Orijinalini görmek için tıklayınız : İmamdan inanılmaz sözler

Du¥gU
31.05.2008, 14:31
Karabük'te son kene kurbanının cenazesinde imamın yorumu pes dedirdi.

KARABÜK’ün Eflani İlçesi’nde yaşayan 75 yaşındaki Zülfiye Tunç, keneden geçen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Eflani’nin Müftüler Köyü’nde yaşayan Zülfiye Tunç, 4 gün önce Karabük Devlet Hastanesi’nde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle tedavi altına alındı. Zülfiye Tunç yoğun bakım servisinde yaşamını kaybetti.

Zülfiye Tunç’un cenazesi bugün ikindi namazının ardından köyünde toprağa verilecek.

CENAZE NAMAZINDA, İMAMDAN TARTIŞMALI SÖZLER

Karabük'ün Eflani İlçesi’nde, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamanı kaybeden Zülfiye Tunç'un cenaze namazında konuşan imam Muharrem Tokgöz, “Cenab-ı Allah bir ufacık böcekle bir koca bedeni yok eder. Cenab-ı Allah diyor ki, dünyada bazı husumetler artınca kavimlere bazı cezalar verilir, onlara bilinmedik hastalıklar verilir. Dünyada fiili ve sözlü fuhuşlar artıkça, bu tür belalar başımıza musallat olur. Bunlardan kurtulmamız için Cenab-ı Allah'ın kurallarına uyalım, maneviyata önem verelim, öğrenelim. Burada bu tür hastalıklarla mücadele etmemiz için iki yol var. Birincisi sağlık kuralları, ikinci Cenab-ı Allah'ın maneviyatına yönelmek” dedi.

Hürriyet

büyük Adapazarı depreminden sonrada bu tür konuşmaları,zırvalıkları fazlasıyla duymuştuk,kavimlere bazı cezalar verilir denen gerici sözleri,yeni doğmuş bebek neden nasiplendi peki bu cezadan??neyse..
başımızda dini bütün bir Cumhurbaşkanı,Başbakan ve Hükümet var,e %47 ezici çoğunlukta!onlara oy vermiş.
ortada bir cezalandırma durumu varsa,düşünelim geriye kim kalıyor,kimi cezalandırıyor??

derem
31.05.2008, 15:20
can bunları her yerde duyar olduk artık( bızler cokmu vurdum duymaz olduk )
yoksa bastakıler onlar hayatı zorlastırıp ınsanları aclık korkusuna ıtıp emellerınemı kavusmak ıstıyor kendı acımdan soyluyorum bunları
yoksa ben cokmu para goz oldum anlamadım

özcan1
31.05.2008, 15:39
Karabük'te son kene kurbanının cenazesinde imamın yorumu pes dedirdi.

KARABÜK’ün Eflani İlçesi’nde yaşayan 75 yaşındaki Zülfiye Tunç, keneden geçen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Eflani’nin Müftüler Köyü’nde yaşayan Zülfiye Tunç, 4 gün önce Karabük Devlet Hastanesi’nde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle tedavi altına alındı. Zülfiye Tunç yoğun bakım servisinde yaşamını kaybetti.

Zülfiye Tunç’un cenazesi bugün ikindi namazının ardından köyünde toprağa verilecek.

CENAZE NAMAZINDA, İMAMDAN TARTIŞMALI SÖZLER

Karabük'ün Eflani İlçesi’nde, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamanı kaybeden Zülfiye Tunç'un cenaze namazında konuşan imam Muharrem Tokgöz, “Cenab-ı Allah bir ufacık böcekle bir koca bedeni yok eder. Cenab-ı Allah diyor ki, dünyada bazı husumetler artınca kavimlere bazı cezalar verilir, onlara bilinmedik hastalıklar verilir. Dünyada fiili ve sözlü fuhuşlar artıkça, bu tür belalar başımıza musallat olur. Bunlardan kurtulmamız için Cenab-ı Allah'ın kurallarına uyalım, maneviyata önem verelim, öğrenelim. Burada bu tür hastalıklarla mücadele etmemiz için iki yol var. Birincisi sağlık kuralları, ikinci Cenab-ı Allah'ın maneviyatına yönelmek” dedi.

Hürriyet

büyük Adapazarı depreminden sonrada bu tür konuşmaları,zırvalıkları fazlasıyla duymuştuk,kavimlere bazı cezalar verilir denen gerici sözleri,yeni doğmuş bebek neden nasiplendi peki bu cezadan??neyse..
başımızda dini bütün bir Cumhurbaşkanı,Başbakan ve Hükümet var,e %47 ezici çoğunlukta!onlara oy vermiş.
ortada bir cezalandırma durumu varsa,düşünelim geriye kim kalıyor,kimi cezalandırıyor??

imam hatipler kapatılsın,her yer gülistanlık olur.:biggrin:

Bizler avrupada şu ana kadar görülmemiş böcek türlerine rastlıyoruz, bunlar nereden kaynaklanıyor acaba:confused1

Ben, PoyrazıM_24 ve karaoglan kardeşlerimden başka hoca tanımıyorum.:biggrin: kusuruma bakmasınlar yani..Arkadasların üfürükleri bile deva :lol::lol:

AnGeNehM
31.05.2008, 15:42
Ben fazla yaşamam :)

Funky Caner
31.05.2008, 16:00
Bi aslan saldırısına uğrayıpta kurtulan kişi nolcak ozaman? yoksa torpilli mi o allah tarafından? Gerçi ben de biraz rüşvet yolladım allah hazretlerine hayatımda bazı kötü günleri es geçsin diye.

munzur_62
31.05.2008, 19:55
bunlar meydanı boş buldu baştaki şerefsizlerden güç alıp azıttılar

canarslan
31.05.2008, 23:50
dilin kemiği yok...

zeynel24
01.06.2008, 00:01
Allah adına yargıda bulunabilme çüretiyle ,asıl felaketlerin sebebi kendileri olmasınlar ?

Depremde de aynı şeyleri söylediler

böcek behinliler

her şeyyede bir bahaneleri var

yarın çıkıp da akp ye dava açıldı diye insanlar ölüyör derlerse hiç şaşmamak lazım

dali
01.06.2008, 00:15
Bir de işin diğier tarafından bakalım bu tip gerikafalı insanlar olmazsa biz kime nasıl gülecez :whistling

Din kavramını neden hala korkuluk gibi gösteren cahiller var..

Saçmalamak nedir diye sormak gerekirse, işte saçmalık örneği budur derim.. Ve bir eleştirim olacak Hürriyet bu sölemi "tartışılır" olarak yorumlamış. Bunun neresi tartışılır anlamış değilim ! Neden medya bu kadar yürekli değil !? Direk saçamalamış neden diyemiyor !?

Bu yalakacı medya olduğu sürece bu gibi konuları ayıplamaktan çok tartışarak gerilere gidecez :whistling

Ve biz burda medyanın gazına gelmeden, tartışmaktan çok sadece ayıplamamız ve saçma bulduğumuzu belirtmemiz gerekiyor ! Tüm bunu ayıplayanlara ve bu durumu saçma bulan canlara yüretkten sevgiler ve teşekürler....

kanadli
01.06.2008, 00:18
ya bu nasıl bir zihniyettir anlayabilmiş değilim. bu gibi söylemleri her büyük

olayda duyuyoruz. tsunami olayı diğer büyük deprem olayı vb. özellikle

beni en cok üzeni büyük marmara depreminden sonra söylenenler olmuştu.

ya biz orda gayriresmi rakamlara göre 100.000 insanımızı kaybettik.

arkadan yapılan söylem 'allah yoldan cıkan azgın toplumları helak eder' şeklinde

olmuştu. ya orda çekilen zorlukların yanında sevdiğiniz insanları kaybetmişsiniz

belki aileniz belki cok sevdiğiniz diğer insanlar... ee sonra bir densiz çıkıyor ve

diyor ki 'azgın toplumlar helak edilir' bu durumda sevdiğiniz ve kaybettiğiniz

azgın toplum olarak niteleniyor. bunun o insanlara vuracağı ikinci darbe belki

depremden bile ağırdır.

çok yazık arkadaşlarlar. hani bir söz vardır 'imam bunu yaparsa cemaat ne

yapsın' diye. gerçekten imam cenazede bunu diyorsa cemaat allah bilir ne

düşünüyordur.bu kadar düz mantık işleri çığırından çıkarır. umarım bu basit ve

yaralayıcı söylemler artık son bulur. ve umarım bundan sonra buralarda

yapılan iyi şeyleri konuşuruz böyle çıldırtan söylemleri değil... umarım.....

saygılarımla....

araknafobia
01.06.2008, 00:34
İmam olayın dini yönüne değinmiş vede olayı abartmış.Bu kene tamamıyla iklim koşullarından dolayı artmakta.

saygılar

özcan gülüm
01.06.2008, 00:36
allah akıl fikir versin arkadaşlar bin yıl geçsede bunların zihniyetleri hiç değişmeyecek