Orijinalini görmek için tıklayınız : Canım Anama

geygel60
04.05.2008, 00:17
Değerli canlar anneler günü yaklaşmakta bende bu vesile ile ilgili olarak şöyle bir soru yöneltecem.
Annenizi en çok nasıl etkilersiniz?

Örneğin ben Canım Anam dediğimde ananım bütün yelkenleri suya iner.
Formumuzdaki bütün annelerinde anneler gününü şimdiden kutlarım.

cem_sultan
04.05.2008, 00:25
Her şarkı sana beni hatırlatır,
Sevgi denen bu duyguda,
Sana ne desem azdır....
Bak akşam oldu yine halen aklımdasın,
Seni çok özledim anne hemde çok.....

~Elvin~
04.05.2008, 00:26
Annem benim derim,kurban oldugum annem benim derim,ölürüm yolunu derim annemde bana kızar tabi sus o nasıl laf diye.

Kara Davut
04.05.2008, 00:27
bende annelerin bir tanesi derim.hemen sarılır öperim yanaklarından.en kızgın zamanında bile olsa,hemen sarılıp ağlamaya başlar.ben sizin için varım der.:34::34:

OkanÇAKIRKAYA
04.05.2008, 00:34
Canım Annem Benim, Ahmet Kaya eşliğinde bir Şafak Türküsü'nü söyledim mi gözlerinde beliriverir o an sevgisi. İşte o an dayanamaz ve sorar "Ne istiyorsun yine?" diye...

Bütün annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun...

Acıya Gülmek
04.05.2008, 00:40
Yanımda olması için canımı bile verebilridim..ama hayatta yok artık annem..etkileyemem ki..ama onun bir yerlerden yanımızda olduğuna da yürekten inanıyorum..

Her anneler gününde içim buruktur, mayıs ayının gelmemesini dilerim ama gelir üzer ve gider mayıs ayı..

Tüm annlerimizin anneler gününü kutluyorum..

Asii
04.05.2008, 00:43
İç ve Diş Politika (+ Siyaset) Türkiye ve Türkiye dışı Politikasında olup bitenler, tartışmalar ve görüşler. Kesim olarak dikkatlice siyasi görüşler yazılır...

yanlış topikte açmışsın konuyu can:whistling

Saygılarımla
iyi forumlar

geygel60
04.05.2008, 00:48
İç ve Diş Politika (+ Siyaset) Türkiye ve Türkiye dışı Politikasında olup bitenler, tartışmalar ve görüşler. Kesim olarak dikkatlice siyasi görüşler yazılır...

yanlış topikte açmışsın konuyu can:whistling

Saygılarımla
iyi forumlar

Teşekkürler can bende farkettim ama geç oldu bunuda, bu hassas konuyuda burda konuşalım.

PirO_62
04.05.2008, 00:56
Bilerek veya bilmeyerek yanlış yere topik açmak (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=23843)

Eğer bilerek veya bilmeyerek yanlış yere topik açarsanız, tespit ettiğimizde topik açma yetkiniz süresiz olarak iptal edilecektir. Genel uyarıdır.

Aleviforum.com Yönetim Ekibi Adına
Alevimen

İyi forumlar.