Orijinalini görmek için tıklayınız : 24. Madde Hakkında

Lamekan
06.02.2006, 07:00
24. Büyük harflerle yazan ve yanlış bölümde topik veya mesaj yazan kişiler sorgusuz ve uyarısız bir iki gün süreli ban ile cezalandırılacaktır
Forum kuralları arasında ki 24. madde iki gün süre ile banlandırma cezasını içeriyor.

Geçici bir süre ile ban cezası alanlarda normal ban yiyenler gibi siteyi ceza süresince görememekdeler heralde.. Gecici ban yiyen arkadaşların ban yedikleri süre boyunca siteye girebilmeleri ve konuları sadece izleyebilmeleri mümkünmü.. En azından neden geçici ban yediklerini öğrenebilirler ve bu geçici iki gün içinde kuralları okuyup yeni yanlıuşlar yapmamış olurlar...

Yakapınarlı
06.02.2006, 07:08
Olabilir aslında ii fikir yapılabiliyorsa tabiki. Ama olamıyorsada mutlaka bir sebebi vardır...

eerkan82
06.02.2006, 07:35
aslında haklısın bu sadece geçici olarak banlanan arkadaşlar için değil diğer leri içinde olmalı yani niçin balandıklarının cevabı verilmeli.
hep merak ediyorum doğrusu.

Alevimen
06.02.2006, 09:12
merhaba
çok iyi fikir demek ile başlamak istiyorum fakat bu zihniyete karşı faydasız çünkü bidefa okumadan etmeden hareket ederler, 'sadece okuma' cezası verilse bile neden böyle olduğunu anlamaz (çünkü yazılanları okumaz) ve bana emailler yazmaya başlarlar. Gene en efektif olayı gecici bandır, genelde banlanan kişilere sebep verilir fakat tek onlar ve yetkililer sözkonusu mesajı görür. O mesaj dışında bir mesaj göremedikleri için mutlaka okurlar, ve ciddi olan herkes ban geçtikten sonra efendi insan olarak tekrar aramıza katılır.

Amacımız binlerce üye toplamak deyil, bizim amacımız kaliteli düzey ve seviyeli katılım.
Başka türlü bu zihniyeti ciddiyete davet edemediğim için en efektifi olan gecici banlar yapılır.

Yakapınarlı
06.02.2006, 15:14
merhaba
Amacımız binlerce üye toplamak deyil, bizim amacımız kaliteli düzey ve seviyeli katılım.
Başka türlü bu zihniyeti ciddiyete davet edemediğim için en efektifi olan gecici banlar yapılır.
bu konuda çok haklısın amaç kesinlikle üye topşamak değil kaliteli ve saygılı güze paylaşımlar yapmak.100 tane boş üye olacağına 1 tane dolu üye olması her zaman tercihimizdir.(bilgi paylaşım yönünden)