Orijinalini görmek için tıklayınız : üyelik iptali

hızan_62
27.04.2008, 14:11
üyeliğimin iptalini istiyorum ama ilgili şahıslar özel istege göre iptal yapılmaz diyor irade olayıymış böyle şey olabilirmi?

PoyrazıM_24
27.04.2008, 14:17
üyeliğimin iptalini istiyorum ama ilgili şahıslar özel istege göre iptal yapılmaz diyor irade olayıymış böyle şey olabilirmi?

ben anlamıyom yaa ne üyelik iptali isteniyoki girmeyin kardeş foruma..ne yani üyelik iptali olmadığı zaman borçmu birikiyo içerde:lol:

Garaoglan
27.04.2008, 14:21
Admin bey ben sucsuzum , kendi irademle üye olmadim konunun komsunun lafina baktim arkadas kurbaniyim

atin bunu Kazan 'a

hızan_62
ben anlamıyom yaa ne üyelik iptali isteniyoki girmeyin kardeş foruma..ne yani üyelik iptali olmadığı zaman borçmu birikiyo içerde:lol:

ne alakası var ya borçal morçla nasıl ki biryere baş vurduğında kabul işlemin gerçekleştiriliyorsa istediğin zamanda o işlemin iptalinide göz önüne alırlar.bende bunu istiyorum hiç bir alakm kalsın istemiyorum çündü duyduğum şeyler hiç hoş olmayan şeyler bu yüzden üyeliğimin iptalini istiyorum hepsi bu

araknafobia
Üyelik iptali de nedir ?

Anlamıyorum.Bir forum ortamındasınız.Canınız sıkıldığında girip forumlardaki konulara bakıp yorum yapacağınız yerde nedenli veya nedensiz yere üyelik iptali çok acayip bir şey.Düşündürücü.

hızan_62
27.04.2008, 14:23
bu siteye girdiğinizde neden tc. numaranızı sordular bunu hiç düşündünüzmü?

Garaoglan
27.04.2008, 14:23
ne alakası var ya borçal morçla nasıl ki biryere baş vurduğında kabul işlemin gerçekleştiriliyorsa istediğin zamanda o işlemin iptalinide göz önüne alırlar.bende bunu istiyorum hiç bir alakm kalsın istemiyorum çündü duyduğum şeyler hiç hoş olmayan şeyler bu yüzden üyeliğimin iptalini istiyorum hepsi bu

ya cok önyargilisin veya ..... baska birsey
ne duymusun ?? söylede bizlerde bilelim
aksi taktirde bende senden iyi seyler duymadigimi yazacagim :laugh::laugh:

PoyrazıM_24
27.04.2008, 14:26

evet düşündüm ve dedimki ne kadar sağlam oturaklı bi site tc de soruyorlar...
işin ciddiyetini belirliyor bi nevi..hızlı artan ve gereksiz üye sayısınıda bi nevi düşürmüş oldular...ben tc kimlik numaramı vermemden rahatsız değilim senin korkuların var her halde...

hızan_62
27.04.2008, 14:26
ya cok önyargilisin veya ..... baska birsey
ne duymusun ?? söylede bizlerde bilelim
aksi taktirde bende senden iyi seyler duymadigimi yazacagim :laugh::laugh:

buyur hocam ne biliyorsan yaz benim çekinecek hiçbirşeyim yok ama gerçekten emin olduğun şeyleri yazda ben seni yalanlamayayım

Beşiktaşli58
27.04.2008, 14:28
Diyelim ki sordular; üyeliginiz iptal olduktan sonra o bilgiler kayip mi olacak? Elbette hayir! Ya bastan üye olmayacaktiniz, ya iptal etmeyeceksiniz..

hızan_62
27.04.2008, 14:28
evet düşündüm ve dedimki ne kadar sağlam oturaklı bi site tc de soruyorlar...
işin ciddiyetini belirliyor bi nevi..hızlı artan ve gereksiz üye sayısınıda bi nevi düşürmüş oldular...ben tc kimlik numaramı vermemden rahatsız değilim senin korkuların var her halde...

korkum var tabi bir numarayla neler yapıldığını herkes bilir...sen niye muhalefet oluyorsun ya bu benim istegim illa bi olaymı çıkaralım birilerine kötü bişeymi söyleyelim istemiyorum hepsi bu alla alla

sevgi
27.04.2008, 14:29
valla bende merak ettim şimdi neden tc numarasını istediler diye:) bu arada duyduklarını paylaşman gerekiyor bu saatten sonra ... hoş olmayan şeyler duyduğunu söylüyorsan eğer buna bir açıklık getirmelisin bence:)

PoyrazıM_24
27.04.2008, 14:32
korkum var tabi bir numarayla neler yapıldığını herkes bilir...sen niye muhalefet oluyorsun ya bu benim istegim illa bi olaymı çıkaralım birilerine kötü bişeymi söyleyelim istemiyorum hepsi bu alla alla

eğer bir yerlerde iyi bir muhalifet olmazsa aynen türkiyenin hali olur..isteyin 50 tane numara vereyim...neymiş o olaylar söylede çıksın bakalım bilelim...

Garaoglan
27.04.2008, 14:32
buyur hocam ne biliyorsan yaz benim çekinecek hiçbirşeyim yok ama gerçekten emin olduğun şeyleri yazda ben seni yalanlamayayım

tamam dogrulari yaziyorum

ögrendimki sen üyeligini ipta ettirmek istiyormussun !
sana hic yakistiramadim cook teesüf ederim :laugh:

neyse yolun acik olsun

güle güle

Jilwan
27.04.2008, 14:33

selamlar....

TC kimlik sorabilirler veya sormiyabilirler....bunu üye olurken düsünmek gerek...saglam ve iyi olmasi icin sart diye düsünüyorum..insanin güvenci yoksa, kimlik vermez yada bidaha girmez, ama lafin altinda baska seyler aramaz, sorun varsa admin veya modlarla özel mesaj yolunda görüsebilirsiniz...bu konu zaten kazana gidicek....ortalikta gezen bütün dedikodular TC ile ilgili yersiz, baska forumlara aleviforumu töhmet altinda birakiyorlar, özel topicler bile bu konu üzeri aciyorlar....simdiye dek TC kimlik veren hic kimse cikip da belge sunup da bu böyle oldu veya olmadi demedi...sadece iptal edilenler karalama yapti veya yakinlari bu karamalari yaptilar, ama ne belge var ortada nede kanit.....

Saygilar

PoyrazıM_24
27.04.2008, 14:35
Üyelik iptali de nedir ?

devletin kendi kendini yönete bilme biçimine denir...

:11:

deniz166
27.04.2008, 14:38
hehe abicim azına sağlık ne güzel tanımlamışsın :laugh::thumbup::biggrin:

hızan_62
27.04.2008, 14:39
selamlar....

TC kimlik sorabilirler veya sormiyabilirler....bunu üye olurken düsünmek gerek...saglam ve iyi olmasi icin sart diye düsünüyorum..insanin güvenci yoksa, kimlik vermez yada bidaha girmez, ama lafin altinda baska seyler aramaz, sorun varsa admin veya modlarla özel mesaj yolunda görüsebilirsiniz...bu konu zaten kazana gidicek....ortalikta gezen bütün dedikodular TC ile ilgili yersiz, baska forumlara aleviforumu töhmet altinda birakiyorlar, özel topicler bile bu konu üzeri aciyorlar....simdiye dek TC kimlik veren hic kimse cikip da belge sunup da bu böyle oldu veya olmadi demedi...sadece iptal edilenler karalama yapti veya yakinlari bu karamalari yaptilar, ama ne belge var ortada nede kanit.....

Saygilar

dedikleriniz doğrudur yada değildir ben okuduklarıma bakınca doğruluk patı veriyorum tc ile ilgili olayları yazan site sayısıda 1 değil birden fazla hadi bunları geçtim ben üyeliğimin iptalini istiyorum yaw bu kadar zor olan ne özel mesaj attın cevap iradenizle girdiniz iradenizi kullanın yine girmeyin ben buna sinir oldum

LaDY
27.04.2008, 14:42
Beyin yaşınız kaç sizin?
Hayret bir şeysiniz yaa, girmek istemiyorsanız girmeyin kardeşim. Başınıza silah dayayıp gelin burada dolanın + huzuru bozun demiyoruz. TC numaranız neden soruldu bir kaç kere bir kaç yerde açıkladık durduk bunu, sizin beyin yapınız bir kaç karalamayı ciddiye alıp veryansın edecek durumdaysa biz ne yapalım? Benim de kimlik bilgilerim mevcut orada kaldı ki benim ikamet bilgilerim de mevcut.
Üyeliğini iptal etmiyorum dediğim gibi madem çok meraklısın gitmeye girme, varsa iraden tabii, dayanabilirsen ya da. bir süre sonra üyeliğin de verdiğin bilgiler de silinir böylece.

BerfeM
27.04.2008, 14:47
dedikleriniz doğrudur yada değildir ben okuduklarıma bakınca doğruluk patı veriyorum tc ile ilgili olayları yazan site sayısıda 1 değil birden fazla hadi bunları geçtim ben üyeliğimin iptalini istiyorum yaw bu kadar zor olan ne özel mesaj attın cevap iradenizle girdiniz iradenizi kullanın yine girmeyin ben buna sinir oldum

sevgili hızan; hayatın heryerinde olduğu gibi buranında kendine göre kuralları var. başınızı ağrıtacak bir durum yaşadınızmı T.C numarasıyla ilgili. durun tahmin edeyim ''hayır''... peki nedir bu celallenmeniz. başka sitede yazanlardan dolayıdır kesin. peki neden hep başkalarının dedikleriyle hareket ederiz. biraz mantıklı davranalım lütfen.