Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas / Divriği (tanıtım videolu)
selam kardeşler sivas\divriği'li kardeşler köylüleri var mı
varsa bu baslık sizin için acıldı :)
ben divriği bayırustu[timisi] koyundenim yakın koyluler kendinizi belirtin hadi canlar bir olalım :)
selamlar
bende sivas/dvriği/kavaklısuköyündenim :)
merhaba kardeş kavaklısu koyu yeniadı mı eski adını biliyor musun
divgiri koylerinin adlarını değiştirdiler biliosan :)
nerede oturuyosun kardeş ??
alievinden 25.02.2006, 22:04 selam arkadaşlar ben sivas divriği pingen köyündenim
bu arada koyunun adi pıngen mi gercekten piğde olmasın bize yakın bi dag koyuydu
yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum size yakın koyler nerelerdi??
yok doğru söylemiş pingen köyü var.ben iliçliyim pingen iliçle diviği arasında iliçe daha yakın ama divriğiye bağlı.yani sınırı oluşturuyor.timisi köyünü biliyorum mustafa timisi vardı onun köyü oluyor galiba,yani oda oralı sanırım.yanlışsa düzeltirmisin can.
yok dogru biliyorsun koy onun değilde oda timisili
eski milletvekilidir kendisi
dogrusu koy isimlerini unuttum hep :) aslında bi harıta var koyumuzun derneginde asılı onu alabilsem cok guzel olacakta :)
alievinden 28.02.2006, 22:20 piğde ile alakası yok dostum. pingen tazy kardeşim.
boncukum 01.03.2006, 17:51 selamm canlar bende divrigi ekinbasi koyundenim ama ben hic sivasa gitmedim :( ne yzikki
hepinize tekrar selam olsun
merhaba boncukum bende uc yıl once bi kere gittim :)
ama koyumun dernegine devamlı gidiorum ozellikle bu aralar
iyice ogrenicem bilmedigim bi cok sey var dogrusu
ps:bu arada alievinden ozur dilerim karısıklık için napıyım pek bilmiom
merhaba kardeş kavaklısu koyu yeniadı mı eski adını biliyor musun
divgiri koylerinin adlarını değiştirdiler biliosan :)
nerede oturuyosun kardeş ??
yeni adı arkadaşım.Eski adı armutak
boncukum 02.03.2006, 11:23 Merhaba tazy valla ne yalan soyleyeyımm benımde o kadar cok eksıgım varkı hem koyum hem alevılık hakkında ve burası gercekten cok faydalıı bılgılenmek ıcınn :)
arkadaşlar en kısa surede divriği'nin koy haritası
köylerin isimleri (yeni/eski) gibi belgeleri burada paylaşıcagım inşallah
---
verdigin bilgi için saol sedhan
---
boncukum walla ne diyim bu siteyi tesadufen buldum ama bırakmadım :P
cok guzel bi yermiş :D
ewet armutakı şimdi hatırladım :D anenme sordum daha dogrsu
ben koye gittigim sene bi kaç yeri dolaşmıstık o koye yakın bi yere gelmiştik
hasanpaşanın arka tepesine dusuyodu sanırım uçpuar diyomuslar sanırım bide :)
Selamlar...yurtdisinda kaliyorum..Köyüme 25 yil aradan sonra tekrar ziyaret ettim...Kurban olurum o topraklara....Nüfusu azalmis fakat Doga harika....
Uzunbag (Karsi) Köyünden...Baba tarafi Veli Karatas..Anne tarafi Ismail Özben...Selamlar
selam kardeş inanki nufus cok kotu biçimde dustu oralarda
bende bu sene ikinci kez gitmeyi dusunuom :)
pirimunzur 04.03.2006, 17:30 ben sivas divrigide 7 sene kaldim heryerini bilirim hatta bazen karburun koyunde kalirdim ama dersimliyim tabii
cagdas58 04.03.2006, 22:41 Dostlar bende Divriği Olukman köyündenim annemde Anzahar (Kevendüzü/Eğrisu) köyünden ayrıca sizleri gördüğüme mutlu oldum
suursuz_tosbaga 05.03.2006, 18:16 merhaba herkese. birestik-arikbasi koyundenim. Danisment nahiyesi olarak ta gecer.
ewet armutakı şimdi hatırladım :D anenme sordum daha dogrsu
ben koye gittigim sene bi kaç yeri dolaşmıstık o koye yakın bi yere gelmiştik
hasanpaşanın arka tepesine dusuyodu sanırım uçpuar diyomuslar sanırım bide :)
üçpuar denmiyor köyümüze.Ama bize yakın bir yer.Adını sık sık duyuyorum köymü,yoksa bir piknik alanı falanmı bilmiyorum.
üçpuar denmiyor köyümüze.Ama bize yakın bir yer.Adını sık sık duyuyorum köymü,yoksa bir piknik alanı falanmı bilmiyorum.
üçpuar piknik bolgesi gibi bi yer koy ismi değil ;) size yakın oldugu iğçin soylemiştim :)
Dostlar bende Divriği Olukman köyündenim annemde Anzahar (Kevendüzü/Eğrisu) köyünden ayrıca sizleri gördüğüme mutlu oldum
slm olukman ve anzahar koylerinin isimlerini cok duyardım ninemden ve dedemden yakın koylerdir bize sanırım (timisiye) bende seni gordugume sewindim hoşgeldin :)
----------
cagdas58 ya annemle konustum bugun olukman benm yengemin (dayımın karısının) koyu imiş :) ben oraya cayda yuzmeye gelmiştim bi iki kere hatta turistler için dinlenme tesislerinede gitmiştik :) anlattıgında hatırladım :P
casgda58..Amcam anzahar köyünden Gelin getirdi..Olukman köyünüde tanirim..hemen hemen en güzel köylerden..Selamlar
cagdas58 07.03.2006, 23:34 uşbağar (üçpınar) derler oraya ,olukmandan önce bir köy piknik alanı felan değil
Selam Canlar...
Ben Divriği Palha yeni adıyla Çakmakdüzü Köyünden Engin
Tüm Divriği'lilerle tanışmak istiyorum
uşbağar (üçpınar) derler oraya ,olukmandan önce bir köy piknik alanı felan değil
pardon cagdaş ben annemi yanlıs anlamısım o koyue piknike gelmişiz ben piknik alanı zannetmişim:sasirdi:
----
palhalı hoşgeldin aramıza :)
Hoşgeldin aramıza Palhalı :)
munzur_walley 13.03.2006, 10:55 ben divrıgili deyılım ama yakınnız ben kemaliyeliyım eski ismi egın benim koyum bizmisen eski isim bu yeni ismi gozaydın dıvrıgılı arkadaslar sizinle konusmak isterim benim msn adresim var sitetede ozel konusmak isteyen arkadaslar olursa beklrim ii gunler
deniz_06 20.03.2006, 00:43 bende divriğinin mursal köyündenimmm
deniz_06 21.03.2006, 15:01 hoşbulduk janem
ERDİNC.. 27.03.2006, 12:59 Selam Canlar Bende Dİvrİgİ Karakale KoyÜndenİm
hoşgeldin aramıza erdinç ;)
arkadaslar yasadıgınız yerler neresi acaba bizimle paylasabilir misiniz?
ben mesela istanbul merterde oturuyorum :)
ve mesela ben yenibosna cem evine gidiyorum bizim koyluler pilav fln dagıtıyorlar koyluler için boyle aktiviteler veya cemlere gidiyor musunuz?
Merhaba bende ist ümraniyede oturuyorum :) Yenibosna cem evini biliyorum.Bende iki,üç defa gitmiştim.Amcamlar orada oturuyo.Kuzenim cem evine çok gider, oradaki çalışmalarda da bulunur :)
Selamlar ben Divriği bayırüstü köyündenim. Ayrıca tazy19 bayırüstülüyüm demişsin kimlerdensin..............
selam dostum ben de sivas divriğiden karakuzu köyündenim
mustafag 28.03.2006, 20:16 meraba canlar benim de en yakın arkadaşım divriği çamşıktan onun sayesinde baya bir bilgim var sayılır oralar hakkında iyi günler kendinize iyi bakın
Selamlar ben Divriği bayırüstü köyündenim. Ayrıca tazy19 bayırüstülüyüm demişsin kimlerdensin..............
slm kardeş benm annannem melek ışık dedem huseyin ışık'tır
mullagillerdenim (galiba boyleydi :) ) sen kimlerdensin?
mrb sedhan bende aslında cemevinde gonulu olarak gorevli olmak istiyorum ama zaman ayıramıyorum dersaneydi işti fln ama mumkun oldugunca etkinliklere katılıp yardımımı eksik etmiyorum cok guzel bi yer ordaki cem evi :) duvarlarında özlü sözleri ozellikle :)
Tazy19 kardeş ben kamberdayıgillerdenim. Ali Taş'ın torunuyum...
beğdili teyzem biliyor sizi hatta sizin akrabanız teyzemin arkadası anneminde ogretmeniymiş :) bende mansuroglunun yegeniyim siz bilirsiniz ;)
sen nerde oturuyorsun kardeş?
ben avşarcık (eski ismiyle karakuzu) köyündenim
songül alpay 29.03.2006, 23:52 selam dostlar şarkışla orta köylüyüm divrikli arkadaşlarım var oralara selamlar
ERDİNC.. 30.03.2006, 13:27 Slm Canlar Bende Dİvrİgİ Karakale Koyundenim
hoşgeldiniz aramıza kardeşler :)
selam kardes bende egrisu köyündenim eski adı anzahar ondan sonra kevendüzü oldu en son yaylasının ismini aldı(egrisu).
Merhaba benim de annem Höbekli babam Pengürtlü. Dostlara selamlar.
yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz
aykut1312 10.04.2006, 18:55 slm ben sivas divrigi karakale köyündenim ve siteye yeni üye oldum
selam bende divrigi ovacık koyundenım dostlar
hoşgeldiniz aramıza ve aleviforuma :)
ve yanlıs hatırlamıorsam ovacık koylu baska bi arkadas daha vardı semihh diger sayfalardaydı :)
Slm ben de Sivas/divriği/kaledibi köyündenim.
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldın.henüz forum konusunda çok fazla bi bilgim yok ama umarum zamanla aşarım.bu arada ben sivaslıyım.annem kahtikl(yeni adı karşıkonak)babam türünklü (yeni adı çukuröz) sizlerle olmak güzel insanın hemşerileri arasında olmak yeni bişeyler öğrenmek iyiki burdayım.iyi paylaşımlar....
meraba arkadaşlar ben sivaslı değilim ama en yakın arkadaşlarım sivaslı birisi yurdagül divriği/ bahtiyarlı şemsi divriği/ türünklü
sende bi şekilde sivaslı sayılırsın arkadaşım.demişler ya yanında dutran yahuyundan ya suyundan demi:p
ikinizde aramıza hoşgeldiniz
ayrıca semsu forumu kullana kullana cabucak ogrenirsin bende boyle başlamıstım :) ;)
Mrb arkadaşlar alevi foruma yeni üye oldum henüz siteyi çözebilmiş değilim.Sivas bayırüstü köyündenim(timisi) slmlar..
slm deRiin sende timisilisin demek bnm koylumsun sende :) kimlerdensin sen?
selam bende sivas pengürt köyündenim mesajlaşak kardeş
walla kardeş ben burdayım :) hoşgeldin armıza sende divrigililerin baslıgı burası ama herkesede acık tabii :D
aykut1312 19.04.2006, 22:20 arkadaşlar öncelikle hoşbulduk bir şey diyeceyim ben özel mesaj yollayamıyorum bana yadımcı olursanız sevinirim
http://www.aleviforum.com/forumdisplay.php?f=3
bu başlık sana yardımcı olur burdaki konuları oku
buraya baslık aCARsan modlar ve admin sana yardımcı olur
merhaba arkadaslar ben divrigi oyuktepe köyündenim eski adı venk..ama bizim köyde kimse kalmamıs herkes divrigide oturuyo.o yüzden bende bi kere gördüm köyü..ama cocuklugumun her yazı divrigide gecti..orayı cok seviyorum..
selam arkadaşlar ben sivaslı değilim ama divriyin cürek ilçesini bilirim ve o ilçeyide çok şiirin bulurum güzel bir ilçe birde kilisecik köyünüde çok sevdim
kahyagil derlermiş bizimkilere bilirmisin??
ewet biliyorum mustafa timisinin akrabası oluyordunuz sanırım dimi
annenn babnann adı neydi?
bende mullagillerdenm:)
ali timisi 21.04.2006, 01:13 slm arkadaşlar bende bayırüstüköyü (timisi) köyündenim zaten anlamışsinizdır.
ali timisi 21.04.2006, 01:15 evet
ali timisi 21.04.2006, 01:16 timisili arkadaşlarım slm canlar herkese
merhaba canlar bende amasya/göynücek/terziköyündenim...
ali timisi 21.04.2006, 11:31 Evet tazy mustafa timisi dedemin kardeşi oluyor yani büyük amcamız.Senin mullagillerden olduğunu okumuştum annem sizinkileri tanıyomuş.:)
Evet tazy mustafa timisi dedemin kardeşi oluyor yani büyük amcamız.Senin mullagillerden olduğunu okumuştum annem sizinkileri tanıyomuş. Bu msj bana aittir kuzenimle aynı pc den girdik bi karışıklık oldu:p Gerçi oda yabancı diil sorun olmas :)
deriin annenin adı ne oluyor annem soruyorda :) ali timisi sende hoşgeldin kardeş
---
ergin kardeş sende hoşgeldin burası amasya başlıgı değil ama :)
Selamlar Siwas / Diwriği / Oğulbey köyündenim. (Eski adı üçpınar)
Bu arada bizim Köy yani Uzunbag yeni ismi ile Karsi, arada kaldi...cikmiyacakmi bir hemserim?
hehe Everest biz senin hemserin değilmiyek can :D
saka bi yana sabirlı ol mutlaka cikar ;)
KoCGiRiLi_ 24.04.2006, 19:24 Pingenliyim :)
rusengok 25.04.2006, 01:06 öncelikle herkese merhaba ben rusen;
sivas divrigi eski adlarıyla (agılcık)(tugut) ve yeni adıyla "çiğdemli" köyündenim...
burada böyle bir tanışma mekanı kurmanıza çok sevindim bende yeni gördüm biraz hüzünlendim işin dorusu..
size bir sorum olucak..
bizim neden bir web sitemiz yok??? veya varsa bana verebilirmisiniz.. mesela divriğinin köyleri hakkında bişey olabilir..
istanbul avcılarda oturuyorum öğrenciyim şuan trabzondayım ve KTU makine mühendisliğinde okuyorum busene de bitiriyorum inşallah..
ben 15 senedir gidemiyorum köyüme!!! kısmet olursa bu sene gidicem..
öncelikle herkese merhaba ben rusen;
sivas divrigi eski adlarıyla (agılcık)(tugut) ve yeni adıyla "çiğdemli" köyündenim...
burada böyle bir tanışma mekanı kurmanıza çok sevindim bende yeni gördüm biraz hüzünlendim işin dorusu..
size bir sorum olucak..
bizim neden bir web sitemiz yok??? veya varsa bana verebilirmisiniz.. mesela divriğinin köyleri hakkında bişey olabilir..
bu divriğili gençlerin sitesi
www.divrigigenclik.com (http://www.divrigigenclik.com/)
birkaç köyün sitesi var
www.avsarcik.com (http://www.avsarcik.com)
www.hobek.org (http://www.hobek.org)
www.gonduren.org (http://www.gonduren.org)
www.odekkoyu.com (http://www.odekkoyu.com)
www.mursal.com (http://www.mursal.com)
www.karasar.net (http://www.karasar.net)
www.akmesem.com (http://www.akmesem.com)
www.gokceharman.com (http://www.gokceharman.com)
www.kayaburun.com (http://www.kayaburun.com)
www.ovacikkyd.org (http://www.ovacikkyd.org)
www.kesmekoyu.com (http://www.kesmekoyu.com)
www.urukkoyu.com.tr.tc (http://www.urukkoyu.com.tr.tc)
guneskoyu.sitemynet.com/ (http://guneskoyu.sitemynet.com/)
slm rusengok hoşgeldin acıkcası bu başlıgı acmam kimsenin daha once acmamasından kaynaklandı :) bende istanbul merterde oturuyorum ve bzm koylerimizin içerikli birer sitesi olmadıgı için biraz bende sikayetciydim ama dejanın verdigi divrigigenclik sitesine bi bakacagım bende bu sene koye gidedcegim allah kısmet ederse :)
-----
dejan verdigin linkler içinn cok tesekkurler
rusengok 26.04.2006, 09:08 çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ve böyle candan karşılandığım için herkese iyi günler dilerim... bi sorunuz olursa banada sorabilirsiniz :garibbak: ...
slm arkadaşlar
bende sivas / divriği / oğlaklı köyündenim
tüm canlara selam olsun.
slm rusengok hoşgeldin acıkcası bu başlıgı acmam kimsenin daha once acmamasından kaynaklandı :) bende istanbul merterde oturuyorum ve bzm koylerimizin içerikli birer sitesi olmadıgı için biraz bende sikayetciydim ama dejanın verdigi divrigigenclik sitesine bi bakacagım bende bu sene koye gidedcegim allah kısmet ederse :)
-----
dejan verdigin linkler içinn cok tesekkurler
rica ederim
önemli değil zaten paylaşım için buradayız :)
....................
yeni katılan arkadaşlara selam...
slm arkadaslar bende divriği dumluca köyündenim ismim özkan nasılsınız ardaslar
selfkan hoş geldin aramıza kardeşim :)
Hinoralı 29.04.2006, 22:15 Selam arkadaşlar ben divriği madenli (Hinora) köyündenim. Pingenli arkadaşları gördüm benim amcamın eşi ve ablamın eşi pingenli dünürüz sizlerle yani.
Hinoralı 30.04.2006, 16:04 Bu arada bizim Köy yani Uzunbag yeni ismi ile Karsi, arada kaldi...cikmiyacakmi bir hemserim?
Vallahi Karsı değilde Karsu diye bir köy var çok yakınımızda. Hinora,Omerli Karageban,Çitme ve Karsu bizim yakın köylerimizdir. Geneldede akrabayız yada dünürüz.:yaw
Vallahi Karsı değilde Karsu diye bir köy var çok yakınımızda. Hinora,Omerli Karageban,Çitme ve Karsu bizim yakın köylerimizdir. Geneldede akrabayız yada dünürüz.:yaw......Bize en yakin köyler Ücpuar ve Timisi...Divrigideki taninmis Bakkallardan "Necdet Usta" benim ilk Okul arkadasim ve Köydeki komsumdur....Hacioglu Ismail Özmen ve Veli Karatas Torunlariyim...
Hinoralı 02.05.2006, 23:56 ......Bize en yakin köyler Ücpuar ve Timisi...Divrigideki taninmis Bakkallardan "Necdet Usta" benim ilk Okul arkadasim ve Köydeki komsumdur....Hacioglu Ismail Özmen ve Veli Karatas Torunlariyim...
sayın ağbim timisi tarafını bilirim ama biz size oldukça uzaktayız ılıç yolu üzerindedir bizim köyümüz. en yakın köyler gedikbaşı çitme ömerlidir. ama yinede has ve has hemşeriyiz.
slm canlar ben malatya arapkirliyim bilirsiniz arapkir divriği ile sınırdır.benim eniştem divriği kahtik (karşı konak) köyündendir.ben divriğlileri kendi hemşerilerimdem ayırt etmiyorum çünkü büyüklerimizden öyle gördük..divriğliler alışverişe çok gelirler arapkire.bunun içindir diyolokları ve samimiyetleri kuvvetlidir...
hepinize saygılar sevgilerle....
hoşgeldin fırat44 tabiiki sende bizimlesin bizde sizinleyiz arapkirle olan ilişkiyi iyi bilirim annem cok bahsederdi... :)
sağol teşekkürler tazy19..sizingibi canlarla tanışmak sohbet etmek güzel şeyler..adresim:arapkirli_44@hotmail.com dur.sizleri beklerim aynı zamanda msn adresidir
saygılarla...
slm canlar!
divrigi eski adi $ii müslüm yeni adi inanli köyünden olanlar varmi?
gezgin34 22.05.2006, 20:48 selam arkadaşlar ben divriği yanlızsöğüt köyündenim tüm dostlara nkucak dolusu sevgiler...dostlukların sanal ortamlarda değil gerçek ortamlarda olabilmesi umuduyla
MErhaba dostlar bende Divriğinin ARmutak yani kavaklısu köyündenim :D
gezgin34 29.05.2006, 18:15 slm cincin senin köyünün adı inallı mı-inanlımı eğer inallı ise bizim köyün mezrası yani bize ait yanlızsöğüt köyüne ikisi bir anılır eğer böyleyse seninle tanışmak isterim.sana bol güneşli günler
slm cincin senin köyünün adı inallı mı-inanlımı eğer inallı ise bizim köyün mezrası yani bize ait yanlızsöğüt köyüne ikisi bir anılır eğer böyleyse seninle tanışmak isterim.sana bol güneşli günler
slm
annemin köyü ve bana inanli köyü olarak söyledi ozaman demekki sizin köyle alakasi yok.
bol günesli günler dilemissin ama malesef felaket yagmur yagiyor son günlerde.napalim kader utansin:) bari sizler tr deki güzel havanin tadini cikarin bizler icinde!
gezgin34 30.05.2006, 21:41 evet doğru tr özelliklede istanbul çok sıcak şortla geziyoruz:-)ama bu köy işibiraz karışık babana bir sor bakalım bu sizin köy ne tarafa düşüyor.sonra yine görüşelim..
sortla gezdiginize dayir bilgi verdigin icin cok sagol :D
tamam sorarim anneme babiskom bilmez o alibabali
yusufçukgecegez 30.05.2006, 22:02 bu yaz mimarsinan güzel sanatlar üniversitesi bünyesinde sanatsal faaliyetler yapmak üzere,sivas divriğiye gidiyorum,şimdiden merak içindeyim,bir görelim memleketinizi bakalım.
aliekber06 01.06.2006, 16:30 Slm HemŞerİlerİm Ben DİvrİĞİ/dumluca KÖyÜndenİm,kÖylÜlerİmİ BaŞliĞa Beklİyorum..........
selam arkadaşlar :)
bende divriğinin gedikbaşı köyündenim
gezgin34 03.06.2006, 15:22 merhaba arkadaşım hoşgeldin bu senin köyünün eski adı edir biliyormusun peki?
Selam arkadaşlar herkes ben bu köylüyüm ben şu köylüyüm diye yazılar yazmış ne güzel birazda kendi köyleri hakkında bilgi verirseler çok iyi olur Ben Çamşıh'lıyım ama merak ettiğim şey sadece bu soruydu köyleri hakkındada bilgi verirseniz iyi olur sonra bende size çamşıhını anlatırım daha iyi olmazmı_?
derbeder198282 04.06.2006, 00:33 :sasirdi: acıkcası ben koyumuz divrigi hakkında pek bilgiye sahip değildim uc yıl once gittim koyede babamın meslegi yuzunden fln cok taşındıkl gezdik ama en sonunda istanbula geldik akrabalarla buluştuk ogrendim bayagı sey :) ve ogrenmeyede devam ediyorum :)
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
merhabalar divriğili kardeşlerim bende vazıldanlıyım uluçayır yeni adı yeni kaydoldum hepinize sevgi saygılar
epey bir divriğili varmış forumda ne güzel :)
bu arada divriğili canlar "divriği pilavı" na (istanbul) geliyormusunuz ?
selam canlar bende eski ismiyle "anzahar (kevendüzü)" köyündenim yeni adı "eğrisu". annem eski ismiyle "sevir" yeni ismiyle "beyköy" ünden. bahsettiğiniz köylerin çoğuna gittim hepside birbirinden güsel
iki yıldır gidemiyorum köyüme ama bu sene kesin gidicem
ben şu an Atatürk üniversitesinde biyoloji öğretmenliğinde okuyorum bu sene bitiyo. biter bitmez soluğu köyde almayı düşünüyorum. herkese bol selam
yusufçukgecegez 04.06.2006, 20:07 bu yaz divriğiye gidiyorum ama oralı değilim,selam götürürüm sizden memleketiinze,15 gün kalcam orda.
Camsihliyiz; Annem Gurpinar (eski isimle Camoagan koy) babam da Golverenli (eski isimle Gaygis). Ama pek bilmem o taraflari, yaz tatilleri icin gitmisligim vardir, o kadar.
Değerli şimşek bey ;
Çamşıhlı olduğunuzu belirtmişsiniz sevindim bir yakınımı burda görünce bende başören köyünün azizağa mezrasındanım İsimim Tayfun
epey bir divriğili varmış forumda ne güzel :)
bu arada divriğili canlar "divriği pilavı" na (istanbul) geliyormusunuz ?
Hersene olduğu gibi bu senede ordayız..
Değerli şimşek bey ;
Çamşıhlı olduğunuzu belirtmişsiniz sevindim bir yakınımı burda görünce bende başören köyünün azizağa mezrasındanım İsimim Tayfun
Babam, Gaygis'tan Mamoagagillerden, annem Camoagankoy'den Aliagagillerden. Maalesef babamin babasi ve babaannem vefat etti. Diger dedem ve anneannem ise hala saglar ve firsat buldukca Camoagankoy'e onlari ziyarete gideriz. Guzel yerler, biraz da devlet elini uzatsa!
divrigli 14.06.2006, 20:49 selam canlar bende divriği akpelit köyündenim
Ben Divriğili değilim ama 3 yıl kaldım Divriğide.
Herkese selamlar.
Babam, Gaygis'tan Mamoagagillerden, annem Camoagankoy'den Aliagagillerden. Maalesef babamin babasi ve babaannem vefat etti. Diger dedem ve anneannem ise hala saglar ve firsat buldukca Camoagankoy'e onlari ziyarete gideriz. Guzel yerler, biraz da devlet elini uzatsa!
Evet çok güzel yerlerdir bende her sene giderim ama bazı şeyleri devletden beklememliyiz örneğin ben çamşıhı ile iç içeyim sürekli istanbulda olmama rağmen kendi yurdum için birşeyler yapmaya çalışıyorum siz neler yapıyorsunuz peki bu güzel yerler için bizim bir derneğimiz var haberiniz varmı ?
Ve bizim bir çok web sitemiz Bunları biliyormusunuz ?
Çalışmaları takip edebiliyormusunuz ?
Evet çok güzel yerlerdir bende her sene giderim ama bazı şeyleri devletden beklememliyiz örneğin ben çamşıhı ile iç içeyim sürekli istanbulda olmama rağmen kendi yurdum için birşeyler yapmaya çalışıyorum siz neler yapıyorsunuz peki bu güzel yerler için bizim bir derneğimiz var haberiniz varmı ?
Ve bizim bir çok web sitemiz Bunları biliyormusunuz ?
Çalışmaları takip edebiliyormusunuz ?
Senden biraz daha uzak oldugum icin sanirim bazi seylere katilabilmek pek mukun olmuyor! Turkiye'ye son 9 sene icin de 4 defa gelebilmis olmam da sanirim ayrica bir engel oluyor!
Huseyin Abdal Dernegi'nden bahsediyorsan ailemin surekli olarak katildigi organizasyonlar var, ben de, her ne kadar ufak olsa da, birseyler yaptim.
Benim bolge ile ilgili bildigim en iyi site Cakiraga koylulerinin yaptigi site, surekli guncel tutulan, hos bir site yapmislar. Ali Metin'in kurdugunu dusundugum (emin degilim) bir siteye de uye olmak istemistim birkac ay once ama nedense uyeligim aktive edilmemisti.
Artniyetli olmasa da hic kimseye "siz neler yapiyorsunuz" sorusu sormamani tavsiye ederim, senin yaptigin sana, baskasinin yaptigi kendine! Biraz daha olgunca, karsidakini sorgular gibi yazmak yerine varolan siteleri bildir bizim de haberimiz olsun, calismalari da daha iyi takip edebilelim.
gezgin34 19.06.2006, 18:31 merhaba arkadaşlar ben yanlızsöğüt köyündenim,adım yılmaz bizim köyümüz çetinkaya tarafında kalmaktadır ve yol üstündedir çetinkaya tarafından gelirseniz bizim köyden geçersiniz yeri güzel sayılır düzdür ama pek ağaç bulamazsınız((96 yılında kurulmuş bir derneğimiz var istanbul ilinde oldukça çoğunluktayız ama biz gençler hala bir araya gelmekte sıkıntı çekiyoruz diğer köylerin gençlerini daha aktif görüyorum.bu sene divriği derneğinin düzenlediği futbol turnuvasına katıldık ilk kez katılmamıza rağmen oldukça güzel maçlar oldu bundan daha önemlisi orada hoş tanışmlar ve tarif edilemez bir heyecan vardı umarım bu gibi aktiviteler herzaman olur olurda ))umarım katılım daha fazla olur....
Senden biraz daha uzak oldugum icin sanirim bazi seylere katilabilmek pek mukun olmuyor! Turkiye'ye son 9 sene icin de 4 defa gelebilmis olmam da sanirim ayrica bir engel oluyor!
Huseyin Abdal Dernegi'nden bahsediyorsan ailemin surekli olarak katildigi organizasyonlar var, ben de, her ne kadar ufak olsa da, birseyler yaptim.
Benim bolge ile ilgili bildigim en iyi site Cakiraga koylulerinin yaptigi site, surekli guncel tutulan, hos bir site yapmislar. Ali Metin'in kurdugunu dusundugum (emin degilim) bir siteye de uye olmak istemistim birkac ay once ama nedense uyeligim aktive edilmemisti.
Artniyetli olmasa da hic kimseye "siz neler yapiyorsunuz" sorusu sormamani tavsiye ederim, senin yaptigin sana, baskasinin yaptigi kendine! Biraz daha olgunca, karsidakini sorgular gibi yazmak yerine varolan siteleri bildir bizim de haberimiz olsun, calismalari da daha iyi takip edebilelim.
Bunda bir artniyet yada sert bir tavır yoktu sanırım siz beni yanlış anladınız benim herhangi bir tavrım olmadı size beni yanlış anladınız sanırım özür dilerim yinede ben sizden lütfen beni yanlış anlamayın.Çamşıhına ait 3 tane web sitesi var ikitanesin ben kendim yaptım özel msj olarak iletirim size adreslerini burdan yazarsam reklam olur şimdide çamşıh halk kültür dergisini çıkartacağız bu hafta sonu herşey tamam fakat finansal destek sıfır diğer çamşıhlılardan bu yüzden projemiz iptal olabilir.Benimde babam İstanbul şube başkanı derneğin ben Hüseyin Şahinin oğlu İbrahim dedenin torunuyum
bende divriği avşarcık köyündenim tüm divriğilileri gönülden selamlarım
divrigili 27.06.2006, 17:09 Koskoca forumda bir tane bile Akmeşeli yok mu yaa. Ben Akmeşeliyim. Eski adıyla Ziniski. Herkese selamlar. Ayrıca pazar günü divriği pilavı süperdi , gelmeyenler çookkkk şey kaçırdı. Arif Sağ bile çıktı sahneye.
Herkese iyi günler...
tazyyy burayla ugraşcana bayırüstunun hala bır sıtesı yok onunla ılgılenn bende tımısılıyımmm
2 temmuz bayırustu koyu pıknıgı varrr selımpasada
Merhaba Yurdum İnsani Merhaba Canolar Ben Sİvas DİvrİĞİ ÇİĞdemlİ(tuĞut) KÖyÜndenİm
On İkİ İmam AŞkina...
Tüm Çamşıh'LıLara seLamLar...
gözdecst 08.07.2006, 15:13 Çamşıklı arkadaşlara çok selam.(çamşık-gürpınar)
camagankoy.com
mchosafci 22.07.2006, 17:38 Selamlar!
Ben de olukman köyündenim.(bizim köyün ismi değişmedi) Bugüne kadar Divriği'ye hiç gitmemiş ya da birkaç defa gitmiş arkadaşlara her sene en azından bir hafta gitmelerini tavsiye ederim çünkü güzel Divriği mizin doğası çok az yerde var ve benim şahsi görüşüm 5 yıldızlı bir otelde yapacağınız tatilden daha güzel ve dinlendirici.Ailelerimizin doğduğu yerleri sahipsiz bırakmayalım lütfen!
Unutmadan 12 Ağustos tarihinde köyümüzde pilav günü vardır orada bulunabilecek arkadaşlara duyurulur.
mchosafci 22.07.2006, 18:56 Ben de ağustos gibi gitmeyi düşünüyorum.
ahmet_kaya_44 23.07.2006, 10:58 selamlar ben yarı divriğili olsamda yazıyım dedim ben üçpınar köyündenim:)
selam erenler ben kangalın yellice köyündenim ama annem çamşıklı (çamşıhı )
slm dostlar baktım şöyle herkes köyünü yazmış bende dayanamayıp katılayım dedim bende divriğinin eski ismi penğürt yeni ismi bahçeliköyündenim..herkese selamlar
merhaba arkadaslar
benim annem divrigi-körküsü(derimli) lü
Hinoralı 29.07.2006, 15:19 selam arkadaşlar :)
bende divriğinin gedikbaşı köyündenim
kimlerdensin zeynep yoksa soy adın çağlayanmı
superjax 07.08.2006, 11:14 slm millet bende divrikliyim.eski ismi kisecik olan köydenim.yeni ismi ekinbaşı.yani cürek....
Arkadaşlar merhaba ben sivas'lı değilim ,çorumlu'yum ,aleviyim..
Benim bu foruma katılma amacım 11 senedir görüşemediğim bir arkadşımı bulmak.Kendisi Sivas-Divriği'li fakat hangi köyden olduğunu bilmiyorum.Adı Neşe Erdoğan..Tuzluçayır Lisesi'nde okumuştuk beraber fakat daha sonra tlf kaybedince bir daha görüşme imkanım olmadı .Eğer bana yardumcı olabilirseniz çok sevinirim.Bana EDIT adresinden ulaşabilirsiniz.Şimdiden tşk ederim.
gözdecst 09.08.2006, 21:38 Arkadaşlar merhaba ben sivas'lı değilim ,çorumlu'yum ,aleviyim..
Benim bu foruma katılma amacım 11 senedir görüşemediğim bir arkadşımı bulmak.Kendisi Sivas-Divriği'li fakat hangi köyden olduğunu bilmiyorum.Adı Neşe Erdoğan..Tuzluçayır Lisesi'nde okumuştuk beraber fakat daha sonra tlf kaybedince bir daha görüşme imkanım olmadı .Eğer bana yardumcı olabilirseniz çok sevinirim.Bana EDIT adresinden ulaşabilirsiniz.Şimdiden tşk ederim.
arkadaşım annem divriğili ve erdoğan soyadlı çok tanıdığımız var mesela eniştem ona en kısa zamanda ulaşıp neşe erdoğan ı sorucam dilerim yardımcı olabilirim sevgiler
Çok teşekkür ederim gözdecim bu konuda bana yardımcı olursan çok sevinirim .İnan bana divriğinin bütün köy sitelerine baktım fakat bir türlü olumlu bir sonuç alamadım.
Gözde'cim özelden yazarsan sana mail adresimi de verebilirim.
veli.topcu 10.08.2006, 21:18 selam kardeşler sivas\divriği'li kardeşler köylüleri var mı
ben divriği bayırustu[timisi] koyundenim yakın koyluler kendinizi belirtin hadi canlar bir olalım :)
divrigi karaagaçlı köyundenim bu forma yeni uye oldum
bende divriği olukman köyündenim ama hiç kısmet olmadı köyü görmek bu sene de yattı köy hayalleri artık seneye kısmetse
divriği arkadaşlar daha göremedim köyümü ama kısmet meselesi
olukman köyü
matilda1453 13.08.2006, 16:06 [QUOTE=tazy19]selam kardeşler sivas\divriği'li kardeşler köylüleri var mı
Selam canlar bende divriği çayözü köyündenim
(eski ismi dolaçay mış )
Selam arkadaşlar bende divriği dolaçay köyündenim
Dostlar bende Divriği Olukman köyündenim annemde Anzahar (Kevendüzü/Eğrisu) köyünden ayrıca sizleri gördüğüme mutlu oldum
adaş ne güzel olmuş ya isim aynı köy aynı
gulsah-77 13.08.2006, 23:47 bende sivas egrisuyu köyundenim
HepKahir 14.08.2006, 23:08 Öncelikle bütün hemşerilerime selam.Bende alevi milliyetindenim.Bende sizler gibi Divrigiliyim.Övünmek gibi olmasın Murmana(kayacık)lıyız.Ayrıyetten annem olukmalı.Geçen hafta köydeydim.Köyler tükenme noktasına gelmiş.(bizim köy)Hep yaşlı nüfus.Böyle giderse kimse kalmaz...Ama her şey bizim elimizde
kimlerdensin zeynep yoksa soy adın çağlayanmı
garagebanda cafar gillerdeniz:lol: Kubatoğlu Hasanın torunuyum kime sorsan tanır:)
veli.topcu 15.08.2006, 19:24 merhabalar
ben bu siteye yeni uye oldum simdilik siteyi cozmeye calıyıyorum.timisili yok karaagaclı var olmaz mı?
HepKahir 17.08.2006, 11:11 divriği arkadaşlar daha göremedim köyümü ama kısmet meselesi
olukman köyü
Buzluo sen Musa Buzlu'nun oğluydun değil mi?
selin kahraman 17.08.2006, 22:31 ben divriğinin olukman köyünden selin..henüz 16 yasındayım.ve köyüme olan düşkünlüğüm gün geçtikçe artıyor.baska köylere gittiğim zaman olukman köyüne şükrediyorum.bu sene köyümüzde yapılan şenlikle beraber tekrardan köyüme aşık oldum.olukmanlı olup köyünü daha görmemiş olanlar varsa bir an önce görmenizi çalganından soğuk sular içmenizi,oluklunun eşsiz güzelliğinde piknik yapmanızı dilerim.. gelin canlar bir olalım
Buzluo sen Musa Buzlu'nun oğluydun değil mi?
öle ya musanın oğluyumda nerden tanıdın ya yada tanışmışmıydık
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
ben divriğinin olukman köyünden selin..henüz 16 yasındayım.ve köyüme olan düşkünlüğüm gün geçtikçe artıyor.baska köylere gittiğim zaman olukman köyüne şükrediyorum.bu sene köyümüzde yapılan şenlikle beraber tekrardan köyüme aşık oldum.olukmanlı olup köyünü daha görmemiş olanlar varsa bir an önce görmenizi çalganından soğuk sular içmenizi,oluklunun eşsiz güzelliğinde piknik yapmanızı dilerim.. gelin canlar bir olalım
ya kuzenlerde anlatıyor hep bir kaç gün kaç gel köy çok güzel diye ama kısmetse seneye ordayım bitsin artık bu hasret ya
veli.topcu 20.08.2006, 19:38 canlar divrigiyi canlı canlı izleme şansı ama şu an site bakım da bakım bittikten sonra canlı canlı izleye biliyorsunuz (bilgisayarın bazı güvenlik ayarlarını degiştirmeniz gerkiyor site içinde göreceksiniz yardım kısmını)
http://www.divrigiesnafi.com/
HepKahir 20.08.2006, 22:53 [QUOTE=buzluo]öle ya musanın oğluyumda nerden tanıdın ya yada tanışmışmıydık
Ben bursa da okuyorum gemlikte oturuyorum.Çağlar ben Kardeşinle tanıştık ama senle değil.
HepKahir 02.09.2006, 13:37 Neden Divrigi ile kimse ilgilenmiyor?
ben murataza kılıç sivas divrigi cayören köyündenim canlar beni arayın elimden gelen dosluk kapıları sizlere sonuna kadar açık..
veli.topcu 02.09.2006, 22:44 Neden Divrigi ile kimse ilgilenmiyor?
ilgilenmez olurmuyuz sizleri bekliyoruz
HepKahir 05.09.2006, 10:14 Bizde burdayız :) ama işte......
:stuart: mrb tazy bende sivas\divriği başören köyündenim bu benim ilk mj ım burada daha yeniyim burada herkesi bekleriz buraya kendinize iii bakın canlar
gözdecst 06.09.2006, 00:42 :stuart: mrb tazy bende sivas\divriği başören köyündenim bu benim ilk mj ım burada daha yeniyim burada herkesi bekleriz buraya kendinize iii bakın canlar
selam arkadaşım bende divriği-çamşıhlıyım annem çamşıh-gürpınar köyünden:)
HepKahir 06.09.2006, 10:09 :stuart: mrb tazy bende sivas\divriği başören köyündenim bu benim ilk mj ım burada daha yeniyim burada herkesi bekleriz buraya kendinize iii bakın canlar
Hoşgeldin Gamze.Böyle yeni katılımlar hepimizi mutlu ediyor...
Hoşgeldin Gamze.Böyle yeni katılımlar hepimizi mutlu ediyor... :) teşekkür ederim ama benim bu siteyi iyice öğrenmem gerekiyor :)
bilirim orayı ben divriğiye çok gittim - gezdim çok güzel yerler :)
bu arada benim kuzenim sizlere gelin :) hasan tunanın gelini belki tanırsınız güven tuna;)
gözdecst 06.09.2006, 23:56 bu arada benim kuzenim sizlere gelin :) hasan tunanın gelini belki tanırsınız güven tuna;)
tanımam mı eşi cemal abi var bizim kivralarımız onlar :)
keklikoluk köyü 11.09.2006, 18:48 Mardin'den merhabalar. Köyümüz Keklikoluk; Sivas İmranlı ve Erzincan Refahiye Gümüşakar (Koçgiri) taraflarından gelen Koçgiri Aşireti mensupları tarafından kurulmuş. http://iskenderyildiz46.sitemynet.com/Keklikoluk/ ve www.keklikoluk.com adreslerinden bilgi alabilirsiniz. Belki de bir akrabanıza ulaşabilirsiniz.
yeşildivrigi 01.10.2006, 19:01 ben divriği/karşıkonak eski adı "kahtik" köyündenim
Selamlar
gülseren 04.10.2006, 19:50 merhaba arkadaşlar bende sivas divriği sırçalı köyündenim
SeLaM arKaDasLar BeNDe DiwRigi CamsıhDaNıM
Volkan58 31.10.2006, 15:40 selamlar
bende sivas/dvriği/kavaklısuköyündenim :)
Köylümü buldum :D bende sivas/dvriği/kavaklısuköyündenim :)
sedhan kimlerdensin ??? akraba çıkcak şimdi walla :))
mehmet kara 31.10.2006, 15:47 merhaba arkadaşlar bende sivas divriği sırçalı köyündenim
slm
bende külekli köyündenim gülseren bize yakınsınız bilirmisin?
Volkan58 02.11.2006, 15:31 MErhaba dostlar bende Divriğinin ARmutak yani kavaklısu köyündenim :D
bende armutaklıyım aliko nerdesin :)
alimerdan 04.11.2006, 20:31 selam arkadas kavaklisu köyünden kimlerdensin bildirirsen memnun olurum
görüsmek üzere.
gözdecst 05.11.2006, 15:06 SeLaM arKaDasLar BeNDe DiwRigi CamsıhDaNıM
oo hemşom hoşgeldin :)
Volkan58 06.11.2006, 17:41 Guzel divriğimizi seyretmek isteyenler aşağıdaki linke tıklamanız yeterli...
http://www.youtube.com/watch?v=1oI0tQkkbt4
:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:
alimerdan 07.11.2006, 22:20 arkadas lar bende divrigi armutak,liyim(kavaklisu)köyü sizlerle tanismak isterim hatta armutak,li varsa bana mesaj atsin tanisalim. bu arada divrigi.yi bilmeyen divrikli ,ler varsa divrigi nin raesmi sitesi var girip arstirabilir bilgi sahibi olabilirler.herkese selamlar
MErhaba dostlar bende Divriğinin ARmutak yani kavaklısu köyündenim :D
köylülerimi buluyorum ne güzel :) bu arada kavaklısu köyü siteside vardır.bilginize www.kavaklisu.somee.com
fikretkk 18.11.2006, 04:10 merhaba bende sarphan lıyım
Volkan58 23.11.2006, 13:56 köylülerimi buluyorum ne güzel :) bu arada kavaklısu köyü siteside vardır.bilginize www.kavaklisu.somee.com
sedhan koylum nasılsın akraba çıkcan şimdi :lol: ekle beni koylum mail atasan sevinirim çunku gunde 10 kişi ekliyo sen oldunu anlamam kabul etmem bu arada site açılmıyo kavaklisu sitesi
selam arkadaslar koylulerim uzun suredir online olamıodum kusura bakmayın :D
ne guzel bakın koylulerimizle bir oluyoruz arkadaslar divriginin bi sitesi yook belki ama dernegimize mailler mektuplar atarak yapılmasını saglayabiliriz aslında bilgilendirme siteleri var ancak yeterli diill gibi
bu arada timisili cıkmadı sanırım ama cogu koyunuzu biliyorum armutak olukman ucpınar vb... :)
cagdas58 27.11.2006, 19:08 Öncelikle bütün hemşerilerime selam.Bende alevi milliyetindenim.Bende sizler gibi Divrigiliyim.Övünmek gibi olmasın Murmana(kayacık)lıyız.Ayrıyetten annem olukmalı.Geçen hafta köydeydim.Köyler tükenme noktasına gelmiş.(bizim köy)Hep yaşlı nüfus.Böyle giderse kimse kalmaz...Ama her şey bizim elimizde
sevgili dost, bende olukmanlıyım, annen kimlerden ayrıca köyümüzün sitesinden haberin varmı www.olukman.com
gözdecst 27.11.2006, 19:55 selam arkadaşlar bende çamşıhlıyım ayrıca köyümüzün sitesi camagankoy.com bilgi edinmek isteyen arkadaşları bekleriyuz herkese sevgiler :)
duunnyaa 03.12.2006, 15:08 ben de yeni bir üyeyim..divriği-inanlı köyündenim eski adı şii müslim köyü diye geçer
duunnyaa 03.12.2006, 22:28 uçpaar diyolar belki ama ben de oranın köy olduğunu biliyorum üç pınar köyü diye geçiyor
gulenyuz 04.12.2006, 22:05 merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza divriği mursallıyım herkese selam
gulenyuz 04.12.2006, 22:24 bende divriğinin mursal köyündenimmm
merhaba deniz ben yeni üyeyim bende mursallıyım
duunnyaa 09.12.2006, 00:09 ben de yeni geldiimm..divriği inallı köyü eski adı şii müslim diye geçiyor..var mı aranızda inallı köyünden olan..
sedhan koylum nasılsın akraba çıkcan şimdi :lol: ekle beni koylum mail atasan sevinirim çunku gunde 10 kişi ekliyo sen oldunu anlamam kabul etmem bu arada site açılmıyo kavaklisu sitesi
Forumda MSN/Mail Adresi vermek yasaktır..
İyi Forumlar
duunnyaa 09.12.2006, 00:12 çağdaş58 benim de ablam anzahar da gelin..hoşafçı sülalesini bilirsin sanırım..
merhaba cincin ben de şii müslim köyündenimm..
arkadaşlar istanbul daki divriği pilavı ne zaman yapılacak bilen var mı??
arkadaşlar istanbul daki divriği pilavı ne zaman yapılacak bilen var mı??
temmuz veya ağustos aylarında oluyor..yerde genelde mehmet akif piknik alanı
cagdas58 09.12.2006, 18:05 çağdaş58 benim de ablam anzahar da gelin..hoşafçı sülalesini bilirsin sanırım..
Bilirim elbette benim annemde Anzaharlı, Eskişehir görünüyor bulunduğun yer öğrencisin sanırım, bende Eskişehirde öğrenciyim.
mehmetdelipınar 13.12.2006, 17:33 merhaba canlar bende sivas / divriği / çakmakdüzü (palha) köyündenim sizleri tebrik ediyorum . Soyunuza kimliğinize sahip cıkın çünkü bizleri (alevileri) yok etmeye çalışıyorlar. Bu yüzden birlik olmamız lazım
bendede bitane
http://www.youtube.com/watch?v=WK2fMNboJ_s
Çok güzel video gerçektende teşekkürler paylaşım için...
nilüferr 20.01.2007, 20:19 çok güzelmiş gerçekten teşekkürler bende divriğili olarak tekrar bunları gördüğüme sevindim.:)
kocadede 21.01.2007, 20:49 teşekkürler videolar için
Hinoralı 23.01.2007, 10:01 buda ilginizi çekebilecek bir site, divriği köyleri bölümünde bazı köylerin resimleri ve genel divriği resimleride var.
http://www.divrigim.com/
teşekkürler arkasaşalr bir divrikli olarak gurur duydum memleketimden ilk defa bi sitede bu kadar çok hemşehrime rastladım hepiniz sağolun ellerinize sağlık
çağdaş58 benim de ablam anzahar da gelin..hoşafçı sülalesini bilirsin sanırım..
herkese slm lar bende divriği anzahar lıyım duunnnyaa adı ne ablannın kimde gelin? ben hoşafçı lardanım
Bilirim elbette benim annemde Anzaharlı, Eskişehir görünüyor bulunduğun yer öğrencisin sanırım, bende Eskişehirde öğrenciyim.
cağdaş senin annen kimlerden?
Adaş gelmişsin :D:D:D Bende armutaklıyım ayrıca :D
deniz mavi 07.02.2007, 21:34 merhaba arkadaslar bende kırıkkaleliyim ama sivasa geldim
cagdas58 08.02.2007, 17:02 Çağdaş senin annen kimlerden?
Anam Haramılardan Halil'in kızı, babam Olukmanlı, hoşgelmişsin ayrıca...
Anam Haramılardan Halil'in kızı, babam Olukmanlı, hoşgelmişsin ayrıca...
kara alinin torunuyum bende tahirin oğlu hoşbuldum ayrıca.. baban kimlerden? soyadını yazsan kafi:)
GAMZE EROL 20.02.2007, 01:38 selam kardeşler sivas\divriği'li kardeşler köylüleri var mı
GAMZE EROL 20.02.2007, 01:41 selam tazy bende DİVRİĞİ liyim tuğut-ağılcık ve son ismiyle çiğdemli :)
onur çağlar 23.02.2007, 16:51 merhabalar ben erzincanlıyım sivas divriğinde çok yakın bi arkadaşım var AZİZ ÖZKAN tanıyan varmı bütün canlara selamlar
aykudgöksun 23.02.2007, 16:56 benim anne tarafı da mursallıdır.selamlar..
selam canlar bende divriği tugut köyündenim:)
bende divrigine bagli Camsih liyim. Koyun adi Sahinkoy.
Hollandada yasiyorum.
www.camsih.net
selamlar
merhabalar ben de sivas divriği yalnızsöğüt-karakuz karışımıyım :) ama hiç gidemedim :(
merhaba arkadaşlar bende divrigi keçikaya köyündenim eski adı meliköy idi.burda tanıdık bulmam biraz zor olsa gerek en azından kendi köyümden olurya varsa yazsın...
merhaba arkadaşlar ben de sincanlıyım
meraba canlar bende sivaslıyım divriği arıkbaşı köyündenim..
buzlucemali 01.04.2007, 01:14 slm ey sanlı sivas insanları. alevilerin sorunları adı altında kapsamlı bir forum açmak ve hatta çözümlemeye yönelik gercekçi şeyler yapmak istiyorum yardıma ihtiyacım war...
buarada ben olukmandan
selam arkadaşlar ben sivaslıyım ama üniyi divride ojudum 2 den boyunca çok güzel günlerim geçti divride
insanların yaklaşımları ve tutumları inanılmaz güzel
Selam canlar benimde annem çamşıh-şahinköylü 3 yıl oldu kaybedeli annemi yaşasaydı eminim tanırdı hepinizi dayılarımın soyadı demir küçükken hep giderdik annemle teyzemin eşi mamanköylü onların evinde kalır ekin falan ekerdik çocukluk anılarımın köyü divriğ hiç unutmam kurumuş bir dere vardı orda birde kocaman oyuğu olan ağaç içine kilden oyuncaklar yapar koyardım dayımlar köydeki evlerini onarmışlar nasip olmadı anamı götürmek vefat etmeseydi o yaz götürecektim of canlar anamın kokusu geldi burnuma sağolasın tazy kaç gündür elim gitmiyodu topiğe bakmaya hepiniz varolun
MalikEjder 06.04.2007, 14:03 20 senem geçti Divriği/ Cürek te herkese selamlar.
Merhaba ArkadaŞlar Ben DİvrİĞİ Akpelİt KÖyÜndenİm.eskİ Adi Gemko.aranizda Akpelİt KÖyÜnden Var Mi?varsa Bana UlaŞabİlİr Mİ?
mehmetdelipınar 12.04.2007, 22:25 timisili arkadaşım ben eski adı palha yeni adı çakmakdüzü köylüyüm sen haydar kuşcuyu tanıyormusun benim akrabam oluyor
mehmetdelipınar 12.04.2007, 22:32 selam palhalı kimlerdensin ayrıca hoş geldin aramıza
mehmetdelipınar 12.04.2007, 22:39 herkeze selam divriğiyi güzelleştirmek için devletten birşey beklememeliyiz bizler birşey yapabilirmiyiz onu bulmak lazım aklına birşey gelen olursa paylaşmak isterim herkeze sonsuz sevgiler
merhaba arkadaşlar bende divrigidenim.meliköy diyeyim belki tam bilinmez eski adı keçikaya yakın olanlardan mesaj beklerim...
divrigili58 19.04.2007, 16:59 bende divriği yözyatagı köyundenim canlar yeni geldim bu raya
En_KraL_ALeVi 26.05.2007, 03:22 Divriği-Çamşıh-Başören köyündenim ama istte yaşıyorum herkeze saygılar....
slm ben sivas-divriği-çiğdemli köyündeyim varsa köylüm(nerdeeeee) tanışmak isterim
Dişbudak 06.06.2007, 12:15 Ben Divriği'nin Dişbudak Köyü nüfusuna kayıtlı olup,Güneş Köyünde doğup büyüdüm.Daimi ikametgahım Güneş Köyüdür.Şu an Ankara'da ikamet etmekteyim.Hepinize selamlar...sevgiler...Hoşca,Dostca kalın...
En_KraL_ALeVi 11.06.2007, 00:08 sivas/divriği/çamşıh/başören köyü bütün dostlarıma selamlar olsun...
slm dostlar... bende sizler gibi divriğili olma gururuna sahibim.Maltepe köyündenim ,eski adı hornolu dur.
Yazılanları baştan sona okudum,bir çok akraba,dost vs görünüşe göre benden önce davranmış:rolleyes: ...
Ben de Çamşıh 'ın güzide bir köyü olan Şahin Köylüyüm +civar köylerden de tanıdıklar mevcut...
Saygılar..
Benimde sevgilim divriğli!!! Damat olcam size yani
:clap: :clap: :clap:
sevgili dostlar hepinize selamlar bende maltepe köyündenim forum hakikaten güzel bravo emeği geçenlere
divriği maltepe köyü eski video görüntüleri
http://www.youtube.com/watch?v=wrRkrCbtxaU
mrh benim sevdiğimde divriğili uzunkaya köyünden,inşallah geliniz olacam:))))
slm sivas köyünden ilker gürkan
esti seher yeli 29.08.2007, 00:02 güzel güzel ama bizim çorum tabi daha güzel... yaşasın çorumlular
mehmetdelipınar 08.09.2007, 18:35 Slm Sİte Yönetİcİlerİ Daha önce Sayfa Takİbİ Güzeldİ Sayfayi AçtiĞim Zaman O Sayfada Bİrden Fazla KİŞİlerİn Yazdiklarini Görme İmkani Buluyordum Şİmdİ İse Her Sayfada Sadece Bİr KİŞİnİn Yazdiklarini Bula Bİlİyorum Bu Benİm İçİn Bİraz Zor Sİzİn İçİn Bİlmem DüŞündüĞüm EĞer Bu Sİteyİ Bİzler İçİn Kurduysaniz Bİraz Da Bİzİm Daha çabuk Konu Takİbİ Yapmamiz Ve DüŞüncelerİmİzİ Kisa Zaman Da Dökmemİz Lazim Ama Böyle Olmuyor çünkü İŞ Yerİnde çok Kisa Bİr Zaman Ayirip Olayalari Takİp Etmek İstİyorum Buda Mümkün Olmuyor Gerekenİn Yapilmasi DİleĞİyle Kolay Gelsİn
naze-yezda 25.09.2007, 02:46 selam canlar bende divrigi yalnızsögütlüyüm:clover:
tekrar merhaba uzn biaradan sonra döndum :D
mrb canlar ben dıvrıgı hobek koyun denım saygılar
dejan benim :) ne haber dayı oglu
Selam olsun herkeze bende divriği çayözü köyündenim :)
mrbalrrr dostlarrr..... ben dıvrıgı höbek köyün denım sevgi ve saygılar....
arkadaslarrr höbekli yokmu yahuuu
Munzur_walley Merhaba Nerde YaŞadin Egİnde Mİ
slm canlar dedemler sivas kasaplar köyünden maraş göksun acıelma köyüne göçmüşler ve ben sivas kasaplar köyünü çok merak ediyorum ve orada sile dedenin soyundan olanlarla tanışma isterim çünkü bende onun soyundan geliyorum soyadım kasap ve önceleri neden kasap diye sorardım ama anlamını nerden geldiğini ögrenince gurur duydum butun canlara slm:)
mehmetdelipınar 28.12.2007, 19:27 Selam Dostlar GeÇmİŞ Bayraminiz Kutlu Olsun Uzun Zamandir Burayi Zİyaret Edemİyorum Ama GÖrÜyorumkİ Bİr Tek Gelmeyen Ben DeĞİlİm Eskİsİ Gİbİ Bİr Katilim GÖrmÜyorum Çok ÜzÜldÜm Ben GeÇ Saatlere Kadar ÇaliŞmak Zorunda KaldiĞim İÇİn Gİremİyorum Ya Sİzlerde Öylesİnİz Yada Fazla İlgİ GÖstermİyoruz Çok ÜzgÜnÜm Hemde Çok
risusx58 02.01.2008, 01:27 herkese slmm..ben divriği PİNGEN köyünden... var mı başka pingenli?!
delidervişş 18.01.2008, 21:04 selam arkadaşlar ben sivas divriği pingen köyündenim
Bende divriği karageban yani gedikbaşı Nahiyesinden isminiz ne acaba.
selam canlar ben akmeşe denim
delidervişş 19.01.2008, 00:13 > BU UNUTULUR MU?
>
> Birinci Dünya Savaşı'nda İngilizlere, 150 bin askerimiz esir düştü. Bu
> askerlerden bir kısmı da Mısır'ın İskenderiye şehri yakınlarında bulunan
> Seydibeşir Usare Kampı'na hapsedildi.
>
> Kampın tam adı, 'Seydibeşir Kuveysna Osmanlı Useray-i Harbiye Kampı' idi.
> Bu kampta, 1918'de Filistin cephesinde esir düşen 16. Tümen’in 48. Alayı'na
> bağlı Osmanlı askerleri tutuluyordu.
>
> 12Haziran 1920'ye kadar iki yıl boyunca her türlü işkence, eziyet, ağır
> hakaret ve aşağılamaya maruz kaldılar.
>
> Bu insanlık dışı muamelenin nedeni ise Ermeniler idi...
>
> Kamptaki, Türkçe bilen Ermeni tercümanların yalan, yanlış çevirileri ve
> kışkırtmaları nedeniyle, kampların İngiliz komutanları, azılı Türk düşmanı
> kesilmişlerdi. Savaş bitmişti. Ancak, kamptaki ağır koşullar nedeniyle
> ölenler dışındaki askerleri teslim etmek, İngilizler'in işine gelmiyordu.
> Çünkü olası yeni bir savaşta, bu askerlerin yeniden karşılarına
> çıkabilecekleri, Ermeniler tarafından, İngilizlerin beyinlerine işlenmişti.
>
>
> Çözüm toplu katliamdı... Askerlerimiz, mikrop kırma bahanesiyle, süngü
> zoruyla dezenfekte havuzlarına sokuldu. Ancak suya normalin çok üzerinde
> krizol maddesi katılmıştı. Mehmetçik, daha ayağını soktuğunda, aşırı krizol
> maddesi nedeniyle haşlanıyorlardı. Ancak İngiliz askerleri dipçik darbeleri
> ile askerlerimizin havuzdan çıkmalarına izin vermiyorlardı. Mehmetçikler,
> bele kadar gelen suya başlarını sokmak istemedi. Ancak bu kez İngilizler
> havaya ateş etmeye başladı. Askerlerimiz, ölmemek için çömelerek başlarını
> suya soktular. Ancak başını sudan kaldıran artık göremiyordu. Çünkü gözler
> yanmıştı...
>
> Dışarı çıkanların halini gören sıradaki askerlerimizin direnişleri de fayda
> etmedi ve 15 bin askerimiz kör oldu. Bu vahşet, 25 Mayıs 1921 tarihinde
> TBMM'de görüşüldü. Milletvekilleri Faik ve Şeref Beyler bir önerge vererek,
> Mısır'da esirlerin krizol banyosuna sokularak 15 bin vatan evladının
> gözlerinin kör edildiğini, bunun faili olan İngiliz tabip, garnizon komutanı
> ve askerlerinin cezalandırılması için TBMM'nin teşebbüse geçmesini
> istediler.
>
> Tabiî ki yeni kurulan devletin bin türlü sorunu vardı. Bu hesap sorma işi de
> unutuldu gitti.
>
> Ama onlar unutmuyorlar...
>
> Kendi ihanetlerini bile soykırım ambalajına sarıp, dünya kamuoyuna
> sunuyorlar. En üzücü olanı da malum birilerinin, bu karalama kampanyalarına
> çanak tutması...
>
> ŞEHİTLERİMİZE SAYGINIZ VARSA 3 dakikanızı almaz bu e-maili arkadaşlarınıza
> göndermek.
>
> ERMENİLER SOYKIRIM YAPILDI DIYE DÜNYAYI AYAĞA KALDIRIYOR BİZİM TARİHİMİZDEN
> HABERİMİZ YOK.
>
> BU UNUTULUR MU? AMA BİZ UNUTURUZ VE SONRA DA HEPİMİZ ERMENİYİZ DİYE
bende divriği gedikbaşı nahiyesindenim canlar..
|