forumu hazırlayan arkadaşlarıma seslenmek istiyorum.forum çok güzel.birde buradaki arkadaşlarımızla birlikte sosyal birşeyler paylaşabilirsek güzel olur.okey ,tavla vb. güzel olurdu hani yani.sizcede iyi olmazmı.gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum .şimdiden teşekkür ederim.kolay gelsin.
eerkan82
01.02.2006, 10:27
böyle bir şeyin olması bence iyi bir fikir değil çünkü;burada insanlar birbirleriyle fikir alıp veriyorlar zamanlkarını buradaki dostlar araştırma yaparak bir şeyler öğrenerek geçiriyor eğer senin istediğin gibi bir tavla,okey vs. olsaydı bence burası bir oyun salonuna dönüşürdü.
işte o zamanda forumumuzun ismini değiştirirdik demi yani:(((
tamam bi kumarhanemiz eksikti oda olsun::)))))))))))))))) aslinda olsa fenada olmazdi batak okey V.B seyler alevimen dusunur belki bizi:)
Yaprak...
01.02.2006, 19:01
oyun siteleri var arkadaşlar bence buraya oyunu taşımayalım zaman öldürürüz burası bence bilgi alış-veriş merkezi öyle kalsın
sevgiler................:)
Alevimen
01.02.2006, 19:19
forumu hazırlayan arkadaşlarıma seslenmek istiyorum.forum çok güzel.birde buradaki arkadaşlarımızla birlikte sosyal birşeyler paylaşabilirsek güzel olur.okey ,tavla vb. güzel olurdu hani yani.sizcede iyi olmazmı.gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum .şimdiden teşekkür ederim.kolay gelsin.
böyle bir projemız bulunmuyor
forumu hazırlayan arkadaşlarıma seslenmek istiyorum.forum çok güzel.birde buradaki arkadaşlarımızla birlikte sosyal birşeyler paylaşabilirsek güzel olur.okey ,tavla vb. güzel olurdu hani yani.sizce:D :D :D :D :yamukgul: :yamukgul: :yamukgul: :mahsum :mahsum :yapmabe :hmmm :hmmm de iyi olmazmı.gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum .şimdiden teşekkür ederim.kolay gelsin.
:ehyani :ehyani :ehyani
Bir Zeynep
09.07.2006, 18:00
bence oyunlarin bu forumumuzda yeri yok.. komik/fikaralr/mizah bölümü var, bence yeter. aslen ne icin burdayiz unutmayalim.
Serkan_Devrim
09.07.2006, 19:07
:ehyani :ehyani :ehyanieski topik. (bkz topik tarihi) kapanmıştır.