Orijinalini görmek için tıklayınız : Anketin kötülügünü anlayamadim?

AleviKürt
05.02.2006, 13:36
Selam Alevimen

Benim "Aleviligin herseyine inaniyormusunuz" anketimi kitlemisiniz. "Sabit görüslü" olmami dilemisiniz, ve anketin "polemik ve yanlis anlasilma potansiyeli yüksek".
Anketin bir kötülügünü göremiyorum? Hos bir ortamda bazi konulari daha iyi ögrenmek icin tartismak istemistim, ve simdiye kadar da yanlis birsey yazani göremedim?
Mesela Buyrukta Allahin insan görünümünde gözüktügü yaziyor halbuki Hüsniyede Allahin görünmeyecegi yaziyor. Ögrenmek istedigim sorular bunlar gibi:
Buyruktaki bilgiye inananlar neden buna inaniyor da Hüsniyeye inanmiyor (ve tersine)?
Yani üyelerimizi kaynak olarak kullanmak istiyordum. "Gercek" Alevilik bu konu hakkinda ne diyor ve dedelerimizden duymuslari ögrenmek istiyordum.

Kötü bir niyetle degildi.
Saygilar.

Dogan24
05.02.2006, 14:16
dostum buradan takıldıgın varsa sorarsın ve yanıtlanır amaki (aleviligin her şeyine inaniyormusun )dersen yanlış olur inaçlar tartışılır amaki bireyleri sorgulayamazsın yanlış düşünçeleri dogurur birlik ve beraberkiği bölme çabasına girer

Alevimen
05.02.2006, 14:24
Mesela Buyrukta Allahin insan görünümünde gözüktügü yaziyor halbuki Hüsniyede Allahin görünmeyecegi yaziyor.

Evet, sabit görüşlü olup direk sözkonusu olanlara yorum getirmek gerekir.
Fakat üstteki mesajınızda hangi anket kilitlendi vs.. hakkında link bulunmuyor, açık bölümde yazıyorsanız işinizi 100% yapın yoksa işleme alınmaz.