Orijinalini görmek için tıklayınız : Afganistan değil Türkiye

evista26
16.05.2008, 12:34
Afganistan değil Kütahya!

http://img206.imageshack.us/img206/4128/afcj9.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/4128/afcj9.3fb16562b2.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=206&i=afcj9.jpg)

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, "Lafla Atatürkçülük, lafla çağdaşlık olmaz. Çağdaşlık da Atatürkçülük de
icraatla olur" dedi. Hüseyin Çelik, Kütahya Ticaret Borsası tarafından türlü kişi ve kuruluşların desteğiyle yaptırılan Bölcek İlköğretim Okulu’nun açılışında yaptığı konuşmada, bu okulun devlet ve ulus işbirliğinin en
güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi.

Bakan Çelik'in kürsüden Atatürkçülük ve laiklik tarifi verdiği sırada Bakan'ı dinlemeye gelen 'yöresel' kıyafetli kadınlar dikkat çekti. Tek tip örtülerle örtünen Kütahyalı kadınlar çağdaş bir Türkiye görüntüsü değil, adeta kadınların burka ile dışarı çıkabildikleri Afganistan 'dan bir kareyi hatırlatıyordu.

"Atatürkçülük icraatla olur"

AK Parti iktidarı döneminde okullara 600 bin bilgisayar gönderildiğini, öğrenci kitlesinin yüzde 90’ının internetten yararlandığını belirten Çelik, "Köylerdeki çok sayıda devredışı kalmış okulları bir tarafa bırakırsanız, faal olarak Kütahya’da kullanılan her 3 derslikten biri bizim iktidarımız döneminde yapılmıştır. Bu dersliklerde özel
sektörümüzün çok büyük katkısı vardır.
Biz, bir şeyi programa koyarız, parasını ayırır, başlar ve bitiririz. Lafla Atatürkçülük, lafla çağdaşlık olmaz. Çağdaşlık da Atatürkçülük de icraatla olur. Atatürk’ün bize gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine sloganla çıkamayız."
Kütahya’da, hayırsever vatandaşlar tarafından 44 okulun yaptırıldığını ya da inşaatının sürdüğünü ifade eden Çelik, bu işbirliğinin süreceğini anlattı.
Çelik’e, Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altınkaya tarafından Dumlupınar Şehitliği maketi verildi. Kurdeleyi keserek binanın açılışını yapan Çelik, beraberindekilerle okulu gezdi.

işte çağdaş türkiye çumhuriyetinden çağdaş görüntüler :):)
yobazlıktan başka hiç birşey deyil şunlara bakarmısınız......
bu tarz insanlara yüce ulu önder mustafa kemal paşanın icraatlarını anlatsan ne anlarki bu yobazlar iğrenç verici bir görüntü

tanjutunc
16.05.2008, 12:53
atatürkçülükten bahsedene bakarmısınız? hemde kimlere bahsetmiş...! komedi yaa:D:D

efla
16.05.2008, 13:21
malesef kanıksadık bu görüntüleri,öyle bir hale geldik ki
eskiden sokaklarda tek tük gördüğüm karaçarşaflılar,türbanlılar şimdi metrekaresine 10 tane düşüyor..

sunagngr
16.05.2008, 13:31
Bu GÖrÜntÜler Artik Siradan Oldu GÖreceĞİmİz GÖrÜntÜler Korkutucu Bunlari Çok Çabuk Kabullendİk Ve Bazi Şeyler Gerİ DÖndÜrÜlmeyecek DÜzeye Gİttİ

arjinim
16.05.2008, 14:37
Hüseyin çelik'e zaten atamın ismi onun ağzına yakışmıyor.gitsin başka işlerle uğraşsın çok katıyım bence bu bayanlarıda onlar yerleştirmişlerdir.her şeye inanırım. sadece medyada görünmelereni sağlamak amacı ile.

cemalettin
16.05.2008, 14:43
günahlarını almayınız gariblerin.
o aralarda zirai mücadele uçağı ilaçlama yapıyor imiş ve ilaç etkisinden korunmak için böyle kapanmışlar....

nusayri
16.05.2008, 15:33
Artık günümüzün modası haline geldi, ülkenin en yüksek mekenında siyasi simge olan türban işgalı vardır.yıllar önce diş ülkelere ülkesini şikayet ederek elde temek istediyi dini simgeyi, şimdi devlet olanaklarından en süt düzeyde faydalanarak rahatça kulanabilmektedir,bu zatların giyimi ve türbanı yılın modası gibi basının ön sayfalarında sergilenmektedir.

Toplumsal sorunların had safhasında olduğu bir zamanda,insanlar açlıkla karşı karşıya bırkılıp tesetür adı altında kamuoyunu meşğul etmek ne kadar insanı ve hakani bir tarafı vardır. ABD desteyi ile yaniden islamlaştırma yöntemlari ile halkı baskı altına alınmaktadır , osmanlı sevdalıları osmalıyı geri getirme gayretleriniz boşa gidecek sizi kulanan güç o rüyalarınızı kabus olmasınıda sağlar.

saygılarımla.

aslan152
16.05.2008, 16:51
ne diyelim halklar hak ettiği gibi yönetilirmiş.bence goruntüdekilerin daha iyi bir yönetim hak ettiği soylenemez.Ama söz konusu bizsek hiç kurunun arasında yaş olarak yanmaya niyetimiz yok.
GECENİN EN KARANLIK ANI SABAHA EN YAKIN ANDIR....

micirik
16.05.2008, 17:01
Resmen skandal ya inanmıyorum:)allah sizi nasıl bliyosa öle yapsın.

vural_34
16.05.2008, 17:16
arkadaşlar bu görüntülere şükür edelim ya karaçarşaflı olsalardı gerçi oda yakın gazi mahlesi gibi bir yerede ardık kara karçarşaflılar görüyorum ve bu çok canımı sıkıyor.

_özgürlük_
16.05.2008, 19:35
sadece gülüyorum yha..başlarındaki örtüyü bız sofra bezi olarak kullanıyoruz...ben bu kişilerin adını koyamadım ... kapanmaya karşı değilim insanın kendi öziradesi ama yani bukadarı pes ne şeriat istıyolar neden iran gibi olmak istiyolar hiç anlamıyorum ...

zeynel24
16.05.2008, 20:06
Bunlara artık alıştık çünkü artık sokaklarda dolu , asıl korkunç olan daha on yaşına girmemiş cocuklara bile giydiriyorlar

dali
17.05.2008, 04:10
Bu yüzde 47 lik halkın desteği ile ilerde ne diyeceğiz biliyormusunuz ?

Afganistan'da çekilen bir kare kadın fotoğrafları için:

"Burası Türkiye değil Afganistan:whistling"

tabi afganistan ilerliyor anlamı çıkmassın... biz o kadar gerileyecez ki halkın isteği ile afganistan yerinde sayacak iken biz onların da gerisine düşecez...