Orijinalini görmek için tıklayınız : İntihar Eden Kastelli hakkında neler düşünüyorsunuz ?

dali
02.06.2008, 17:47
Bildiğimiz Üzere banker kavramının en ünlü simalarından birisiydi kendisi. Asıl Adı Abidin Cevher Özden olan kasttelli sabah saatlerinde ağzına silah dayayarak intihar etmiştir.. İntiharı içinde kimseyi sorumlu tutmadığı gibi belirli kişilere toplamı 6 mektup yollamıştır. Eşine, çocuklarına, savcıya, hizmetçisine, avukatına ve yıldırım demirörene verilmek üzer bu mektuplar..

Şahsen ben tam olarak yakından tanımam ama siyasi olarak olaya bakacaksak kapitalizmin en üstteki adamlarındandı !

Ama artık intihar etmiştir.. Buna hitaben düşünceleriniz nelerdir ?

haberin tam metni için
http://www.ntvmsnbc.com/news/448617.asp

araknafobia
02.06.2008, 17:51
Tek saadet getiren para değilmiş demekki.Kim bilir ne sorunları vardı.Hayattan bıktı belkide.Yada hayatta attığı adımlar onu kötü yollara sürüklemiş olabilir.Bilemeyiz ama yakında medya bırakmassa peşini kokusu çıkar.

Sevgiyle.

Serhatlı
03.06.2008, 01:32
Vicdan hesaplaşması girilen bunalım sıkılan tek kurşun Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste bu kadar basit bence

vitamin
03.06.2008, 01:35
dayımın eski patronuydu hatta şuan bizim evin salonundaki parkeler banker kastellinin eski villasınınkiler severdim kendisini allah rahmet eğlesin

mavimisali
03.06.2008, 08:53
Ölümün ardında kişinin siyasal duruşu yahut kapitalist oluşunun denge kabul görmesi oldukça saçma.. Sonuç itibari ile hayatına son vermeyi düşünebilecek bir kıskacın içerisine düşmüşte olabilir.Allah Rahmet Eylesin

bigerançınar
03.06.2008, 09:10
üzülmedim çünki onun yüzünden insanlar intahar etmişti.dolandırıcının tekiydi.herkez onun hayatını konuşuyo televizyonlarda metiyeler düzüyolar hakkında.bi melek demedikleri kaldı.

onun sebepolduğu aile dramlarını söylemiyolar hiç.yada onun yüzünden batan insanları.gerçi paralarınıda bu adama nasıl vermişler anlamak mümkündeğil.

ne olursa olsun bu ülkede dolandırıcılara saygın insan muamelesi yapılıyor ençok kızdığımda bu.

efla
03.06.2008, 09:36
hizmetçisine neden mektup bırakmış acap,ona takıldım ben:o

BerfeM
03.06.2008, 09:39
hizmetçisine neden mektup bırakmış acap,ona takıldım ben:o

valla yazıyı okuyunca bende orda takıldım.

sevgili hizmetçim ''bugüne kadar yaptıklarımı eşime, çocuklarıma söylemediğin için sana minnettarım.'' Sana birşeyler bırakmak isterdim ama malum ben bir dolandırırcıyım, vermem genelde alırım. o yüzden sana bu mektubu bırakabiliyorum.''

:lol::confused1

lizgem
03.06.2008, 11:38
Sanki adam ölürken yanında hala birşeyler götürecekmiş gibi hizmetçisine bir şey bırakmamış yani insan bu kadarda dolandırıcı olmazki ölümü düşünürken bile
halan bu cümleği kurabiliyor sana birşey bırakmadım malum ben dolandırıcıyım vermem alırım. Ne diyelim en azından kıyıp bir mektup bırakabilmiş yani.

poweran58
05.06.2008, 19:59
nediyek allah rahmet eylesin