Orijinalini görmek için tıklayınız : Önder SAV

Saygılı
29.05.2008, 10:05
20 gündür köydeyim.internet ortamım olmadığı için Önder savın söylediği sözler için forumun tepkisini çok merek ediyordum.Önder Savın hac ile ilgili düşündüğü sözlerin ortaya çıkması , inançlarla alay edilmesi beğenmediğin bir düşünceyle alay edilmesi kadar basit, cahilce edilmiş sözler olarak geride kalacak.Ancak bu sözleri söyleyen önder sav ve parti hiç birşey olmamış gibi davranması özür dileyeceği yere farklı yerlere konuyu taşıyıp üstünü örtmeye çalışmasıda bir okadar ilginç.Konu başka yerde açıldımı bilmiyorum araştırma yaptım ama bulamadım eğer varsa birleştirilir.ben sadece önder savı kınıyor ve özür dilemesi içinde kendilerine ve partiye elektronik posta göndereceğim..

Saygılarımla;

cangüdaz
29.05.2008, 10:48
yüce insan önderimiz önder sav beye ne gönderirsen gönder can umrunda bile olmaz. bu zihniyete sahip birisi zaten senin mailini okumaz bile.bugün başkasının inancına hakaret eden yarın benimkine de eder.bi de utanmadan pişkinlik yapıyorlar.baykal ve yağcıları partiyi ne hale getirdiniz yazıklar olsun!

zülfikares
29.05.2008, 10:52
çok haklısın canan böle bir parti ne hale geldi ama alternatif kim o çıksada onu patinin başina getirsek dimi yok yada çıkanın başını eziyorlar

dali
29.05.2008, 13:14
20 gündür köydeyim.internet ortamım olmadığı için Önder savın söylediği sözler için forumun tepkisini çok merek ediyordum.Önder Savın hac ile ilgili düşündüğü sözlerin ortaya çıkması , inançlarla alay edilmesi beğenmediğin bir düşünceyle alay edilmesi kadar basit, cahilce edilmiş sözler olarak geride kalacak.Ancak bu sözleri söyleyen önder sav ve parti hiç birşey olmamış gibi davranması özür dileyeceği yere farklı yerlere konuyu taşıyıp üstünü örtmeye çalışmasıda bir okadar ilginç.Konu başka yerde açıldımı bilmiyorum araştırma yaptım ama bulamadım eğer varsa birleştirilir.ben sadece önder savı kınıyor ve özür dilemesi içinde kendilerine ve partiye elektronik posta göndereceğim..

Saygılarımla;

Meğerki bir siyasi partinin önde gelen birisin ve partin dinler arası özgürlüğü benimsemişse böle düşünmemesi gerekirdi !

Yalnız senin burdaki "olayı farklı yerlere çekiyorlar" tezi tamamen yanlıştır !

Ortada bir insanın odasına dinleme cihazı koymak resmen tecavüzdür. Kim ne hakla Önder Sav'ın odasına dinleme cihazı koyabilir ? Ve bunun sonucu senin de yaptığın gibi bir dinleme üzerinden NASIL siyaset yapılabilir !

Önder Sav'ın kendi bu kişisel görüşünü; bulunduğu partiye bağlı kalarak yanlış buldum.. daha ilerisine gidersek ise kendi görüşüdür derim... Kimseye dayatmacı bir tutum ortada yok..

Ve senin dediğin gibi burda asıl sorun Önder Sav değil.. Asıl sorunDİnlenme olayıdır