Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaypakkaya'ya Saygisizlik

AleviKürt
29.05.2008, 01:15
Arkadaslar.. Tesadüfen Ibrahim Kaypakkaya'nin anilmasi ile ilgili bir habere rastladim. Ve haberin yorumlarini okurken sok oldum.

Bakin ne yazmislar. Ve biz, Aleviler olarak, bu insanlara ders vermeliyiz.

http://www.alacanet.com/Haberler.asp?haber=goster&haberne=691

PoyrazıM_24
29.05.2008, 09:43
cahil cumbul takımı ibrahim kaypakkayanın ne için mücadele ettiğini ne için çatıştığını bilmeyen bir grup..yaşasın milliyetçilikmiş ulan sizin milliyetçiliğinizede sizede,...................................sabah sabah gene bozdum ağzımı....

RaİNbow
29.05.2008, 10:01
evet gerçeketen çok saçma sapan ve boş yorumlar yapmışlar. yazık. kimileride ne yaptı ki böyle anma gereği duyuyorlar demiş... kendi gibi sıradan insanlar için, yani halkın hayat standartlarını yükseltme mücadelesi için hayatından olduğunu ... ne için ? bunu anlayamacak kadar salak olan insanlar için...........

lizgem
29.05.2008, 10:22
Sitenin renginden bile anlaşıyor ki baktığın zaman ne kadar basit kişilerin o siteye üye olduğu belli oluyor
Cahil kişilerden tutupta mantıklı yazılar beklemeyelim onların düşünceleri de
kendileri gibi basit olur geçenlerde haberlerde Deniz Gezmişlerle ilgili yapılan haberde
yorumları okudum aynısı kimmiş türkiyeye ne yapmış bu adam iyiki asmışlar gibi bir sürü laflar. Bu tip yazıları okuduğumda Aziz Nesinin haklı olduğu her fırsatta ortaya çıkıyor %90 koyun ?

PirO_62
29.05.2008, 10:32
Bende çok önemli bir şey sandım.

Cahil bol bu ülkede. Ayrıca bir çok kez rastladık bu tür insanlara.

Nasıl bir ders vermeyi düşünüyorsun Alevikürt kardeşim, Gördüklerini kabullenmeyen insanlara ne diyebilirsin ki. Adı üstünde CAHİL. ;)

bigerançınar
29.05.2008, 10:47
değişik bişey değil,herkez tanısaydı bilseydi,sevseydi zaten şimdi bunları konuşmazdık.

mavimisali
29.05.2008, 10:56
İlk Siyasi hareket içerisinde yer aldığımda duyduğum en kötü insanlık dışı bir ölüm şekli idi İbrahim Kaypakkaya ile anılan soğuk duruş.. Kemiklerini babasına teslim ettiklerini anlatırdı abilerimiz. Halkına yaşamını armağan etmiş bir insan dan bahsediyoruz.Bu yazının burada paylaşılmasını dahi uygun bulmuyorum.Orada yorumlarını paylaşan insanların ideolojileri kişisel düşünceleri belli tahammülsüzlük had safha da,Lütfen değerlerimize sahip çıkalım.Üç beş çapulcu nun sözü bizi ilgilendirmez

OkanÇAKIRKAYA
29.05.2008, 11:19
Arkadaşlar herşeyde ziyade bizim "yezid" ve "yezidin soyu" diye tabir ettiğimiz; zaten insani duygularını çoktan kaybetmiş ve her durumda kınadığımız, lanet yağdırdığımız insanların çoğunlukta olduğu bir grubun yorumu bu. Yani bir yandan onlarında bu konuda haklı olabileceklerini düşünmedim diyemem açıkçası. İki farklı dünya görüşü, iki farklı pencere; bizimkiyle onlarınki... "faşist" adıyla bahsettiğimiz ve bizden o şekilde tepki gören bir grup insan. Bence kayle alınıp burada sinirlerimizi germemize bile değmez. Zira onlar ne yaparsa yapsın tarafımızdan boyunlarına takılan "yezid, faşist" boyunduruğundan kurtulamıycaklar, bizde ne yaparsak yapalım onlara haklı olduğumuzu anlatamıycaz. Dikkat de ettiysek orada atılan sloganlardan biri de "kahrolsun kominizm" di. Ben de eminim ki "kominizmin" ne anlama geldiğini bile bilemeyen insanların paylaştığı cahil görüşlerdir onlar. Bu yüzdendir ki tekrar yeniliyorum, onların bu çalışmaları değerlerimizi rencide etmek istemekten başka bir şey değildir. Yapmamız gereken en büyük hareketse bu tarz düşünce özürlülerinin düşüncelerini kendimize muhattap almamaktır.

Sevgi ve Saygılarımla.

No PaSaRaN
29.05.2008, 11:56
çook görmemk lazım......

cahi cümree takımı vatan millet sakaryadan başkaaa bir şey bilmeyen kendilerini milliyetçi olarak sınıflandırann ırkçıı ezik demekten kendimi alamıyorumm.....

carpe
01.06.2008, 09:56
bu varlıkların sozlerını kaileye almıyoruz desekte maalesef bu varlıklarla aynı havayı paylasıyoruz

özcan gülüm
01.06.2008, 10:34
İBRAHİM KAYPAKKAYA işkencede ser verip sır vermeyen ve kişiliğiyle örnek alınmış bir önderdir o sitedeki yazıları kınıyorum

AleviKürt
01.06.2008, 13:46
Arkadaslar haklisiniz. Bu sözleri aslinda ciddiye almamaliyiz tabi, ama bir yandan bu insanlara da tepki göstermemiz gerek. Göstermezsek bunlar ayni yoldan devam eder.

Lazoşa_62
01.06.2008, 14:28
Düşünce özürlülüğün yüksek olduğu bir ortamda bu gibi yorumlar ve fikirler her zaman olacak. Bencede bu kadar önemsenecek bir duruma gatirmemek lazım.

Hani ya Bir deli bir kuyuya taş atar günümüzde ki 40 akılı geçinende bu taşı kuyudan çıkarmaya çalışır duruma düşmeye gerek yok.

Bu yorumu yapanlar kendi araştırmaları ile gündem oluşturanlar değil.Bınlar asalak beyinliler. Birilerinden bir şeyler duyar ve papağan misali konuşur durular.

öykücan
01.06.2008, 14:58
sadece bir kac kisinin yorumunu okudum....daha fazla dayanamadim ve kapattim...
onun gibi büyük bir lidere...her daim kedesligi savunan birine...ülkesi icin, esit bir yasam icin canini gözünü kirpmadan bile ortaya koyan bir insana bunlari yazmak ahmaklik...
kiniyorum siddetle bunlari yazan kisileri...
cahil dogmuslar...cahil de giderler iste...