Orijinalini görmek için tıklayınız : alevimenden rica etsek yaparmı acaba

zülfikares
09.05.2008, 10:12
sevgili canlar malumunuz üzere galatasaray ve fenerbahçe arasındaki rekabet hayatımızın her alanında bulunmaktadır mesela eşimiz fbli bizde gs li olsak çocuğumuza bile bizim takımımızı tutması için baskı yaparız benim ricam şu pazar günü hangi takım şampiyon olursa forumun ana renkleri olan mavi varya ve açık olan renkler fazla belli bir süreliğine o renk olsun diğer canlarında bu konu hakınndaki görüşlerini alıp alevimene iletmek istiyorum siz ne dersiniz sizinde yorumlarınızı öğrenip ona göre hareket etmek istiyorum şimdiden görüşlerini bildiren bütün canlara teşekkürler

PoyrazıM_24
09.05.2008, 10:31
aslında güzel fikir ama renkleri değiştirmek basit mi acaba o kadar..bu arada alevimen beşiktaşlı gider siyah beyaza boyarsa sen bak o işe:D

zülfikares
09.05.2008, 10:35
valla sametim beşiktaşın ahı gitmiş vahı kalmış bjk artık diğer sezona inşallah

sevilay er
09.05.2008, 10:45
bencede çok güzel fikir keşke yapılabilse çok mutlu olurum bir galatasaraylı olarak re re re ra ra ra gs gs çok yaşa...

OkanÇAKIRKAYA
09.05.2008, 10:45
sevgili cala malumunuz üzere galatasaray ve fenerbahçe arasındaki rekabet hayatımızın her alanında bulunmaktadır mesela eşimiz fbli bizde gs li olsak çocuğumuza bile bizim takımımızı tutması için baskı yaparız benim ricam şu pazar günü hangi takım şampiyon olursa forumun ana renleri lan mavi varya ve açık olan renkler fazla belli bir süreliğine o renk olsun diğercanlarında bu konu hakınndaki görüşlerini alıp alevimene iletmek istiyorum siz ne dersiniz sizinde yorumlarınızı öğrenip ona göre hareket etmek istiyorum şimdiden görüşlerini bildiren bütün canlara teşekkürler

Yaa ancak bu kadar belli edilir bir insanın tuttuğu takım :lol::lol::lol:

Hatta: :11:

NiSAN_Rojda
09.05.2008, 10:47
ayy ne güzel siyah ve beyaz olsaydı,hatta köşede bi kartal..ay heveslendim birden :yanbakoo:yanbakoo heheeheee :D hem, Onur ama Fb'li şimdi gs kazanırsa karşı çıkar müdahalae eder:lol: ,töbe o renklere yanaşmaz yok yok bence forum birbirine girer :laugh::laugh::laugh: gelin ortak kararla siyah beyaz ile Erhanı ikna edelim :innocent:

zülfikares
09.05.2008, 10:47
zaten gayserili olarak renklerimiz sarı kırmızı kupayı aldık sıra gs ile şampiyonluğu almada

PirO_62
09.05.2008, 10:48

Ehehe bu cümleden sonra rica etsen ne farkedecekki. :biggrin::biggrin:

PoyrazıM_24
09.05.2008, 10:49
ayy ne güzel siyah ve beyaz olsaydı,hatta köşede bi kartal..ay heveslendim birden :yanbakoo:yanbakoo heheeheee :D hem, Onur ama Fb'li şimdi gs kazanırsa karşı çıkar müdahalae eder:lol: ,töbe o renklere yanaşmaz yok yok bence forum birbirine girer :laugh::laugh::laugh: gelin ortak kararla siyah beyaz ile Erhanı ikna edelim :innocent:

ne dir sendeki bu bjk aşkı yaa küme düşeceksiniz nerdeyse bari sesini çıkarma:D

not::11:

notlierlife58
09.05.2008, 10:49
valla ben fikrimi söleyeyim..ÇOK SAÇMAA...çünki ben bir bjk liyim..o 2 takımın herhangi birinin rengi olursa bu forrum,renkler kalkana kadar siteye girmem:no::yamukgul:

ayrıca bjk gönüllerin şampiyonu oldu sevgili can...sizin haksız aldığınız puanlar ,bizimde haksızca çalınan puanlarımız şimdi olsaydı bi de öyle bu yorumu yapmanızı dilerdim..bjk her zaman büyük bir camiadır...olmazsa olmazdır...

NiSAN_Rojda
09.05.2008, 10:51

aloo abiii ayıp oluyor ama dimi...essaktan takımmışınız gibi balına geldiniz bu kadar..bizim sadece ufak sorunlarımız yüzünden bazı şeylerden mahrum kaldık ama her şey düzelecek...gelmiş geçmiş en büyük takım hakkında böle demek yakışmaz..

PoyrazıM_24
09.05.2008, 10:52
valla ben fikrimi söleyeyim..ÇOK SAÇMAA...çünki ben bir bjk liyim..o 2 takımın herhangi birinin rengi olursa bu forrum,renkler kalkana kadar siteye girmem:no::yamukgul:

ayrıca bjk gönüllerin şampiyonu oldu sevgili can...sizin haksız aldığınız puanlar ,bizimde haksızca çalınan puanlarımız şimdi olsaydı bi de öyle bu yorumu yapmanızı dilerdim..bjk her zaman büyük bir camiadır...olmazsa olmazdır...

gökhan yapma lütfen allahını seversen gir foruma kırma bizi tamam tamam siyah beyaz olsun renkler yoksa sen ne sitiyosan olsun ama çıkma gitme bu forumdan sen gidersen biz ne yaparız yaaa :whistling:biggrin:

:lol:

zülfikares
09.05.2008, 10:53
bjk her zaman türk takımları içinde en centilmen olanı ben oyönden bjk her zaman desteklerim ama gerçeler ortada bu da lig di yapacak bir şey yok bu saatten sonra

NiSAN_Rojda
09.05.2008, 10:54
ne dir sendeki bu bjk aşkı yaa küme düşeceksiniz nerdeyse bari sesini çıkarma:D

not::11:

alooo Samett sanada ayıp oluyor haa :kzgn :garibbak::garibbak: :stuart:
bilemiyorum artık seneye siz yerlerde kıvranırsanız hiç şaşırmam..BJK herkezi ezip geçicek çünkü...bizde ufak değişiklikler şart..nazara geldi BJK'cim,o ufak değişkilikle yeniden doğacak KARTALLLLL :wub:

zülfikares
09.05.2008, 10:57
aloo abiii ayıp oluyor ama dimi...essaktan takımmışınız gibi balına geldiniz bu kadar..bizim sadece ufak sorunlarımız yüzünden bazı şeylerden mahrum kaldık ama her şey düzelecek...gelmiş geçmiş en büyük takım hakkında böle demek yakışmaz..

hemde şu bir gerçek bjk atatürk bile desteklemiştir bjk bana göre fb ye bakarak çok centilmen 11 yıl önce kadıköyde sokak arasında maç yaparken gs forması giydim diye linç olacaktım:D

PoyrazıM_24
09.05.2008, 10:58
bilemiyorum artık seneye siz yerlerde kıvranırsanız hiç şaşırmam..BJK herkezi ezip geçicek çünkü...bizde ufak değişiklikler şart..nazara geldi BJK'cim,o ufak değişkilikle yeniden doğacak KARTALLLLL :wub:

http://www.yeniresim.com/data/media/180/gs-8_800X600.jpg

NiSAN_Rojda
09.05.2008, 11:02
hemde şu bir gerçek bjk atatürk bile desteklemiştir bjk bana göre fb ye bakarak çok centilmen 11 yıl önce kadıköyde sokak arasında maç yaparken gs forması giydim diye linç olacaktım:D

Abi ya zati BJK hiçbi takımla kıyaslanamaz :yanbakoo arada şansızlıklar olur ama Bir numaradır her zaman yenilsekde yensekde :yanbakoo

notlierlife58
09.05.2008, 11:02
gökhan yapma lütfen allahını seversen gir foruma kırma bizi tamam tamam siyah beyaz olsun renkler yoksa sen ne sitiyosan olsun ama çıkma gitme bu forumdan sen gidersen biz ne yaparız yaaa :whistling:biggrin:

:lol:

abi ayıp sana ya...öyle olsun tmm:crying:ciddiyim hem ben..vallaha da girmem billaha da girmem o renkler kalkana kadar bizdeki BEŞİKTAŞ aşkını küçümseme sen istersen..alayına isyan ALLAH ına kdar BEŞİKTAŞLIYIZ biz...

öykücan
09.05.2008, 11:04

sen hic merak etme gülüm :) kartallar yüksekten ucar onlar konusup dursun daha :14::11:

en büyük BJK baska büyük yok oleyyyyyyyyy:biggrin:

PoyrazıM_24
09.05.2008, 11:04
abi ayıp sana ya...öyle olsun tmm:crying:ciddiyim hem ben..vallaha da girmem billaha da girmem o renkler kalkana kadar bizdeki BEŞİKTAŞ aşkını küçümseme sen istersen..alayına isyan ALLAH ına kdar BEŞİKTAŞLIYIZ biz...

:crying:

:devil2:

:11:

öykücan
09.05.2008, 11:05
Abi ya zati BJK hiçbi takımla kıyaslanamaz :yanbakoo arada şansızlıklar olur ama Bir numaradır her zaman yenilsekde yensekde :yanbakoo

aynen öyle yenilmemiz hicbir sey ifade etmez...renklerinin asaleti yeter...:biggrin:

zülfikares
09.05.2008, 11:05

ben şuna canı gönülden inanıyorum her gs li bjk yi destkler her alanda çünkü biz dostuz

NiSAN_Rojda
09.05.2008, 11:06
Samet şurda kardeş takımız,zati Gs'li olcam geçici olarak şampiyon olana kadar :sweatdrop (malesef) gel beni sinirlendirme hemi kardeşim...yoksa YAKARIMMM LAYNNNNN :lol::lol::lol::lol::lol::lol: topa tutturma gs'yi :001_tt2::001_tt2::001_tt2:

ha bu arada aklıma gelmişken diyim Hakan Şükür e iyice uyuz oldum.bi kere o kalas ortalığı iyice karıştırıyo,sizin ondan kurtulmanız lazım.artık oyun da oynayamıyo ki...şiddetle gitme taraftarıyım...

NiSAN_Rojda
09.05.2008, 11:09
sen hic merak etme gülüm :) kartallar yüksekten ucar onlar konusup dursun daha :14::11:

en büyük BJK baska büyük yok oleyyyyyyyyy:biggrin:

evet canım benim aynen öyle..varsın kazansın garipler hep BJK olursa futboldan tadda alamayız :biggrin::biggrin::wub::wub::wub:

zülfikares
09.05.2008, 11:09
Samet şurda kardeş takımız,zati Gs'li olcam geçici olarak şampiyon olana kadar :sweatdrop (malesef) gel beni sinirlendirme hemi kardeşim...yoksa YAKARIMMM LAYNNNNN :lol::lol::lol::lol::lol::lol: topa tutturma gs'yi :001_tt2::001_tt2::001_tt2:

ha bu arada aklıma gelmişken diyim Hakan Şükür e iyice uyuz oldum.bi kere o kalas ortalığı iyice karıştırıyo,sizin ondan kurtulmanız lazım.artık oyun da oynayamıyo ki...şiddetle gitme taraftarıyım...

hakanzaten bu sene bırakıyor galiba onun da çok emeği geçti gs ye onada şükran borçluyuz biz bunu unutamayız

NiSAN_Rojda
09.05.2008, 11:11
off sabah sabah beni futbol stresine soktunuz yafff :sweatdrop:sweatdrop:sweatdrop,seneye ben bi topik açıcam BJK ile başlayan BJK ile biten :lol: gerisini anladınız siz :lol::lol:

vural_34
09.05.2008, 11:15
bence olamaz çok kelle gider

zülfikares
09.05.2008, 11:16
oda olur gerçi o yönden şanslı olursunuz erhan abide bjk li imiş şimdiden hayırlı olsun demek düşer ama önce şampiyon omak lazım dimi

PoyrazıM_24
09.05.2008, 11:35
[QUOTE=NiSAN_Rojda;622049]Samet şurda kardeş takımız,zati Gs'li olcam geçici olarak şampiyon olana kadar :sweatdrop (malesef) gel beni sinirlendirme hemi kardeşim...yoksa YAKARIMMM LAYNNNNN :lol::lol::lol::lol::lol::lol: topa tutturma gs'yi :001_tt2::001_tt2::001_tt2:

o zaman diyoruzki gs bjk el ele gerisi ne zıkkım yerse yesin hahahahah:D

Şule
09.05.2008, 11:35
ya keşke yapılabilse harika olur C-İ-M-B-O-M-B-O-M Yok be yaw bizim gibiisi cimbom bir başka..:)

Babacan24
09.05.2008, 11:58
bencede çok güzel fikir mutlu olurum bir galatasaraylı olarak teşekür ederim fikirleriniz için şimdiden şampiyonluk hayırlı olsun tüm camiyamıza

zülfikares
09.05.2008, 12:26
[QUOTE]

aslina bakarsan sametim gs ve bjk lileri toplasak fb lilri gecer degilmi forumda

PirO_62
09.05.2008, 12:42
ben şuna canı gönülden inanıyorum her gs li bjk yi destkler her alanda çünkü biz dostuz

[QUOTE]

Topiğin açılma sebebinden saparak. İlk başlardaki dostluk kardeşlik nağralarının yerini üstünlük göstergesi ve laga luga ya meyillenmesi nedeni ile KAZAN. Spor bölümünü kullanın.

aslina bakarsan sametim gs ve bjk lileri toplasak fb lilri gecer degilmi forumda

Ama şuna cevap vermeden geçemiyecem. Evet zülfikares itiraf ettiğin gibi İki takım birleşseniz anca FB yi gecersiniz. (zuzuzhahahaah)

BerfeM
09.05.2008, 13:05

:001_tt2::001_tt2::001_tt2::001_tt2:

siyah beyaz dedi ya. eheh. şampiyon diyoz bidenem şampiyon.. :sweatdrop

:wacko::wacko::wacko::wacko: