Orijinalini görmek için tıklayınız : Layik DeĞİlsİn......

mavimisali
02.05.2008, 22:21
Yanımdasın,ellerinin yüzüme yaklaştırdığı rüzgarı alıyorum hayatıma. Susmalarımı en mahrem gecelere saklıyor ve kısık sesimle her karanlıkta aynı cümleleri fısıldıyorum kulağına "bir gün bana dokunduğunda yanacak ellerin, gözlerin benim olacak"…
Sıradan anıların,sıradan kahramanıyım ben. Nefesin kadar yakın bir aşka sahip ve senin hiç bilemeyeceğin gölgelere düşmüş içimdeki çocuk.Ağlamak acizlik karşında, yalvarmak yasak ama bilsen ,ama bilsen gözlerime değdiğinde kopan fırtınanın beni alıp götüren yanının sen olduğunu, bilsen aşk bu kadar acıtır mıydı hayatımı...
Dokunamamak,gözlerini alan bir müchever gibi karşıdan izlemek seni. Konuşurken dudak kıvrımlarında kaybolan cümleleri harf harf almak düşlerime seni sevmek,seni senden habersiz yalın,saf sevmek…
Adının anlamına yüklediğim bir hayat var artık bilmediğin düşlerinde.Sabah olduğunda o düşünde hatırlayamadığın yüz ne çok benziyor bana değil mi? Geceler boyu sırf senin düşlerine girebilmek için tutuğum bu nöbetler. Sana beni anla diyorum bazen,beni anla sev beni, aşk adımıza ne çok yakışıyor gör,anla beni hayatına al.Gecelerine nefesinde uyuyayım nöbetlerim ellerimin saçlarında dolaşmasıyla bitsin güneşler doğsun, beni anla.

En zor yanındayım hayatın.Yanındayım hayatında gülüşlerine ortak bakışlarım, yüreğine yakın, yaralanan aşka uzak…Son şiirlerinin kitaplaştığını göremeden ölmüş bir şair gibi bedenim..Kaçış değil belki de reddediş... Yıllardan beri bunca haksızlığı ve bizim onca haksızlığa alışmışlığımızı böyle yumruk gibi yüzümüze vuranların olduğu bir dünya da sessizce çekip gitmek belki de en doğrusu ....

Aşkınıza;sevdanıza kısacası size layık olmadığınızı düşündüğünüz kimileri olmuştu mutlaka...İşte son günler de dilimde hece hece anlamlaşan bir türkü..Umarım beğenirsiniz...

hX_TZ0V0U14

~Elvin~
02.05.2008, 23:17
Emegine saglık paylaşım güzeldi teşekkürler.
Evet zaman zaman insanlar haketmediklerini yaşayabiliyorlar ve bunun karşılıgında ise karşı tarafın onca verilen degere,sevgiye layık olmadıgını düşünüp isyan ederler.oysa ne çok sevmişti geçmişte hayatının anlamıydı belkide herşeyin layıgı olarak görüyordu nerden bilebilirdi birgün bu isyanı edecegini.Hayat bu getirileri oldugu gibi elbet götürüleride olacaktır önemli olan gidenlerin karşısında metanetli olmak ve geçmişte verdigin hiç bir duygun,hiç bir emegin,hiç bir çaban için hatda onu çok sevdigin için pişman olmamaktır.Yaşadıgın onca şeye ragmen dönüp geçmişine baktıgında yüzünde oluşacak tebessümdür önemli olan,anımsadıgın mutsuzlugun degil.Hiç bir şey için pişman olmamak gerek ama,bazen kendine dahi geçmez sözün.

YoRuM78
02.05.2008, 23:24
Konu yanlış yere açılmış...

İkincisi ve bu benim kendi şahsı düşüncemdir.. İbrahim Tatlısesin okuduğu hiç bir türküyü sevmiyorum sevemiyorum... İbrahim Tatlısesede türkücü denmesinden rahatsızlık duyuyorum.. Bu Türk Halk Müziğine emek veren gerçek sanatçılara haksızlık olduğunu düşünüyorum..

PirO_62
02.05.2008, 23:49
Konu yanlış yere açılmış...

İkincisi ve bu benim kendi şahsı düşüncemdir.. İbrahim Tatlısesin okuduğu hiç bir türküyü sevmiyorum sevemiyorum... İbrahim Tatlısesede türkücü denmesinden rahatsızlık duyuyorum.. Bu Türk Halk Müziğine emek veren gerçek sanatçılara haksızlık olduğunu düşünüyorum..

+++ Başlık düzensiz bir görüntü oluşturuyor.

Kazan.