Orijinalini görmek için tıklayınız : Facebook'ta anket yapıp annesini kesti

cem_sultan
29.05.2008, 18:35
17 yaşındaki bir genç, annesini öldürmeden önce internette “Nasıl öldüreyim?” anketi yaptı. Cesedi 13 parçaya ayıran genç, arkadaşlarıyla buluştu, işe gitti

Bursa’da, çay bahçesinde garsonluk yapan M.F. (17), annesi Asiye F.’yi (46) öldürdükten sonra cesedini satırla 13 parçaya ayırdı. M.F., cesedi, denize atmaya hazırlanırken, arkadaşının ihbarıyla yakalandı. M.F.’nin internetteki bir arkadaşlık sitesinde grup kurup, “Annemi nasıl öldürebilirim?” anketi yaptığı ortaya çıktı. Polis, gruptakileri araştırıyor.

Osmangazi’de oturan tekstil işçisi Asiye F.’nin ayrı yaşadığı eşi Halil F. Belçika’ya yerleşirken, kızları S. (25) ile N. (20) Ankara ODTÜ’de eğitim görüyordu.
M.F., lise birinci sınıfta iki yıl üst üste kaldığı için geçen yıl okulla ilişiği kesildi. M.F., annesinin evin geçimini karşılamakta zorlanması nedeniyle Uludağ yolundaki bir çay bahçesinde garsonluk yapmaya başladı. İşten artan zamanını internet kafede geçiren, Finlandiyalı rock grubu HIM’in solisti Ville Valo’nun hayranı olan M.F., saçlarını kırmızıya boyattı.

M.F., tırnaklarına siyah ve kırmızı ojeler sürdü. Ardından da Valo gibi giyinmeye başladı.

İnternetteki bir arkadaşlık sitesinde grup kuran M.F., “Annemi nasıl öldürebilirim?” başlığı altında, (a) bıçakla, (b) boğarak, (c) tabancayla, (d) zehirleyerek seçeneklerinin yer aldığı bir anket düzenledi.

Satanistlik iddiası
Satanist bir gruba katıldığı ve uyuşturucu kullandığı ileri sürülen M.F., annesiyle sık sık tartışmaya başladı. Pazartesi akşamı da anne ile oğlu arasında yine bir tartışma çıktı. M.F., eline geçirdiği bıçağı annesine sapladı ve annesinin boğazını sıktı. M.F., daha sonra dışarı çıkarak eski bir okul arkadaşı olan K. ile görüştü. Ardından eve dönerek uyuyan M.F., salı günü hiçbir şey olmamış gibi çay bahçesine gitti.

İşten öğle saatlerinde eve dönen M.F., annesinin cesedini 13 parçaya böldü. Ceset parçalarını çöp torbalarına koyarak, akşam gizlice götürmek üzere inşaat halindeki ikinci kata çıkardı.

M.F., evi de deterjanla yıkadı, kokunun gitmesi için sprey sıktı ve yine arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.

Arkadaşı ihbar etti
İki arkadaşına ve kimliği gizli tutulan bir kıza, annesini öldürüp parçalara ayırdığını anlatan M.F., torbalara koyduğu cesedi götürüp denize atmayı düşündüğünü söyleyerek yardım istedi. M.F.’ye fark ettirmeden yanlarından ayrılan bir arkadaşı, karakola ihbarda bulundu. Polis M.F.’yi gözaltına aldı. Polisler, evde duvardaki bazı işaretleri görüntüledi. M.F.’nin satanist olmadığını söylediği, annesini 13 parçaya ayırmasının da bir sembole gönderme olduğu iddia edildi.

Milliyet

Gün geçmiyorki yeni bir katliam,aile dramı haberlerini almaya alıştık...Neler oluyor bu insanlara insan şaşırıyor...Bu haber insanın kanını donduracak kadar çok kötü...

PoyrazıM_24
29.05.2008, 18:42
çok yanlış 13 bölmesi...en güzeli 4 bölecekti...şimdi mındar etmiştir kadını:lol::11:

Göksun
29.05.2008, 18:48
Git gide daha vahşi cinayetler ortaya çıkıyo.Öldürüp yakmalar,işkence etmeler öldürmeyle yetinmeyip paramparça etmeler.Hele bu olayları ailelerine yapmaları daha korkunç

Dünya basınına düşecek büyüklükte ve vahşilikte bi olay

sehram
29.05.2008, 19:15
sonumuz nereye gidiyor ölümlere cinayetlere bi dur denilemiyor resmen kanım dondu

Asii
29.05.2008, 19:15
sabah bende hürriyet gazetesinde okudum
yazıklar olsun senin gibi evlatlara türler ürpertici haber korkunç vahşice nasıl kıydın annene sen yaa :kzgn
satanistlerde uğurlu sayı 13 rakam diye 13 parçalamış annesini
cesedi nereye nasıl gömerim diye bide arkadaşına sormuş oda ihbar etmiş arkadaşı
yazıklar olsun senin gibi evlatlara yazıklar olsunnnn
allah sonumuzu hayır etsin

karakız60
29.05.2008, 19:37
sormayın ya bende dün akşam haberlerde izledim bir insan bunu yapamazz gerçekten

benim arkadaşımda esrar içip annesini öldürmüş sonra annesini öldürüp çorba içmeye gitmiş esrarın etkisi geçince annem nerde diye sormaya başlamış şimdi bakırköyde yatıyor
(benim bilidiğim kadarıyla annesinede çok düşkündü.)

işte insanlar öyle bir duruma geldiki ne oldum dememeli ne olucam demeli bence ::(:(

Beşiktaşli58
29.05.2008, 19:45
Bence medyanin payi, bu olaylarda çok büyük. Elbette yapin demiyor, lakin insanlar bunu görünce marifet saniyor, hele çocuksa. Eger bu 'anneyi kesme' olaylari olmasaydi, belki bu annede yasayacakti..

Elbette sadece medyanin payi degil, eger birinin içinde varsa isler elbette degisiyor. Allah kimsenin basina vermesin, çok kötü birsey olsa gerek.

mavimisali
29.05.2008, 19:55
Böyle sapkın insanların konularını bu foruma malzeme etmeyelim arkadaşlar.Güzel olanı paylaşalım

selami 34
29.05.2008, 19:56
ya nasıl bir ülkede yaşıyoruz, sen çocugunu doğur besle büyüt
ondan sonra senin canına kıysın. valla nasıl bir anlayıştır bu ya
allah sonumuzu hayır etsin.

öykücan
29.05.2008, 20:07
inanamiyorum yaa su okduklarima
korkunc....tüyler ürpertici....kanim dondu resmen yaa...
insanlik, dünya nereye dogru gidiyor yaa...

vitamin
29.05.2008, 20:14
elemana bak öldüreceği garanti bi de millete soruyor nası öldüreyim diye
bir bilene danışıyor demek
neyse bu konu üzerine espiri yapılmaz hatta yapmaya teşebbüs bile ayıptır
allah cezanı versin insan anasını doğrar mı dangalak salatalık

zeynel24
29.05.2008, 20:18
bunlar insanlık dışı olaylar ,bunları yapanlar insan olmaz ya ,bu başka bir şey hayvanca faşice bir olay

insanın kanı donuyor

karagözlü
29.05.2008, 20:50
bu ne yaa....lanet olsun böyle insanlara :kzgn:kzgn

arjinim
29.05.2008, 21:57
yazık oldu o etlere. manyak alıp kasaba verseydi bari.
bu bir şaka tabiki çok iğreeeenç iğrenç ötesi. satanist olması bir bahane. yapacağı varmış yapmış. daha neler ile karşılaşıyoruz arkadaşlar. bu olaylar daha ne ki...

AnGeNehM
29.05.2008, 22:27
çok yanlış 13 bölmesi...en güzeli 4 bölecekti...şimdi mındar etmiştir eti:lol::11:

Sevgili Samet

Espri yapılacak konu var,espri yapılmayacak konu var.
Toplum olarak çare bulmamız gereken bu tür zihniyet ve psikolojik bozukluklara bu şekilde yaklaşman çok yanlıştır.
Ortada bir vahşet var,bir insan canice katledilmiş ve bir gencin hayatı sönmüş.

Seni ve cem_sultan, dila25, karagözlü, vitamin arkadaşları sana teşekkür ettiği için tebrik etmek istiyorum.

Yağmur
29.05.2008, 22:52
Sevgili Samet

Toplum olarak çare bulmamız gereken bu tür zihniyet ve psikolojik bozukluklara bu şekilde yaklaşman çok yanlıştır.

Seni ve cem_sultan, dila25, karagözlü, vitamin arkadaşları sana teşekkür ettiği için tebrik etmek istiyorum.

Duyarlılığın için teşekkür ederim...

Labrys
29.05.2008, 22:57
Böyle sapkın insanların konularını bu foruma malzeme etmeyelim arkadaşlar.Güzel olanı paylaşalım

bencede bu vahşet haberlerine forum yönetiminin bi çare bulması gerekiyo.

PoyrazıM_24
31.05.2008, 10:41
Sevgili Samet

çok haklısın serhat şuan kendimden utanıyorum...alla beni kahretsin tüüü banaa :crying::scared:

sır_kapısı
31.05.2008, 10:49
Ahlaki çöküntü, vicdani eğitimin ezbere dayalı olması ve herşeyden öte Kapital düzenin son versiyonu.

yasemin38
31.05.2008, 10:51
Herkes amacına ulaştı bundan sonra hak yardımcımız olsun...

EyLüLüM
31.05.2008, 10:59
çok korkunç bir olay ...

Findorin
31.05.2008, 11:10
Bu kişiye söylenilebilecek en ağır hakaret onu YEZİD'e benzetmek olur.

İyi Forumlar ...

RaİNbow
31.05.2008, 11:15
genel de psikolojik sorunları olan insanlar da yaşanan vakkalar... ve öldüren kadar ölende suçludur derler ama medyanında sayesinde bu tür olaylar moda haline gelir oldu...söylenecek pek bişey yok.. allah akıl ,fikir ve mantık versin insanlara...

cangüdaz
31.05.2008, 11:22
kendi kimliğinden,kültüründen,insanlığından uzaklaştırılan asimile edilmeye çalışılan bi toplumun geleceği olan çocukların bu hale gelmesi gayet normal.medya bi tarafına kına yaksın.diziler,filmler her açıdan kan ve vahşet özendiriliyor.Allah korkusu kalmazsa birinde her şey beklenir o kişiden.

cangüdaz
31.05.2008, 11:23
Ahlaki çöküntü, vicdani eğitimin ezbere dayalı olması ve herşeyden öte Kapital düzenin son versiyonu.

bravo can süper yazmışsın.tebrikler...:thumbup1:

sakine &&
31.05.2008, 13:13
Böyle bir konuda ne söylenebilir nasıl bakılabilir,bilmiyorum. Bir insan bu hale nasıl gelebilir duyduğumda şok oldum. Medyanın bu konuyu sevinc naraları atarak toplumu bu tür vahşetlere özendirecek hala getirmemesi gerekir. İnanmıyorum ya kardeşlerimiz var, gencecik insanların bu hale gelmesini aklım almıyor.
Nerde hata yapıyoruz;
--toplum olarak
--aile olarak
--birey olarak
bunları görmemiz lazım...::crying::crying::crying:

erzincanli86
31.05.2008, 13:52
off bu nasil birsey yaa neler oluyor bizim insanimizaa.. Bide annesine insan nasil kiyar yanii hic anlamiyorum vallah.. yazikk cok yazikk..