Orijinalini görmek için tıklayınız : Meclis'in sıcak birasına alışamadım'

doruktaisyan
21.04.2008, 16:25
Meclis'in sıcak birasına alışamadım'

Meclis'e en zor alışan sosyalist siyasetçi Ufuk Uras oldu

Seçimlerden sonra Meclis'teki kurallara uymakta zorlanan ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras, "Artık Meclis'teki kurallara alıştım, sadece lokantasının sıcak birasına alışamadım" diyor.

AKŞENER UYARMIŞTI

Ufuk Uras, Meclis'e en zor alışan siyasetçilerden biri oldu. Uras, önce takım elbise giymeye sonra kravat takmaya alıştı. Uras, Genel Kurul'a girerken, ceket giyiyordu ancak o da standartlara uygun bulunmuyordu. Komisyonlarda kravat takmıyordu. Bir defasında giydiği ceket yüzünden, Başkanvekili Meral Akşener, Uras'ı uyarmıştı.

KRAVATI KÜTÜPHANE GÖREVLİLERİNDEN

Meclis'e geldikten sonra kravat takmaya başlayan Uras, hala Meclis kütüphane görevlilerinin kendisine verdiği kravatı takıyor ve bunu da herkese gösteriyor. Uras, Meclis' e geldikten sonra nelere alıştığını anlatırken, bir defasında da Genel Kurul'da konuşmaya " Merhaba" diye başladığı için uyarıldığını söyledi. "Ben tek tabancayım" diyen ve Meclis'te faal bir muhalefet sergileyen Uras, Sosyal Güvenlik Yasası görüşülürken de çok sayıda önerge verip partisinin görüşlerini aktardı.

BİR SİZ BİR DE...

Meclis'e geldiğinden beri yaşadıklarını kendine has, hoş bir üslupla anlatan Uras, bir tek Meclis'in lokantasına alışamadığını söyledi. Uras, "Hep sıcak bira getiriyorlar. Bir kere soğuk biraya rastlamadım." derken garsonlara da niye lokantada soğuk bira bulundurmadıklarını sormuş. Garsonlar da "Bir siz bir de birkaç gazetesi içiyorsunuz. Bira Meclis'te çok istenilen bir şey değil." yanıtını vermiş. (Taraf)

Sevinc_06
21.04.2008, 17:44
Garsonun cevabı süper olmuş heehee ama adamda alışamamış sıcak biraya ne yapsın.belkide sıcak bira içmekten faal takılıyordur kimbilir?

Labrys
21.04.2008, 18:08
arz talep meselesi, ama bol bol buzgibi zemzem suyu vardır eminim:yamukgul:

Comrat86
21.04.2008, 23:08
takdir ettim votka-redbull tavsiye ediyom ufuk abi lokantada yoksa ben yollarım bizzat

Kara Davut
22.04.2008, 01:05
Bu şerefli millet,böyle perişan yaşamaya alıştımı ki?Bu meclis denen yer ne garip bir yerdir ki,kapısından geçen değişir.Köyünde,evinde musluk olmayan,..olan musluğundan su akmayan insanlar varken....yiyecek bir dilim ekmeğe muhtaç,evlatlarına bir tas çorba veremeyen canlar varken,nasıl olurda bu kadar bencil olabilir insanlar.yazık bu halka...yazıklar olsun o koltuklarda ömür boyu kalacağım düşüncesinde olanlara.Tüyü bitmedik yetimin hakkı ile maaşlarını alıpta,yemeğini,içeceğini beğenmeyen nankördür!Açıkcası Ufuk Uras'tan hiç beklemezdim.Hadi diğerlerinin ne mal olduğu belli.ne yemek beğenirler,ne hizmet.Ey kardeşim Ufuk!o birayı mecliste değilde,evinde veya başka bir yerdede içebilecek kadar paran yokmuydu?.yoksada ben söyleyeyim.

doruktaisyan
22.04.2008, 08:31
sevgili kara davut konuyu anlıyamadıgın kesin sadece burda ufak bi dokundurma yapıyo anlatılmak istenen biranın kendisi deyil meclis hayatı

PeN_ChE
22.04.2008, 15:25
Oy verdiğim ve takip ettiğim bir politikacı.. Ama bu denli pasif olacağı aklıma gelmemişti. Daha farklı bir soluk getieceğine inanmıştım. Kamer Genç kadar aktif olamadı..:(
Yalnış anlaşılmasın Kamer Genç'i kötülemiyorum.

babannedemiyeli
22.04.2008, 16:17
nerde beleş oraya yerleş

içsen ne içmesen ne

zaten tbmm gaflet sarhoşu biraya ne hacet

Westside
22.04.2008, 23:45
Bira niye icilir? Kafayı bulmak icin Ufuk Uras kafayı bulmak istiyorsa direk rakıdan baslasın.Cok gayr-ı ciddi bi acıklama.