Orijinalini görmek için tıklayınız : bir özeleştiri ve üyelik iptal talebi

özcan gülüm
27.04.2008, 00:46
merhaba canlar bir özeleştiri yapmak istiyorum makale bölümüne seni kocamanla bir yürekle sevdim çok sevdiğim şair büyük üstad ümit yaşar oğuzcanın bir makalesini yazdım kopyala yapıştır olarak değil ama şairin ismini yazmayı unutmuşum ama lady arkadaşım benim düşüncelerimi almadan beni emek hırsızı olarak göstermiş ben yazının sonunda kendimi adımı soyadımı yazmadım o kadar onursuz ve kişiliksiz değilim ben benim olmayan hiçbirşeye imzamı atmam rojbun arkadaşımında yazılarına yazdım onun imzası var sadece siirler bana ait burda bana yapılan bu haksızlığı sindiremedim burda bir sürü arkadaşlarla tanıştım ama bu yapılan haksızlık benim üyelik iptali isteme hakkımı doğurdu herkesten özür diliyorum kendinize iyi bakın hoşçakalın

saygılarımla

ÖZCAN GÜLÜM

hidayet ozan
27.04.2008, 01:00
abi tamam da üyeliğini iptal ettirmesen olmuyormu?

OkanÇAKIRKAYA
27.04.2008, 01:07
Verdiğin kararın ne kadar fevri ve gereksiz olduğunu senin kendi kendinin muhakemesini yaparak bulmaya çalışman gerekir Abicim. Forumun genel kurallarından biri olan Kopyala/ Yapıştır mevzusundan ziyade, konu emeğe saygı babındadır bu size yapılan uyarıda. Bir sanatçının veya yaptığı sanatın, eserin hakkını vermek sonuna adımızı yazmak veya yazmamakla değil; başta eserin adını, imla kurallarını doğru şekilde yazarak kullanarak olur ve nihayetinde sonuna o eserin yaratıcısının adı eklenerek yapılır...

Burada sana bu konuyu açıklama gereğini kendimde bulmamın sebebi, forum içerisinde sık sık karşılaştığımız bir sorun olmasıdır. Ve senden bir isteğim aldığın bu kararı bir an önce değiştirmendir.

Tekrar yeniliyorum ki o uyarıdaki amaç seni rencide etmek değil, sadece bu konuda yapılması gerekeni göstermektir. Zira her ne kadar anlatılsa da bir yerlerde bir şekilde sürekli yapılan bir hatadır...

Sevgi ve Saygılarımla...

özcan1
27.04.2008, 01:16
sevgili Adaş hemen küsmek olurmu?

Niwan
27.04.2008, 01:21
Doğru Olan Küçük Bir Uyarı İçin Üyelik İptali İstemen Bana Hiç Doğru Gelmedi. Yanlışı Yanlışla Düzeltemezsin Kardeş, Sırf Bu Yüzden Konu Açman Bile Yersiz. Buraya Konu Açacağına Seni Rencide Ettiğini Düşündüğün Kişiyle Bire Bir Özelden Görüşsen Daha Uygun Olurdu.

En Küçük Olumsuzlukta, Uyarıda Herkes Üyelik İptali Talep Etse Forumda Kimse Kalmaz.
Sana Yapılan Uyarının Benzerleri Emin Olki Herkese Yapılmıştır Mod Arkadaşlara Bile Bencede Kararını Gözden Geçir.

Ama İllaki Ben Gideceğim Diyorsan Yolun Açık Olsun Derim.

Saygılar..

Garaoglan
27.04.2008, 01:25
Sevgili Asi Dersimli Özcan,

bosver bu üye iptali sevdandan , sair ruhlu bir insansin ve siirlerini bizimle devam paylasma dilegiyle senin bu karardan vazgecmeni umuyorum

sevilay er
27.04.2008, 01:25
gerek şiirlerini gerek yazılarını severek takip ettigim bir arkadaşım hemen böyle pes etmek gitmek yakışmıyor sana konuşulup halledilemeycek bir sorun degil ama sonuçta tamam biliyoruz bu konularda çok dikkatli olmalıyız fakat bu kadar sert bir dille degilde yumuşak güzel bir uslupla olsa herşey sonuça üç günlük dünya kalp kırmaya kırılmaya degmez özcangülüm arkadaşım herşeyin en güzelini iyisini sen kendince bilirsin kararına karışmak istemiyorum ama sadece burda olmandan çok mutluluk duydugum insanlardansın sevdigin arkadaşların için biz kez daha düşünmeni isterim sadece saglıcakla kal...

Kara Davut
27.04.2008, 01:32
sevgili özcan kardeş,bu tür iptaller inan bizim başımızada geliyor.bazen unutup,dalgınlıkla altına şairini veya eserin sahibinin ismini yazmadığımız alıntılarımız kazana gidiyor ve uyarı alıyoruz.ancak bu pes etmeyi gerektirecek bir olay değilki.senin şair kişiliğini ve güzel yorumlarını severek takip ediyoruz.bence hemen fevri davranıp böyle bir tutum içine girme.iyi düşün.bu sadece sana karşı yapılmış olan birşey değil.mod. arkadaşlarda görevini yapıyor.boşver sen,aramızdasın ve kalacaksın.seni kolay kolay salmayız kardeşim.hadi iyi forumlar.

RoJbiN_DiLaN
27.04.2008, 01:36
bu kadar emeğini hiçe sayıp mı ayrılacaksın...
senin kendi emeğinede mi saygın yok cane...
bu kararının ne kadar dogru bunu biraz düşün lütfen

Labrys
27.04.2008, 01:40
güle güle! sende hoşçakal.

Kara Davut
27.04.2008, 01:46
bu kadar insanı üzmeye hakkın varmı kardeşim özcan!şimdi bence otur ve bunu düşün birde kardeşim!
düşün ki,yüreğin sallansın!
Düşün ki o an;güneşli güzel günlere inanan mutlu bir yusufçuk havalansın :thumbup1:
ahmet kaya

dali
27.04.2008, 02:13
Bende bir ara bir başlık açmıştım ama sonra uyarı aldım "gereksiz açılmış bir başlık diye" ve başlığım kazana atıldı:rolleyes:

önce bende bu uyarıya biraz üzüldüm bir iki gün girmek istemedim foruma ve girmedim de :)

ama sonra baktım ki asıl hatayı ben yapıyorum...

Çünkü forum düzeni için gerekli bunlar diye düşündüm sonra...

Moderatörlerin haklı olarak uyardıklarını düşündüm ve tekrar foruma döndüm.. Soğuduğum foruma tekrar eski heyecanla döndüm :)

sende özcan kardeşim sıkma canını.. Bunlar haklı normal şeylerdir... Forum düzeni için gereklidir.. Umarım bu kararından vazgeçersin...

aspava
27.04.2008, 02:17
özcan kardeşim burasını ben ve birçok arkadaşım ikinci ailesi olarak görür zamanında bizimde başımızdan bu tarz uyarılar geçti ,adaptasyona alınanlar oldu ,hatta forum içerisinde çok hararetli tartışanlar ,çakışanlar oldu ama kimse ailesini bırakıp gitmedi ; çünki her ailede böyle şeyler oluyor ayrıca leyla'nın sana kötü niyetle uyarı yaptığını sanmam o üzerine düşeni yapmış ve forum kurallarına göre yapılan yanlışlara karşı uyarması gerekiyor ,sen bilerek yapmamışsın bir dalgınlık sonucu şairin adını yazmayı unutmuşsun normaldir her insanın başından geçebilir ama uyarı olmasaydı belki bunun farkında olamayacaktın yada çok geç farkedecektin aramızda 1 yaş var ama beni bir ablan kabul edersen biranlık kızgınlıkla yanlış karar verme derim iyice bir düşün forumda yazıları ve yorumları ile pozitif bir kardeşimizsin seni kaybetmeyi istemeyiz

Asii
27.04.2008, 02:46
özcan Lady (leyla)nın yaptığı yorumu az önce okudum sana hakaret etmemiş seni forum kuralları gereği uyarmış ve modluk görevini yerine getirmiş
lady diyorki sana okadar üyeler yorumlar yapmış en azından sende yazabilirdin sessiz kalmasaydın bana ait değil ümit yaşar oğuzcanın diye bunu anlatmaya çalışmış
(yanlış anladıysam leylanın yorumunu düzeltin lütfen canlar)

özcan unutmuş olabilirsin ama üyeler sana yorum yaparken en azından sende diye bilirdin bana ait değil diye ve modlarımız uyardılar diye hemen üyelik iptali istemen yanlış herkesi uyarabilirler bende dahil..
kızıpta üyelik iptalini sakın bir daha isteme bak arkadaşların üyelik iptalini istemiyor bende dahill:biggrin:
bak asii yim heee hatırlatimm:lol::lol:
ama karar yine senin bizler gitmeni istemiyoruz forumdaki emeklerinide paylaşımlarını yorumlarınıda ve arkadaşlarınıda düşün olurmu
karar senin bizler düşüncelerimizi paylaştık hep beraber

bizler büyük aileyiz aramızda tartışmada olur:Dbarışırız sonra

saygılarımla
iyi forumlar

hidayet ozan
27.04.2008, 02:52
bende asiinin yazdıklarının tamamına katılıyorum gitmeni yani üyeliğini iptal ettirmeni gerektirecek bişey yok ...

özcan gülüm
27.04.2008, 03:08
asi ben o gün 5 topik peş peşe açtım 4 tane makale biri komünizmle ilgili bir yazı verilen cevapları takip edemedim diğer makaleleri yazıyordum ama açtığım her topik kazana gitmiş birde kırmızı kart görmüşüm anlamı ne olduğu bilmiyorum

LaDY
27.04.2008, 11:23
merhaba canlar bir özeleştiri yapmak istiyorum makale bölümüne seni kocamanla bir yürekle sevdim çok sevdiğim şair büyük üstad ümit yaşar oğuzcanın bir makalesini yazdım kopyala yapıştır olarak değil ama şairin ismini yazmayı unutmuşum ama lady arkadaşım benim düşüncelerimi almadan beni emek hırsızı olarak göstermiş ben yazının sonunda kendimi adımı soyadımı yazmadım o kadar onursuz ve kişiliksiz değilim ben benim olmayan hiçbirşeye imzamı atmam rojbun arkadaşımında yazılarına yazdım onun imzası var sadece siirler bana ait burda bana yapılan bu haksızlığı sindiremedim burda bir sürü arkadaşlarla tanıştım ama bu yapılan haksızlık benim üyelik iptali isteme hakkımı doğurdu herkesten özür diliyorum kendinize iyi bakın hoşçakalın

saygılarımla

ÖZCAN GÜLÜM

Haksızlık mı? Hangi haksızlık...
Öncelikle Ümit Yaşar Oğuzcan'ın mektubunu eklemişsiniz. Hadi diyelim unuttunuz isim eklemediniz, ondan sonra bir sürü tezahurat gelmiş size, siz hep teşekkür etmişsiniz (teşekkürleri sonradan kaldırmanız benim için bir anlam ifade etmiyor. Ben gördüğümü bilirim). Bu durumda hangi düşünceyi almam gerekir, bence gerek yok görünen köy kılavuz istemez.
Rojbun'a değinmişsiniz, Rojbun'a ait edebi metinlerin "Alevilik/Araştırmalar-Makaleler" bölümü ile ilgili bağlantısı nedir? Ben kuramadım. Sevgilinize mektuplarınızı(öm.de öyle demişsiniz) yine aynı şekilde Araştıma-Makaleler bölümüne eklemişsiniz, mektuplarınızla Alevilik hakkında bağlantı kuramadım yine.
Özeleştiriniz çok eksik sayın Özcan Gülüm, iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına sokmuşsunuz. Bu durumda özeleştiri mi yapmış oldunuz? Hayır kendinize dair bir eleştiri yok, beni eleştirmişsiniz. Tabii beni eleştirebilirsiniz fakat başlığa özeleştirim demeniz abes durmamış mı?
Konu kazana gider, ben sizin üyeliğinizi iptal eder miyim? Şu an için hayır, madem hoşnut değilsiniz kendi iradenizi kullanıp girmeyin. Bir süre sonra üyeliğiniz kendiliğinden düşecektir. Kaldı ki ben alıştım bu tarz durumlara, önce gelip "üyeliğimi iptal edin" diye ağlanmalar oluyor ardından bir kaç hafta sonra "yeniden girmek istiyorum"larla uğraşıyoruz. Çok lafa gerek yok efendim, dediğim gibi hoşnut değilseniz girmezsiniz olur biter.