Orijinalini görmek için tıklayınız : düşünceniz hangisi?

notlierlife58
09.05.2008, 18:51
aşka dayir düşünceniz hangisi,gelip geçici olduğunu düşünüp,gelip geçici şeyler yaşamak mı yoksa aradığınız,yaşamak istediğiniz>sadece ciddi bir aşk mı?sonu olan cinsten...

ya da şöyle sorayım...sevgiliden kasıt eğlence mi yoksa hayatın ta kendisi mi?

deniz166
09.05.2008, 18:54
Bence aşk gelip geçmemeli ben hayatın ta kendisi olduğunu düşünüyorum fakat benm düşündüklerimi karşımdakininde düşünmesini isterim gelip geçmemeli ve her zamn hisstiklerinde samimi olmalı herkes die düşünüyorum

araknafobia
09.05.2008, 18:59
İnsanlar yaşamarı boyunca bir çok hayat koşulundan geçiyor.Yeri geliyor mutlu oluyor,yeri geliyor mutsuz.Aşk ta yaşamda bir çok kez insanı mutlu etmiştir.Tabi sonuçları kötü olmadığı sürece.Ama ne yazikki çevremden gördüğüm kadarı ile aşkların sevgilerin sonu hep kötü bitiyor.Bundan kasıttır ki,hayatta en doğru insanı yada insanları aşkına layık göreceksin.Zaten kişilerde her yaşta farklı düşüncelere sahip olurlar.Gençken farklı düşünürler ama olgunlaştıklarında daha da ciddi vede mantıklı konuları düşünürler.Örneğin çoğu kişi büyüdüğünde küçükken yaptığıklarının çok saçma olduğunu söyler.Aşk da bunun gibi işte.Yeri ve zamanı,kötüsü veya iyisi hep kişiye bağlı olur.

Hayatımda bir kişiye yer vermem.Her yaşın ayrı bir güzelliği var :)

sevgiyle.

notlierlife58
09.05.2008, 19:21
sanırım bu konuya,yorum yapmak,cvp vermek yürek işi biraz:whistlingyapanlara teşekkür ederim...düşüncelerini beğensem ya da beğenmesem de...saygılar...

vural_34
09.05.2008, 19:30
hayat gelip geçicidir aşk nasıl olmasın fakat bi aşk olacaksa hayatımla bitmelidir

okancakirkaya
09.05.2008, 20:03
sanırım bu konuya,yorum yapmak,cvp vermek yürek işi biraz:whistlingyapanlara teşekkür ederim...düşüncelerini beğensem ya da beğenmesem de...saygılar...

İkili polemik yaratacak veya kişileri töhmet altında bırakacak içerikli mesaj yazmamanızı öneririm...

İyi Forumlar...

_özgürlük_
09.05.2008, 20:46
aşk dıye bı kavrama ınanmıyorum... günümzdekı kısılere bakarsak askları gelıp gecıcı hep...bırgun bırıne asık oluyor onla ayrılıyor 2 gun gecmeden baska bırını buluyor.... bu sefer ona asık oluyo falan...

nasıl bır ask yasamak ıstersenız sorusuna gelıncede benım karsımdakı kısı durust bana deger veren ve arada saygı varsa ve onemlısı asktan ote bır sevgı varsa zaten bu bır ömürlük sürer...

poseidoncan
09.05.2008, 21:08
galiba bu konuda biraz örümcek kafalı olanlardanım ben:D ama deneyimlerim ve hayat tecrübem bilgimle bunu yazdıgıma inanıyorum!Kendine aşk insanı diyen bir insanın 3 evliligi ve çok absürük bi hayatı oldugunu farkettim!Mutsuz oldugunu yıllar sonra farkettim!!benim demek istedigim şu,,aşk tabiki güzel şeydir ama sadece abartı duygulardır diye düşünüyorum:D karşısındakine karşı duygularında büyüttügü ilahlaştırdıgı olguların tümüdür!Bence önce sevgi,,ve aşkla sevgi birbirlerinden farklı kavramlardır!sevgi emekle,anlayışla,paylaşımla olur!sevgi yürekle olur çünkü!ne denirki sevgi üzerine,herşeyin başında bu tanım vardır!tüm şairlerin mısralarında ve başucumuzdadır!

Lazoşa_62
09.05.2008, 22:48
Arkadaşlar bu yere göge sığdıramadığınız başı yalanla başlayan ve sonu yalan ve hüsranla biten Aşkla ilgili topiciniz var .Tekrar böyle bir konu açmanızın anlamı yok. Sanırım Mod arkadaşların haberi yok.

Yani anladığım kadarıyla forum kuralları geregi aynı konuyla ilgili topicik açmak forum kirliliğine neden oluyor.

notlierlife58
09.05.2008, 23:14
arkadaşım burda konu aşk değil ben insanların düşüncesini sordum,aşk nedir diye sormadım,ilgili kişilerin de haberi var,ben bu topik yüzünden o ilgili kişinin birinden 2 tane kırmızı kart aldım...sebeb türkçeyi bozuk kullanmakmış ama ben öyle bir hata görmüyorum diğer tüm ilgililerden konuyla ilgilenmelerini rica ediyorum,kişisel zevk işine dönüşmesin lütfen....

bir kırmızı kart geliyor sebeini soruyorum,sonuçta karşımdaki de insan ben de bir insanım ve konuşarak anlaşabiliriz,başka yolu yok diye biliyorum ama ardından bir tane daha kırmızı kart...hani daha önce de aldım ama gösteren kişilerin sunduğu kanıtlar haklıydı...onlara da sordum sebebini gayet güzel de anlattılar ben de tamam dedim,başka ne diyebilirim...

vitamin
09.05.2008, 23:28
müsait değilim aşık olmaya:)
annemin kriterlerine uygun kız bulursam aşık olmayı deneyecem:lol:

LaDY
10.05.2008, 10:20
arkadaşım burda konu aşk değil ben insanların düşüncesini sordum,aşk nedir diye sormadım,ilgili kişilerin de haberi var,ben bu topik yüzünden o ilgili kişinin birinden 2 tane kırmızı kart aldım...sebeb türkçeyi bozuk kullanmakmış ama ben öyle bir hata görmüyorum diğer tüm ilgililerden konuyla ilgilenmelerini rica ediyorum,kişisel zevk işine dönüşmesin lütfen....

bir kırmızı kart geliyor sebeini soruyorum,sonuçta karşımdaki de insan ben de bir insanım ve konuşarak anlaşabiliriz,başka yolu yok diye biliyorum ama ardından bir tane daha kırmızı kart...hani daha önce de aldım ama gösteren kişilerin sunduğu kanıtlar haklıydı...onlara da sordum sebebini gayet güzel de anlattılar ben de tamam dedim,başka ne diyebilirim...

Biri beni, çağırmış... İlgiliden kasıt benden daha iyisi olamazdı herhalde (PirO_62 ve Alevimen ile beraber) ;)

Evet uyarı almışsınız, ve serzenişte bulunmuşsunuz. Salt konu açmış olmak için konu açmanıza gerek yok.
Çok söze gerek yok, konunun gideceği yer bellidir.
1. İçeriği aşk olan bir çok konu mevcut.
2. Sizin konunun içeriği yetersiz.
3. Zaten içeriği bir başka topikte var olan bir konu ile uğraşmak yerine çok daha önemli konularla ilgilenmekle yükümlüyüm. İlgili biri olarak.

İyi Forumlar.