Orijinalini görmek için tıklayınız : alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

ŞURı ZÜLFİKAR
03.07.2008, 22:56
DEVAM EDİYORUZ...
'' Üç beş kişi kalmış türkü diyenler ''
diyor ya hani o büyük üstad Pir Sultan Abdal; ama kalsalar da bu üçbeş kişi vazmı geçeceklerdi inançlarından girdikleri yoldan?...
Ve de arkadan gelenler yetişmeyecekmiydi onlara? Ve onların haklılığını koydukları bir davanın inancına sahip çıkılmayacakmıydı?...
Onlar ortaya koydukları gerçekler uğruna bedel ödediler unutuldular ve unutturulmaya çalışıldılar, güvendikleri insanlar tarafından yalnız bırakıldılar; ama biz onların bu davasına sahip çıkıyoruz ve de sitedeki hızırpaşaların, ali görünen osmanların ve de
utanmadan yüzsüzce sitede Yavuz olanların ipliğini pazara çıkartmayı giden yoldaşlarımız için boynumuzun borcu sayıyoruz... ve ser verip direnen,üyelik iptalleri alan yoldaşlarımızı selamlıyoruz…..

Evet biz SOSYALİSTLERİZ VE DE ALEVİLERİZ!!!

Sİte yönetiminin alevilik inançlarını nasıl kullanıp aleviler üzerinde kirli oyunlara girdiğini ve de duyarlı, demokrat, sosyalist insanlara karşı sitede faşistleri nasıl kolladığını ve işbirliği içerisinde olduğunu burada ifşa ediyoruz ve de uyarıyoruz bu kirli oyundan vaz geçin aleviler için ne kadar tehlikeli ve kirli bir oyun içerisinde olduğunuzu biliyoruz ve gerçekleri her durumda ifşa etmeye devam edeceğiz taki siz ne olduğunuzu itiraf edene kadar...

İlk icraat olarak sitede birçok sosyalist, demokrat ve iyi niyetli tüm alevilere musallat olan bir faşistin açık kimliğini deşifre ederek başlıyoruz ve bunun devamı gelecektir.siz güzel dostlarımızı bu zaatlara karşı uyarmayı görev biliyoruz………..

FORUMDAKİ KULLANDIĞI NİCK:CHATLAKALPER2

ADI:ALPER

SOY ADI:KÜLCÜ

DOĞUM YERİ:ÇORUM

İKAMET YERİ:ANKARA-GÖLBAŞI

EĞİTİM DURUMU:ATILIM ÜNİVERSİTESİ-HUKUK-İKTİSAT BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ

Sadece bulguları site sakinleriyle paylaşmak adına alınmış bir üyeliktir,site admini bu nicke karşı çeşitli yaptırımlar uygulayabilir şimdiden siz yoldaşlarımızı ve dostlarımızı uyarıyoruz.
BU NİCKTEN GÖNDERİLECEK 2. MESAJ BİZE AİT OLMAYACAKTIR!!!!!

Şimdilik hoşçakalın...
Forum sosyalistleri!!!!!!!!

vitamin
03.07.2008, 23:16
sosyalist konuştu şimdi faşist olarak adlandırılan arkadaştan yorum bekliyoruz bi açıklama yapar herhal?

DiLkeT-CeZaM
03.07.2008, 23:37
kişilerin bilgilerini bu şekilde ifşa etmek bana göre doğru değil insanlar her türlü düşünceye sahip olabilir özgür düşünceyi savunuyoruz ama başkalarının faşistcede olsa düşüncelerini belirtmesi için ona alan tanımayacaksak demokrasinin hangi köşesinden bahsedeceğiz? ben de bu soruya yanıt bulmak istiyorum. o verdiğiniz kişinin bilgileri benim için önemli değil nerde oturur nerde okur beni ilgilendirmez mesela bir hesabımda yok kendisiyle. hani en son yemek yerken hesabı ödememişse olabilir başka türlüsü hesabını bir yerde bulur derim ben. kişilere bu şekilde yaklaşılmamalı bence yanlış oldu bu.
bende yanlış fikirler yanlış tavırlarla yok edilemez eğer varsa düşüncemiz karşı tarafı tezlerimizle fikirlerini değiştirelim gücümüzde yetmiyorsa yapacak neyimiz var? demokrasiyi insan haklarını evrensel değerleri özümsemiş bir insan bu yapılanı bana göre doğru bulmaz. ve bende doğru bulamıyorum maalesef. tüm canlara saygılar.

PirO_62
03.07.2008, 23:39
Bu ne şimdi. Gidenler kendi istekleri ile gitmiştir. Kimseyi kovmadık ayrıca kimseye kalın diye yalvaracak değiliz. Sen kimsin ki böyle bir şeyi üstlenipte Kişi veya kişileri zan altında bırakıyorsun. Yok deşifre ediyormuşta. Soyadını niye yazmadın. Çünkü bilmiyorsunuz. Ama lafa gelince sıkmnakta üstünüze yok.

En çok korktuğum insan tipisiniz. Sözde sosyalist ve devrimci ayakları. Bak ben burdayım. Her şeye ragmen burdayım. İlk söylenecek söz MÜCADELEDİR ama sizde bunun en ufak kısmı bile yok. Şikayet şikayet şikayet başka bir şey yok. Söyle bakalım, yönetimden nasıl bir yaptırım aldılar sosyalist arkadaşların. Bahsettiğiniz üye ile ilgili tavırlarımız bellidir. Ama sizler kelime kabadayısı olmaktan öteye gidemediniz. Birde gelip ağlıyorsunuz. Az biraz zeki olunsaydı belkide onun sacma sapan oyunlarına gelinmezdi. Ama daha ne diyeyim sizeki. Yok bedel ödemişler kim bedel ödüyor söylesene arkadaşım. Bedel ödemenin ne demek olduğunu biliyormusun. Boş insansın boş. Açık açık söyliyeyim.
Dali nickli üye ile konuşunda faşistle nasıl başedilir öğrenin. Ama nerde. Birbirinizi karalmadan öteye gidememişsiniz. Ondan sonra birlik mesajları atmaktan çekinmezsiniz.

Ayrıca Yönetimin gidişhatından rahatsız olan forumu terkedebilirler. Zorla kimseyi tutmuyoruz. Ve sen arkadaşım saçma sapan yok yönetimin eline geçer işte ikinci mesajlarda onlar yazarlar gibi ithamalarda bulunman ilginç olmuş sanırım senin ikinci mesajın ortalığı karıştıracak şekilde olacak. Bu kadar aşşağılık olabilirmisin bekleyip göreceğiz.

Topik kapatılmıştır bu gereksiz sorunlar ile uğraşacak değiliz.