Orijinalini görmek için tıklayınız : iki AKP'li tecavüzden tutuklandı

No PaSaRaN
04.06.2008, 19:44
AFYONKARAHİSAR'ın Bayat İlçesi'nde, AKP İlçe Başkan Yardımcısı A.O.K. ile İlçe Sekreteri M.D., akli dengesi bozuk bir kadına tecavüz ettikleri suçlamasıyla tutuklandı.

30 Mayıs'ta, M.S.'nin eve gelmemesi üzerine ailesi jandarmaya başvurdu. Yapılan araştırmada, M.S. bir inşaatta bulunurken, her ikisi de boyacı olan A.O.K. ve M.D.'nin, kadına burada tecavüz ettikleri iddia edildi. Bunun üzerine Bayat AKP İlçe Başkan Yardımcısı, evli ve 3 çocuk babası 39 yaşındaki A.O.K. ile İlçe Sekreteri evli ve 2 çocuk babası 36 yaşındaki M.D., gözaltına alındı. A.O.K. ve M.D., sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Afyonkarahisar Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Bayat AKP eski İlçe Başkanı Emin Yener, bu 2 kişinin halen AKP İlçe Yönetimi'nde olduğunu doğruladı. Yener, "Bu olay iftiradır. O kadın sokaklarda gezen, akli dengesi yerinde olmayan biridir. Bizim arkadaşlarımız bu tiynette değildir. Zaten olsalar partimizde yer almazlardı. İftiraya kurban gittiler" de

İftira dimiii..
Bu konuya yazılacak çok şey var aslında ama ben kendimi tutmak istiyorum....
Sözde allah korkusu olan bu insanlar, akli dengesi bozuk olan bir insana tecavüz ediyorlar.....
Ve bunun onlara atılmış bir iftira olduğunu öne sürüyorlarr....
Ya cidden kendimi çok zor tutyorum ağzımı çok kötü bir şekilde bozucamm yoksaaa....:kzgn:kzgn:kzgn:kzgn

saygılar

Beşiktaşli58
04.06.2008, 19:47
Ben müslümanim, ben yapmam diyenlerden korkun. Bu tür insanlar dini kilif olarak kullanir, ama ardindan bütün pislikleri yapan insanlardir. Normal karsiliyorum artik..

karakız60
04.06.2008, 20:09
bunlar artık o kadar küçük olaylar olduki ama kanıtlanmış bişeymi
yapan kişi akp' lide olsa kanıt varmı (gerçi ben akp allah 1 dese inanmam ama neyse)
anam artık sokğada çıkılmaz :D::D

No PaSaRaN
04.06.2008, 20:15
bunlar artık o kadar küçük olaylar olduki ama kanıtlanmış bişeymi
yapan kişi akp' lide olsa kanıt varmı (gerçi ben akp allah 1 dese inanmam ama neyse)
anam artık sokğada çıkılmaz :D::D

kanıt varmı derken mahkemenin kanıt olmadan bir tutuklama gerçekleştiremiyeceğini düşünmüyorumm.....mutlaka bir kanıtı varkı tutuklanıp ceza evine göndermişlerr......ama bu senin için kanıt değilsee bilemem...o konuda bi araştırma yapmadımm....

teşekürler.....

poweran58
04.06.2008, 20:18
bunun burası akpli hiçte şaşırmadım.dini kulanarak yemedikleri halt yok bazen düşünüyorum bunların yatacak yerleri varmı akp tüm türkiyeye tecavüz ediyo ama ginede onlardan iyisi yok diyorlar adamlar dinle işi götürüyorlar.Durmakyok yoladevam....

araknafobia
04.06.2008, 20:19
Ben müslümanım bizde böle şeyler günah,yapmam yapamam derler ama mübarek kendilerinden müslümanı yok.Bişey derdimde ayıp olur şimdi.

karakız60
04.06.2008, 21:05
kanıt varmı derken mahkemenin kanıt olmadan bir tutuklama gerçekleştiremiyeceğini düşünmüyorumm.....mutlaka bir kanıtı varkı tutuklanıp ceza evine göndermişlerr......ama bu senin için kanıt değilsee bilemem...o konuda bi araştırma yapmadımm....

teşekürler.....

orası öyle ama ben size araştırın demedim yani

herne_peş_24
04.06.2008, 21:09
Sadece bir avuç pislik diyecem ama dösrt bir yanı sarmışlar evet neler denilmezki bu duruma ve bunları yapanlara yaptıranlara onları oraya getirtenlere onları oraya getirtenleride oraya getirtenlere ama işte ortam bi müsait olsa ......

darkeye
04.06.2008, 22:05
gülmemek elde degil böyle haberlere ;) nerde hırsız nerde dolandırıcı,nerde tecavüzcü,nerde terörist,nerde asker kacagı bu secimlerde boy göstermiş oy verende kabahat.herzaman söylerim bir cuval erzaga oyunuzu satmayın verdikleri cuvalı da alırlar elinizden diye :)

karagözlü
04.06.2008, 22:31
:kzgn:kzgniftira diyerek kenara çekilmek ne kadar basit .tabi sizin tuzunuz kuru bundan da hiç günahınız yokmuş kenara çekilirsiniz.allahınızdan bulun başkada bişey diyemiyorum sizlere...:kzgn:kzgn

Asii
04.06.2008, 22:32
müslümanız diye ortalarda gezin nağralar atın namaz kılıp karı kızlara bakın müslümanlık insanlık bu budur bayanlara yan gözle bakmak tecavüz etmek
ee ne anladık kıldığınız namaz kabul oluyomu:kzgn
he bide ne diyolar bizde günahtır biz müslümanız deyif laf kalabalığı ediyosunuz sizlerden herşey beklenir köpekler sizi :kzgn
biz alevilere laf atıp uğraşıcağınıza sizler kendinize bakın daha uçkurunuza sahip çıkmıyorsunuz şer.... sizi
sizlerin daha çokkk kirli çamaşırları çıkıcak
yazıklar olsun sizin gibi insanlara insanlığınızı kaybetmişsiniz

stransium_90
04.06.2008, 22:37
yazıklar olsunn ama bu adamlar bence allah yolunda yapmışlardır suçlamayalım !!!! :)

onury12
04.06.2008, 23:30
:kzgnHiç şaşırmadım hiç, bunlardan herşey beklenir insanın ar damarı çatladımı bir defa yapacak birşey yok. Allah bunlara onur, haysiyet, şeref ve tabi ki akıl fikir versin...

sevilay er
04.06.2008, 23:42
gerçekten yazıklar olsun bunu yapan kişiliksizler birde sözde müslümanlar yazık size ve sizin gibi kişiliksiz zihniyetsiz varlıklara siz herhaltı yapın edin sonrada namazın niyazın arkasına saklanıp kendinerlini bir nebzede olsun rahatlatırlar herkesi kandırabilirsin ama herkesi ama allah'ı asla kandırmazsanız siz ve sizin gibilerin yolu cehennem yolu allah ıslah etsin ki edicektir onun bunun bacısına karısına kızına bakarak çalarak çırprarak müslüman olmazsınız öyle düşünseniz bile kendizi kandırmaktan bir işe yaramaz sözde müslümanlar özde degil saygılar...

efla
05.06.2008, 09:29
"Bu olay iftiradır. O kadın sokaklarda gezen, akli dengesi yerinde olmayan biridir. Bizim arkadaşlarımız bu tiynette değildir. Zaten olsalar partimizde yer almazlardı. İftiraya kurban gittiler" de

bu dincilerin ilk başvurdukları savunma iftiradır
ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler
inşallah içerde aynısı onlarada olur..