Orijinalini görmek için tıklayınız : Çarşaflı bayan açık bayana sizce ne diyor ?
araknafobia 06.06.2008, 00:06 http://www.radikal.com.tr/veriler/2007/06/01/demet.gif
Çarşaflı bir kadın, başı açık veliye kızdı: Seks, uyuşturucu dersi veriliyor da, neden namaza karşı çıkıyorsunuz.
FOTOĞRAF: DEMET BİLGE ERGÜN
Gerçekten inanılmaz değilmi.Okullarda seks,uyuşturucu dersi de veriliyormuş ta haberimiz yokmuş.
Mescitli Bağcılar Lisesi'nde hararetli tartışmalar vardı. İdare: Soyunma odası. Öğrenciler: Mescit var dayatma yok, isteyen namazını kılıyor. Veliler: Burası Müslüman ülke, tabii kılacaklar
tanjutunc 06.06.2008, 00:27 fikir ne ise zikir o olurmuş,bunların içi hep fesatlıkla dolu.. o çarşafın altında kim bilir ne ler oluyo...
Garaoglan 06.06.2008, 00:27 ben neden bu derslerden birini görmedim :biggrin::biggrin:
RoJbiN_DiLaN 06.06.2008, 00:49 ben neden bu derslerden birini görmedim :biggrin::biggrin:
carşaflılar kendi aralarında bu dersi veriyorlardır,o yüzden seni almazlar zaten.:wink:
nihallll 06.06.2008, 01:14 örümcek beyinliler:kzgninanmak istedikleri gibi inanıyolar her şeye.ahlak dersi vermeye kalkıyolar bide:cursing:
AnGeNehM 06.06.2008, 01:15 Bende hayatım boyunca bu tür dersler görmedim.Ya bizlerin geçmişi aklımızda tutamama gibi bir sorunumuz var yada bu insanlar neye sığınacağını,kendilerini nasıl savunacaklarını bilmiyorlar.Bilmedikleri için bu tür saçma sapan sokak ağızlarıyla insanlara karşı kendilerini savundıklarını ZANNEDİYORLAR.Adım başı camii var isteyen camiisinde kılar namazını isteyen gider evinde kılar namazını.Dini eğitimede devletin resmi dairesinede okulunada sokmayında ne halt yerseniz yiyin.
yagmur12 06.06.2008, 09:05 Herkes inancında serbesttir, kimsenin namaza karıştığı falan yok ama kendileri kılıyor diye başkalarına da dayatma yaparlarsa ya da gruplaşma yoluna giderlerse sessiz kalınmaz!
Gel de bunu böylelerine anlat gerçi...
karaaa_kız 06.06.2008, 09:49 vallahi onlar bize ne der bilmiyorum ama bizm onlara dedigimiz bir şey var karafatma böcek asalak yaşayıp giden mide bulandırıcı
GünOlaydı 06.06.2008, 10:33 bunların sexden başka bişeye kafaları çalışmıyorki zaten,saç telinden tahrik olanlardan başka ne beklenirki,bunların zihniyeti bu...valla manyak bunlar ya...
Valla Esenler'de, Bağcılar'da bu karabaşlardan bolca bulmak mümkün.Başı açıklar affedersiniz seks düşkünü, kendileri de sütten çıkmış ak kaşık onlara göre.Hâla 300 yıl önceki zihniyetle yaşıyorlar.Ben de liseyi Bağcılar'da okudum ama ne seks, ne de uyutşturucuya rastladım.Bunların amacı dini yaşamak değil, dini zor kullanarak kabul ettirmek.
çarşaflının çocukları galiba sex ve uyuşturucu dersi alıyor olsa gerek , çok net konuştuğuna göre.. ve konuya yapılacak yoruma gelince de doğrusu çarşaflılarda beyin olmadığı için kuru gürültülerininde bir önemi yok, düşüyorlarmış ?" düşünce" böyle bir kavram yok onlar için.
halilibrahim83 06.06.2008, 11:59 carsaflı teyze bu bılgılerden mahrum sanırım okulda verıldıgını sanıyo cahıl işde kafası bassa bole dermı bosuna dememişler CAHİL DOSTUM OLACAGİNA AKLLI DÜŞMANIM OLSUN ; tabi anlayana...
O çarşaflılar okudumu ki bakalım,okul nedir biliyorlarmı,okullarda neler ögretiliyor,egitim nedir biliyorlarmı ki?bilseler kuran kursu yerine yada imam hatib yerine çocuklarını egitimi üst düzey okullarda okuturlardı...ki kendilerine özgü yanlış fikirler çocuklarınıda bilinçsiz yetiştirmelerine neden olan bir durum...bugün bunlar söylüyorsa bu sözleri yarın onların yetiştirdikleride aynı sözü söyleyecektir....egitim şart...
ezgiselolarak 06.06.2008, 17:02 Öyle dersler var tabii ki,ben ilkokuldayken hocamız sürekli anlatırdı bizlere,eroin nasıl ısıtılır,nasıl kaşık kullanmak gerekir,hangi damarımıza enjekte etmek gerekir,bir-bir öğretti hepsini,biz de maviş maviş çocuklar olarak beynimize kazıdık hepsini.
Sonrası malum işte,Atatürk'ü ve ülkesini seven,ve bunlar yetmezmiş gibi eşlerini,sevgililerini başı açık gezdiren,kısacası işe yaramaz(!) insanlar olduk..
gun_batimi 06.06.2008, 17:17 Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?
Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz
Neyzen Tevfik
böylelerine bu şiiri yazmış eline sağlık Neyzen Baba
nihat 61 06.06.2008, 17:45 onun için Vakit yazarı Üzmez, Tekbir giyimin sahibi Karaduman, tecavüzcü hafız gibi haberler peş peşe gündeme geldi
:D vay be derslere bak...allahım yaaa...
gülay_ruken 06.06.2008, 19:54 Bunların kafaları gibi kıyafetleride kara. örümcek bağlamış kafaları.bu zhniyette M.kemal atatürkün yeni nesil sizin eseriniz olacakdir sözü nereye gider bilemem yeni nesil örümcek kafalara mı emanet.ama kim izin veriir .hiç umutlanmasınlar biz varız ataTük gençliği varrr.uyşturucu ve sexs dersi olur mu ya yalanın bu kadarı olur.Din maskesi altında neler yaptıklarına baksınlar önce
Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?
Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz
Neyzen Tevfik
böylelerine bu şiiri yazmış eline sağlık Neyzen Baba
kardeşim bence bu şiirle çok güzel anlatmışsın başka söze gerek yok :thumbup1:
yeşiltepe 08.06.2008, 15:58 demkki onlar bunu yapıyorlarmışki oda o bayana onu söylüyorlar bu ne turşu bu ne perhiz şimdi ben daha kötüsünü yazıcam ama inanın terbiyem izin vermiyor bunlar kendileri bir şey sanıyorlar kapanmakla insan temiz olmuyor önemli olan insanın icidir ruhudur
Funky Caner 08.06.2008, 16:11 [QUOTE=araknafobia;637507][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]http://www.radikal.com.tr/veriler/2007/06/01/demet.gif
Çarşaflı bir kadın, başı açık veliye kızdı: Seks, uyuşturucu dersi veriliyor da, neden namaza karşı çıkıyorsunuz.
Ulen sex'in kralını bilirsinizde siz belli etmezsiniz.Bizim hocalar iyi anlatamıyor siz daha iyi anlatırsınız. Uyuşturucu pazarlığının kralları da sizde (feto)
EREN izm 08.06.2008, 17:04 İlginç =) Son dönemde moda oldu okullarda namaz kılanlar. Hadi hayırlısı...
http://www.radikal.com.tr/veriler/2007/06/01/demet.gif
FOTOĞRAF: DEMET BİLGE ERGÜN
Gerçekten inanılmaz değilmi.Okullarda seks,uyuşturucu dersi de veriliyormuş ta haberimiz yokmuş.
bunlar gercekmı
|