Orijinalini görmek için tıklayınız : milli takıma yapılan haksızlık :..:

barabar
08.02.2006, 12:35
değerli arkadaşlar milli takımımıza verilen cezalar hakkında neler düşünüyorsunuz:

milli takım:6 maç tarafsız sahada seyirisiz oynaması
alpay ve emre'ye:6 resmi maçtan men
serkan balcı: 2 resmi milli müsabakadan men
mehmet özdilek:1 yıl hak mahrumiyet cezası

ve bunların yanında para cezaları

Ceyhun
08.02.2006, 12:40
Rezillikti. Bence sevinilmesi bile lazım bu cezaya. Her deplasmana giden takım dövülerek gönderilecekse; bırakılsın futbol falan, herkes silahla kılıçla falan gitsin deplasmana. Olanlar utanç vericiydi. Verdiği utancin yaninda bu cezaların bir önemi yok. Mağara adamı görüntüsü verdik tüm dünyaya. Kaybedince dövüş çıkaran insanlar gibi tanıttılar Türkleri. Haksızlık falan yok. Bence gayet hoşgörülü yaklaşmışlar.

Serkan_Devrim
08.02.2006, 12:41
sencede haketmedik mi? ha dersen ki İsviçreye az ceza verildi katılırım. ama bize verilen ceza yerindeydi. hele Alpay. istiklal marşını öyle bir okuyordu ki ben maça değil viyana kuşatmasına gidiyoruz sandım. daha ilk dakikadan da penaltı yaptırdı. en çok Mehmet Özdilek'e şaşırdım. ben kendisini hep saygılı biri olarak bilirdim. sportmen. ama oda o gün bir oyuncuya çelme atmak için ta sahanın karşısına geçmiş. olacak şey değil. o arkadaşlar kendilerini tarkan zannetmişler. bir kurtları eksikti. İsviçrenin kışkırtıcılığı ve terbiyesizlikleri, hakemin haksız yönetimi bu davranışa gerekçe olamaz diye düşünüyorum.

Demali
08.02.2006, 18:29
Bence bu ders olsun avrupa ve milli maçlara savaşacakmış gibi yaklaşıyoruz alt tarafı spor eğlence aslında bir sene türk liğini kapatacaksın akılları başlarına gelir belkim.Spor için insanların birbirine zarar vermesini anlamak zorrr.

Lamekan
08.02.2006, 20:42
Mili rezaletimizin karşılıgını aldık diye düşünüyorum. Böylelikle 2008 avrupa şampiyonasındada kafamız rahat olacak....

Erki
08.02.2006, 22:39
alpay ve emreye az bile.
hicde haksizlik degil, burda ismimiz (prügel-Türken) (dayakci-Türkler) die geciyor

bence az bile.

seher.yeli
08.02.2006, 22:46
NE ZAMAN SEVILDIKI TURKIYE.
HEP HAKSIZLIKLAR GELIR BIZI BULUR AMA GORECEKLER BIZ YENECEGIZ!!!!!!!!!!!!!!!

barabar
08.02.2006, 23:03
arkadaşlar bu türkiye ye karşı yapılmış bi haksızlıktır yabancı gazetecilerin dinlenmesi sonucu böle bir karar verildi...soyunma odasında ki kameralarda resmen gösteriyor kavga oralarda yok...ve bu yüzden türkiye hukuki yollarla bu cezaların kaldırılmasını taleb adecek umarım kabul olur...avrupa da oturan arkadaşlar türkiye yi kollayın adımızı lekelettirmeyin

bolşevik_partizan
09.02.2006, 00:50
Olayları tetikleyen, tırmandıran Terim'e hiç bir ceza verilmedi.
Cezaların en büyüğü Terim'e verilmeliydi...
Türkiye uluslarası karşılaşmalarda men edilmeği için bu cezayı öpüp başına koymalıdır.
Ama Terim'e bir ceza verilmemesi çok düşündürücüdür...

Lamekan
09.02.2006, 01:03
NE ZAMAN SEVILDIKI TURKIYE.
HEP HAKSIZLIKLAR GELIR BIZI BULUR AMA GORECEKLER BIZ YENECEGIZ!!!!!!!!!!!!!!!

Adamlar uçakdan iner inmez yuhalayacaksın saldıracaksın konvoyu kovalacaksın yumurta yagdıracaksın. Maçda yenilincede topluca adamlara hücüma kalkacaksın. Kaybetmeninde oldugunu öğrenmek gerek. Kaybetmeyi hazmedemediğimizden geldi bunlar başımıza.

Erki
09.02.2006, 01:21
futbolu unutup futbolcularin analarina saydiklari küfürde cabasi.
haklisin ali

Oli
09.02.2006, 14:09
cezayı hakettiğimizi düşünen tüm arkadaşların her dediğinin altına imzamı atarım... yapılan tamamen rezaletti... maçın bitiminde futbolcularına hücum emri veren bir milli takım teknik direktörü hala o mevkide duruyorsa ileride aynı şeyleri yaşanmıyacağını kimse garanti edemez. Fatih Terim oturduğu yere yığılan Oğuz Çetini maç bitiminde bağırarak/yerinden kaldırarak saldırmaya teşvik ediyordu. hala aynı koltukta ve hiçbir ceza dahi almadı.

sonerk
09.02.2006, 15:38
Ben bu cezayı hakkettiğimizi düşünüyorum hem adamlara bi kamyon dayak atın dünyanın gözü önünde sonrada yok efendim fifa tarihinin en ağır cezası diye ağlayın yok öyle oyun bu kazanınca sevinmesini biliyorsan kaybetmeyide oyunun bi parçası olarak kabullenmek gerekir.Kim ne derse desin bu cezayı hakketik hiç birşeyi doğru düzgün yapamıyoruz oyunu bile kurallarına uygun oynamıyoruz.Yenilmek bi tarafa dünya kamuoyunda var olan barbarlık pestijimizi dahada pekiştirmiş olduk,şüphesi olanların şüphelerini yıktık helal bize!!!!

ISIK
09.02.2006, 16:11
Aaaay bu tur seyleri bana sorun...bende cok ama cok sinir oldum ve acikcasi Milli takimin yerine ben utandim. Simdi iki taraftanda saygisizlik olduguna inaniyorum ama bizim Milli takimin yaptiklari tamamen rezaletti...Neymis karsi taraf mac izleyiciler sahnede Istiklal Marsi soylenince 'yuuuh'lamislar, onlar bu saygisizligi yaptilar ise, bunu baslattilar ise, kendinlerini bu sekilde kucuk dusurdukleri ise bizlerdemi bunu yapmamiz lagzim, bizlerdemi kendimizi kucuk dusurmemiz lagzimdi??? Onlara ornek olup dogruyu gostermek lagzimdi...ama malesef...bizimkiler icine ettiler (<---cok ama cok afedersiniz bunu bu sekilde soyledigim icin) ve cezalarini haketmisler!!!!

Erki
10.02.2006, 00:44
Aaaay bu tur seyleri bana sorun...bende cok ama cok sinir oldum ve acikcasi Milli takimin yerine ben utandim. Simdi iki taraftanda saygisizlik olduguna inaniyorum ama bizim Milli takimin yaptiklari tamamen rezaletti...Neymis karsi taraf mac izleyiciler sahnede Istiklal Marsi soylenince 'yuuuh'lamislar, onlar bu saygisizligi yaptilar ise, bunu baslattilar ise, kendinlerini bu sekilde kucuk dusurdukleri ise bizlerdemi bunu yapmamiz lagzim, bizlerdemi kendimizi kucuk dusurmemiz lagzimdi??? Onlara ornek olup dogruyu gostermek lagzimdi...ama malesef...bizimkiler icine ettiler (<---cok ama cok afedersiniz bunu bu sekilde soyledigim icin) ve cezalarini haketmisler!!!!

Benim hatirladigim kadariyla istiklal marslarini cogunlukla türkiye yuh luyodu. hangi macti hatirlamiyorum, ama sahit oldum. isvicre yaptimi bilmiyorum, ki yaptiysa tabiki saygisizliktir

barabar
10.02.2006, 00:47
zaten ilk isviçreliler yaptı

Lamekan
10.02.2006, 00:50

Bu düşünce zihniyetinin arkasından türk milletide gittiği için bu gün bu cevalar verildi ....

Erki
10.02.2006, 00:56

ilk su yapti ilk bu yaptiyla eger adam dövülcekse ohhhh

ben bi zamanlar ingileterenin (ingiltereydi sanirim) aldigi cezayi alir die düsünüyodum. Cünkü artik futbol denen bisey yoktu.

barabar
10.02.2006, 01:00
Benim hatirladigim kadariyla istiklal marslarini cogunlukla türkiye yuh luyodu. hangi macti hatirlamiyorum, ama sahit oldum. isvicre yaptimi bilmiyorum, ki yaptiysa tabiki saygisizliktir

yani ben burda arkadaşın dediği türkler daha çoğunlukla yuhluyolardı isviçre yaptımı bilmiyorum demiş..o bakımdan ben ilk onlar yaptı dedim...yoksam haklısınız

saygılar...

ibrahimcan
10.02.2006, 01:04
ya kardeşim onların orada yaptığı pisliklere tepki göstermek istediler ama aşırı oldu çok büyük saygısızlık yapıldı o takıma ama ya bize. bu ceza ağır blatter şimdi kınayı hazırlasın biyerine yakmak için

Agucan
10.02.2006, 02:29
Olayları tetikleyen, tırmandıran Terim'e hiç bir ceza verilmedi.
Cezaların en büyüğü Terim'e verilmeliydi...
Türkiye uluslarası karşılaşmalarda men edilmeği için bu cezayı öpüp başına koymalıdır.
Ama Terim'e bir ceza verilmemesi çok düşündürücüdür...

Evet sence kim vardir Terimin arkasinda?? Milliyetci olan köpeklerdir elbette

Bence bu verildigi ceza cok az,, Keske Avrupa Sampiyonusuna 2008 tam olarak bi yasak verselerdi!!!

Candacan
13.02.2006, 05:08
arkadaşlar bu türkiye ye karşı yapılmış bi haksızlıktır yabancı gazetecilerin dinlenmesi sonucu böle bir karar verildi...soyunma odasında ki kameralarda resmen gösteriyor kavga oralarda yok...ve bu yüzden türkiye hukuki yollarla bu cezaların kaldırılmasını taleb adecek umarım kabul olur...avrupa da oturan arkadaşlar türkiye yi kollayın adımızı lekelettirmeyin
Sevgili can,
Lekelettirmemek, lekeyi temizlemekle olur. Lekenin üstünü kapatarak temizlenemezsin. Lekelettirmemek için bu lekelerden arınmak gerekir.
Milli fanatizme verilen bu ceza, bence az bile.

TheGodfather
13.02.2006, 11:46
Fifa'nın verdiği karar adil bir karar bence...Emre ve Alpay verilen ceza komik ayrıca..Daha çok ceza verilmeliydi bu ikisine..Karşılaşmada gerilimi üst seviyeye çıkaran bu ikisiydi..Nitekim bu heyecanı taşıyamayan Alpay daha ilk dakika'da profesyonelliğini!?!!!!!! gösterip penaltıyı hanemize yazdırdı.

Fifa'nın yöneticilerine bakarsak büyük bir çoğunluğu İsviçreli..Elbette İsviçre buradan fazla yara almadan kurtulacaktır..Çifte standart uygulandığı doğrudur..İsviçre biraz daha ağır ceza alsaydı 10 mislini Türkiye alıcaktı..

Agucan
13.02.2006, 21:29
Milli fanatizme verilen bu ceza, bence az bile.

Aynen...