Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP Artvin teşkilatı coştu!

manibo45
02.06.2008, 22:05
AKP Artvin teşkilatı coştu!

İçkili-danslı yemek basın mensuplarını şaşırttı.

02.06.2008 17:48
AK Parti Artvin İl Başkanlığı'na yeni seçilen İl Başkanı Dilek Alkan ve yeni yönetim kurulu üyeleri tanışma yemeği düzenleyerek kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Renkil görüntülere sahne olan yemekte partililer ve gazeteciler doyasıya eğlendi. Yemeğin ardından AK Parti İl Başkanı Dilek Alkan sahnede şarkı söyleyen şarkıcının yanına giderek bir süre çiftetelli oynadı, zaman zaman da kendisine eşlik etti. İl Başkanı Alkan yanına gelen sanatçıya da bir miktar bahşiş verdi. Gecenin sonunda partililer kadın sanatçının davul şovu eşliğinde halay çekip horon teperek doyasıya eğlendi.Yeni il başkanı ve yönetim kurulunun yemekteki neşesi ise gözlerden kaçmadı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN (http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=36092&k_A=haberturk)

AristocraT
03.06.2008, 00:43
Bunlar planlı bana göre göstermelik bu kapatma davasının sonrasında hele ki :)

stransium_90
03.06.2008, 00:48
kapatın şunlarıda çiftetelli nedir görsünler özgürlükleri bu kadar kısıtlayan bir parti 12 eylülden sonra görülmemiştir hadi şu ampülü patlatalım ayaklar baş olsun tayyip defolsun:)

vitamin
03.06.2008, 01:21
bugünleride gördük şükürler olsun:lol:

No PaSaRaN
03.06.2008, 01:31
bugünleride gördük şükürler olsun:lol:

laaaa adamlar felekten birgün çalmışşş hemen medyaya yansıntmışsınız la vitooo hep senin başının altından çıkıyo demiii:lol:

vitamin
03.06.2008, 01:37
laaaa adamlar felekten birgün çalmışşş hemen medyaya yansıntmışsınız la vitooo hep senin başının altından çıkıyo demiii:lol:

yokla ben dansözleri bıraktım çıktım kameralar benim fikrimdi ama çekim yapmadım:lol::lol:

CaNCa
03.06.2008, 01:39
Tamamına yakını sünni kökenli olan Artvin'den inanç yoğunluğu aksine pek yobaz insan çıkmaz, uzun yıllardır sol'un kalesi niteliğinde olan bir şehirdi. Türkiye'nin her yerine dağılan artvinlilerde halen sıkı demokrat insanlar ağırlıktadır.

Her yerde olduğu gibi orada'da son seçimlerde akp trendi'nin yükselişi mevcut iktidar dalkavukluğu ile alakalı tek ideolojileri sermaye olan insanların akp'i insanlara karşı bir cazibe alanı olarak sunmasının bir neticesi. Görüntülerde göbek atan akp il yönetimindeki insanlarda bunlara bir örnektir. Yani artvin'deki yapılanmaları akp'nin tipik muhafazakar kimliğinden ziyade yobaz olmayanlara karşı kullandıkları sermaye babalığı misyonu.

ONU®
03.06.2008, 15:49
İnsanların gözünde (özellikle bizim gözümüzdeki) AKP'li imajını silmeye yönelik bir göz boyama hareketi diye düşünüyorum.