Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 Temmuz

mavimisali
03.06.2008, 08:29
1993'ün sıcak bir yaz günü..
Sivas'ın kurak topraklarında sazım tutuşur..
Koçgiriden eser rüzgarlar..
Ulaşamaz Madımağın Küllerine..
Yağar yağmurlar,
Akar gözlerimden yaşlar,
Düşemez Madımağın sönmeyen Ateşine..
Allahu Ekber diye Madımağın eşiğinde haykırıp,
Yüreğimi Hasret Gültekinden,
Sazımı Nesimi Çimenden,
Umudumu, Geleceğimi Koraydan koparan,
Ufkum Asım Bezirciye kilit vurmaya çalışan Faşist !

Dinle bizi.. Dinle Anadolunun Pir Sultan Evlatlarını..
Dinle Behiç Aşçıların, Muhlis Akarsuların, Hallacı Mansurların yoldaşlarını dinle..
Gör !
Ateşe verdiğin Otele bir kez daha bak..
Allah diyip, Allahsızlık yaptınız..
Din elden gidiyor diyip, Umuduma göz koydunuz..
Bu Ülke Müslümanların diyip, kovmaysa kalktınız beni Maraşlardan,
Malatyalardan, Çorumlardan..
Yine başaramadınız, yine başaramadınız..
Asla da başaramayacaksınız..

Canlar, aradan 15 yıl geçmesine karşın hala sivas ta yaşanan insanlık ayıbı için yapılan olumlu bir adım yahut proje hiç bir hükümet tarafından sunulmadı.2008 2 Temmuz u öncesi her arkadaşımızın bu resmi avatarına koyarak anlamlı bir duyarlılığa imza atacağınızı düşünüyorum...

http://img98.imageshack.us/img98/2923/sivaslx5.th.jpg (http://img98.imageshack.us/my.php?image=sivaslx5.jpg)

vitamin
03.06.2008, 09:33
her yıl bugünün gelmesini istemiyorum her seferinde ne de çabuk geldi diyorum yıllar geçsede kabullenemıyorum ınanamıyorum böyle bişeye

Serhatlı
04.06.2008, 02:03
Acının büyüklüğünü biliyorum sorun olsun dıye yazmıyorum, bunuda başka biride olabilirdi yazacağım,böyle yas kabul edilen gerçekten utanç verici büyük bir ayıp olan bugünü anmak bu şekilde hatırlamak hala bu ülke insanının sırf inançları yüzünden ortada hiçbirşey yokken gidip başkasını resmen katletmesi tarif edilemeyecek bir rezillikdir fazlada yazmadan sölemek istediğime geleyım:Belki saçma gelebilir ama bu gibi bir konuya yazarken İMZA larımıza dikkat etsek imzalarımız her mesajımızda kullanıyoruz eyvallah birşey diyemem ama bu konuda İMZA ve yazılan mesaj tamamıyla bir çelişki halinde hatta bu konuda hiç taşınmayacak bir İMZA...
Sadece gözden kaçan bir detayı dikkat etmek istedim zannetmiyorum ki farkında olarak yapılsın

Kalın sağlıcakla :shuriken: