dali
11.05.2008, 01:32
Herkesin; asıl güzelliğin iç güzelliğ olduğunu vurgulayıp gidip aslında dış güzelliğe önem vermeleri...
Altına külüstür araba çekip garip motor bağırma ile hava sandığını yapan insanlar...
20 yaşına kadar herşeyden sakındığı oğlunu neyi ucu belirsiz bir savaşta kaybettikten sonra oğluna üzülüp ağlarken vatan sağolsun gibi garip cümle kurması...
Msn de "ok" "nbr" kelimeleri kullandığımız için türkçemizi bozmuyalım gibi garip tepkiler almamız...
Çiftçinin önce başkaldırıp sonra başkaldırdığı insalara oy vermesi...
Tişörtünde ingilizce kelime olduğu için bir kişinin eleştirilmesi...
Hayattan bıktım hiç bir umudum kalmadı deyip intihar etmemesi(ya da intihar edecem artık deyip bir türlü intihar etmemesi... çünkü umut hala vardır kendisinde)
Sanal aşık olmak...
Bir futbolcunun gol attıktan sonra asker selamı vermesi...
"Hepimiz Hrant Dink'iz" cümlesini, anlama kıtlığı içerisinde bu sölemleri söleyenleri vatan haini görenleri...
Hran Dink'in pis türk kanı demediğini bilmesine rağmen ya da avanak gibi araştırmadan önyargılı davranılması...
Sabah programlarını istemiyoruz deyip bu programları izlemek(sorsan vallahi billahi izlemiyorum der)...
Alevi bir insan tarkanın şarkılarını dinleyemez...
Tanrı Türkü Korusun saçmalığı...
Demokrasiyi yok etmeye hazırlanan bir parti için "Demokrasilerde parti kapatılmaz" sölemi...
Cin kelimesi yerine 3 harfli denmesi...
Kürt biri nasıl milli takıma alınır diye ateş püskürüp bölücü olmadığını düşünenler...
Ben ataist aleviyim diyenler(ikisi bir arada nasıl oluyorsa artık)
Serseri kavgacı olmanın gururunu taşıyan insanlar ve bu tip serselerinin çoğu kızlar içinde itibar görmesi...
El şakalarından hoşlanmam diyenler(kim hoşlanır ki)...
Aşka inanırmısın sorusu(Aşkın inançla alakasından çok başına gelen bir olaydır)
Msn nicklerine sürekli ölümle ilgili yazı yazıp gizemli olmaya çalışılması...
Klavye delikanlılığı yapmayın(kendisi farklısını yapıyor sanki)
Bu tür olay ve sölemleri kendime göre saçma ve komik bulduğumu belirtir ve sizin de kendinize göre varsa saçma ve komik bulduğunuz olay ya da sölemleri paylaşırsanız sevinirim...:cool:
Bunlar kendi görüşlerimdir polemik olsun istemem :rolleyes:
Her telden istediğimizi yazalım...
saygılarımla...
Altına külüstür araba çekip garip motor bağırma ile hava sandığını yapan insanlar...
20 yaşına kadar herşeyden sakındığı oğlunu neyi ucu belirsiz bir savaşta kaybettikten sonra oğluna üzülüp ağlarken vatan sağolsun gibi garip cümle kurması...
Msn de "ok" "nbr" kelimeleri kullandığımız için türkçemizi bozmuyalım gibi garip tepkiler almamız...
Çiftçinin önce başkaldırıp sonra başkaldırdığı insalara oy vermesi...
Tişörtünde ingilizce kelime olduğu için bir kişinin eleştirilmesi...
Hayattan bıktım hiç bir umudum kalmadı deyip intihar etmemesi(ya da intihar edecem artık deyip bir türlü intihar etmemesi... çünkü umut hala vardır kendisinde)
Sanal aşık olmak...
Bir futbolcunun gol attıktan sonra asker selamı vermesi...
"Hepimiz Hrant Dink'iz" cümlesini, anlama kıtlığı içerisinde bu sölemleri söleyenleri vatan haini görenleri...
Hran Dink'in pis türk kanı demediğini bilmesine rağmen ya da avanak gibi araştırmadan önyargılı davranılması...
Sabah programlarını istemiyoruz deyip bu programları izlemek(sorsan vallahi billahi izlemiyorum der)...
Alevi bir insan tarkanın şarkılarını dinleyemez...
Tanrı Türkü Korusun saçmalığı...
Demokrasiyi yok etmeye hazırlanan bir parti için "Demokrasilerde parti kapatılmaz" sölemi...
Cin kelimesi yerine 3 harfli denmesi...
Kürt biri nasıl milli takıma alınır diye ateş püskürüp bölücü olmadığını düşünenler...
Ben ataist aleviyim diyenler(ikisi bir arada nasıl oluyorsa artık)
Serseri kavgacı olmanın gururunu taşıyan insanlar ve bu tip serselerinin çoğu kızlar içinde itibar görmesi...
El şakalarından hoşlanmam diyenler(kim hoşlanır ki)...
Aşka inanırmısın sorusu(Aşkın inançla alakasından çok başına gelen bir olaydır)
Msn nicklerine sürekli ölümle ilgili yazı yazıp gizemli olmaya çalışılması...
Klavye delikanlılığı yapmayın(kendisi farklısını yapıyor sanki)
Bu tür olay ve sölemleri kendime göre saçma ve komik bulduğumu belirtir ve sizin de kendinize göre varsa saçma ve komik bulduğunuz olay ya da sölemleri paylaşırsanız sevinirim...:cool:
Bunlar kendi görüşlerimdir polemik olsun istemem :rolleyes:
Her telden istediğimizi yazalım...
saygılarımla...