Orijinalini görmek için tıklayınız : dikkatli olalım lütfen

Yakapınarlı
09.02.2006, 01:58
değerli üyeler son zamanlarda artan bir sorundan bahsetmek istiyorum sizlere maalesef ki üyelerimizin arasında forumumuzu tanışma forumu olarak gören üyeler var bayan üyelerimize bu tarz mesajlar gelmekte...

lütfen daha duyarlı olalım tekrar ediyorum burası tanışma kaynaşma forumu değildir.burası alevforumdur.seviyeli saygı çerçevesinde tartışma forumudur.

üzerine alınacak kişiler kendilerini biliyorlar size diyorum yanlış adrestesiniz.
lütfen daha saygılı olalım.burada kimseyi rahatsız etme yetkiniz yok.bu şmdilik bir uyarı mesajıdır.umarım uyarı yerine ulaşır..

saygılar...

Erki
09.02.2006, 02:04
evet fatmacim haklisin

neyazikki forumlarada bulasti artik. akil mantik isi degil bu. burasi sanal alem.
cafeterya diil.

Lamekan
09.02.2006, 02:04
Evet böyle ciğeri beş para etmeyen gereksiz insanlar var aramızda.

neyazikki forumlarada bulasti artik. akil mantik isi degil bu. burasi sanal alem.
cafeterya diil.

Sanal alem ve amaç olarak da öle bir amaç için kurulmuş bir site değil. bunun içinde karşı çıkılmalı. Kim olursa olsun ....

Erki
09.02.2006, 02:06
aslinda bayan üyeler rahatsiz edenlerin
ismini simid buraya yazsa ne ii olur

söleeee kalin kalin :D

Hüseyin69
09.02.2006, 02:08
değerli üyeler son zamanlarda artan bir sorundan bahsetmek istiyorum sizlere maalesef ki üyelerimizin arasında forumumuzu tanışma forumu olarak gören üyeler var bayan üyelerimize bu tarz mesajlar gelmekte...

lütfen daha duyarlı olalım tekrar ediyorum burası tanışma kaynaşma forumu değildir.burası aleviforumdur.seviyeli saygı çerçevesinde tartışma forumudur.

üzerine alınacak kişiler kendilerini biliyorlar size diyorum yanlış adrestesiniz.
lütfen daha saygılı olalım.burada kimseyi rahatsız etme yetkiniz yok.bu şmdilik bir uyarı mesajıdır.umarım uyarı yerine ulaşır..

saygılar...

bana senin bahsettigin türden bir iki mesaj geldi ne sorunu oldugunu ne istedigini ne amac pesinde oldugunu bilmeyen sadece SLM yazip gecmisler
olmamasi gereken gereksiz seyler bunlar üyeler kendilerine biraz daha ceki düzen verseler gercekten hic fena olmaz

Erki
09.02.2006, 02:09
Evet böyle ciğeri beş para etmeyen gereksiz insanlar var aramızda.

Sanal alem ve amaç olarak da öle bir amaç için kurulmuş bir site değil. bunun içinde karşı çıkılmalı. Kim olursa olsun ....

ben daha cok arkadaslik teklifi edenler icin demek istemistim

ama tabiki bu yönde haklisin

Hüseyin69
09.02.2006, 02:09

seninle ayni fikirdeyim erki bende merak ediyorum bakalim ak kim kara kimmis

Yakapınarlı
09.02.2006, 02:10

yookk gardaş burada amacım insanları aşağılamak değil bu yanlış olur bu mesajımı okurlarsa herkez kendini bilirde utanır belki diye düşündüm utanm duyguları varsa tabii

Erki
09.02.2006, 02:12
ama düsününsene söle kara liste yapariz :P

sonucta bu kisilerin utanipda durcaklarini sanmiyom

Lamekan
09.02.2006, 02:12
bana senin bahsettigin türden bir iki mesaj geldi ne sorunu oldugunu ne istedigini ne amac pesinde oldugunu bilmeyen sadece SLM yazip gecmisler
olmamasi gereken gereksiz seyler bunlar üyeler kendilerine biraz daha ceki düzen verseler gercekten hic fena olmaz

Abi ben sadece kız arkadaşlara yönelik birşey olarak biliyordum ama demekki erkeklerede yapılıyor. Üyeler kendine çeki düzen vermesi zor gibi. Yetgililerin burada daha etkin olması gerekir.

rockçı turna
09.02.2006, 02:13

bende katılıyorum erki yee... yada en azında bu durumdan yönetici arkadaslar haberdar edilmeli...

Lamekan
09.02.2006, 02:13
Ben bildiklerimi sayıyımı :)

Erki
09.02.2006, 02:15
yooo yetkililer özeli göremiyolar, onlarin elinden bisi gelirmi bilmem. haaa eger sikayet edilirse baska tabi.

siz su karalisteyi gene düsünün :P

ali o banli :)

Lamekan
09.02.2006, 02:18

evet kara liste oluşturabiliriz. bana uyar. En başada Erki ve Ali yazarız.

Yakapınarlı
09.02.2006, 02:18
yooo yetkililer özeli göremiyolar, onlarin elinden bisi gelirmi bilmem. haaa eger sikayet edilirse baska tabi.

ali o banli :)
saolun canlar sizlerin destek vereceğini biliyodum ve beni yanıltmadınız ama dediğim gibi burda küçük düşürmek yanlış olur sadece bu bir uyarıydı eğer bu durum tekrarlanırsa yetkili arkadaşlardan yardım istemek gerek tabi ama bir değil maaalesef birçok kendini bilmezler var.

Erki
09.02.2006, 02:28
ozaman bidakine bayanlar hemen modlara pm atsin.

(kara liste en son care olsun)

hihi napim kafama takildi yaw

epikurus
09.02.2006, 02:31
Ne demeli cahil her yerde cahil, onlar nasıl ıslah edilir, yaptıkları davranışın kötü olduğu kendilerine nasıl kavrattırılır bilmiyorum. Teşhir etmek geliyor aklıma fakat yekden teşhir etmek te büyük bir ceza mı olur? Yoksa uyarı mı yapılmalı bir kaç uyarıdan sonra mı teşhir edilmeli?? Muhakkak ki bir uyarı yapılması gerekir. Zaten bana göre doğru yöntem de bu olmalı.
Böyle bişeye yeltenenler bilmeliler ki burası bir aile ortamı hepisi bizim kardeşlerimiz. Bilinsin ki burada böyle bir terbiyesizliği yapanlar hepimize karşı bir terbiyesizlik yapmış sayılırlar.

Lamekan
09.02.2006, 02:46
Böyle bişeye yeltenenler bilmeliler ki burası bir aile ortamı hepisi bizim kardeşlerimiz. Bilinsin ki burada böyle bir terbiyesizliği yapanlar hepimize karşı bir terbiyesizlik yapmış sayılırlar.

Ah bilseler ama nato kafa nato mermer. Amaç farklı bir kere adamlarda onun için bunu yapan kişilerin bence aramızda yerleri bile olamaz.Terhirde edilmeliler gerekirsede gönderilmelilerde. fatma kardeşimiz ne kadar bunalmışki konu olarak dile getiriyor. Demekki birileri sözden laftan anlamıyor. Onun için uyarılarda pek işe yaramayacaktır.

Erki
09.02.2006, 02:53
Ah bilseler ama nato kafa nato mermer. Amaç farklı bir kere adamlarda onun için bunu yapan kişilerin bence aramızda yerleri bile olamaz.Terhirde edilmeliler gerekirsede gönderilmelilerde. fatma kardeşimiz ne kadar bunalmışki konu olarak dile getiriyor. Demekki birileri sözden laftan anlamıyor. Onun için uyarılarda pek işe yaramayacaktır.

oleeeyyy kara liste olcakmi ne :D

kesinlikle devam edecektir.

Yakapınarlı
09.02.2006, 02:55

eğer bu böle devam ederse ben sana sölerim sen merak etme gardaş emi

Lamekan
09.02.2006, 02:59

Adı kara liste olmasın.

Belki düşkünler listesi olabilir ama.. Tabiki olursa..:)

barabar
09.02.2006, 11:46
Adı kara liste olmasın.

Belki düşkünler listesi olabilir ama.. Tabiki olursa..:)

güzl fikir :36_1_55:

asme11
09.02.2006, 12:31
bende bir erkek üyeyim ve bu yazıları şimdi okudum ve rahatsız oldum.bende arkadaşlara yazı msj yollamıştım ama arakdaşların bayan olduğunu kast ederek değil üstelil diğer erkek arkadaşlara kemdi memleketimden olan yada akarabalrımın olduğu yerleri gözeteterek msj yolladım mesajımda öle abuk sabuk arakdaş olalımmı , yada daha absürt teklifler yok ama yinede alındım.forumdaki arkadaşlara yazdığım toplam msjda 10 adettir.belki arkadaşlar daha farklı msj larda geliyordur haklılardır ama arada benim gibi çevre oluşturmak isteyen iyi niyetl,i arkadşlarda vardır.bunlarada dikaat edelim arkadaşlar.

asme11@hotmail.com

Başkaları ile ilgilenirsen iki ayda çok sayıda dost edinirsin; başkalarının seninle ilgilenmesini beklersen, iki yılda tek dost kazanamasın
Dale Carnegie

izmirksk
09.02.2006, 12:34
bence bu insanlar muhatap kabul edilmeden derhal banlanmalı
aleviforum u mahalle ortamına çevirip önüne gelene bu tarz yaklaşımlarda bulunanlar affedilmemeli
tüm bayan arkadaşlara çağrım , böyle bir rahatsızlık verici mesaj aldıklarında hiç vakit kaybetmeden mod arkadaşlara durumu bildirsinler
çünkü sessiz kalmalarında aynı şey diğer bayan arkadaşlarında başına gelebilir
şikayet üzerine özel mesajlar incelediğinde gerçekten rahatsızlık veren mesajlar varsa, mod arkadaşlar forumda böyle seviyesizliğe izin vermeyeceklerdir
ben buna inanıyorum
herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum

asme11
09.02.2006, 12:49
evet rahatsızlık vern mesajlar arkadaşlar engellemeli
ama öesaj yolama sayesinde aynı bölged kaldığımız bir alevi arkadaşla ve liseden sonra görüşmediğim ve foruma üye olduğunu görgügüm arakdaşımla irtibat kurabildim bence mesaj yollamak mahalle formu yapmaz aleviler her zaman topluluk lmuşlardır ve yaptırım güçlerini burdan alırlar yani aleviler bir lişiye ce za verirken toplumsal yaptırım gücünü kullanırla ondan dolayı bu cün olması için topluluk olmaları gerk düşünsenenize tüm aleilerin girdiği bir siteye işlediğiniz bir suctan dolayo alınmamamınız bir alevi için öook büyük yaptrım gücüdür bence bence tanışma yada konuşma çok sakıncalı değil asıl sakıncalı olan buynun biçimi amacı dır

asme11@hotmail.com

hiçbir insana rastlamdımki,
ondsan öğrenilecek bir şey olmasın
alfred de vigny

Urfalı
09.02.2006, 12:49
Bu formu tabii ki tanışma, kaynaşma olarak olarak görüyorum. Ancak, amacını aşan söylemler ve niyetler zaten kendini belli ediyor. Amaç, sağlıklı bilgiye ulaşmak, bilenler bilmeyenlere bildiklerini aktarmak olmalıdır.
Haklısınız arkadaşlarım.

izmirksk
09.02.2006, 12:55
evet rahatsızlık vern mesajlar arkadaşlar engellemeli
ama öesaj yolama sayesinde aynı bölged kaldığımız bir alevi arkadaşla ve liseden sonra görüşmediğim ve foruma üye olduğunu görgügüm arakdaşımla irtibat kurabildim bence mesaj yollamak mahalle formu yapmaz aleviler her zaman topluluk lmuşlardır ve
sevgili arkadaşım
dün forumdaki bir bayan arkadaş çok rahatsız edici mesajlar aldığını söyledi
benim kastettiğim rahatsız edici mesajlar
insanları rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok benim kastettiğim bunlar

Alevimen
09.02.2006, 13:55
maalesef bu topik ilgili şahıslarda hiç bir etki yapmıyor o nedenle lütfen derhal rahatsız edici, düzeysiz ve sahtekarca özel mesaj sistemini kullanan kişileri hemen modlara veya direk bana bildirin ve biz gerekeni yapacaz.

Demali
09.02.2006, 13:55
Bana göre bu yanlışı yapan kişileri yöneticiye bildirmek ilk yapılması gerekendir ve sorunun buraya yazılması kendi kanaatimce erkekleri zan altında bırakmakta.Eğer buraya yazılıyorsa isim vermek zarureti doğar.Aksi halde birbirimize karşı güvensizlik baş gösterir acaba kim yaptı gibilerinden ve aman benden şüphelenmesinler diye buraya her üye kınama mesajı yazar.Neticede Bayan üyelere yapılan bu yanlışı kınıyorum ancak sorunu çözüm şekli yanlış diyorum.

Alevimen
09.02.2006, 14:14
Efendiler ve bayanlar.
forumda belirli seviye var, şimdi bu topiği okuyan kişi foruma karşı ön yargı oluşturabilir. Düzeyli ve seviyeli bir atmosfer bulunuyor. günde 20 ve üstü üye kayıt oluyor aralarında elbette ahlak kurallarını çineyen kişi oluyor bu bizden doğan bir hata deyil kişinin sosyo ve kültürel sorunudur.
bir iki kişi nedeniyle böyle bir topik açmak ve genelde böyle bir hava var forumda diye atmosfer yaratmak yanlış buluyorum o nedenle bu tartışmayı şahsen forum adına gereksiz buluyorum.
Ve tekrarlıyorum, lütfen bu konuyla ilgili yani rahatsız edici özel mesajlar size ulaşıyorsa derhal bana veya yönetimde bulunan diğer kişilere bildirin.
Saygılarımı sunuyorum.
Alevimen

Not: topiği açan kişiye duyarlığı için teşekkür ediyorum fakat anlayışına sığınarak konuyu kilitliyorum, yakapınarlı.