Orijinalini görmek için tıklayınız : Meclis den Notlar 23 Nisan da Olanlar

Serhatlı
23.04.2008, 17:15
Selam Ben fazla bir şey demeden direk konuyu açayım, çünkü gene bizlerin iradesine saygısızlık hat safhada.. Burdan şu sonucu çıkarıyom birileri rakip konuma gelmeye görsün artık her şey unutuluyor rekabet için Ve farkında olmadan Üçüncü şahıslar kazanıyor Sonuçda politika olsada gerçekten görmek istediğimiz anlayış vede diyalog ortamı:thumbup: Devlet Bahçeli yine puan hanesine iyi birşeyler yazdırdı kaybeden AKP li Tayyip Erdoğan İnşallah

Haydi Millet Haydiiiiiii
Tayyip den kurtulmanın
Tam zamanı Şimdiiii:biggrin:

DEVLET BAHÇELİ jesti (http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=166389)

BAHÇELİ TÜRK VE SAKIK'LA TOKALAŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DTP Grup Başkanı Ahmet Türk ve TBMM İdare Amiri ve DTP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'la tokalaştı. Türk'ün bir süre protokolde yan yana durduğu ÖDP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ufuk Uras'la sohbet ettiği görüldü. Uras, yine yan yana durduğu BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile de sohbet etti.

BAŞBAKAN, TÜRK'LE TOKALAŞMADI

Tören salonuna, siyasi parti liderleri arasında en son gelen lider CHP Genel Başkanı Deniz Baykal oldu. Baykal'ın hemen ardından da Başbakan Erdoğan geldi. Baykal, bakanlarla tokalaşarak protokoldeki yerini alırken, Başbakan Erdoğan ise Anayasa Mahkemesi Başkanı, Danıştay ve Yargıtay, YÖK başkanları ile tokalaştı. Ardından protokolde aynı sırada bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile tokalaşan Başbakan'ın, Bahçeli'nin hemen yanında duran DTP Grup Başkanı Ahmet Türk'le tokalaşmadan, protokoldeki yerini aldığı görüldü. Başbakan burada da yanında bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'la tokalaştı. Daha sonra ise Başbakan ve Orgeneral Büyükanıt uzun süre sohbet etti.

DTP Grup Başkanı Ahmet Türk ise Başbakan Erdoğan'ın kendisiyle tokalaşmamasını soran gazetecilere “bu konuda bir şey söylemiyorum. Siz zaten gördünüz ne olduğunu” demekle yetindi. Salonda, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ve Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen'in katıldığı dörtlü sohbet de yine törenin ilginç görüntüleri arasında yer aldı.

HABERİN DEVAMI (http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=166385)

@DuYGu@
23.04.2008, 17:41
Minik valiye 1 Mayıs sorusu
''Taksim'de kutlanmasına izin verecek misiniz?'' sorusuna ne yanıt verdi?

İstanbul Valisi Muammer Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makam koltuğunu Beyoğlu Cemal Artüz İlköğretim Okulu öğrencisi Eylemnur Kutlu'ya devretti.

Güler, ''Burası sadrazamların görev yaptığı bir koltuktur'' diyerek, makam koltuğuna Eylemnur Kutlu'yu oturttu.

Eylemnur Kutlu, temsili olarak görevi devraldıktan sonra yaptığı konuşmada, böyle bir günde, böyle bir makamda oturmanın kendisini hem heyecanlandırdığını hem de mutlu ettiğini belirterek, yapacağı görevde kadınların haklarını koruyacağını, bunun için kadın örgütlerinden destek alacağını, eğitime önem vereceğini ve eğitim sorunlarının çözümü için çalışacağını belirtti.

''Silahlara karşı olduğunu'' dile getiren Kutlu, ''kimseye silah ruhsatı verilmemesini istediğini söyledi.

Vali Güler'in ''Eğitimle ilgili neler düşünüyorsunuz?'' diye sorduğu Kutlu, bazı köyler ve küçük kentlerin öğretmen eksiği olduğunu ve bunun yardımlaşmayla giderilmesi gerektiğini ifade etti.

Güler'in trafikle ilgili sorusu üzerine, Eylemnur Kutlu, sürücülerin bazen kırmızı ışıkta geçtiğini, bunu önlemek için ışıklara kamera yerleştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Kutlu, hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla ilgili soru üzerine, ''Tezahürat olabilir ama küfürlü tezahürat yapmaları, kavga etmeleri hiç iyi değil. İnsanlar barış içinde yaşamalıdırlar. Küfür ve sahaya maddeler atılması yanlış. İnşallah iyi olan kazanır'' diye konuştu.

Eylemnur Kutlu, daha sonra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturan öğrenciyi telefonla arayarak, ''Lütfen okul ve şube müdürlerini sık sık ziyaret ederek okulların ve öğrencilerin sorunlarını dinlemenizi istiyorum'' talimatını verdi.

Güler de Eylemnur Kutlu'ya ''Eğitimle ilgili talimatınızın takipçisi olacağım'' dedi.

-TEMSİLİ VALİ'YE 1 MAYIS SORUSU-

Kutlu, basın mensuplarının ''1 Mayıs'ın Taksim Meydanı'nda kutlanmasına izin verecek misiniz?'' sorusu üzerine, ''Bugün 23 Nisan'ı kutluyoruz. Bununla ilgili sorularınız varsa onu alayım'' dedi.

Vali Güler de Kutlu'ya kopya vereceğini belirterek, ''Valinin görevi kanunları uygulamaktır'' diye konuştu. Güler, ''Vali Eylemnur, beni büyük bir yükten kurtardı'' dedi.

Öğrencilerle birlikte makamında fotoğraf çektiren Güler, öğrencilere eğitim seti hediye etti. Güler'e okul müdürü tarafından bir şekerlik, öğretmen tarafından da okulun flaması verildi.

Vali Güler, daha sonra valiliğin merdivenlerinde de çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdi.

utanç tablosu!!
vali utanmadan 1 Mayıs ayıbını küçük bir çocuğun üzerinden aklamaya çalışıyor!!