Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgilisine türban takıp eski eşinin evini sattı

mavimisali
17.05.2008, 08:31
Beyoğlu’ndaki Milano Bar’ın sahibi Yusuf Yılmaz, boşandığı türbanlı eşine ait daireyi satmak için sevgilisi Nural Türkmen’e türban taktırarak satış işlemi yaptı.

Münevver Öztürk’ten bir süre önce boşanan Yusuf Yılmaz (54), Türkmen’le (24) aşk yaşamaya başladı. Ekonomik sıkıntıya düşen Yılmaz, sevgilisiyle bir plan hazırlayarak eski eşine ait Zeytinburnu’ndaki daireyi satışa çıkardı. Cevdet Alparslan, evi 160 bin YTL’ye satın alınca tapudaki devir işlemleri sırasında ikilinin planı devreye girdi.
Eşinin boşandıktan sonra evde kalan eski nüfus cüzdanındaki fotoğrafının türbanlı olması nedeniyle sevgilisine türban taktıran Yılmaz, sevgilisi Türkmen ve Alparslan ile satış işlemleri için Zeytinburnu 2. Bölge Tapu Sicil Müdürlüğü’ne gitti.
Tapu memuru türban takan sevgili ile kimlikte fotoğrafı bulunan eski eş arasındaki farkı göremedi. Satışın ardından Alparslan, 40 bin YTL ödedi, paranın geri kalan kısmını da daha sonra ödeyeceğini söyledi.

Almanya’dan savcılığa koştu
Boşandıktan sonra Almanya’ya yerleşen Münevver Öztürk ise evinin satıldığını oğlundan öğrendi. Öztürk, İstanbul’a gelerek savcılığa şikâyette bulundu. Alparslan da olayı öğrenir öğrenmez savcılığa başvurdu. Satış işlemi iptal edilirken, Yusuf Yılmaz ile sevgilisi Nural Türkmen gözaltına alındı

Türkiye de bir çok etnik grubun özgürlük sorunu var iken 1 hafta da TBMM den geçirilen bir yasa ile aleni bir şekilde belirli bir zümreye yönelik yapılan türban girişiminin altını kazarsanız buna benzer bir çok temel e dayandırılmış kurguların gerçekçiliği ile karşı karşıya kalacaksınız.Buyrun izleyin..Günaydın Türkiye

alevi_siyah
17.05.2008, 10:12
Tamam türban konusundaki gelişmeler gerçekten rahatsız edici ama bu konuyu TBMM deki gelişmelere bağlamakta çok saçma :)) yani bu tür düzenbazlığı herkes yapabilir.... Her olaydan prim çıkartmaya çalışmamalıyız

RaİNbow
17.05.2008, 10:22
çarşaf dolandırıcılığı, çarşafa dolanmış..

doruktaisyan
17.05.2008, 10:29
akılı adammış vala ehü

AnGeNehM
17.05.2008, 16:20
Ancak böyle şeylerde işe yarıyor işte.Evde bulundurmak lazım bitane

deniz166
17.05.2008, 16:28
Yakında mecburi olmazsa çarşaf iyi.
komedi olmuş yakında sık sık böyle haberler duyarız...

gülay_ruken
17.05.2008, 16:59
eeeee bence normal bir durum.Neden mi annesi ölence annesinin şekline girip maasını almaya çalısanlardan bir farkı yok kapalı olunca daha rahat işliyo tabi.sonuç olarak kapalımı kapalı o kişi ve başka kişi olduğunu kim anlar.bence daha çok sey çıkar..

Dede-baba
17.05.2008, 18:04
"....Beyoğlu’ndaki Milano Bar’ın sahibi Yusuf Yılmaz, boşandığı türbanlı eşine ait daireyi satmak için sevgilisi Nural Türkmen’e türban taktırarak satış işlemi yaptı..."

"...Star TV'nin haberine göre, Milli voleybolcu Aysun Özbek Çamlıca'da bir grup kara çarşaflı bayanla tanıştı. Aysun bu grupla görüşmeye devam etti ve bir müddet sonra kapanma kararı verdi. Kapandıktan sonra eşiyle de arası açılan milli sporcu Yeşilköy'de bulunan evini de Ataşehir'e taşıdı. Özbek'in bu kararından sonra voleybolu borakıp bırakmayacağı merak ediliyor. Ünlü sporcu devam etme kararı verirse Mısır Milli Takamındaki sporcular gibi türbanla ve uzun şortla müsabakalara katılma olasılığı ortaya çıkacak...."

Yukarıdaki haberleri okuduğumda Bir an aşağıdaki yazı ve fıkrayı anımsadım..

Herşey bi bez parçası Türbanla.. başladı.. bi anda herkes unuttu fakirliği.. fukaralığı.. geçim derdini.. düştü kimimiz yollara "türbanım olmadan asla..." ya da türbana özgürlük...

Su son 10 yılda berden nereye geldiğimizi... ve 10 yıl sonra nerede olacağımızı.. bir hikaye ile anlatmak istedim...

Bakın... 1997 de bi erkek .. kızı ayarlamaya çalışırken ne yapıyodu... 20 yıl sonra ne yapacak...:yamukgul:

Tabi bozulan Türkeçemiz... ve dejenere olan kültürümüz asıl dikkat edilmesi geren diye düşünüyorum...

Yıl: 1997

"Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım ve duygulandım...

Fena halde kal geldi yani.. Ama bu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana
bakıyor, bu iş tamamdır dedim... Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik
bir sesle 'selam' dedim.."

Yıl: 2008

"Abi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yani ve duygu durumum
kabardı...

Oğlum bu iş bizi kasar dedim, fena göçeriz dedim, enjoy durumları yani...

Ama concon muyum ki ben, baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum dedim, bu
manita senin... 'Hav ar yu yavrum?'"

Yıl: 2017...

"Karşıma aniden çıkınca korktum. Kapkara çarşafın içinde kara bir hayalet
gibiydi.

Ulan ne halt ettik de 2007de bu yobazlara oy verdik. O gün bugündür
gitmediler başımızdan. Şimdi şu karşıma çıkan dünya güzeli midir yoksa
kaknemin teki midir gelde anla.

Bi daha bunlara oy verirsem diyecem ama oy verme falan da kalmadı ki.

Kadılar konseyi midir nedir bişey çıktı. Başında da Fetullah Hoca.
Dedikleri kanun oluyor. Tüüüh namaz vakti geçiyor.

Ulan karıya daldık yiycez şimdi dayağı islam devriyesinden. Geçen Cuma
namazında ağzımda sakız unutmuşum, daha onun morlukları geçmedi.........'"

Saygılarımla..

Türban... Takriben 1 metre eninde ve boyunda kare şeklkinde bir bez parçası... Aman dikket Bir ülkeyi yıkan... Bu bez parçasını küçüksemeyelim...[/QUOTE]

turnalı
17.05.2008, 23:47
hangi taşı kaldırsan altından türban çıkıyor ya.dolandırıcılar bile türbana sarıldı,zavalı türban herkesin elinde kurban..