Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincan / Kocyatagi köyü

24Coskun24
03.02.2006, 20:01
erzincana bagli kocyatagi köyü eski adi ile (Mixar) erzincan a 30 km uzakliktadir.köyün tamami 100% alevi kizilbastir..insanlarin cogu calismak icin yurt disina cikmislar cogu da istanbul ,bursa ve izmir de yasamaktadir.köyün muhtessem bir doga yapisi var.

ulalıgenç
05.02.2006, 14:14
Slm arkadaşım..ben sizin aşağı köydenim sizin köyün eski adı mığhar deil mi?
Ben de ahmediyeliyim...

Bi sorum daha var sana sizin köy ve ağılözü köyü onunda eski adı gırnmana yani okunuşu böyle bu ikisi galiba eskiden ermenilerin yerleşim bölgesiymiş..

Agucan
09.02.2006, 00:21
erzincana bagli kocyatagi köyü eski adi ile (Mixar) erzincan a 30 km uzakliktadir.köyün tamami 100% alevi kizilbastir.eskiden erzincanin en zengin köylerinden biriymis.insanlarin cogu calismak icin yurt disina cikmislar cogu da istanbul ,bursa ve izmir de yasamaktadir.köyün muhtessem bir doga yapisi var.

Bende Mixarliyim..!! hehe sansa bak kendi köyümden birini buldum!
Sen kilmerdensin??.

ulalıgenç
09.02.2006, 12:28
Sen ulalın neresinde oturuyodun?Ben özcan lardanım.Eyüp özcan yeğeniyim belki tanırsın...

Pardon ama burda bi düzeltme yapacam mixar ne zaman erzincan zengin köylerinden oldu.Hem madem zenginse neden yurt dışına çalışmaya gitmişler!?Zengin bir köy varsa erzincan da AHMEDİYEDİR....

Pardon ama burda bi düzeltme yapacam mixar ne zaman erzincan zengin köylerinden oldu.Hem madem zenginse neden yurt dışına çalışmaya gitmişler!?Zengin bir köy varsa erzincan da AHMEDİYEDİR....bİ ÇİMEN dağınız var..

24Coskun24
09.02.2006, 21:18
Bende Mixarliyim..!! hehe sansa bak kendi köyümden birini buldum!
Sen kilmerdensin??.

sansa bak ben öylesine köyün ismini yazayim dedim .bak ayni köyden insanlarda takip ediyormus demek .bu forum iyi birsey herhalde kim bilir baska kimlerlen tanisirim.
kendine iyi bak görüsürüz.

24Coskun24
09.02.2006, 21:23
Pardon ama burda bi düzeltme yapacam mixar ne zaman erzincan zengin köylerinden oldu.Hem madem zenginse neden yurt dışına çalışmaya gitmişler!?Zengin bir köy varsa erzincan da AHMEDİYEDİR....bİ ÇİMEN dağınız var..

slm kardes ne haber ?

ismin nedir senin bu arada.??

ulalıgenç
09.02.2006, 21:35
ya bende şakasına dedim...erzincanda herkes biribiryle böyle eğlenir...hakan ilteri ben tanımam ama babamlara sordum onlar tanıyor..ilter lerden bizim çok tanıdığımız var..ztn bizim köylüler..ha bu arada ben burak!!!benim mixar lı arkadaşlarım vardı..ilk okulda beraberdik murat karadağı tanırmısın?

Agucan
09.02.2006, 21:53
slm agucan benim ismim coskun isvicrede kaliyorum.yusuf karadag`in ogluyum .sen kimlerdensin ismin nedir?sansa bak ben öylesine köyün ismini yazayim dedim .bak ayni köyden insanlarda takip ediyormus demek .bu forum iyi birsey herhalde kim bilir baska kimlerlen tanisirim.
kendine iyi bak görüsürüz.

Merhaba...
Burda acikta isimlerinizi yazmayin lütfen!¨Ne olur ne olmaz... Böyle Bilgilerini tek özelde verin..

Sana özelde mesaj cekiyorum

serpil
12.02.2006, 00:16
selam arkadaşlar bende koçyatağı köyündenimmmmm :D akpolatlardan

Agucan
12.02.2006, 02:17

Hehe oldu 3 mixarli!!

24Coskun24
12.02.2006, 13:52

selam serpil hos geldin.ya cok hos birsey insanin kendi köylüleriyle bu ortamda karsilasmasi.bak agucan ben sana demistim daha bizim köyden cok kisiylen tanisiriz diye.insallah geriside gelir.....

MekansizKaptan
06.03.2006, 22:29
Kocum mixarli sanki baska köylerden yurdisina cikan yokta selamlar...

NEDE OLSA BENDE MIXARLIYIM

Slm Bir mixarli daha sen nerden katiliyorsun

24Coskun24
10.03.2006, 15:56
Kocum mixarli sanki baska köylerden yurdisina cikan yokta selamlar...

NEDE OLSA BENDE MIXARLIYIM

slm mekansiz kaptan hosgeldin.sende ayni köydensin galiba.kimlerdesin???
mixar la ilgili bizimle paylasabilecegin konular varsa buraya yazabilirsin.
kendine iyi bak

elbeyi
19.03.2006, 20:01
merhaba tüm dünya emekcilerin NEWRUZNU kutluyorum

elbeyi
24.03.2006, 17:23
oldu 4 migarli

serpil
07.04.2006, 18:08
yokmu başkaaa

Ulalı
05.07.2006, 10:43
yoğ Gırmanalı var :)
nasılsınız arkadaşlar
Ben Ulalar da oturuyorum var mı aranızda şuan Ulalar da olan

Baba Zeynel
07.12.2006, 22:06
Fribourg Alevi Dernegi için yaptigin projelerinden dolayi tesekürler.
Niçe projeler seni bekliyor.

firatovic
01.09.2007, 13:04
bende mıxarlıyım bız azmanlardanız amcalarım ankarada ama bız ıstanbuldayız