YARADILI?IM_BU
23.04.2005, 17:28
Sizce bilgisayarin zaralari ve yararlari nelerdir?
Siz bilgisayardan neler ögrendiniz?
Sizce Bilgisayar, Teknoloji iyi birseymi?
GÖRÜSLERINIZI BEKLIYORUM...
Alevimen
24.04.2005, 00:55
Sizce bilgisayarin zaralari ve yararlari nelerdir?
Siz bilgisayardan neler ögrendiniz?
Sizce Bilgisayar, Teknoloji iyi birseymi?
GÖRÜSLERINIZI BEKLIYORUM...
ben çok şey öğrendim http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%2822%29.png
Bir yaz ayında Türkiyeye tatile gidemedim ve ?nternet almaya karar verdim, okul tatil... napacam? Arkadaşlardan duymuştum bu ?nterneti hiç merak etmiyordum.. hep dışarlardaydım, futbol, muhabbet, arkadaşlarla.. kısaca evde az vakit geçiriyordum... Neyse zarzor bilgisayar aldırttım ve hemen internet abonesini aldım.. ilk yahoo'ya girdim ogünden itibaren zehirlendim ve bir kaç alevi içerikli sitelerden ve başka projelerden sonra aleviforum.com kurmayı düşündüm ve kurdum :)
bu tarz forum ile ?nternette ?LK?Z http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%281%29.gif yoksa yanılıyormuyum? http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%2812%29.png
YARADILI?IM_BU
25.04.2005, 14:48
alevimen benim diğer adımı aslında bilirisn..***gezer ama alevilik forumu olarak ilk siz varsınız doğru bu kadar geniş kapsamlı olarak ve türkçe .. ama diğerr dillerle ilğili forumlara da baktım .. ve çok güzel forumlar var.. ama türkçe olarak alevilik forumunu sadece siz oluşturduunuz..
iyi ki yaptınız.. tebrikler...:)
ben diğer sitelerin ismini vermeyeceğim.. çünkü kurallar var..
saygılarımla
Alevimen
25.04.2005, 16:44
alevimen benim diğer adımı aslında bilirisn..***gezer ama alevilik forumu olarak ilk siz varsınız doğru bu kadar geniş kapsamlı olarak ve türkçe .. ama diğerr dillerle ilğili forumlara da baktım .. ve çok güzel forumlar var.. ama türkçe olarak alevilik forumunu sadece siz oluşturduunuz..
iyi ki yaptınız.. tebrikler...:)
ben diğer sitelerin ismini vermeyeceğim.. çünkü kurallar var..
saygılarımla
Evet evet diğer üye adınızı biliyorum, loglar elimde var ve takip ediyordum sizi. Ama HAKLI olarak banlandınız ve sizi burda görmek istemiyorum, tekrardan.
:36_5_8:
bilgisayar + internet sanal dünyadır.doğru amaçlar için kullanılırsa vaz geçilmez bir nimettir.
Apple bilgisayari: Mac OS X kullananlara dikkat dikkat!!!! Mac Bilgisayarlarina virus yollaniliyor. Bu virus trojan ve ismi OSX/Leap-A. Ichat programindan, arkadas listesinden bir latestpics.tgz. isimli bir dokuman olarak geliyor, ve bunu acinca virus bilgisayariniza giriyor. Sakin boyle isimli bir dokumani acmayiniz! Apple bilgisayarlari olanlar icin gecerli bu!!!
Haber verim dedim...
Joe_Black
18.02.2006, 14:44
Apple bilgisayari: Mac OS X kullananlara dikkat dikkat!!!! Mac Bilgisayarlarina virus yollaniliyor. Bu virus trojan ve ismi OSX/Leap-A. Ichat programindan, arkadas listesinden bir latestpics.tgz. isimli bir dokuman olarak geliyor, ve bunu acinca virus bilgisayariniza giriyor. Sakin boyle isimli bir dokumani acmayiniz! Apple bilgisayarlari olanlar icin gecerli bu!!!
Haber verim dedim...
Zaten kimden geldiği belirsiz bir dosyayı açan bir kişi, virüs kapmayı haketmiş demektir :)
Zaten kimden geldiği belirsiz bir dosyayı açan bir kişi, virüs kapmayı haketmiş demektir :)
Tamam haklisin ama simdiye kadar Mac Apple bilgisayarlar hakkinda o kadar saglam olduklari soyleniyorduki virus'e yakalanmasi bile cok zormus...ama malesef ilk virus bulundu:uzgunsok: