Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi .ezevenk?

aytek
26.04.2008, 20:34
İlhan Selçuk'tan müthiş bir yazı. Son cümlesi inanılmaz. Okuyunuz ve okutunuz. Bu yazı dava edildi ama davayı ilhan Selçuk kazandı.

HANGİ PEZEVENK?
İrticanın Dibi Yoktur...... ../ İlhan Selçuk

Amerika Irak'ı işgal ederken ne düşünüyordu:
Diktatör Saddam 'i devireceğiz, yerine demokrasiyi
kuracağız; halk bizi çiçeklerle bekliyor...
Ne oldu?.. Irak nerdeee?.. Demokrasi nerdeee?..

Amerika bir yandan Irak'ı işgal ederken öte yandan
Türkiye için ne düşünüyordu? .
'Ilımlı İslam Devleti Modeli...'

Kafaya bak sen!..
Irak için demokrasi...
Atatürk 'un kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti için
İslam Devleti Modeli...

Amerika'nın Irak'a donuk projesi fos çıktı...
Peki, Türkiye'ye donuk projesinden ne haber?..
Gelen giden haberlere, yorumlara, aklıevvellerin el
altından ve üstünden tezgâhlanan söylentilerine bakılırsa,
Amerika'nın aklı başına gelmeye başlamış... BR>Diyorlarmış ki:
- Ilımlı İslam Devleti Modeli macerası hem
Türkiye'ye uymadı, hem Amerika'ya zarar verdi...

İslam kutsal bir dindir...
Ama, ister ılımlısı olsun, ister radikali, 'İslam
Devleti Modeli' nin gerçek adı nedir?..
Tek sözcük:
İrtica!..
Peki, irtica nedir?..

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad Tahran
sokaklarında kadın avına
çıkmıştı...

O kadının başörtüsünden taşan saçı, bu kadının
türbanından taşan perçemi tesettüre uygun muydu, değil miydi?..
İrtica budur!..

Ama, irtica elbette bu noktada da durmaz...
Ahmedinejad ayni günlerde eski ve yaşlı kadın
öğretmeninin elini öperken fotoğrafçının objektifine yakalanmasın mı!..
İran?daki Hizbullahçılarda tepki kıyamete dönüştü...

Mürteci ne diyordu:
- Müslüman İran halkı, şeriata aykırı bu tür
davranışları affedemez!..
İrticainin dibi yoktur!..
İslam Devleti'nin ılımlısı, yumuşağı, serti olmaz!..
Allah adına ahkâm kesmek bir deletin düzeninde ağır
basmaya başladı mı, insan silinir gider...
İnsanin yerini kim alır?..
Mürteci!..

İşin en kotu yanı, yüce Allah, Hazreti Peygamber,
Kuranıkerim adına konuşan mürteci sürüsünün devlet düzeninde iktidarı
ele geçirdikten sonra, gün geçtikçe azmasıdır...

Bu takımdan biri, yolda yürüyen Bektaşi'nin ensesine
okkalı bir tokat vurmuş...
Baba hızla donup bakınca açıklamış:
- Ne bakıyorsun Erenler, bu tokat Allah'tandı. ..
Bektaşi:
- İmanım, demiş, elbette öyledir; ama Allah'ın bu
işi hangi pezevengin eliyle yaptırdığına bakıyorum...

Ilımlı İslam Devleti mi?..
Amerika bu isi hangi pezevenk marifetiyle Türkiye'de
tezgâhlamak istiyor?..

İlhan Şelçuk' un düşüncelerine ve yazılarına tamamen katılmamakla birlikte, bu yazısı gerçekten çok iyi...

Saygılar

Canan1
26.04.2008, 20:59
sagol sevgili aytek...

yazi gercekten cok güzel olmus, ne kadar baska durusu benim ilgi alanima girmesede,sevmesemde durusunu : bu yazinin hakkini vermek gerek...ne güzelde tespitlerde bulunmus....agir yazi olsada gercekleri yansitmis..bu yazi...belki kendisi yansitmasa bile:p......

sagol paylasim icin

Sevgiler
Cano

vitamin
26.04.2008, 21:03
Bu iş baya organize p.znkten öte p.vnkler diyelim baya kalabalıklar karaköydekilerden beter bunlar aslında adlarını yazardım ama reklam olmasın:lol::lol::lol:

dali
26.04.2008, 21:54
İlhan Selçuk Çok güzel yazmış... tebrik etmek gerekir... sonuna kadar da katılıyorum yazdıklarına...

dilan_7670
26.04.2008, 22:43
bu kadar da güzel anlatılmaz ki harika olmuş gerçekten tebrik etmek gerekir...

vitamin
26.04.2008, 23:32
aklıma takılan bişey var bunlar p.vnkse bizim ülkede sermaye oluyor o zaman:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ip ucu verim bitane kısa boyluları var o çok açıkgöz:lol::lol::lol:

Labrys
27.04.2008, 00:28
vayy p.zevenk :lol:

Canan1
27.04.2008, 01:07
aklıma takılan bişey var bunlar p.vnkse bizim ülkede sermaye oluyor o zaman:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ip ucu verim bitane kısa boyluları var o çok açıkgöz:lol::lol::lol:

vayy p.zevenk :lol:

aaaaa, ayip ama:blushing::blushing:

allah iyiliginizi versin,gece gece güldürttünüz beni..sayenizde diyecegim artik..hem iyi kelimeler burda ögreniyorum gibi, sizlere kolay gelsin gejj-ler yani deliler:whistling

hidayet ozan
27.04.2008, 01:09
önce ilhan selçuğu böyle bi yazı yazdığı için senide bizimle paylaştığın için çok teşşekür ederim...

halitseyfi
27.04.2008, 01:17
Her yerde bir p.. buluyor, bakın afganistanda bulduğu p... orda kot pantolu yasaklıyor.

irticanın dibi hiç bir zaman olmadı olmazda, o kuyuyu kazan ABD pe...gi olunca kuyunun dibide olmuyor.

Canan1
27.04.2008, 01:20
Her yerde bir p.. buluyor, bakın afganistanda bulduğu p... orda kot pantolu yasaklıyor.

irticanın dibi hiç bir zaman olmadı olmazda, o kuyuyu kazan ABD pe...gi olunca kuyunun dibide olmuyor.

abicim,senide demek bulastirtik bu p...kelimesine:whistling....ama ne kadar p----ler varmis:rolleyes:

Labrys
27.04.2008, 01:22
arkadaşlar hepinizi terbiyeye davet ediyorum:lol: damsız gelmeyin almam içeri:smartass:

Canan1
27.04.2008, 01:23
arkadaşlar hepinizi terbiyeye davet ediyorum:lol: damsız gelmeyin almam içeri:smartass:

tam da adami söyledi,visssss:laugh:, bende simdi inandim.:p....damsiz gelinmiyormus.....veyyyy...sen hic eksik kalma...:biggrin:.

halitseyfi
27.04.2008, 01:24
abicim,senide demek bulastirtik bu p...kelimesine:whistling....ama ne kadar p----ler varmis:rolleyes:[/COLOR][/B]

Sevgili canan

birzamanlar bir reklam vardı. cokmilk diye bir çikolat türevinin reklamıydı. Kişye ne gösterirlerse göstersinler, o kişi "cokomilk" diye cevap verirdi. "Nerden aklıa geldi" dedklerinde "hiç aklımdan çıkmıyor ki" diye cevap verirdi.:D

bende nerde bir p.. sözü duysam ABD aklıma geliyor.:blushing:

tik olmuş bende ne yapayım:sweatdrop

vitamin
27.04.2008, 01:28
Sevgili canan

birzamanlar bir reklam vardı. cokmilk diye bir çikolat türevinin reklamıydı. Kişye ne gösterirlerse göstersinler, o kişi "cokomilk" diye cevap verirdi. "Nerden aklıa geldi" dedklerinde "hiç aklımdan çıkmıyor ki" diye cevap verirdi.:D

bende nerde bir p.. sözü duysam ABD aklıma geliyor.:blushing:

tik olmuş bende ne yapayım:sweatdrop

evet abi piyasanın tek hakimi onlar hatta p.vekıstan olacak yakında oranın adı:lol:

halitseyfi
27.04.2008, 01:31
evet abi piyasanın tek hakimi onlar hatta p.vekıstan olacak yakında oranın adı:lol:

:biggrin::biggrin: yok be can benim tepkim hükümetlere, halkıyla bir alıp vereceğim yok. :rolleyes:

Dedim ya tik işte :biggrin:

aytek
27.04.2008, 03:46
Herkese değerli yorumları için teşekkürler...

İlhan Selçuk 'un yazılarına ve düşüncelerine tam anlamda katılmadığımı belirtmiştim... Siyasal anlamda çok farklı düşündüğüm bir yazar... Ancak paylaşılan yazı oldukça anlamlı...

Kaldı ki bu durum sadece Recep Tayyip Erdoğan için değil, bu ülkedeki hemen hemen bütün hükümet ve özellikle tek başına gelmiş hükümetler için geçerli bir durumdur... Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Kenan Evren gibi isimler bu listenin başlarındaki isimler...

Bütün bu isimlerle uygulanan siyasette hep din ile bir flört söz konusuydu, Tayyip Erdoğanla gün ışığına çıktı...

Neyse ki tutmadığını ve bu ülkede dinden başka, daha farklı bir tabu olduğunu gördüler, ulusalcı ve kemalist anlayış... Kalıplaşmış Cumhuriyet Kurum ve kuruluşları, ve onları değişip bozulduğunu fark edemeyecek kadar bağlılıkla koruyan insanlar...

Yıllardır yediler birbirlerini..

Kim kazandı diye sormak gerekirse; Bunca yıldır cemaat tarikat eş dost ilişkileri ile ihaleleri, büyük işleri alan kemiksiz takımı diyebiliriz...Bide ülkemin kamu kuruluşlarını üç beş paraya satın alan yabancı sermaye...

Biraz daha sürecek gibi... Ama bu Amerikan Köpeklerinde, bir .ezevenk ahlakı bile yok... Kaldı ki onlarda bazı kurallara göre bu işleri yaparlar... Söz konusu satmak olunca bu hükümetler ve onların başındakilerde bir kural söz konusu değil...

Saygılar