kızılırmak77
06.02.2006, 18:28
arkadaşlar formda neden banlanılır birileri bu forumu kendi istediği gibimi yönlendiriyor?benim yazılarımda okunduktan sonra yayınlanıyor,başka nick ile siteye girebilirim ama önemi yok.Forum adına yakışır şekilde demokratik olmalı herkes düşüncesini özgürce aktarmalı diye düşünüyorum.
Serkan_Devrim
06.02.2006, 18:50
bikere sanırım yalnış yere açmışsın konuyu. ikincisi şikayetini özel mesajla bildirmen gerekiyor. bende aynı duruma bikere düşmüştüm ama konu açmadım. derdimi özelden anlatmaya çalıştım. ötesi forumu rahatsız eder diye düşünüyorum.
saygılar.
kızılırmak77
06.02.2006, 18:52
arkadaşım özel mesaj attım üyeliğimin sonlandırılması için,forumu rahatsız etmez konuşulacak ne varsa açıkça konuşmakta fayda var
arkadaşlar formda neden banlanılır birileri bu forumu kendi istediği gibimi yönlendiriyor?benim yazılarımda okunduktan sonra yayınlanıyor,başka nick ile siteye girebilirim ama önemi yok.Forum adına yakışır şekilde demokratik olmalı herkes düşüncesini özgürce aktarmalı diye düşünüyorum.
1. Yanlış bölüm.
2. Gereksiz mesaj. Bu tür polemikleri özel mesaj yoluyla yapınız. Kimsenin sesini kısmaya çalışmadığımız sanırım sizin mesajlarınızı aktifleştirmemizden de belli.
3. İtibar puanınızda "Tek artısı insan olması" yazıyor. Bu sıfatı boşuna kazanmış değilsiniz. Girdiğiniz her yazışma bir tartışmadan çok bir "atışma"ya dönüşüyor. Belirli tipteki insanların katılımcılarımızı rahatsız etmesini ve seviyeyi düşürmesini seyredemeyiz.
4. Sizin sesinizi kısmak gibi bir niyetimiz olduğunu nereden çıkarttınız? Elle tutulur birşey mi söylüyorsunuz da sesinizi kısalım? Forum tarihiniz yukarıdaki gibi "dedikodu" ve "kişisel polemik"ten ibaret.
5. Sesini kısmak istediğimiz kişiyi banlarız gider. Sizin gibi üyelerin diğer katılımcılarımızı rahatsız etmesini engellemek için yazılarınızı denetimden geçiriyoruz. Sesinizi kısmak için değil. Öyle olsaydı bu mesajınız onaylanmazdı. Amaç kendinize çeki düzen vermenizdir. Buradakiler sizin kriterlerinize uymayacak, siz Aleviforum'un saygınlığına ve kalitesine saygı göstereceksiniz.
6. Hala polemikler yaratma, "kışkırtma" ve "karalama" içerikli yazılara devam ediyorsunuz. Benzer şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz. Kimsenin sesini kısmaya çalıştığımız yok. 30 defadır aynı şeyi söylüyorsunuz. Ne demek istediğiniz anlaşıldı, fikrinizi söylediniz. Tekrar tekrar sizin polemiklerinize vakit ve emek sarfetmek zorunda değiliz. Ciddileşin ve bu mahalle polemiklerini bırakın artık.