Orijinalini görmek için tıklayınız : SKANDAL! Doç. Dr. Ibrahim Öztürk: ’Bütün Alevi kadinlari oruspudur’

Selina24
21.04.2008, 15:50
Alevilere yönelik yüzlillardir devam eden asagilamave iftiralara bir yenisi daha eklendi. Bu hakeretlerin sonuncusunun sahibi: Doç. Dr. Ibrahim Öztürk adli; bir ögretim üyesi.

Istanbul Ticaret Üniversitesi’nde ’Uluslararasi Ekonomik Kuruluslar’ adli dersin hocasi Doç. Dr. Ibrahim Öztürk, 18 Mart Sali günü derste ’Benim ailemin düsüncesine göre Alevi kadinlari orospudur’ demesi derste bulunan ögrencileri çileden çikartti.

Derste bulunan ögrencilerden 9’u hemen bir sikayet dilekçesi ile durumu Istanbul Ticaret Üniversitesi Rektörlügü’ne bildirdiler.

Sikayet dilekçesini isleme aldiklarini ve Doç. Dr. Ibrahim Öztürk’ü isten uzaklastirildigi belirten Istanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ates Vurann ’Bu yapilan insanlik degildir, özrü mümkün degildir. Bu adam psikayitrik bir vaka’dir dedigi ve üniversitesi adina hakarete ugrayan, rencide edilen ögrencilerden özür dileyecegi belirtildi.

Hakarete ugrayan ögrencilerin, Alevi kadinlara hakeret eden, asagilayan, onurunu zedeleyen, insanlikla uzaktan yakindan alakasi olmayan bu hakeretten dolayi Ibrahim Öztürk’ün üniversiteden derhal kovulmasini ve akademik ünvanlarinin geri alinmasini talep ettikleri açiklandi.

Doç. Dr.Ibrahim Öztürk hakkinda hakeretten ve bir toplumu rencide etmesinden dolayi suç duyurusunda bulunacagi' da ögrenildi.

Istanbul Ticaret Üniversitesi’nde disaridan ders veren Doç. Dr. Ibrahim Öztürk, Marmara Üniversitesi ögretim üyesi ve Zaman Gazetesi yazari.

YOL TV * YOL HABER

lizgem
21.04.2008, 15:53
Anladıysam arap olayım okunmuyor yaw

AnGeNehM
21.04.2008, 16:05
Konu açarken biraz daha titiz olalım.
Hiçbirşey anlaşılmıyor malesef,ayrıca benzer bir konu vardı forumda.
Edit'inize rahmen konu kazanda(daha önce açılmış bir konu olduğundan)

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=41915

Selina24
21.04.2008, 16:08
simdi anlasiliyo
özür