Orijinalini görmek için tıklayınız : Güzel'e 'AKP'li olma' ödülü!

Du¥gU
24.05.2008, 11:02
Darbe sonrasının 'sivil' uzantısı Güzel, AKP ve Gül hayranlığıyla dikkat çekiyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anavatan Partisi'nin eski bakanlarından Hasan Celal Güzel’in oğlu Mustafa Güzel’i Devlet Denetleme Kurulu’na (DDK) "uzman" olarak atadı. Güzel, Radikal Gazetesi'nde AKP ve Abdullah Gül'e verdiği açık destekle dikkat çekiyor. 12 Eylül darbesi sonrası oluşturulan "sözde" sivil hükümette de yer alan Güzel, cuntanın istediği programı hayata geçiren kabine içindeydi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzun yıllar ABD'de yaşayan Güzel’in oğlu, yurda döndükten sonra "devlet memuru" olarak göreve başladı.

Mustafa Güzel “Benim bu konuda söyleyecek bir şeyim yok. Sayın Cumhurbaşkanının takdiridir. DDK'da uzman olarak göreve başladım. Bir ay oldu. Siyasal mezunuyum. 1969 doğumluyum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlarına yakın kaynaklar, 39 yaşında devlet memurluğuna alınmanın söz konusu olmadığını, ancak Güzel’in oğlu için Cumhurbaşkanı Gül’ün onayı alındıktan sonra atamanın yapıldığını belirtti.

yaaa demek ki bir yerlere gelmenin tek çözümü borazanlık yapmakmış!!
Seçimlere birkaç gün kala Akp için yaptığı olumlu propagandalarınızı unutmak mümkün değil!
ee haketmişti adamcağız(!)o kadar yalakalıktan sonra bu görevi!
hayırlı olsun ne diyelim,yineliyorum suçun büyüğü bizim!!