Orijinalini görmek için tıklayınız : nekadar cesaretlisiniz?

şirinem
25.04.2008, 19:59
Slm canlarım;

Bugün düşündüm de hayatımda ne çılgınlıklar yapmışım böyle.akla sığmaz ne yasakları ezip geçmişim..sanırım bunun nedeni; bendeki bu deli cesaret..hiçbirseyden ürkmeden korkusuzca yasamak her yiğidin harcı olmasa gerek:thumbup1:

Mesela bayanlar için diyorum ...gecenin 3'ü 4'ünde canınız sıkıldıgı için cıkıp dısarı gezeniniz dolasanınız varmıdır bilmiyorum, ama ben diskmanı ve kulaklığımı alıp basıma şapkamı gecirip esofmanlarımla rahatca yürümeyi başarabiliyorum..(belkide küçüklükten kaynaklanıyordur:huh:)

Yada lisedeki bi anımı paylasayım..gerci pek anı denmez ama:lol:

Lise2. Sınıfta beylikdüzünde bir sol partisine üyeydim..elime bildiri verildi ve tüm ögrencilere hemen şimdi dagıtılması istenmişti:wink:..günlerden cuma ..bildirler tam istiklal maası okunup eve dagılacagı zaman verildi..allahım nasıl dagıtıcaktım bu kadar kısa zamanda tüm ögrencilere elimdeki bildirileri:wacko:..bi çözüm bulmalıydım ama nee:confused1
Ama dagıtmalıydım ne olursa olsun:wink:herkes sıraya gecmiş müdürün komutuyla istiklal maarsını söylemeyi bekliyordu..kafamı yukarı kaldırdım bi cocuk cantasını yukardan assagıya attı ..biraz düşündüm ..bu kadar insanı bir daha bir araya nasıl toplayacaktımki ..dakikalar sonra gideceklerdi ve ben biran önce dagıtmam lazımdı ..aklımdaki fikir bnm okulumdan atılmama neden olabilrdi ..ama yapmalıydım ve içimde en kücük bi korku yoktu.:shifty:usulca sıradan uzaklastım.sınıfta bişeyimi unuttum bahanesiyle okula girdim..müdür bagırıyordu arkamdan kızıp “gec yerine sonra alırsın konusma yapacagım”..heeey ben hiç dinlermiyim ..kosa kosa cıktım en üst kata.camdan assagıya önce bi baktım..tüm herkes ordaydı..gerci müdür ve ögretmenler fazlalıktı ama olsun:lol:elimde bildiriler önce bi yutkundum..sonra fırlattım camdan assagı tüm bildirileri..tüm camlardan alıp alıp fırlatıyordum..hiçbişey umrumda degildi cünkü düşüncemi savunuyordum bu düşünce için birseyler yapmalıydım ve herseye degerdi..herkes kafasını kaldırmıs bna bakıyor ne yaptıgımı anlamaya calısıyordu.birden bir ugultu kapladı her yeri.müdür ‘ napıyorsun kızım sen’ diye sesleniyordu..herkes saskınlıklar içerisindeydi.ögretmenlerden 2si kosup merdivenlere dogru yöneldi.ben hala bildirileri atmaya devam ediyordum ve bitmişti.fatma hocam bni hayal kırıklıgına ugrattın dercesine gözlerime bakıyor ve susyordu.ama sadece bakısı yetti.hala unutamam.hemen bni assagıya indirdiler ögretmenler odasında bekletildim.giren ‘naptın tuba nasıl böyle yaparsın’ diye sorulara boguyorlardı..ama en cok içimi acıtan fatma hocamın bakıslarıydı.kendimi ona ihanet etmiş gibi hisettim:blushing: digerleri hiç umrumda bile degildi.müdür ‘ direk tastiknameni verip göndericem seni’diye odasından bagırıyordu.fatma hocam müdürün odasına sinirle girip kapıyı kapattı.bilirim beni savunacaktı ve ben duymıyayım diye kapıyı kapatıp bni ordan uzaklastırdı canım bnm ya:wub:hocanın biride ‘velisini arayın gelsin’ diyordu..velim zaten orda fatma hocaydı.bu niye bagırıyor diyordumki kendi kendime:rolleyes:..bir yandanda bagırtılar devam ediyordu.’yakıstımı bu sana tuba..nasıl böyle birseye alet oldun’ ..sorular sorular sorular 2 saat boyunca bekletildim.iceri cagırıldım..tekrar dısarı gönderildim..sorular...zamanda gecmiyor..bir yandanda düşünüyorum kesin atılıcam ama yarın volaeybol macı var atılmamam lazım üstekil gıcık oldugum karsıki sınıfın kızlarıyla:rolleyes:içimden dua ediyordum ’ allahım nolur atılmıym mac bitsin sonra nereye atarlarsa atsınlar ama bu maçta topu caktırmadan kızlara atıp yere yapıstırmam gerek nolursun bu sansı elimden alma’:blushing::lol:
Neyseki uzaklastıma cezası alrak yırtmıstım..bilyorumki o mükemmel yürekli kadın olmasa suan bu konumda olmazdım:wub:
:excl:not kesinlikle yaptıgım davranısı destekleyip övünmüyorum ve şimdi anımsadıgımda aslında biz gencleri düşüncelerimiz yoluyla yaklasıp nasıl maşa gibi kullandıklarını aslında hiçte umurlarında olmadıgımızı daha iyi anlıyorum:excl:

peki ya siz?sizin cesaret sınırınız var mı?ne kadar cesaretsiniz?paylasımlarınızı bekliyorum

sevgi
25.04.2008, 20:43
anlatayım bari bende :) seneler önce ben sanırım 12-13 yaşlarındayım kilyos a gittik kamp alanıı var orda 2 hafta kadar çadır kiraladık hemen yan çadırda bir aile var ufakta bir bebekleri var... şirin dünyalar tatlısı bir bebek... tabi kilyos tarafı daha ormanlıktı o zaman ...biz çocuğuz öğlen sıcağında çadırın önünden önce bir kertenkele geçti bir hışımla hayvan bir gittiki tam önümüzden biz kuzenlerle karpuz yemenin derdindeyiz sonra hayvancağız tekrar geçti önümüzden biz şaşkınız gülüyoruz arkasında siyah kalın uzunca bir yılan geçti:blink::blink::blink: biz çığlık çığlığa bağırıyoruz ama kuzenler daha ufak garipler bizim çadırı yıktılar düşünün kaçmak için... yılan hayvan bizden korkunca yan taraftaki bebekli ailenin çadırına doğru yönelince bende koştum peşinden anne yok büfeye gitmiş bebeğe süt almak için bize emnet etti... bakarsınız diye baba denize gitmiş... allah yılan önde ben onun arkasında hem korkuyorum çığlık atıyorum hemde peşindeyim bebeği çıkarmam lazım dışarı diye... hayvan korkudan dört dönüyor ... çadıra tırmanmaya çalışıyor ama nafile nasıl olucak kamptaki diğer sakinler biz yılan diye çığlığı basınca ellerine ne geçirmişlerse geldiler... netice yılan ölür:biggrin: kertenkele kurtulur :wink: bunca bağırtıya uyanmayan bebek çok iyidir:w00t:... ama ben bu kahramanca tavrımdan dolayı güzel bir zılgıt yerimmm... delimisin sen diye sonra öğrendimki çadırın altıda üstüde birleşik komple bir çadır fermuarı kapalı :001_tt2::001_tt2: çok korkmuştum çookkkk ...yine olsa yine yaparım...

Babacan24
25.04.2008, 20:48
can kardeş benim cesaretim canımı verecek kadar cesaret var benden kolay gele daha sonra cesaretimi aktaracam dostlara şu an kafam biraz dalgın kusuruma bakmayın iyi akşamlar

DERSİM_Gülay
25.04.2008, 20:59
senin ki kadar olmasa bende bi gün lise 3. sınıftayken hocadan sınav sorularını çalmıştım.matematik hocamız AYFER hanım ayıptır sölemesi çok ters bir bayandı sınavlarıda baya zor olurdu.öğretmen kürsüsünün önündeki masada oturuyodum o zamanlar yanımda samat diye çok sevdiğim bir kankam vardı.o gün de sınav günü okulda bir olay olmuştu ve ayfer hoca sınavı bir sonra ki güne ertelemişti.sınav aslında o gün olcağı için sınav sorularıyla birlikte gelmişti.sorular hemen önümüzdeki masadaydı sameet bana baktı bende ona ikimizin aklında da aynı şeyler geçiyodu.alalım mı dedik ve o hocayı kontröl etti bende soruların 2 nüshasını çalmış bulundum.tabi hoca bu sırada ayakta sınıfın içinde dolaşıyo.arkasını döndüğü an bir hamleyle hemen indiregandi yaptım sınav sorularını:001_tt2:çok korkmuştum yakalanırım diye ama bir şey olmadı.sonra bütün sınıfa dağıttık soruları ve büyük bir rahatlıkla sınava girdik hepimiz.sınav sonuçları çok iyiydi tabi.doğru birşey mi yaptım? HAYIR!!!
Sonuçta böyle sahtekarlıklar oluyo okul haytında :sweatdrop

şirinem
25.04.2008, 21:05
anlatayım bari bende :) seneler önce ben sanırım 12-13 yaşlarındayım kilyos a gittik kamp alanıı var orda 2 hafta kadar çadır kiraladık hemen yan çadırda bir aile var ufakta bir bebekleri var... şirin dünyalar tatlısı bir bebek... tabi kilyos tarafı daha ormanlıktı o zaman ...biz çocuğuz öğlen sıcağında çadırın önünden önce bir kertenkele geçti bir hışımla hayvan bir gittiki tam önümüzden biz kuzenlerle karpuz yemenin derdindeyiz sonra hayvancağız tekrar geçti önümüzden biz şaşkınız gülüyoruz arkasında siyah kalın uzunca bir yılan geçti:blink::blink::blink: biz çığlık çığlığa bağırıyoruz ama kuzenler daha ufak garipler bizim çadırı yıktılar düşünün kaçmak için... yılan hayvan bizden korkunca yan taraftaki bebekli ailenin çadırına doğru yönelince bende koştum peşinden anne yok büfeye gitmiş bebeğe süt almak için bize emnet etti... bakarsınız diye baba denize gitmiş... allah yılan önde ben onun arkasında hem korkuyorum çığlık atıyorum hemde peşindeyim bebeği çıkarmam lazım dışarı diye... hayvan korkudan dört dönüyor ... çadıra tırmanmaya çalışıyor ama nafile nasıl olucak kamptaki diğer sakinler biz yılan diye çığlığı basınca ellerine ne geçirmişlerse geldiler... netice yılan ölür:biggrin: kertenkele kurtulur :wink: bunca bağırtıya uyanmayan bebek çok iyidir:w00t:... ama ben bu kahramanca tavrımdan dolayı güzel bir zılgıt yerimmm... delimisin sen diye sonra öğrendimki çadırın altıda üstüde birleşik komple bir çadır fermuarı kapalı :001_tt2::001_tt2: çok korkmuştum çookkkk ...yine olsa yine yaparım...

:thumbup::thumbup::thumbup::lol::lol:

allah iyiliğinizi versin emi:lol:demek yine olsa yine yapardın haa:lol: eee kimin bacısı:wub:

Anatolianman
25.04.2008, 21:08
Övünülecek, takdir edilecek bir cesaret örneği değil, pişmanım zaten, anım şu;
Lisede bütünlemeye kalan kardeşimin yerine matematik sınavına girmiştim, sınavı geçti.
Arkadaşlarına beni ele vermediği için bu vesile ile teşekkürler.

şirinem
25.04.2008, 21:09
senin ki kadar olmasa bende bi gün lise 3. sınıftayken hocadan sınav sorularını çalmıştım.matematik hocamız AYFER hanım ayıptır sölemesi çok ters bir bayandı sınavlarıda baya zor olurdu.öğretmen kürsüsünün önündeki masada oturuyodum o zamanlar yanımda samat diye çok sevdiğim bir kankam vardı.o gün de sınav günü okulda bir olay olmuştu ve ayfer hoca sınavı bir sonra ki güne ertelemişti.sınav aslında o gün olcağı için sınav sorularıyla birlikte gelmişti.sorular hemen önümüzdeki masadaydı sameet bana baktı bende ona ikimizin aklında da aynı şeyler geçiyodu.alalım mı dedik ve o hocayı kontröl etti bende soruların 2 nüshasını çalmış bulundum.tabi hoca bu sırada ayakta sınıfın içinde dolaşıyo.arkasını döndüğü an bir hamleyle hemen indiregandi yaptım sınav sorularını:001_tt2:çok korkmuştum yakalanırım diye ama bir şey olmadı.sonra bütün sınıfa dağıttık soruları ve büyük bir rahatlıkla sınava girdik hepimiz.sınav sonuçları çok iyiydi tabi.doğru birşey mi yaptım? HAYIR!!!
Sonuçta böyle sahtekarlıklar oluyo okul haytında :sweatdrop

vay anam vay sizi gidi kücük hırsılzr sizi:lol:...yinede cesareti tebrik etmek gerek amam bn bi cesaret daha edip okul sonunda hocaya gidip bunu söylerdim..içimi rahatlatmak için:sweatdrop

şirinem
25.04.2008, 21:11
Övünülecek, takdir edilecek bir cesaret örneği değil, pişmanım zaten, anım şu;
Lisede bütünlemeye kalan kardeşimin yerine matematik sınavına girmiştim, sınavı geçti.
Arkadaşlarına beni ele vermediği için bu vesile ile teşekkürler.

iyiki bn orda degilmişim:lol:yoksa coktan kuslar haber verirdi:lol::lol:

şirinem
25.04.2008, 21:21
can kardeş benim cesaretim canımı verecek kadar cesaret var benden kolay gele daha sonra cesaretimi aktaracam dostlara şu an kafam biraz dalgın kusuruma bakmayın iyi akşamlar

nezamn istersen canım abimmm..kafanı topla gel:rolleyes:

Anatolianman
25.04.2008, 21:21
iyiki bn orda degilmişim:lol:yoksa coktan kuslar haber verirdi:lol::lol:

Sınavda bulunan diğer öğrencilerin beni tanıması, kopya istemeleri, yarınki sınavıma gir diyenler, üstüne üstlük benim dersimede giren aynı matematik hocasının başımın üzerinde ayrılmaması gözümün önüne geldikçe :sweatdrop 20dakika içinde kağıdı teslim edip kirişi nasıl kırıp topuklamışım :blushing:.
Emperyalist eğitimin sonucunda, bilinçsiz şekilde yetiştirilmiş, kendini çözememiş ve kapitalist düzenin çarkının dişleri arasında sıkışmış bir zavallı olarak hay nalet olsun içimdeki insan sevgisine.:biggrin:

DERSİM_Gülay
25.04.2008, 21:22
vay anam vay sizi gidi kücük hırsılzr sizi:lol:...yinede cesareti tebrik etmek gerek amam bn bi cesaret daha edip okul sonunda hocaya gidip bunu söylerdim..içimi rahatlatmak için:sweatdrop

ben tek başıma organize edip soruları kimseye vermeden kendim yapıp girseydim sölerdim.ama şimdi bütün sınıf suçlu duruma düşecek o kadarına cesaret edemedim açıkcası.hocanın ne yapacağı belli olmaz sonuça son senemizde bide hepimizi sınıfta bırakabilir. oyüzden bazı suçların açığa çıkamaması lazım.:wub:

vural_34
25.04.2008, 21:30
yaw cananlar ne deli yürekliymişsiniz siz öyle helal olsu ama hırsızlar hariç {DERSİM_Gülay kırılmayasın}

turnalı
25.04.2008, 21:42
sevgili şirinem çok cesaretliyimdir.cesurca okadar anım varki hangisini anlatsam.şimdi yaşlandım tabi ancak 19 yaşındayken yaşadığım bir olay.yazın yaylaya çıkarız kışa doğru köye göç yapılır herkes köye göç eder annem birazdaha kalalım işlerimizi bitirelim öyle gideriz der ve kalıyoruz.sabah kalktığımızda kar yağmış kapılar zor açılıyor iki gün bekledik ne gelen var ne giden annem ben ve bacim üç kişi bir yaylada kaldık bide hayvanlarımız.kar yağdıkça yağıyor ve göç zamanı diye yiyecekte almamıştık ekmek yok dört gün geçti bende bir 14 lü silahımı alıp üzerimi iyi giyinip yola çıkıyorum.yolda yol deyil karadenızın meşur patika yolları ve mesafe çok uzak.annem arkamdan seslenıyor gitme kurda kuşa yem olursun kurtlar açık alanlara inmiştir bile.ben dinlemedim köye inip erzak aldım ve geri döndüm akşam karanlığıyla kapıyı çaldığımda annemin gözleri yaşlı ağlamaklı halini hiç unutmuyorum.eve geldim ama soğuktan heryanım mosmor oldu ve ayaklarımın yara olmasından bir hafta gezemedim.o gün yaptığımı ailem hala anlatır ve hiç bir yabani hayvana raslamadan eve dönüşümü şans olarak gördüler.şimdi düz yoldan bile kar yağmasada o yolları çıkamıyorum araba yoluyla gidebiliyorum ancak.hey gidi gençlik,gençlik demek cesaret demektir.22 yıl öncesine dönmek olsaydı seve seve dönerim o zor şartlarda yaşamaya razıyım..saygılar.

DERSİM_Gülay
25.04.2008, 21:51
sevgili şirinem çok cesaretliyimdir.cesurca okadar anım varki hangisini anlatsam.şimdi yaşlandım tabi ancak 19 yaşındayken yaşadığım bir olay.yazın yaylaya çıkarız kışa doğru köye göç yapılır herkes köye göç eder annem birazdaha kalalım işlerimizi bitirelim öyle gideriz der ve kalıyoruz.sabah kalktığımızda kar yağmış kapılar zor açılıyor iki gün bekledik ne gelen var ne giden annem ben ve bacim üç kişi bir yaylada kaldık bide hayvanlarımız.kar yağdıkça yağıyor ve göç zamanı diye yiyecekte almamıştık ekmek yok dört gün geçti bende bir 14 lü silahımı alıp üzerimi iyi giyinip yola çıkıyorum.yolda yol deyil karadenızın meşur patika yolları ve mesafe çok uzak.annem arkamdan seslenıyor gitme kurda kuşa yem olursun kurtlar açık alanlara inmiştir bile.ben dinlemedim köye inip erzak aldım ve geri döndüm akşam karanlığıyla kapıyı çaldığımda annemin gözleri yaşlı ağlamaklı halini hiç unutmuyorum.eve geldim ama soğuktan heryanım mosmor oldu ve ayaklarımın yara olmasından bir hafta gezemedim.o gün yaptığımı ailem hala anlatır ve hiç bir yabani hayvana raslamadan eve dönüşümü şans olarak gördüler.şimdi düz yoldan bile kar yağmasada o yolları çıkamıyorum araba yoluyla gidebiliyorum ancak.hey gidi gençlik,gençlik demek cesaret demektir.22 yıl öncesine dönmek olsaydı seve seve dönerim o zor şartlarda yaşamaya razıyım..saygılar.

işte cesaret budur bence ya peki o anda siz gerçekten ölümü düşünmediniz mi nasıl bu kadar cesaretli olabildiniz.ya ben orda açlıktan ölürüm ama gerçketen beni yiyebilecek hayvanları düşündükçe çıkamazdım helal olsun valla

şirinem
25.04.2008, 21:56
Sınavda bulunan diğer öğrencilerin beni tanıması, kopya istemeleri, yarınki sınavıma gir diyenler, üstüne üstlük benim dersimede giren aynı matematik hocasının başımın üzerinde ayrılmaması gözümün önüne geldikçe :sweatdrop 20dakika içinde kağıdı teslim edip kirişi nasıl kırıp topuklamışım :blushing:.
Emperyalist eğitimin sonucunda, bilinçsiz şekilde yetiştirilmiş, kendini çözememiş ve kapitalist düzenin çarkının dişleri arasında sıkışmış bir zavallı olarak hay nalet olsun içimdeki insan sevgisine.:biggrin:

bu ne cümleydi öyleeee:lol:..alah allah kim tutar seni..:lol:.yine gir sınavlara can bn arkandayım merak etme:lol:(en iyi ispiyoncu olarak).:lol:

yaralı gölge
25.04.2008, 21:57
cesaret anlatmakla olmazki
ölümdür ben deki deli cesaredi
bukadar

adof hitler

şirinem
25.04.2008, 22:05

senden zaten ancak böyle bi davranıs beklenir ablammmm helal olsun sanagurur duyuyorum seninle:thumbup1:

turnalı
25.04.2008, 22:07
işte cesaret budur bence ya peki o anda siz gerçekten ölümü düşünmediniz mi nasıl bu kadar cesaretli olabildiniz.ya ben orda açlıktan ölürüm ama gerçketen beni yiyebilecek hayvanları düşündükçe çıkamazdım helal olsun valla

aslında bu cesareti babamın anlattığı yabani hayvanların insana ne şekilde saldırabileceği ve nasıl önlem alındığıydı.bir kurt sürüsüne rasladığında ve sana saldırmaya gelıyorsa bitanesıne bir kurşun sıkman bile yeterli demişti.yaralanan hayvanın kanını gören diğer hayvanlar direk ona saldırdığını ve bu şekilde kaçabileceğının öğüdünü iyi ezberlemiştim.zaten elim hep tetikdeydi.çok riskli görünsede gençliğin gözü karalığın verdiği cesaret.doğru deyildi yaptığım ama ogün yaptım bunu..

şirinem
25.04.2008, 22:08
ben tek başıma organize edip soruları kimseye vermeden kendim yapıp girseydim sölerdim.ama şimdi bütün sınıf suçlu duruma düşecek o kadarına cesaret edemedim açıkcası.hocanın ne yapacağı belli olmaz sonuça son senemizde bide hepimizi sınıfta bırakabilir. oyüzden bazı suçların açığa çıkamaması lazım.:wub:

haklısn bitanem:blushing:

şirinem
25.04.2008, 22:10
cesaret anlatmakla olmazki
ölümdür ben deki deli cesaredi
bukadar

adof hitler

vaaaaaaaaaaaaaays koymus bnm canım noktayı:yanbakoo ...ama bşi diyimmi ölüm asllında kolay yoldur asıl yasamak cesaret ister heleki böyle bir dünyada:thumbup1:

~Elvin~
25.04.2008, 22:26
Cesaret korkuları bastırmak demektir ben henüz korkularımı yenemedim.

şirinem
25.04.2008, 22:31
Cesaret korkuları bastırmak demektir ben henüz korkularımı yenemedim.

zamanla basarırsın merak etme..aslında birazda tek kalmayı ögrenmekte..:excl:

LaDY
25.04.2008, 22:37
Bu topiği kazana atabilecek kadar cesurum mesela.
Neden mi?
-Bence gereksiz
Neden mi gereksiz?
-Bu tarz konular aldı başını gidiyor ve gına geldi snu laga lugaya dönüşen bu tarz topiklerden resmi bir laga luga topiği zaten mevcut, yani stresimizi vs dağıtacağımız topik zaten var yeterince nüanslar veriliyor.

Daha ciddi ve yararlı konu/paylaşımlar görmek dileğiyle...