Orijinalini görmek için tıklayınız : 21- 22 Nisan İstek Topiği
okancakirkaya 21.04.2008, 11:19 "Her türküyü çalmaz bizim telimiz
İçinde sevda olmalı
Gönüle giden yol olmalı
Sıyrılıp çıkmalı kınından
Yürek koymalı kahramanları
Tınısı bir uçtan duyulmalı
Her türküyü çalmaz bizim telimiz..."
Yeni bir gün, yeni bir istek topiği... Yayına istekleriyle yön vermek isteyen bütün Canların isteklerine elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım yine.
Türkü Tadında Kalın...
hızan_62 21.04.2008, 11:29 merhaba yılmaz çelikten weywe weywe ezgisini çalarmısınız.iyi yayınlar
okancakirkaya 21.04.2008, 11:35 merhaba yılmaz çelikten weywe weywe ezgisini çalarmısınız.iyi yayınlar
Merhaba,
Yılmaz Çelik- Weyve Weyve
Senin için srada...
Teşekkürler...
Merhaba okan servet kocakayadan pencere adlı ezgiyi yayınlayabilirmisin
bu ezgiyi yorum 78, berfem, asi,mavi misali, hüseyin yanmaz, sevgi,babaannedemiyeli,ve ve şengülce teyzeme gelsinn kendimi bir anda radyo programında zannettim sanırsam ,
Teşekkürlerr
okancakirkaya 21.04.2008, 11:45 Merhaba okan servet kocakayadan pencere adlı ezgiyi yayınlayabilirmisin
bu ezgiyi yorum 78, berfem, asi,mavi misali, hüseyin yanmaz, sevgi,babaannedemiyeli,ve ve şengülce teyzeme gelsinn kendimi bir anda radyo programında zannettim sanırsam ,
Teşekkürlerr
Merhaba, hoşgeldin.
Servet Kocakaya- Pencere
YoRuM78, BerfeM, Asii, Mavi Misali, Hüeyin Yanmaz, Sevgi, Babaannedemiyeli ve Şengülce Ablamız için sırada...
Teşekkürler...
Neden öyle zannettin ki :confused1 Bu bir radyo proğramı değil mi niye :lol: Bak istek hattımız mevcut, bir anons yok; o da ne zaman olur belli değil :lol::lol::lol:
Merhaba
Seyduna Türküleri Ayrılık da Sevdadandır (Emrah Altınok) yayınlarsanız sevinirim.
Tşkler..
yagmur12 21.04.2008, 11:50 Forumda olup radyoyu dinleyen herkes için, Ahmet Kaya Yakarım Geceleri...
İyi yayınlar Okan, şimdiden teşekkür ederim.
okancakirkaya 21.04.2008, 11:52 Merhaba
Seyduna Türküleri Ayrılık da Sevdadandır (Emrah Altınok) yayınlarsanız sevinirim.
Tşkler..
Merhaba,
Seyduna Türküler- Ayrılık da Sevdadandır
Senin için sırada...
okancakirkaya 21.04.2008, 11:54 Forumda olup radyoyu dinleyen herkes için, Ahmet Kaya Yakarım Geceleri...
İyi yayınlar Okan, şimdiden teşekkür ederim.
Ahmet Kaya- Yakarım Geceleri
Bütün Aleviradyo dinleyicileri için (öncelikle benimiçin olsun mu:wub:) sırada...
Teşekkürler...
okancakirkaya 21.04.2008, 12:57 Bakıyorum da istek yok bu aralar. Madem benim seçtiğim ezgiler ve türküler o kadar hoşunuza gidiyor, izninizle bir süre yayını otomatiğe alıyorum. Hazır boş oturuyorum, birazcık da derslerime bakayım. Yazık üzülüler sonra :sad: :confused1 :blushing: :wub: :surrender :sweatdrop :lol:
hızan_62 21.04.2008, 13:20 2.istegide alıyorsan ben enver çelikten leylide leyliyi istiyorum...
okancakirkaya 21.04.2008, 13:38 2.istegide alıyorsan ben enver çelikten leylide leyliyi istiyorum...
Bir istek aldım ikincisi yok diye bir kural söz konuu değil Can, tabiki isteğine yer vereceğim. Fakat bu istediğin ezgi ben de mevcut değil,
Enver Çelik- Tutam Yar Elinden
Senin için sırada. Kabulola :blushing:
karagözlü 21.04.2008, 18:50 slm canlar.Bugün berbat bir gün geçirdim.hareketli bişeyler çalarmısın okan can
iyi akşamlar ve iyi yayınlar arkadaşım... servet kocakaya'dan bişeyler çalabilirmisin... farketmez benim için sana kalsın tercih... teşekkür ederim...
karagözlü 21.04.2008, 20:13 ooooooooookaaaaaaaaannnnnnnnnnnn hadi ya hareketli bişeyler çal.valla bende başlıycam içmeye.
okancakirkaya 21.04.2008, 21:21 slm canlar.Bugün berbat bir gün geçirdim.hareketli bişeyler çalarmısın okan can
iyi akşamlar ve iyi yayınlar arkadaşım... servet kocakaya'dan bişeyler çalabilirmisin... farketmez benim için sana kalsın tercih... teşekkür ederim...
ooooooooookaaaaaaaaannnnnnnnnnnn hadi ya hareketli bişeyler çal.valla bende başlıycam içmeye.
İyi yayınlar, kolay gelsin Erdal Abi Hemşo Can...
Sana devrettiğim borçlarım, Arz ederim :blushing:
Hemşonun bıraktığı yerden isteklere devam ediyoruz... Programa yön verecek herkese şimdiden teşekkürler...
eda_deniz 21.04.2008, 21:45 Valla istek istemeyi özlemişim:lol::lol:
Abi Seyfettin Çeki Ayrılık Boynuma Zincir sadece bana gelsin sanada kolay gelsin:lol:
abi iyi yayınlar ben bir ara çıktım da benim isteğide borç yazmış okan kardeş :) servet kocakaya berfino yu isterim senden :) mümkünse tabiiii:)
ergün efe haberin varmı
musa eroğlu felek çakmağını üstüme çaktı
iyi yayınlar
Şirin Baba 21.04.2008, 22:19 Sevgili Erdal,iyi yayınlar diliyorum.Bugün kardeşim Okan Çakırkaya için Ahmet Kaya'dan varsa Odam kireç tutmuyor'u dinletirsen sevinirim.
kolay gelsin,teşekkürler
şirin baba
nilüfer akbal dilo yeman
iyi yayınlar
ben gelirim birazdan yine:biggrin:
dilan_7670 21.04.2008, 22:42 kolay gelsin erdal abiii...
zülfü livaneli:???
bu ezgiyi eşime istiyorum...
Kara Davut 21.04.2008, 22:49 sevgili Erdal can,
tüm şiir sevdalıları için,mümkünse Yusuf Hayaloğlu'nun "ah ulan rıza" adlı şiiri gönderirsen sevinirim.teşekkür eder,iyi yayınlar dilerim.
Kara Davut 21.04.2008, 23:03 teşekkür ederim erdalcığım.ne gönderirsen kabulümüzdür.yüreğine sağlık.
dilan_7670 21.04.2008, 23:15 yine,yine ben...
emre saltık:dur gitme
bu ezgiyi aleviforma istiyorum erdal abi
gelicem...
Garaoglan 21.04.2008, 23:28 Iyi yayinlar Erdal abim :laugh:
abi ben ne dinletirsen kabulumde hani diyom beni ne kadar sevdigini radyoda bi söylesen :laugh: :laugh:
bende seni erdal abim .....
grup muzur dayika ma ( zazaca)
ahmet kaya gururla bakıyorum dünyaya
iyi yayınlar türkü dostu
Acıya Gülmek 21.04.2008, 23:48 İyi yayınlar..Grup Ekin ''Seninle Biz''..kolay gelsin...
dilan_7670 22.04.2008, 00:03 erdal abi ben geldim..
mikail: iqrardar
bu ezgiyi meymane(bome )için istiyorum...
men gene gelmişem hemşoo:biggrin:
zinar sozdar esga dilan
agire jiyan helin
iyi yayınlar
erdal abi ben geldim..
mikail: iqrardar
bu ezgiyi meymane(bome )için istiyorum...
ere to mi kerde bom bomeeee:biggrin:
bende sana ibr parca istesem acaba yorum istermi bu sefer?
patikada dan "meymana xizirya"
dilan_7670 22.04.2008, 00:18 erdal abiiii
seyfettin çeki:???
bu ezgi şirin anne ve sefer abim için istiyorum
itare lawike rindeka wunane - burada guzel ezgiler))))) caliyor tebrikler:turned:
sahrut75yagmur 22.04.2008, 00:33 Erdal canom benim ezgilerden dinletirsen sevinirim...
Seçim sana kalmış ezgileri...
Tüm güzel yüreklilere...
Saygılarımla.
tesekurler, bu turkude (ezgi )))) )yerinde oldu:wink:
dersime yakinda misafirlige gidiyom:biggrin:
deniz mavi 22.04.2008, 01:09 abicim kolay gelsin senden bi isteğimm olacak sabayatta söyle dertli bişeyler çalarmısınn rica etsemm kolay gelsinn
deniz mavi 22.04.2008, 01:17 teşekkürederim abicim eline agzına yüreğine saglıkk tekrar kolay gelsin
sevilay er 22.04.2008, 01:18 erdal abicim fatih kısaparmaktan bu adam benim babam ezgisini biricik canım babam için yayınlayabilirmisin şimdiden yüregine saglık abim iyi yayınlar
Kara Davut 22.04.2008, 01:37 erdalcığım senden bir ricam olacak,şarkının ismini tam hatırlayamıyorum ama sen çıkaracaksın.Ahmet Kaya'nın
yara açtı gül tenimde,dağlar dağlar dağlar ağlar diye giden bir şarkısı vardı mümkünse...
bu arada şarkının isminide hatırlatırsan sevinirim.teşekkürler.
hidayet ozan 22.04.2008, 01:51 erdal abicim iyi yaynılar iyi geceler ben GRUB BEMOLDEN:) BİR SEVDA TÜRKÜSÜ adlı eserini öyküye,nazeyezdaya,asiye,sevilayere,şahrut75yağmur a dila7670 ve hasan canomla sana istiyorum iyi yaynılar abicim....bu arada doğru yazdım dimi abi:):)
hidayet ozan 22.04.2008, 01:52 abi yine ben halil pazarlıdan aşkımın eşkiyası adlı eseri tüm forum ailemize istiyorum iyi yaynılar iyi geceler abicim....
sevilay er 22.04.2008, 01:55 erdal abim ne diyim nasıl anlatıyım bilmiyorum hakikatten canımsın ne diyim inan şuanda o kadar duyguluyumki kelimler yetmez anlatmama iyiki varsın birtacik abim özel ve benim için degerli güzel insan....
Kara Davut 22.04.2008, 01:57 teşekkür ederim evet seldağ'dı.sağol erdalcığım.
okancakirkaya 22.04.2008, 11:57 MERHABA
Gün açar,
Karın verir yağmurlu toprak.
İncesu Deresi, merhaba.
Saçakta serçeler daha çılgındır,
Bulutlarda kartal,
Daha çalımlı.
Koparır göğsünden bir düğme daha,
Tezkere bekliyen biri.
İncesu Deresi, merhaba.
Genç bayraklar vardır,
Barış düşünür,
Kuyularda işçi mavilikleri.
Ben hepsini düşünürüm,
Yirmidört saat
Ve seni düşünürüm,
Karanlık, hırslı...
Seni, cihanların aziz meyvası
İlan-ı aşk makamından bir mısra,
Yeşerip, kımıldar içimde,
Düşer aklıma gözlerin...
Oysa murad alamam.
Oysa akdan-karadan
Bilirim, payım bu kadar...
Unutmuş gülmeyi gözbebeklerim.
Unutmuş dudaklarım öpmeyi.
İncesu Deresi, merhaba...
AHMED ARİF
Merhaba...
İstek topiğimiz mevcut Canlar... Hüznü, kederi, acıyı, sevinci, mutluluğu türkülerle paylaşmak isteyen bütün Canların isteklerine elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım yine...
Türkü Tadında Kalın...
yagmur12 22.04.2008, 12:02 Selam!
Başta sen olmak üzere tüm dostlara gelsin, Ahmet Kaya Öyle Bir Yerdeyim Ki ve mümkünse Mikail Aslan Berteng, Aynur Haşhaş Kadir Mevlam Senden, Gökhan Birben'den Ha Bu Ander Sevdalık türkülerini çalarsan sevinirim Okan.
İyi yayınlar, kolay gelsin.
okancakirkaya 22.04.2008, 12:10 Selam!
Başta sen olmak üzere tüm dostlara gelsin, Ahmet Kaya Öyle Bir Yerdeyim Ki ve mümkünse Mikail Aslan Berteng, Aynur Haşhaş Kadir Mevlam Senden, Gökhan Birben'den Ha Bu Ander Sevdalık türkülerini çalarsan sevinirim Okan.
İyi yayınlar, kolay gelsin.
Merhaba Yağmur, hoşgeldin.
Ahmet Kaya- Öyle Bir Yerdeyim ki
Mikail Arslan- Canım Efendim (O ezgi ben de yok :sad:)
Aynur Haşhaş- Kadir Mevlm Senden
Gökhan Birden- Ha Bu Ander Sevdaluk
Senin için sırada...
Teşekkürler...
Şirin Anne 22.04.2008, 12:13 merhaba okan ...
eğer mümkünse AHMED ARİF'in MERHABA şiirinden sonra birde YUSUF HAYALOĞLU'nun MERHABA NALAN şiirini dinlemek isterim..
teşekkürler kolaygelsin
Merhaba,
Nurettin Recber - KALBIMDEKI YANGIN yayınlarsanız sevirim..
Tşkler sımdiden ..
okancakirkaya 22.04.2008, 12:31 merhaba okan ...
eğer mümkünse AHMED ARİF'in MERHABA şiirinden sonra birde YUSUF HAYALOĞLU'nun MERHABA NALAN şiirini dinlemek isterim..
teşekkürler kolaygelsin
Merhaba Ablam, cevabım çok geç oluyor ama napim:confused1 bi türlü indiremeim şiiri. En sonunda heh oldu dedim, bir de baktım ki virüslüymüş :sad: Ama merak etme sen izzeti nefis mevzusu oldu bu, gerekirse Himalayalara bile çıkarım valla :lol:
Yusuf Hayaloğlu- Merhaba Nalan
Ne kadar uzun sürerse sürsün senin için gelecek...
Teşekkürler...
Merhaba,
Nurettin Recber - KALBIMDEKI YANGIN yayınlarsanız sevirim..
Tşkler sımdiden ..
Merhaba Can,
Nurettin Rençber- Kalbimdeki Yangın
Senin için sırada...
Öncelikle sana kolay gelsin.Erdal güney saklımdasın ezgisini dinletirsen sevinirim
okancakirkaya 22.04.2008, 12:37 Öncelikle sana kolay gelsin.Erdal güney saklımdasın ezgisini dinletirsen sevinirim
Erdal Güney- Saklımdasın
Senin için sırada Can...
Teşekkürler...
Şirin Anne 22.04.2008, 12:40 [QUOTE=okancakirkaya;611319]Merhaba Ablam, cevabım çok geç oluyor ama napim:confused1 bi türlü indiremeim şiiri. En sonunda heh oldu dedim, bir de baktım ki virüslüymüş :sad: Ama merak etme sen izzeti nefis mevzusu oldu bu, gerekirse Himalayalara bile çıkarım valla :lol:
Yusuf Hayaloğlu- Merhaba Nalan
Ne kadar uzun sürerse sürsün senin için gelecek...
Teşekkürler...
oyy oyy kıyamam ben sana şimdi sen hiçbiyerlere çıkma ya diyodumki şiirim geldi gerçekten çok teşekkür ederim
ne kadar dinlesemde bıkmadım bu şiirden
tekrar teşekkürler..
Kara Davut 22.04.2008, 12:43 sevgili kardeşim okan,rica etsem Ahmet kaya'dan turuncu gemi adlı parçayı dinletirsen sevinirim.bu şarkı, özellikle çok değerli babanneme,sana,turnalı'ya ve tüm dostlarıma gelsin.
okancakirkaya 22.04.2008, 12:48 sevgili kardeşim okan,rica etsem Ahmet kaya'dan turuncu gemi adlı parçayı dinletirsen sevinirim.bu şarkı, özellikle çok değerli babanneme,sana,turnalı'ya ve tüm dostlarıma gelsin.
Merhaba Abicim, hoşgeldin.
Ahmet Kaya- Turuncu Gemi
Babannedemiyeli, ben, Turnalı ve bütün dostların için sırada...
Teşekkürler...
Kara Davut 22.04.2008, 12:50 teşekkürler kardeşim.
Okanım Çakırkayam...
Ahmet Kaya-Sel Dağ... Sadece Karadavut için istiyorum.. Dün gece kendisi istemişti dinletmedim.. Görevi sana bırakıyorum sen ilgilenirsinmisin rica etsem...
okancakirkaya 22.04.2008, 12:58 Okanım Çakırkayam...
Ahmet Kaya-Sel Dağ... Sadece Karadavut için istiyorum.. Dün gece kendisi istemişti dinletmedim.. Görevi sana bırakıyorum sen ilgilenirsinmisin rica etsem...
Erdalım, Hemşom, Abim... :wub:
Ahmet Kaya- Sel Dağ
Kara Davut Abim için sırada...
Ne demek, emir terakki ederim; başüstüne Erdal Abi Hemşo Can :blushing:
Kara Davut 22.04.2008, 13:11 Okanım Çakırkayam...
sel-dağ çalmaya başladı bütün tüylerim diken diken oldu.erdalcığım çok sağol,okancım sanada çok teşekkür ederim.
eda_deniz 22.04.2008, 13:14 Men geldim:lol::lol:
Hakan Yeşilyurt Nesine Yandım dinletir misin?
Men yine gelcem:lol::lol:
Okan'ım babayiğidim de hadi geldim senin yayınını dinlemeye...Hüzünlerimi kabartman için...Öyle bir şey çal ki benim için,bütün gün yüreğime eşlik etsin dilim:S
okancakirkaya 22.04.2008, 13:16 Men geldim:lol::lol:
Hakan Yeşilyurt Nesine Yandım dinletir misin?
Men yine gelcem:lol::lol:
Hoşgeldin Eda Can
Hakan Yeşilyurt- Nesine Yandım
Senin için sırada...
Bekleriz :biggrin:
İyi yayınlar yoldaşım .........benim evdeki deliler için:lol:( 3 tane genç kız var birde teyzem var ) halay yada göbek havası yani en yüksek ritimlisinden birşeyler ortaya karışık yaparmısın ben çıkıcam ama onlar mendillerini almış oynamaya hazır bekliyorlar bak çalmazsan eğer birdaha foruma giremeyebilirim hatta hayatım sözkonusu :lol::lol::lol: oynayacaklar :thumbup:
okancakirkaya 22.04.2008, 13:21 Okan'ım babayiğidim de hadi geldim senin yayını dinlemeye...Hüzünlerimi kabartman için...Öyle bir şey çal ki benim için,bütün gün yüreğime eşlik etsin dilim:S
Akabindeki üç ezgi de ÇaKıL (Selda Annem) için, her zaman gülemen dileğiyle sırada olacak...
Türkü tadında kal Annem :wub:
okancakirkaya 22.04.2008, 13:23 İyi yayınlar yoldaşım .........benim evdeki deliler için:lol:( 3 tane genç kız var birde teyzem var ) halay yada göbek havası yani en yüksek ritimlisinden birşeyler ortaya karışık yaparmısın ben çıkıcam ama onlar mendillerini almış oynamaya hazır bekliyorlar bak çalmazsan eğer birdaha foruma giremeyebilirim hatta hayatım sözkonusu :lol::lol::lol: oynayacaklar :thumbup:
Halay da var oryantal de. Sana birşey olmasın yeter. Ama bi şartla halay çektiririm, ben halay başı olursam :whistling Ona göre haber sal yanındakiler :lol:
Sizler için sırada...
:thumbup:Sana canım feda olsun yoldasım halay bası nedırkı sen ıste halayın bası sonu ortası hepsınden yerın hazır hadı gulum yuzumu kara cıkartma bak sımdı damat havasıda cekmıs canları :lol: benım yoklugumu aratma olurmu
okancakirkaya 22.04.2008, 13:29 :thumbup:Sana canım feda olsun yoldasım halay bası nedırkı sen ıste halayın bası sonu ortası hepsınden yerın hazır hadı gulum yuzumu kara cıkartma bak sımdı damat havasıda cekmıs canları :lol: benım yoklugumu aratma olurmu
Damat Havası mı :confused1 Bende yok ki :wacko:
okancakirkaya 22.04.2008, 13:43 :clap::36_1_34::36_1_23:
hızan_62 22.04.2008, 13:47 merhaba okan grup munzurdan ''siliye" yi çalabilirmisin...
okancakirkaya 22.04.2008, 13:49 merhaba okan grup munzurdan ''siliye" yi çalabilirmisin...
Merhaba Can, hoşgeldin.
Grup Munzur- Siliye
Senin için sırada...
eda_deniz 22.04.2008, 13:53 Men yine geldim:lol::lol:
Cemal Kaya Dağlarına dargınım dinletir misin?
Gine gelcem men:lol:
okancakirkaya 22.04.2008, 13:59 Men yine geldim:lol::lol:
Cemal Kaya Dağlarına dargınım dinletir misin?
Gine gelcem men:lol:
Cemal Kaya- Dağlarına Dargınım
Senin için sırada...
Bekliyoruz...
okancakirkaya 22.04.2008, 14:21 Teknik bir hata oldu Arkadaşlar, nedenini bilmiyorum, nasıl düzeltebileceğimi de...
Şimdilik herkes kendine iyi baksın.
Başka bir yayında tekrar görüşmek ümidiyle, Türküler yolunuz olsun...
Canım kolay gelsin ablasının gülü.Tüm canlar için Özcan Türe'den Ben ömrüme yanarım'çalarmısın
cem_sultan 22.04.2008, 14:32 Musa eroğlu'ndan "kimim ben"türküsünü NiEvRoS_KaLiS için istiyorum
iyi yayınlar....
Musa eroğlu'ndan "kimim ben"türküsünü NiEvRoS_KaLiS için istiyorum
iyi yayınlar....
bende zülfü livaneli den herhangi bir parça CEM_SULTAN arkadaşım için gelsin kolay gelsin :)
Teknik bir hata oldu Arkadaşlar, nedenini bilmiyorum, nasıl düzeltebileceğimi de...
Şimdilik herkes kendine iyi baksın.
Başka bir yayında tekrar görüşmek ümidiyle, Türküler yolunuz olsun...:blink::blink:
yoğun talepten sistem çöktü galiba:rolleyes::rolleyes: neyse sağlık olsun..
Garaoglan 22.04.2008, 20:15 kac saattir yollardayim aklim fikrim aleviforumda
nihayet evdeyim ve forumdayim ve simdide radyo yayini yok
allahim bu ne sansizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kac saattir yollardayim aklim fikrim aleviforumda
nihayet evdeyim ve forumdayim ve simdide radyo yayini yok
allahim bu ne sansizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Radyo şimdilik sizlere ömür dayı..:crying::crying:
Ben burda olucam yayını almıycam öylemi..:sweatdrop
|