha ne diyelim...
evet kim engellemişse engellemişdir o kadar da önem taşımıyordur benim için...

Başkomser
18.04.2008, 23:27
arkadaşlar evet asla öyle birşey yapmayın iyice araştırın bir kere bende bian boşluğuma gelde yaptım hem bilgisayara virüs bulaştı hemde benim adıma başkalrına msj yolluyoo:(

sahrut75yagmur
18.04.2008, 23:31

Bende canoma katılıyorum...Kim engellemişse engellemiştir...
Bunları düşünmeye vakit kaybetmek bile beni ben olmaktan çıkarır...
Sizi msn'sinden sileni ya da engelleyeni bulunca ne olacak ki...:confused1

Saygılarımla.

saheser
18.04.2008, 23:39
Bende duydum tehlikeliymis aman girmeyin tabi ben önceden girip baktim tanidiklarim bana sen bana reklam yollamissin bazi seyler yollamissin aman ben yollamadim dedim ben yollasam selam kelam diye yazarim baska birsey yollamam msn olayini bitirdim pek girmiyorum artik msn,de bana gelen hic bir seye acip bile bakmiyorum siliyorum isterse sevdigin tanidigim kisiden gelsin hic fark etmiyor.

ÇaKıL
19.04.2008, 03:41
Silmişse silmiştir hayatından çıkarttığı anlamına geliyor.Engellediyse de özeli var kurcalamak manasız.Bu arada bu tür bilgilendirme forumda yeterince var diye hatırlıyorum.Yanlış da hatırlıyor olabilirim ama hafızama güveniyorum.Konu açmadan önce lütfen arama butonunu kullanalım.
Akıbet belli KAZAN